KAKO OSVOJITI ROMANTIČNO DUŠO?

Srce romantične duše lahko osvojite z majhnimi gestami
Srce romantične duše lahko osvojite z majhnimi gestami

Srce romantične duše lahko osvojite z majhnimi gestami

Predviden čas branja: 4 minute

Prva označba opozarja na dejstvo, da so sentimentalni, odkrito romantični, nadzorni in jih je lahko ganiti s kakršnimkoli dejanjem, ki sporoča LJUBIM TE. Njihovo srce lahko osvojite s pomočjo vrtnice na posteljnem vzglavju, čustvene pesmi ali prikupne kartice. So pa tudi brezupni, saj so večni optimisti glede tega, da bodo našli čarobnega partnerja. Upajo, da se bo, ko bodo našli to izredno osebo njihovo življenje spremenilo v čudovito ljubezensko zgodbo. Obožujejo romanco v vseh pomenih besede ter izmed mnogih čarov ljubezni najbolj cenijo prav to.

Prepričani so, da ta kvaliteta nudi možnost za poglabljanje občutka intimnosti ter utrjevanje njihove čustvene vezi s partnerjem.

V njih beseda romantičnost prikliče sliko nebeške združitve duš. Ta čar spodbuja njihovo domišljijo in sproža njihovo kreativnost ter jih navdihne, da začno snovati scenarije, ki so pretirani, nenavadni, pustolovski in celo bizarni. Ti ljudje imajo romantičnost za nekaj neomejenega in si zato ne postavljajo nikakršnih meja. Za njih ni nič nenavadnega, če to izredno osebo odpeljejo v osamljeno skrivališče samo zato, da bi z njo preživeli ure, ali celo dni in zgolj uživali v druženju z njo.

Srce romantične duše lahko osvojite z majhnimi gestami

Uživajo v sprehodil po obali, polnočnih zmenkih, večerjah ob svečah, ljubkovanju pred ognjiščem, gledanju romantičnih filmov, pogovorih ob jutranji kavi, pustolovščinam v naravi, nakupovanju, plesu, skakanju s padalom, potovanjih in doživljanju novih stvari.

Najbolj zaželena dejanja pri romantikih so tista, ki spodbujajo bližino in se osredotočajo predvsem na skupno preživljanje časa. Menijo, da je življenje lepo, dokler so z osebo, ki jim je draga, in delajo kar imajo radi, ter da tedaj v preobilici sreče uživajo prav vsi. Mojstrsko uporabljajo romantična dejanja za zapeljevanje, privabljanje, draženje, in preprečevanje tega, da bi njihov odnos zaplaval v vsakdanje vode.

Tu velja poudariti, da ljubijo vse, kar je nenavadno, pretirano in pestro.

Zanje ni nič posebnega, če bodo izdelali cel scenarij, da bi presenetili ali celo šokirali svojega partnerja in to zgolj z namenom, da bo zagotovo vedel, kako zelo si ga želijo. Radi se objemajo, držijo za roke, objemajo okoli ramen, dotikajo s telesi, ter so nenasitni pri poljubljanju, ko izražajo in uživajo v svoji privrženosti. Na seznamu pomembnih stvari v odnosu se pri romantikih nahaja strast zelo visoko.

Srce romantične duše lahko osvojite z majhnimi gestami

Imajo jo za bistveni sestavni del razvoja čustvene intimnosti ter so prepričani, da je brez odkritega izražanja strasti težko če že ne kar nemogoče ustvariti vezi, ki so potrebne za ohranjanje trajnega odnosa.

Menijo, da ta kvaliteta zgotavlja, da bo plamen ljubezni v njihovih srcih gorel stalno ter močno in uživajo v vsem, kar je strastnega, kot tudi pri šepetanju sladkih besed, poljubljanju, božanju telesa in razvajanju vseh čutov. Intimnost imajo za pravo bistvo ljubezni ter za lepilo, ki drži odnos skupaj. Predstavlja pa tudi način, na katerega lahko vzpostavijo stik s svojimi najbolj notranjimi čustvenimi potrebami. Ta čar jim omogoča, da svobodno ljubijo, ter jim nudi bližino, ki jo potrebujejo, da bi se počutili v odnosu varne. Ker pa je to tudi pripomoček za preobrazbo, uporabljajo intimnost kot sredstvo za odpiranje svojega srca zaupni ljubezni in drugim ljudem ter jo imajo za ustvarjalko čustvene in duhovne povezave, ki jo potrebujejo, če želijo ostati predani.