KATERI LJUBEZENSKI PARI BODO V 2023 NAJBOLJ POVEZANI

Najbolj povezani in srečni ljubezenski pari v 2023 so...
Najbolj povezani in srečni ljubezenski pari v 2023 so...

Najbolj povezani in srečni ljubezenski pari v 2023 so…

Predviden čas branja: 4 minute

Ko smo zaljubljeni in se znajdemo v razmerju smo vsi vzhičeni, včasih malce slepi in naivni. Nato se razmerje prevesi v resno in na plano lahko pridejo številne razlike ali pa skupne točke. Čas pa je tisti, ki večino ljubezenskih parov kdaj postavi pred preizkušnjo ali pa jih zavihti v še več zadovoljstva. Rojenim v katerih znamenjih na področju ljubezni in čustvenega delovanja leto 2023 prinaša največ sreče, strasti in lepih poglobitev ali nadgradnje?

OVEN IN VODNAR

Med ovnom in vodnarjem ni nikoli dolgčas, zaradi česar bo njun odnos v letu 2023 izjemno razburljiv, seveda v pozitivni smeri. Oba delujeta pustolovsko, zato bosta vedno pripravljena na vse, v spalnici in zunaj nje. Uživala bosta v preizkušanju novih stvari, tokrat bosta resnično najboljša ekipa. Medtem ko se drugi pari lahko naveličajo drug drugega, se to vodnarju in ovnu zagotovo ne bo zgodilo. Oba se bosta skozi leto zelo dobro zavedala, kako pomembno je druženje s prijatelji in preživljanje časa s samim sabo.

Najbolj povezani in srečni ljubezenski pari v 2023 so...

V vsaki situaciji se bosta podpirala, saj imata oba dovolj energije, da sledita drug drugemu.

Oven bo v razmerju dovajal energijo in vzdržljivost, vodnar pa bo dodal nore ideje in širil obzorja. Znala bosta delovati popolnoma iskreno drug do drugega, dovolila si bosta svobodo in se veselila skupaj preživetih trenutkov. Zaradi močne narave, polne energije, ter odprtega uma, bosta znala poiskati skupne dejavnosti, ki lahko razmerje še dodatno nadgradijo. Za ovne bo fascinantna ugotovitev, da jih neprestano spreminjanje smeri partnerja ali partnerke vodnarja v bistvu motivira v pozitivni smeri.

RAK IN RIBI

Rak in ribi sta vodni znamenji, spremlja ju kozmična povezava, ki se bo v letu 2023 še dodatno okrepila. Dobro bosta sodelovala, saj bosta v vsaki situaciji zelo dobro razumela drug drugega. Sedaj prihaja priložnost, da skozi leto oblikujeta trdno vez, ki lahko traja. Povezale ju bodo združljive individualne lastnosti. Končni rezultat pa bo globoka miselna povezanost, ki je ne bo mogoče porušiti. Njuna spolna povezanost bo v letu 2023 obarvana z intenzivno strastjo.

Najbolj povezani in srečni ljubezenski pari v 2023 so...

Rak bo vnesel intimnost in pomen ljubezni, ribice pa bodo dodale spremembe, ustvarjalnost, navdih in veliko čutnosti.

Lepota njune povezanosti bo v čustvih, ki jih delita, in načinu, kako cenita drug drugega ter spoštujeta občutljivost drug drugega. Če bo ribica čutila potrebo, da se distancira od kakršnega koli pritiska, bo partner v znamenju raka to še kako dobro razumel. Ne glede na vse kar se bo zgodilo, bosta oba dovolj potrpežljiva, da si bosta zaupala.

KOZOROG IN BIK

Kozorog in bik imata, ko se na področju ljubezni združita nekaj, o čemer večina samo sanja, to je, da dejansko vedno uživata v družbi drug drugega ter se nikoli ne naveličata skupnih trenutkov. Razlog, zakaj bo v letu 2023 njuna vez tako tesna, je v tem, da drug drugega iskreno spoštujeta in ljubita. Popoln par bosta tudi zato, ker ne bosta obremenjena z raznimi pričakovanji, ampak bosta preprosto sledila drug drugemu ter se dopolnjevala ne samo v ljubezni ampak tudi na drugih področjih.

Najbolj povezani in srečni ljubezenski pari v 2023 so...

V tem letu bosta spoznala, kaj pomeni prava sprostitev.

Oba bosta poudarjala potrebo po brezpogojni ljubezni, vendar bosta znala ostati na realnih tleh. Znala bosta najti način, kako svojo intimo skriti pred radovednimi jeziki, prav tako ne bosta dovolila, da bi kdorkoli povzročil kakšen konflikt med njima.

Pripravljeno za Sensa.si