DEVICA: LETNI HOROSKOP 2023

Astrološko znamenje devica: obširen letni horoskop 2023, ki zajema vsa področja
Astrološko znamenje devica: obširen letni horoskop 2023, ki zajema vsa področja

Astrološko znamenje devica: obširen letni horoskop 2023, ki zajema vsa področja

Predviden čas branja: 10 minut

Ko se najhujša poletna vročina umiri, se prebudi analitična devica, ki rada deluje umirjeno, predano in zelo natančno. Prvi vtis je hladen in zadržan, pod površino pa se skrivajo vsi odtenki poletja, ki se počasi že preoblikujejo v jesenske odtenke. Devica ne potrebuje zabav in glamurja, ampak dobre priprave, organizirano strukturo ter natančna navodila s katerimi se dokoplje do uspeha. Zanima jo vse kar je povezano z zdravjem in vitalnostjo, zato se ves čas trudi in marljivo giblje, z namenom reševanja ter tudi preventive.

Namig za lepše leto

Zaključite z omejitvami in mejami, ki vam preprečujejo da bi živeli v obilju. Naj vas ne bo strah slediti vzgibom, ki vas bodo tekom leta popeljali v brezskrbno delovanje in načrtovanje prijetnih stvari, ne le kariere. Neodločnost se bo povezala z željo po novih obrazih, področje čustev boste želeli obogatiti.

LJUBEZEN IN ODNOSI

V letu 2023 bo pomembno sprejeti ljubljeno osebo takšno kot je, ter dovoliti sebi več odprtosti ter neodvisnega delovanja. Ljubezen bo našla pot do vas na drugačne načine, zato bodite samski kjerkoli se nahajate pripravljeni na strasten preboj. Močna energija Venere bo navdihnila sramežljive, da bolj odprto iščete ljubezen, in pogumne, da boste končno dozoreli in našli ravnovesje. V prvi polovici leta boste device usmerjene k iskanju dolgoročnih razmerij, vendar ne bodite tako zelo prepričane, da ni nekdo drugačen, kot deluje na prvi pogled. Tudi če vaši predlogi ne bodo takoj sprejeti, ne obupajte in ponovno ocenite občutke, preden jih izrazite.

Če ste v razmerju, vas Saturn opozarja, da ne bi smeli neprestano poudarjati preteklih napak, še posebej tistih, ki se jih ne da več popraviti.

Astrološko znamenje devica: obširen letni horoskop 2023, ki zajema vsa področja

Pomembno je, da se izognete nesmiselnim prepirom, še posebej tistim, s katerimi želita zgolj prizadeti ego drug drugega. Če se nahajate v ljubezenskem trikotniku, boste želeli v drugi polovici leta vse skupaj zaključiti, saj si boste priznali da vas igra neiskrenosti in zavajanja močno utruja. Kaznovani boste za napačna dejanja, zato poskrbite, da rešite zadeve ki so sporne sami. Zadnji del leta bo namenjen povezovanju ter čustvom, ki bodo še bolj globoka in intenzivna, kar vam bo godilo.

KARIERA IN FINANCE

Device, ki imate vedno pripravljen dober načrt in težko ostanete brez denarja, boste v začetku leta zaradi močne retrogradnosti zapadle v zoprno stanje, polno nedorečenosti. Začetek leta ni najboljši čas za širitev poslovanja ter za menjavo službe. Vdihnite in počakajte na marec, ko bo vse, kar je povezano s kariero in denarjem zopet imelo pozitiven predznak. V kolikor boste zaznali pomanjkanje finančne podpore s strani družine, se boste sami lotili situacije in se z njihovo odločitvijo mirno soočili. To, da ste sami svojega denarja kovač se bo tekom leta izkazalo za odlično odločitev, ki vam daje samozavest.

Astrološko znamenje devica: obširen letni horoskop 2023, ki zajema vsa področja

Jupiter vas bo razveselil z ugodnim finančnim stanjem.

Bolj kot boste delali in se odrekali prijetnim stvarem, več boste pridobili. Pazite pa, da ne bo v drugi polovici leta preveč situacij in občutkov, ki vas vodijo k temu, da denar namesto da bi ga zapravili za nekaj prijetnega, želite prihraniti za težke čase. Vsaka večja naložba v zadnjem delu leta vas lahko obremeni ter vodi v dolgoročne zgube, zato se usmerjajte raje k preverjenim načinom služenja denarja. Če delate v večjem podjetju, sledite rokom, prilagajajte se skupini in ohranite samodisciplino, saj se vam obeta večja pohvala ali celo nagrada. Pomembno je, da se naučite premagati svoje strahove, le tako lahko s svojim inteligentnim pristopom v letu pred vami na področju kariere priplezate višje.

DRUŽINSKO OKOLJE

Družina stopa v ospredje, saj ste preko težkih lekcij zadnjih let spoznali, da z njo preživite premalo časa. Zaželeli si boste povezati se, tudi s tistimi sorodniki, s katerimi že dolgo niste bili v stiku. Izogibajte pa se v začetku leta, ko boste močno zagovarjali svoja stališča prepirom z družinskimi člani, da ne boste še dodatno poslabšali situacije.

Astrološko znamenje devica: obširen letni horoskop 2023, ki zajema vsa področja

V jesenskem obdobju bodo izstopali odnosi z brati in sestrami. Želeli jim boste pomagati, jih navdihniti ter se z njimi bolj povezati, naletite pa lahko na negativne odzive, ki jih skušajte ignorirati. Zimsko obdobje bo zakrpalo vse, kar je privrelo na plano in vas usmerilo k sreči in zadovoljstvu na področju družine.

ZDRAVJE IN POČUTJE

Zdravstvene težave so lahko v prvi polovici leta posledica nakopičene jeze ter nezadovoljstva. Če boste znali brzdati svojo jezo, bo zdravje povezano z dobrimi energijami. V sredini leta boste želeli delovati čim bolj naravno. Želeli boste zmanjšati odvisnost od zdravil, tudi če se bodo pojavile težave, boste posegali po naravnih metodah zdravljenja. V zadnjem delu leta prihajajo zaradi stresa in neizraženih čustev težave s kožo. Nikar ne kupujte dragih krem, ki običajno vodijo v razočaranja, raje poskrbite za zdravo prehrano in zadostno mero tekočine, kar bo vrnilo vašo kožo v sijoče stanje. Če imate težave s spanjem, nikar ne delajte dolgo v noč, saj bo spanec tisti, ki vam v drugi polovici leta omogoča, da si resnično spočijete.

Astrološko znamenje devica: obširen letni horoskop 2023, ki zajema vsa področja

MINI HOROSKOP

JANUAR

V kolikor boste spremenili s pomočjo Sonca v kozorogu svoje principe, lahko pričakujte več spoštovanja s strani ljudi, ki vas obkrožajo. Spontana razigranost vam bo pričarala sredi meseca kljub hladnim vibracijam sproščene dni in nasmeh na ustnice. Najraje se boste zadrževali v domačem okolju.

FEBRUAR

Če vas čaka zahteven korak se boste morali s pomočjo vpliva Merkurja poglobiti in izkoristiti svoje zadnje atome moči, da se premaknete naprej. V zadnjih dneh meseca boste doživeli nekaj manjših presenečenj, ki bodo pozitivno vplivala na odnose v domačem okolju.

MAREC

Ne zapirajte se preveč vase, saj vam bo nekdo z veseljem prisluhnil, če boste namignili, da potrebujete nasvet. Pozitivno spremembo glede videza bodo opazili tudi prijatelji. Najbolj se boste konec meseca razveselili dejstva, da se v vas znova prebujajo s strastjo obarvana čustva.

APRIL

Dinamičen korak vas bo popeljal v bolj odločne korake. Zbrali boste vso energijo, da okrepite prijateljski odnos in poslovno sodelovanje, ki je bilo nedorečeno. Odprti za sveže ideje in nove ljudi, lahko širši publiki proti koncu meseca pokažete česa ste v resnici zmožni.

MAJ

V maj se boste podali nekoliko v dvomih. Nikar o svojih financah in osebnih zadevah ne razlagajte drugim, saj bi vas lahko nekdo spretno izkoristil. Dodatni denar modro naložite, saj vam lahko skopni v kratkem. Na področju kariere boste proti koncu meseca še bolj nagnjeni k napredku.

JUNIJ

V začetku junija se povečuje sočutje, zato boste usmerjeni v dobrodelne zadeve in dosežke na duhovni ravni. Če se boste konec meseca na pravi način približali problemu in se izognili konfliktom, se bo vse skupaj uredilo v pozitivni smeri. Izločili boste tiste posameznike, ki želijo od vas le koristi.

JULIJ

Odnos, ki vas obremenjuje je bolje končati in vse skupaj znova premisliti, sicer bodo na plano silile nerešene zadeve, ki bodo vplivale na počutje. V ljubezni nikar toliko ne komplicirajte, raje se spontano predajte, če se pojavi kakšna priložnost za prijeten klepet brez zadržkov. 

AVGUST

Kljub temu da ne bo vse tako kot bi želeli, lahko le nekaj majhnih besed zavihti situacijo v pozitivno smer. Na delovnem mestu boste konec avgusta, ko boste večino časa razposajeni ustvarili prijateljsko in razigrano razpoloženje, kar pa ne pomeni, da ne boste postorili vsega, kar vam bodo naložili.

Astrološko znamenje devica: obširen letni horoskop 2023, ki zajema vsa področja

SEPTEMBER

Odločili se boste, da postanete bolj močni ter da bolj zaupate vase, kar se vam bo obrestovalo na več področjih. Potrebovali boste manj pomoči kot običajno. Delovna vnema bo tudi proti koncu meseca občutno povečana, kar vas vodi v oprijemljive rezultate. Pozorni morate biti, da ujamete odločilen trenutek.

OKTOBER

Negativne vibracije, ki jih boste začutili v začetku oktobra, poskusite nadzorovati. Nekdo vas bo razjezil s svojimi pripombami, ki vas bodo prizadele. Nikar pa se ne spuščajte v konflikte, saj bi se lahko odnos, ki vam veliko pomeni končal zelo na hitro. Na čustvenem področju se vam proti koncu meseca obeta strastno obdobje.

NOVEMBER

Ker boste zelo razigrani, lahko najdete ljubezen ali obnovite strastno ljubezensko afero. Zaradi vpliva Sonca v škorpijonu boste v iskali način, kako dobiti tisto, kar si želite v svojem življenju. Borbenost bo pozitivno usmerjena, ljubezen pa bo končno zasedala visoko mesto na dnevnem redu.

DECEMBER

Želeli si boste dojeti bistvo glede dogajanja v okolici. Imeli boste veliko zanimivih idej, ki jih lahko unovčite, srečevali boste zanimive ljudi, s katerimi lahko umirjeno pokramljate o vsem skupaj. Mesec in hkrati leto boste zaključili polni pričakovanj in želja, seveda v smislu napredka.

Device, kaj je tisto, kar bo v letu 2023 potrebno spremeniti?

Letni horoskop za 2023 napoveduje, da bo potrebno znebiti se togosti.

Device, kateri mesec v letu vam bo najbolj naklonjen in kateri najmanj?

Device, v letu 2023 vam bo najbolj naklonjen april, najmanj pa december.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi VAS ZANIMA, KAKO OSTATI V 2023 LEPI IN PRIVLAČNI? in DJOTIŠ NAPOVED TER ANALIZA LETA 2023