DJOTIŠ NAPOVED TER ANALIZA LETA 2023

Vas zanima kaj vam v letu 2023 prinaša svetloba djotiša
Vas zanima kaj vam v letu 2023 prinaša svetloba djotiša

Vas zanima kaj vam v letu 2023 prinaša svetloba djotiša?

Predviden čas branja: 31 minut

Svetlobo djotiša tako okrog nas, kot v nas samih, bomo v prihajajočem letu 2023 lahko optimalno uporabili, da nam bo razkrila vse prikrite, skrite, zabrisane in temačne kotičke duše, zbeganih misli in uma, ki tava v temi neznanega. Končno bomo lahko z njeno pomočjo spregledali, naredili konec zaslepljenosti in stopili na plano brez strahu, panike in bojazni, da se nam v tunelu teme kaj zgodi. Mangal (Mars), ki je planetarni vladar leta 2023 nas bo proti svetlobi vodil odločno, pogumno, organizirano, včasih pa vas bo popeljal v hitre, drzne odločitve. Ker premore Mangal ogromno energije, bo usmerjal svojo ognjeno moč na vse pod njim, ter se bohotil po in v zemlji z svojimi ognjenimi zublji. Njegov plamen nas bo vzpodbujal, grel, potiskal v situacije, kjer je potrebna velika energija, katero premore le on.

Njegova intenzivna energija nas ob nestabilnosti lahko poruši, sesuje, sproži v nas nepremišljenost, bes, jezo, agresivnost in tudi krutost, hkrati pa smo lahko pod njegovim vplivom tudi velikodušni.

Na področjih, ki nas zanimajo bomo lahko z Mangalovo energijo bolj sposobni, saj se bomo navzeli njegove neomejene strasti, ki nam je prav vsem v zadnjih dveh kaotičnih letih primanjkuje. Sunkovito in vztrajno nas bo kot močan orkan potiskal k dovršenosti in razčiščevanju nedorečenih, nejasnih stvari, ter situacij. Kvaliteta bojevniškega Mangala je odlično, brezkompromisno vodenje, borba do konca, prav do zadnjega diha tudi za druge, njegovo strogost pa omili pravičnost.

Njegova ognjeno rdeča barva nas greje, premika iz otopelosti, vznemirja, sproža nemir, celo občutek nemoči, tako da bi najraje včasih pobegnili iz kroga njegovega energijskega žarčenja.

Mangalova moč nas lahko dela nervozne ali pa nas navduši, ko je strastno usmerjena. Pripada mu status poveljnika, oster značaj, element ognja, ki ponazarja korenite in intenzivne spremembe. Zaradi svojega bojevniškega značaja, okrepljene energije, moči, hrabrosti in aktivnosti, spremljajo njegovo pot nezgode, poškodbe, rane, operacije in težave z ostro komunikacijo, ki sproži prepir. Njegova prodornost, točnost, hrabrost in organiziranost bo pozitivno vplivala na vsa znamenja, ki bodo pripravljena stopiti v letu 2023 v akcijo, na pot spremembe.

Vas zanima kaj vam v letu 2023 prinaša svetloba djotiša

Mangalovo planetarno sporočilo za vsa znamenja, ki želijo optimalno plodne rezultate je, da že sedaj do konca leta 2022 zaključijo začete osebne in poslovne projekte, oziroma globalno preverijo kje je še potrebna predvidena akcija, ter poskrbijo za morebitne odprte dolgove. Le tako boste lahko v popolnosti deležni planetarne podpore v letu 2023. Priprave na leto 2023 naj bodo realne, ideje pa konkretno dorečene, saj samo neke želje in obljube samemu sebi in drugim ne morejo prinesti rezultatov.

Vstop v prihajajoče leto se prične s poglobitvijo vase, s poudarkom na preudarno mirovanje trajajoče vse do konca februarja.

To obdobje je čas usmeritve vase, doseganja notranjega miru, pogovorov s sabo in svojo notranjo resnico. Preveriti moramo kje trenutno smo, kaj smo že dosegli od svojih planov ter pričakovanj in kje želimo biti, kdo želimo postati, kaj imamo namen realizirati ter koliko energije, časa in denarja smo pripravljeni v to vložiti. Podrobno analiziramo vse ključne točke predvidenih panov, ki nas bodo vodili v manifestiranje in realizacijo.

V državi bo kolektivno še vedno prisotno napeto, nemirno stanje, masovno bo čutiti temačnost, nemir, notranjost ljudi pa bo izražala vzdušje tempirane bombe, ozračje pred nevihto.

Vendar ne bo nobenega izbruha fizične vojne, saj je to samo odraz notranjih borb množice, zaradi katerih so se vse energije prestrašenosti, obupa in pritiskov, ter manipulacij leta 2021 in 2022 nakopičile in skoncentrirale do te mere, da so tik pred eksplozijo. Ravno zaradi vseh prihajajočih kozmičnih vplivov do eksplozije ali vojne ne bo prišlo, ampak se bo množica ozavestila in spregledala v tolikšni meri, da se bo obrnila vase, ter postopoma prišla do spoznanj, ki bodo prinesla popolnoma drugačno delovanje posameznikov. Vsa ta spoznanja bodo vodila v velike spremembe, da je nujno potrebno prenehati z obsojanjem, izkoriščanjem situacije Covid in samo čakati kaj bo vodstvo države naredilo.

Velik del prebivalstva, predvsem tisti, ki so namesto kritiziranja, obsojanja in iskanja koristi delovali razumno, preudarno, da so namesto agresivne panike pričeli iskati načine, kako priti iz tega kaotičnega stanja, poskrbeti za možnost samooskrbe, izboljšane odnose ter osnovne materialne dobrine, kako preživeti čim manj stresno v vrtincu masovne psihične manipulacije, okolju polnem sovraštva, podtikanj in neiskrenosti naj nam bodo vzor.

Zaradi velike notranje preobrazbe bodo deležni v letu 2023 zaslužene možnosti za izboljšanje svojega psihičnega, miselnega, duhovnega in materialnega stanja.

Za doseganje teh velikih notranjih sprememb, ki se jim bodo izrazile tudi navzven in na fizičnem nivoju, je potreben pogum, odprto srce, umirjen um in dober strateški načrt. Zaradi gospodarske in energetske krize v državi, se bo tudi v letu 2023 zmanjševala kupna moč, kar lahko vodi v še večjo obupanost, depresijo in revščino, povečanje samomorov, zlorab in ločitev. Ravno zato je nujno potrebno, da vsak posameznik naredi analizo svojega življenja, poišče zanj najugodnejše možnosti za spremembe, ki mu bodo omogočile boljšo kakovost življenja ter s tem dali svojim potomcem boljši jutri. Mi smo tisti, ki ustvarjamo našo prihodnost in prihodnost naših otrok, zato je le od nas odvisno kakšne odločitve sprejemamo in kakšno življenje si bomo ustvarili. Zgrešeno je živeti v prepričanju da smo žrtve partnerja, delodajalca ali sistema v državi.

Na nas je odgovornost odločitev, ki jih sprejmemo in iz njih kreiramo svojo usodo, življenje.

V letu 2023 sledi velik preobrat v miselnosti tistih, ki so se odločili, da bodo poskrbeli zase, svoje bližnje, nesebično tudi za širšo skupnost in delovali po principu v najvišje dobro vseh vpletenih. Razkrila se bodo ozadja zaodrja temačnih političnih iger, zavajan, prikrivanj dejanskega stanja v celotni državi, kar nas bo osvobodilo manipulacijskega vpliva medijev in hujskaških skupin, ter kolektivnega strahu. Ne boste si več dovolili drveti in slediti masi, ki vas je z svojo načrtno manipulacijo posrkala vase, da ste kot ji prestrašeni ubogljivo sledili.

Vas zanima kaj vam v letu 2023 prinaša svetloba djotiša

Prebuditev vam bo odprla oči in um, da boste jasno videli kje ste, s kom še želite biti, komu se pustite voditi ter zavajati in kaj ste sami pripravljeni sedaj ko boste imeli pred sabo prazno, čisto knjigo življenja, namenjeno vam, vašim odločitvam za vaše življenje, narediti zase, za druge in za širšo skupnost.

Že prva popisana stran z besedami Živim, živeti želim, tukaj sem, obstajam v zdravem umu in telesu, delujem, se dvigujem, potujem proti ciljem, ljubezni, notranji osvoboditvi…

Zmorem kar se odločim…vas bo naredila osebnega zmagovalca. Tako boste lahko prešli mejo obupa, panike, strahov, ponižanj in suženjstva, v katerega ste se sami zaklenili, ko ste se prepustili voditi kolektivnim vplivom. To lahko dosežete vsi, le razplet, trajanje in način te prebuditve in preobrazbe je za vsako posamezno nebesno znamenje drugačen, saj ima vsako znamenje značilne svoje pozitivne in negativne lastnosti, ki jih bo lahko pod ugodnimi planetarnimi vplivi usmerjalo proti spremembi in cilju.

Odstranite zaslepljenost, vse tančice teme, jezo, sovraštvo in sodbe ter sprejmite luč djotiša, dovolite da zasije vaša svetloba duše, prebudite notranji žar, zaupanje, vero vase in ljubezen, ter pogumno stopite pod okriljem kozmosa v leto 2023, vaše leto preobrazbe.

Popišite z notranjo močjo in energijo Mangala (Marsa), Surje (Sonca), Ćandre (Lune), Budha (Merkurja), Guruja (Jupitra), Šukre (Venere), Šanija (Saturna), Rahuja (Severni vozel) in Ketuja (Južni vozel) knjigo vašega prihajajočega življenja. Naj bo svetlobna knjiga sprememb, radosti, čistosti, brezpogojne ljubezni in uspeha.

Podarite jo sebi, svoji moči, pogumu, življenju in naj ta njena svetloba žari na prav vse. Morda prebudite z njo še koga, še kakšno nemočno, zavedeno, strto in obupano dušo. Vsi vplivi, ki jih razberemo iz analiz, napovedi ali vpogledov, so za nas lahko koristni le, če upoštevamo njihove smernice in predelamo predhodne lekcije, saj nam sicer ne koristi pozitivna planetarna pozicija, če nanjo še nismo pripravljeni in nimamo razčiščenih preteklih vzorcev ter blokad.

Meš (Oven)

Odraz vseh njegovih dobrih in slabih lastnosti je prenesel na bojevniškega Meša (Ovna) in skrivnostnega Vriščika (Škorpijona), s katerima upravlja. V letu Mangala  bosta Meš (Oven) in Vriščik (Škorpijon) delovala na vseh svojih področjih z Mangalovo dvojno močjo. Mešu (Ovnu) lahko to povzroči kar nekaj težav zaradi intenzivno izraženih lastnosti, ter moči usmerjene v prenagljene, zaletave odločitve z agresivno borbeno energijo, ki jo bo moral blažiti, da ne bo zapadel v prevelike konflikte in nepremišljene projekte. Do konca leta in vse do sredine marca (18.03.2023) je za vas obdobje, ko se morate poglobiti vase in počistiti z vsem, kar vas ovira pri vašem delovanju, ter zaključiti vse nedokončane zadeve. Če tega ne boste naredili, boste imeli možnost ta čas podaljšati še za en mesec, zato se potrudite, da razčistite z vsemi odnosi, materialnimi dobrinami in dejanskim stanjem počutja.

Vas zanima kaj vam v letu 2023 prinaša svetloba djotiša

Od marca naprej se vam bodo odprli mnogi projekti, ki vas bodo aktivno zaposlili vse do meseca septembra.

V veliko podporo vam bo lastna strastna Mangalova energija, saj je to vaše vrhunsko leto. Poletje bo za vas rekordno, neumorno delovno, delovali boste z vsem svojim žarom, podirali prepreke in z kvantno hitrostjo uresničevali svoje zastavljene cilje in projekte. Od 12. julija pa vse do leta 2025 vas bo planetarno vodstvo izpostavilo na razgledno točko, postali boste prodorni in uspehe bo spremljala javnost. Vsaka sprememba in drzni koraki na poti vašega uspeha bodo vidni in opazni, iz delovanja v ozadju boste prešli v ospredje.

Kar se tiče ljubezenskega področja boste odprti od 20. februarja do 16. marca 2023. V tem času boste lahko brez napora dosegli krasne odnose in spoznali ljudi, ki vam bodo veliko pomenili. Okolica vas bo ljubeče sprejemala, čeprav vam včasih zavida moč, žar in energijo. Od julija do decembra boste imeli več izzivov, tako na zdravstvenem področju, kot na osebnostnem in materialnem, zato se v tem času poglobite vase in si odgovorite na vprašanja kdo sploh ste, kam greste in kaj želite. Takšen notranji življenjsko pomemben proces vam bo olajšala meditacija. Vso pozornost namenite vsem trem sončnim mrkom in tedaj ne planirajte aktivnosti, potovanj, operacij…, ampak dneve sončnih mrkov posvetite izključno sebi in meditaciji v domu.

Globoka osebna celostna analiza stanja je za vas pomembna zato, da po nepotrebnem ne pršite svoje dragocene energije, ki jo potrebujete za konkretne velike podvige in na osredotočenost na optimalne rezultate.

Poskrbite, da ves čas vaših delovnih podvigov ostanete pozorni in budni na dogajanje v okolici. Zelo uspešni boste v aprilu, maju in septembru. Malce počitka in lenarjenja, da se revitalizirate in osvežite svoje energijske baterije si boste lahko privoščili od januarja do marca, meseca junija in novembra. V ostalih nevtralnih mesecih pa se spontano prepustite izzivom, ki jih boste dobili in tudi dobro speljali ter realizirali. Obilno se vam bo obrestovalo, če vklopite turbo energijo in izkoristite maksimalno Mangalovo podporo za zmagovalno leto 2023.

Vrishabha (Bik)

Vrishabha (Bik) ima v letu 2023 zaradi Mangalove odločne, prodorne in strastne energije obilne uspehe z njegovim zagnanim, načrtovanim vodstvom, ter podporo Guruja (Jupitra), ki se bo nahajal v njegovem znamenju vse od 16. marca do oktobra.  Mangal bo z svojo aktivno energijo preprečil, da bi Vrishabha spustil odlično planetarno priložnost zaradi njegove običajne trdoglavosti, počasnosti in ležernosti. Premaknil ga bo iz njegove cone ugodja v akcijo za izboljšanje materialnega položaja. Zaradi doseženih materialnih rezultatov, se bo njegovo počutje kljub pestremu, aktivnemu delovanju izboljšalo, saj bo užival v bogastvu in stvareh, ki si jih bo lahko privoščil.

Vas zanima kaj vam v letu 2023 prinaša svetloba djotiša

Zelo hitro bo znal poskrbeti za svoje razkošno udobje in razna razvajanja, saj hrepeni po uživanju v gurmanstvu, oblačilih, obkrožanju z lepoto in umetnostjo. Neprenehno bo iskal povezanost, harmonijo, čutenja in partnerstvo, saj mu je vse to zelo pomembno, sicer je nesrečen. Ker pa se v njemu skriva materialist, bo pripravljen stopiti iz ležernosti pod pokroviteljstvom odločnega Mangala in podporo Guruja (Jupiter).

Koristno bo znal vnovčiti svojo zdržljivost in zaupanja vredno delovanje.

V poletnih mesecih bo žarel v vseh svojih dosežkih in v mesecu septembru aktivno delal s polno močjo. V mesecu oktobru ga bo delovno zadovoljstvo vodilo do vzpostavljanje dobrih, harmoničnih odnosov, ki so zanj zelo pomembni, a že novembru njegovo zadovoljstvo in stabilnost zasenčijo nihanja, prepletena z raznimi skrbmi za prihodnost, zato je potrebno, da takrat ponovno vzpostavi zaupanje vase in razmisli katere misli, dejanja in čustva so mu v preteklih odličnih mesecih dajala motivacijo za uspešno doseganje želenega.

Mithun (Dvojčka)

Njegova prirojena diplomatska komunikacija bo oplemenitila zadane projekte. Modro se bo znal prilagajati prihajajočim situacijam. Več pozornosti bo moral za doseganje ciljev nameniti njegovemu nemirnemu duhu, neusmerjenosti, odpiranje več projektov hkrati, ki ostanejo nedokončani, ter naredijo kaos v delovanju in notranjo zbeganost, pa tudi površnosti zaradi nerealiziranih ciljev, ter doseganja  pričakovanih rezultatov. Soočiti se bo moral s tem, da njegova nepozornost do poslušanja drugih za njih moteča, kar mu oteži uspešno sodelovanje v projektih.

Vas zanima kaj vam v letu 2023 prinaša svetloba djotiša

Mithun ima sedaj, v tem letu 2022 pa vse do sredine januarja 2023 nalogo ugotoviti pri sebi kaj dela narobe, da stvari ne stečejo kot bi morale. Ko bo zaključil z dvomi in videl jasno sliko svojega poteka pridobivanja denarja, bo imel prosto pot do odličnih rezultatov. Ker bo od sredine januarja pa do konca marca 2023 nanj močno vplival Mangal (Mars) je zanj še toliko bolj pomembno, da ima razčiščene odnose glede materialnih dobrin, ki jih bo z podporo imel možnost izboljšati ter materializirati v želeno obliko do konec leta. Budhovo (Merkurjevo) retrogradno obdobje v njegovem znamenju mu bo popolnoma razjasnilo pogled na njegovo realno pot pridobivanja materialnih dobrin.

Zanj je leto 2023 po planetarni moči razdeljeno na enaka časovna obdobja, ki kažejo na kampanjsko delovanje.

Tako ima 4 mesece plodnega in aktivnega dela (april, maj, junij in julij), 4 mesece (januar, avgust, september, oktober) budnosti in previdnosti kako teče materializacija in v kakšni smeri se giblje k dovršitvi. Uvidel bo kje še ima pomanjkljivosti, ki predstavljajo ovire, da jih spremeni in popravi.  V 4 nevtralnih mesecih (februar, marec, november in december) pa bo njegovo življenjsko potovanje potekalo umirjeno, brez stresnih trenj in nazadovanj, pa tudi naj ne pričakuje velikih napredkov tistem odboju. Takrat naj se umiri, sprosti in preudarno opazuje potek dogajanj, ter se energijsko pripravi na nove akcije.

Kark (Rak)

Zaradi svoje globoke čustvenosti bo mnogokrat po nepotrebnem trpel, izkazoval svojo občutljivost in ranljivost, ter pod močnimi pritiski iskal potrebo po varnosti, zaščiti, ter zapadal v odvisne odnose. Posledično ga to naredi bojazljivca in pretirano čustveno nestabilnega. Njegova občutljivost ga pripelje do umikov in zapiranja vase. Leto 2023 bo za Karka bolj sproščeno kot letošnje, ker se bo nehal vsemu upirati.

Vas zanima kaj vam v letu 2023 prinaša svetloba djotiša

Če boste do konca leta 2022 poiskali odgovore zakaj delujete proti sebi, boste vzpostavili samozavest in se osvobodili notranjih oklepov, ki vas zadržujejo in vam preprečujejo lahkotno delovanje. Imeli boste podporo Šanija (Saturna), ki vam bo nudil podporo ob novih začetkih. Konec marca lahko pričakujete aktivno delovanje, v začetku maja pa se boste odprli ljubezenskim odnosom.

S planetarno pomočjo boste v letu 2023 delovali z odstranjenimi notranjimi strahovi, prikrito agresijo in bolečino, ki vas je razjedala, ter postali bolj odprti za sprejemanje.

Do začetka julija poskusite opustiti stare karmične vzorce in zamere, ter materializirajte vse kar je potrebno. To bo za vas celostno zdravljenje in okrevanje od preteklosti.  Pod vplivom Čandrinega (Luniniga) severnega vozla Rahuja od julija naprej boste usmerjeni v ego in boste postavili sebe končno na prvo mesto. Pozitivnost in aktivnost se bo najbolj izražala v mesecu januarju, aprilu, avgustu in oktobru. Marcu, juniju, septembru in novembru pa namenite pozornost in previdnost glede ovir ter preprek na vaši poti. Ostali meseci bodo za vas bolj umirjeni in sproščujoči.

Simh (Lev)

Za Simha (Leva) prihaja močno, odlično leto 2023, ki bo prepleteno z mnogimi akcijami, preobrati in spremembami, ki vam bodo precej izboljšale kvaliteto življenja in vaše notranjo zadovoljstvo. Precej so rezultati odvisni tudi od tega, koliko ste v letu 2022 aktivno delovali, ter delali na svojih šibkih točkah in kako boste še naprej sledili planetarnim vplivom. Ker pripadate planetu Surji (Soncu), lahko v letu 2023 z njegovim žarčenjem in Mangalovo (Marsovo) močjo osvetlite celotno preobrazbo. Trenutno ste izgubljeni, saj ne živite svoje celostne Simhove narave.

Kot dober organizator pretiravate s svojim egoizmom in od drugih pričakujete popolnost.

V začetku februarja je čas, da sebe postavite na prioritetno mesto na vseh področjih. Če tega ne boste dovršili, imate možnost to narediti še 3. oktobra v energiji črne Čandre (Lune). V letu 2023 je vaša naloga, da razčistite kaj vam je moteče, kaj vas vznemirja, kaj v vas sproži jezo, vam gre na živce in negativno vpliva na vaša čustva ter delovanje. V letu 2023 vam bo veliko prednost prinesla notranja narava, ki bo delovala ciklično po mesecih, kar je vam pisano na kožo, saj ne prenašate, če vas kaj dobi nepripravljene.

Vas zanima kaj vam v letu 2023 prinaša svetloba djotiša

Vaš januar bo precej poglobljen vase z prisotnostjo zadržanosti do drugih, vendar vas že v februarju Čandrino (Lunino) delovanje pripelje v osvoboditev notranjih čustvenih blokad, tako da boste lahko v mesecu aprilu lahkotno aktivni, v kolikor ne boste trošili dragocene energije za nepomembne podrobnosti, občutljivosti in zamerljivosti. Do konec julija precizno razčistite svoja čustva in ustavite nepotrebne čustvene izbruhe. Energija meseca avgusta vam prebudi čut za odgovornost in zaskrbljujoče razmišljanje, a vam uspe v septembru vnesti v življenje več sproščenosti. Že v oktobru vas zopet posrka občutljivost in zamerljivost, kar je nesmiselno, saj ste vi tisti, ki potem zaradi tega trpite in se prikrajšate za radosti življenja. V novembru stopite iz te čustvene ranljivosti in zapiranja vase, stopite v akcijo, da materializirate in realizirate načrtovano.

A v decembru se ponovno skrijete vase, v svoj svet, poln obsojanja, zamer in odvisnosti od obnašanja drugih, ki nimajo do vas takšnega pristopa kot si vi želite.

V aprilu, maju, juniju, juliju in septembru imate pozitivne mesece z dobro planetarno podporo. Vaši manj podprti meseci so januar, februar in oktober, ko se morate za doseganje svojih ciljev bolj potrudi, predvsem pa vnesti v svoje življenje in delovanje več spontanosti. Marca, avgusta, novembra in decembra pa boste prepuščeni nevtralnemu delovanju. Skozi vse leto posvetite pozornost umirjenemu, usklajenemu delovanju, da ne oslabi in se skuri vaša osnovna energija, ter sproži bolezenski tok vaših šibkosti z poslabšanjem in motnjami vida, krvnim tlakom, slabokrvnostjo in padcem imunskega sistema.

Kanja (Devica)

Do konca leta 2023 uporabite svojo metodičnost, kritičnost in občutljivost za globok pogled vase, ter ugotovite zakaj se venomer toliko obremenjujete in zapletate v podrobnosti. Najboljšo priložnost da to dokončno razčistite boste imeli še v retrogradnem obdobju Budha (Merkurja) od 21. aprila do vključno 15. maja 2023, ter za kristaliziranje ugotovitev od 13. decembra 2023 do 2. januarja 2024. Čas v letu namenite tudi temu, koga v resnici ne želite v svoji bližini, pa se pretvarjate, ugotovite tudi kdo vam je srčno drag in koga ne prenašate.

Vas zanima kaj vam v letu 2023 prinaša svetloba djotiša

To vam bo najlažje uspelo po 26. juniju, sočasno pa boste zaradi planetarnih pozicij v tem obdobju nemogoči, saj se ne boste mogli nadzirati nad vašimi izbruhi. Vaš razcvet bo viden mesec dni od 23. avgusta, ko vstopi Surja (Sonce) v vaše znamenje. V mesecu oktobru boste odprti za ljubezen. V ugodnih mesecih juniju, juliju, septembru in novembru imate največ možnosti delovati odlično.

Marca, oktobra in decembra pa sprejmite sporočilo neugodnega časa s previdnostjo. Več sprostitve boste deležni v vaših nevtralnih mesecih, ki predstavljajo januar, februar, april, maj in avgust. Le te namenite sebi in svojim željam.

Tula (Tehtnica)

Vaše leto 2023 bo bolj razgibano kot sedanje, pričakujete lahko precej sprememb in izzivov, da končno svoje življenje spravite na usklajene tirnice. Do konec decembra je vaš čas namenjen v veliki meri temu, da v sebi do potankosti raziščete in ugotovite kje je nepotrebno razpršena energija in kam po nepotrebnem vlagate svoj čas, moč, čustva in znanje. Narediti si morate svoj prioritetni plan in se nanj v letu 2023 osredotočiti, da se izognete psihični in čustveni zmedi, ki vas omejuje in vam ne prinaša koristi. Vse kar počnete je za vas pomembno, zato to počnite po preudarno zastavljenemu osebnemu načrtu na vseh osnovnih področjih, kot so aktivnost, čas preživet s partnerjem ali družino, ustvarjalna področja in delovne obveznosti.

Poskrbeti morate tudi za šibko točo navad prehranjevanja, ki so precej odvisna od vašega čustvenega stanja, katero vpliva tudi na odnose in delo.

Vas zanima kaj vam v letu 2023 prinaša svetloba djotiša

Primeren čas za spoznanje in določitev kaj vam je trenutno v življenju najpomembnejše je za vas v retrogradnem obdobju Ćandre (Lune) v Simhu od konca julija do začetka septembra. V tem času razmislite in opredelite tudi kaj so vaše prioritete, ki vas označujejo. Januarja ko bo Ćandra (Luna) v Kumbhu bo prišla do izraza vaša kreativnost in notranja usklajenost, tako da boste v februarjem (Ćandra v Miin – Luna v Ribah)  odlično delovali z vsem svojim žarom. V marčevem obdobju Vrišabh (Bika) boste imeli možnost ugodnih sprememb na poslovnem področju, pri menjavi delovnega mesta in udejanjanju zastavljenih planov.

Aprila z Ćandro (Luno) v Mithunom (Dvojčka)  lahko dosežete zelo dobre poslovne dogovore, ki vam prinesejo dolgoročno stabilnost na tem področju, zato boste v maju z energijami Ćandre (Lune) v Karku (Raku) čustveno nabiti delovali s polno močjo in veseljem. V mesecu juniju boste vaš žar in zadovoljstvo opazno prenašali tudi v okolje, kar vam omogoča predhodno vzpostavljen red in vpliv Ćandre (Lune) v vašem življenju.  Sočasno v tem obdobju prihaja vpliv Ketuja (Južni vozel), ki bo trajal kar leto dni in vas usmeril na čiščenje karme, da se boste končno osvobodili in rešili vse omejujočih in obremenjujočih vzorcev, ki vas omejujejo na poti, ter zavirajo lahkotno delovanje.

Do konca leta se bodo v popolnosti izrazili talenti in boste znali dobro ločiti komu boste še na voljo in komu ne.

Za vas je to leto temeljitega dela na sebi, opuščanja preteklosti in boleče čustvene navlake, da boste lahko v zadnjih mesecih blesteli z realiziranimi pozitivnimi rezultatih, ki vam jih bodo prinesle vse spremembe. Trud vložen v delo na sebi bo obilno poplačan v prebujeni in osvobojeni osebnosti in se bo odražal na osebnem in poslovnem področju.

Vriščik (Škorpijon)

Tudi Vriščik (Škorpijon) bo moral biti pozoren na premočne temačne strasti, preveliko ljubosumnost in delovati manj skrivnostno, saj bo z vso močjo poskušal zaviti svoje namere in dejansko stanje financ, dolgov, nerazčiščenih odnosov. Skratka, karmičnih stvari v prikrito in zastrto tančico, kar lahko sproži veliko nezaupanje in nezadovoljstvo drugih. Tudi sam s to karmično obremenitvijo ne more več delovati, saj ga bo planetarno vodstvo primoralo k ukrepom razreševanja.

Vas zanima kaj vam v letu 2023 prinaša svetloba djotiša

V njegovih pozitivnih mesecih leta 2023 (januar, februar, marec, november in december) ne bo imel moči se zoper staviti vodenju planetov in kozmičnim načelom, temveč bo sledil toku planetarnih energij. Od sredine julija do začetka oktobra 2023 mu je neizbežno poiskati poti, da reši prikrite in potlačene nerešene zadeve. Ko bo do potankosti preučil svojo resnično situacijo, ter preudarno načrtoval rešitev njegove problematike, bo dobil močno podporo planetov.

Do delnega sončnega mrka 25. oktobra bo imel možnost dokončati sporne stvari in odnose.

Od konca oktobra do konca novembra bo dobil priložnost stopiti ponosno iz prikritega delovanja v ospredje, saj se bo počutil vrednega, ko bo poravnal svoje karmične dolgove, zavedajoč se, da si je z vso dano podporo ustvaril novo, čisto in zdravo podlago za prihajajoče nove začetke brez zabrisanega ozadja.

Dhanur (Strelec)

Rojeni v znamenju Dhanurja (Strelca), ki pripada planetu Guruju (Jupitru) ste imeli in še imate v letu 2022, katerega vladar je ravno Guru (Jupiter) veliko možnost uspeti lahkotno, brez večjih naporov na vseh področjih, z vsemi svojimi kvalitetami. Premalo pa ste se ob svoji ob svojih osredotočanjih na zunanje življenje (posel, materialne dobrine, status) posvetili čustvom in odnosom svojih bližnjih. Do konca leta 2022 še imate čas, da se poglobite vase in si priznate dejanska čustva, za katera je pomembno, da bi jih izrazili, saj lahko proti pričakovanju izgubite za vas pomembne osebe samo zaradi hladne malodušnosti do njih.

Vas zanima kaj vam v letu 2023 prinaša svetloba djotiša

Še vedno vam je na razpolago čas in podpora Guruja (Jupitra) in v letu 2023 Mangalova (Marsova). Do sredine maja 2023 morate biti pozorni na to, da vas delovanje ne zanese v pretiran egoizem in je nujno, da nekaj naredite na tem, da boste lahko do začetka septembra realizirali načrtovane projekte, brez da zato prizadenete druge. Od septembra do decembra je za vas obdobje, ko imate možnost izboljšati stvari, ki vas ne zadovoljujejo, predvsem pa se morate  poglobiti v svojo notranjo resnico, ter ugotoviti konkretno kaj bi pravzaprav radi naredili in spremenili v svojem življenju.

Ugoden čas za realizacijo ugotovljenega pa boste imeli vse do septembra 2024.

Mesec vrhunskega izražanja sebe in svojih potencialov, da zažarite z vso svojo osebnostjo je od 21. novembra do 22. decembra 2023. Optimalno, brez večjih ovir boste lahko delovali v pozitivnih mesecih, januar, marec, april, maj junij in avgust. Prepreke lahko pričakujete v februarju, oktobru in novembru, precej bo izpostavljen brezbrižen, hladen odnos do čustev drugih. Julija, septembra in decembra pa bodo planetarni vplivi do vas nevtralni. Vse v letu 2023 pripravljene projekte, kar boste želeli spremeniti in realizirati boste imeli velike pozitivne možnosti za to v letu 2024.

Makar (Kozorog)

Makar (Kozorog) v letu 2023 ne bo deležen Mangalovoh (Marsovih) dinamičnih vplivov aktivnega delovanja in dejavnih sprememb. Njegovo leto bo potekalo na notranjih procesih, ki mu bodo dali dolgoročne rezultate osvobojenosti, da bo končno lahko odstopil od vloge žrtve. Tudi na ljubezenskem področju je vidno zatišje, razen zadnje dni decembra 2022 in konec decembra 2023, v kolikor se boste potrudili, da za to kaj naredite in se čustveno odprete.

Vas zanima kaj vam v letu 2023 prinaša svetloba djotiša

Do konec leta 2023 mu bo uspelo z vztrajnim delom na sebi in odločitvijo po doseganju notranje osvoboditve starih, nepotrebnih zamer, zagrenjenosti, obsojan in  odsluženih vzorcev to rešiti. Proti koncu leta je zanj zaradi Budhovega (Merkurjevega) vpliva pomembna budnost, ter samo-spodbuda, da ne zapade ponovno v svoj temačni miselni svet in zapravi priložnost novoletne sprostitve, ki mu jo omogoča Šukrin (Venerin) vpliv.

Večina njegovih mesecev je pozitivnih, razen pasivnega, nevtralnega septembra in negativno pozicioniranega julija, avgusta in oktobra, zato bo ime možnost brez posebnih motenj in zunanjih vplivov narediti korenite spremembe, s katerimi je odlašal, čeprav so za njegovo dihajoče življenje zelo pomembne.

Kumbh (Vodnar)

Poslanstvo univerzalnega Kumbha (Vodnarja) je, da povezuje vse z vsem, je kot kozmična mreža v kateri se prepleta mnogo znanj in kvalitet na množičnih področjih. Tako imenovana nova kolektivna preobrazba, ne samo znamenja Kumbh (Vodnar) se bo dotaknila vseh nas, saj bo globalno ozavestila množice, ki si ne bodo več dovolile manipulacijskega teptanja in slepe poslušnosti.

Djotiš napoved 2023

Prihaja čas velikih zgodovinskih sprememb na ravni celotne države in miselnosti ter dejanskega učinkovitega povezovanja. Vse to bo mogoče udejanjiti z močno planetarno podporo in  uporabo  ozaveščenega čistega uma, s predelanimi travmatičnimi vzorci. Pod vplivom Šanijeveje (Saturnove) prisotnosti in delovanja se  boste rojeni v znamenju Kumbh (Vodnar) razbremenili nepotrebnih in pretiranih čustvenih odzivov, ter na za vas primeren način uskladili medsebojne odnose, realizirali in materializirali načrtovano.

Vzeli si boste potreben čas za umik v mirovanje, s katerim boste naravnali frekvence na primerno jakost za nove prihodnje podvige, ki vas bodo popeljali onkraj vsega, kar je bilo za temačno kopreno bivanja. 

Miin (Ribi)

Miin (Ribi) znamenje je izredno prilagodljivo, čustveno in sočutno, zato zlahka postane žrtev manipulantov. Vendar je to obdobje skoraj za vami, saj prihaja za vas leto mnogih osvoboditev, ki jih boste deležni v letu 2023. Nekaj stvari, ki so povezane s psihičnim in fizičnim stanjem še imate možnost razčistiti do konca leta 2022,  saj vam to posrka vso vitalno energijo in moč volje. Naredili boste ogromen preboj na delovnem področju, ter s svojo uspešno aktivnostjo na poslovnem področju in projekti pričeli služiti do presenetljivega obilja. Ker trenutno zaradi svoje šibkosti in vpliva drugih niste sposobni narediti koraka, da bi se postavili in poskrbeli zase, ste v začaranem krogu nemoči, bolezni, brezupa, denarja in psihičnih obremenitev.

Vašo energijo morate usmeriti navzven, se nujno aktivirati in stopiti iz temnih senc vašega življenjskega vrtiljaka.

Ker boste imeli v letu 2023, pa vse do 2025 izredno močno prebojno podporo planetov, vam bo uspelo zacveteti tako na osebnem kot na finančnem področju. Z aktivacijo vaše prave, sedaj potlačene biti, lahko pričakujete osupljive rezultate. Posledično s finančnim porastom, boste znižali ali celo odstranili raven šibkega zdravja, ki je pri vas povezano z sklepi, mehurjem, želodcem, kožo in depresijo. Ob tako bogato izpolnjenih finančnih izboljšavah boste pridobili svojo moč nazaj in vas nič več ne bo ustavilo, da svoje uspehe še oplemenitite.

Djotiš napoved 2023

Ob takšnem močnem žarčenju zadovoljstva bolezni nimajo prostora in bodo izzvenele, saj je zaradi senzibilnosti  fizično zdravje odvisno predvsem od psihičnega počutja.

Prihaja leto dosežkov in zadovoljstva, prednostno na finančnem področju, ki si ga boste ustvarili z svojo inteligenco, znanji, zagonom in ustvarjalnostjo, če boste le sledili planetarnim vplivom in od njih črpali energijo za korenite spremembe, katere  bodo prerasle v zaporedne preboje. Vsak preboj vam bo prinesel  odlično počutje, materialno varnost in otipljivo vidne rezultate. V uživanju ustvarjenega prestiža se bo umaknilo sanjarjenje, saj si boste ustvarili močno zadovoljno sedanjost in ne boste imeli potrebe po umiku v svoj svet. Hkrati si boste z ustvarjenimi delovnimi rezultati povrnili zaupanje v svoje sposobnosti in vase. Še vedno imate privilegij tako imenovanega popravnega izpita, da vzamete stvari izključno v svoje roke, brez da popuščate vplivom in postavite stvari na svoje mesto, da se prebudite ter zaživite ponovno svojo osebnost.

Pri tem vas lahko podpre za vas planetarno izredno ugodno leto 2023 z pozitivnimi meseci od januarja 2023, pa vse do konec maja.

Ste tudi med srečneži, ki v prihajajočem letu nimate negativnega obdobja, ampak od junija do konec decembra 2023 le še nevtralne planetarne vplive in dovolj časa, da se stabilizirate,  postavite zase, prebudite in naredite končno življenjski preboj po parih letih spanja zadušene osebnosti in aktivirate svojo moč, sposobnosti, intuicijo, kreativnost, ter se prebijete kot feniks v aktivno življenje, akcijo. Škoda bi vam bilo zamuditi to ponujeno zaradi labilnosti, neodločnosti in vplivanj drugih, saj je tako ugodnih planetarnih podpor malo, vi pa jih v letu 2023 imate in vas čaka, da vas podpre v akcijo in dvigne na višjo osebno raven.

Pripravljeno za Govori.se/Story

Preberite tudi ASTROLOŠKA NAPOVED ZA LETO 2023 in SIMBOLIKA TAROTA V LETU 2023