Dnevni horoskop za soboto 14. januarja 2023

horoskop
Dnevni horoskop za soboto 14. januarja 2023

Dnevni horoskop za danes, sobota 14. januarja 2023

Predviden čas branja: 4 minute

Dnevni horoskop za soboto 14. januarja 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Energioja današnjega dne vas vodi v prijetno poglobitev. Sanjali boste o napredku in spremembah, vendar boste premalo vztrajni, da bi vse skupaj popeljali do končne točke.

Horoskop nasvet za današnji dan: Na področju čustev boste močno hrepeneli po bogatem dogajanju v notranjosti. Povečana bo želja po ustvarjanju in doživljanju prijetnih vibracij.

horoskop
Luna je v znamenju Tehtnice

Luna je v znamenju Tehtnice

Danes bo za vas zelo pomembno, da vas okolica sprejme ter podpira. Na vsakem koraku boste iskali pravo pot za dialog in razumevanje, konflikti vas bodo močno vznemirjali, izogibali se boste spopadu. Prizadevali si boste za dosego višje duhovne stopnje, saj je tehtnica znak razpetosti med telesom in duhom. Umetnost in glasba vas bosta v teh dneh pomirili in vam pomagali poiskati vaše bistvo. V dobri družbi boste s prijetnim kramljanjem zagotovo našli svoje mesto. Odvisni boste od razpoloženj, hitro se lahko izgubite, vendar lahko nato hitro postanete strastni in predani, tudi zvestoba vam bo v teh dneh ključnega pomena.

S svojim šarmom boste z lahkoto osvojili ljubljeno osebo.

Danes se bo formirala resnična zavest, slaba stran pa je neodločnost, mlahavost, nihanje iz ene skrajnosti v drugo. V tem času se nikar ne lotite težjega dela in ne sprejemajte pomembnih, večjih odločitev. Sedaj je pravi čas da se dogovorite, sklenete kompromis in se podate na ljubezenski sestanek. Več časa preživite pred ogledalom in v lepotnih salonih, kjer vas bodo dodatno polepšali in poskrbeli za odlično počutje.

Danes praznuje Faye Dunaway: Astro profil

S Soncem v 1 hiši kozoroga je optimistično naravnana in samosvoja. Odlikuje jo tudi trda volja, s katero v poslovnem svetu dosega odlične rezultate. Luna v 8. hiši Leva nakazuje na dominantno osebo, ki se zelo težko prilagaja, ter brez komplimentov težko funkcionira. Tudi kritike težko prenese, čeprav je sama večkrat sarkastična in zbadljiva.

Merkur v 1. hiši Kozoroga je njen zemljevid do uspeha, saj je nikoli ne pusti na cedilu. Sposobna je odlično funkcionirati le, če ima dovolj denarja, kar ji lahko v življenju povzroča težave. Z Venero v Kozorogu je to ženska, ki redko zboli in je zelo vitalna. Ima tudi moč, da nadzoruje svoje telo in prehranjevalne navade. V ljubezni se nikoli popolnoma ne prepusti.

Viziji mora slediti konkreten podvig. Ni dovolj, da zremo v stopnice pred sabo, moramo zakorakati po stopnicah.

Vance Havner

Rojeni v znamenju Kozoroga in dogodki na današnji dan:

  • Faye Dunaway, ameriška igralka
  • Fran Roš, slovenski pisatelj
  • Milan Kučan, slovenski politik, državnik
  • Suzanne Danielle, angleška igralka
  • Lasse Kjus, alpski smučar

Na današnji dan je konec dvojnega obtoka evrov in tolarjev v Sloveniji. Ustanovljen je bil Ljubljanski velesejem. Rodil se je Ludwig Ritter von Köchel, avstrijski muzikolog in Marija Tereza Avstrijska, saška kraljica. Umrl je Julij Betetto, operni pevec in Janko Benigar, slovenski jezikoslovec.

Kaj je tisto, kar je danes smotrno narediti?

Dnevni horoskop napoveduje, da se je smotrno prepustiti čustvenim vibracijam.

Katera astro znamenja se boste vračala v preteklost?

V preteklost se boste danes vračali rojeni v vodnih znamenjih. 

Preberite tudi: KATERI LJUBEZENSKI PARI BODO V 2023 NAJBOLJ POVEZANI ali KAKO OSVOJITI ROMANTIČNO DUŠO?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Nekaj, kar težko nadzorujete se bo s prijetno energijo lune v tehtnici počasi začelo reševati. Nikar se ne delajte da vam je vseeno, raje priznajte koliko vam določena zadeva pomeni.

OVEN: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Zaupajte svoje težave nekomu, ki bi vam lahko pomagal. Tudi na področju partnerstva lahko naletite na praznino ali nesoglasja. Nenehno nerganje pa vam ne bo prineslo nobenih sprememb.

BIK: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Tokrat vas nihče drug ne bo rešil pred zagato, sami boste morali poskrbeti, da se bo kaj spremenilo. Rešili boste pomembno finančno zadevo iz preteklosti, zato vam bo odleglo.

DVOJČKA: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Zaradi ugodnega vpliva lune v tehtnici se boste veliko ukvarjali s čustvi. Nehajte se skrivati za oklepom, raje poiščite nekaj novih priložnosti, ki vas bodo močno razveselile.

RAK: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nemirni boste, saj se zadeve ne odvijajo dovolj hitro za vaš okus. Določene situacije, ki ste jih skrbno načrtovali in o njih razpravljali so obtičale, kar vas bo zelo razjezilo.

LEV: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Področje ljubezni bo kljub energiji tehtnice, ki prebuja toplino postavljeno na preizkušnje. Nasprotni spol bo zamišljen in hladen, zato se boste raje umaknili v svoj svet in počakali na novo priložnost.

DEVICA: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ugotovili boste, da vas spremljajo manjše težave, zato prenehajte sanjariti in raje v miru naredite načrt, kako boste jih boste začeli reševati. Ne zatiskajte si oči pred realnostjo.

TEHTNICA: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Delovali boste spontano in pogumno, kar bodo opazili tudi ljudje v okolici. Nekaj pomembnega bo nastopilo v odnosu s prijatelji. Potrebno se bo odločiti in se obrniti na določeno stran.

ŠKORPIJON: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Počasnost drugih vas lahko močno zmoti, vse kar vam ne bo všeč, boste glasno komentirali, kar lahko povzroči nekaj zoprnih trenutkov, še posebej v družinskem okolju.

STRELEC: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Pripravljeni boste na nove začetke, optimistični boste in pripravljeni pokazati svoje sposobnosti. Samski kozorogi se boste najboljše počutili v družbi dobrih ter iskrenih prijateljev.

KOZOROG: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Spoznali boste, da čas prehitro teče, da bi lahko opravili vse, kar ste si zastavili. Finančno področje bo vsebovalo nekaj nejasnosti, ki lahko povzročijo tudi kakšen resen dvom.

VODNAR: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nepričakovane spremembe vas lahko na ljubezenskem področju vržejo iz tira. Še sreča, da vas bo umirila energija lune v tehtnici, ki v vsaki situaciji poišče resnico in pravičnost.

RIBI: LETNI HOROSKOP 2023

Vas zanima: ASTRO ZNAMENJA, KI BODO V 2023 NAŠLA IN IZBRALA LJUBEZEN ali LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC JANUAR 2023