Dnevni horoskop za ponedeljek 16. januarja 2023

horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 16. januarja 2023

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 16. januarja 2023

Predviden čas branja: 4 minutes

Dnevni horoskop za ponedeljek 16. januarja 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Globoke misli ter zaznave se bodo dotikale osebnega področja ter tistih, s katerimi delujete.

Horoskop nasvet za današnji dan: Priznali si boste težave in napake ter se prepustili trenutni odločitvi, ki pa je lahko odlična rešitev.

horoskop
Luna je v znamenju Škorpijona

Luna je v znamenju Škorpijona

Zaradi povečane potrebe po spreminjanju, lahko zasledite uničevalno vedenje. Vaša sodba bo ostrejša, obarvana z močno intuicijo in prirojeno bistroumnostjo. Danes boste hkrati močni in zadržani, vendar okretni v besedah in dejanjih, v kolikor vas bo kdo izzval. Čas je zelo neugoden za nova poznanstva, saj vas bo spremljalo nezaupanje, lahko pa se v teh dneh lotite reševanje starih vzorcev, pri čemer boste uspešni. Prihaja ljubezenski spev na bojišču ali bojni krik na polju ljubezni, zato pričakujte na tem področju nepričakovano. Zaradi poudarjene čutnosti bo erotični element v razmerjih bolj intenzivno izražen.

Pojavijo se lahko razne ljubosumne obsodbe in navali strasti.

Nagibali se boste k nezaupanju, hkrati pa boste želeli gospodovati. V tem obdobju se nabiranje dejanj, ki niso bila plačana vrnejo nazaj k posamezniku. Ugodno za prodajo, raziskovalno delo in finančne transakcije, izredno neugodno za nakupe, pa tudi za javne nastope in družabno življenje. Sedaj je ugoden čas za sprostitev s športnimi aktivnostmi, saj se boste le tako notranje umirili. Obiščite svetovalca ali terapevta ter se z njegovo pomočjo poglobite v svoje bistvo. Izognite se obisku zdravnika in zobozdravnika.

Danes praznuje Maja Keuc: Astro profil

Njeno Sonce, ki se nahaja v X. hiši Kozoroga, ji podarja vztrajnost. Zanima jo tujina, z lahkoto se uči tuje jezike, stoji na realnih tleh. Ima zelo dobro komunikacijo. Prvi vtis, ki ga pusti je vedno odličen. Ima zanimiv pristop. Težave se ji lahko pojavijo na čustveni ravni, vendar jih bo znala zelo dobro skriti. Z Marsom v znamenju Kozoroga v IX. hiši je odločna. Zelo si želi, da bi projekt, na katerem dela, uspel v največji možni meri. Zaljubljena je v svoje cilje, glede službe, oz. dela, ki bi ga rada opravljala. Včasih se nagiba k starim vzorcem, čeprav drugi tega od nje ne pričakujejo. Večkrat ima težavo sprejeti novosti, vendar se jih čez nekaj časa navadi, nato jo pa celo navdušijo.

Njena Luna, ki se nahaja v 1. hiši Dvojčkov ji podarja razigranost. V življenju bo imela dobre, trdne prijateljske odnose, vendar samo toliko, koliko bo to njej ustrezalo. Jupiter v znamenju Device v VI. Hiši je natančen in analitičen. Je izbirčna, poleg tega pa se njen okus z leti spreminja. Vedno vztraja pri svojih zamislih in odločitvah, zelo težko jo je premakniti. Kasneje se ta samozavest preko življenjskih izkušenj nekoliko omili. Kariera, ugled in denar ji veliko pomenijo, vendar na tistem področju, ki ga izbere sama. Ima dovolj energije, da doseže svoj cilj oziroma vidno vlogo ali prepoznavno pozicijo v življenju.

SONČEVI IN LUNINI MRKI V 2023, ČAS ZA SPREMEMBE

Rojeni v znamenju Kozoroga in dogodki na današnji dan:

  • Vinko Vodopivec, slovenski skladatelj
  • Niccolo Piccinni, italijanski operni skladatelj
  • John Carpenter, ameriški filmski režiser
  • Sade Adu, britansko-nigerijska pevka
  • Kate Moss, britanska manekenka

Na današnji dan je bila sprejeta prva slovenska ustava. Rodil se je Vladimir Sergejevič Solovjov, ruski teolog, filozof in Gustav Tönnies, slovenski industrialec. Umrl je Arturo Toscanini, italijanski dirigent in Ivan Meštrović, hrvaški kipar.

Odločil sem se za ljubezen, sovraštvo je preveliko breme.

Martin Luther King
Kako boste danes delovali v medsebojnih odnosih?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste hrepeneli po iskrenosti in direktnosti, če do tega ne bo prišlo, se lahko pojavita trma in nezadovoljstvo.

Katera znamenja zodiaka boste najbolj strastna?

Najbolj strastni boste danes rojeni v vodnih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali LUNIN TEDENSKI VPLIV

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Vzemite si več časa za prijateljske odnose in tiste stvari, ki vas spravljajo v dobro voljo, saj se lahko z luno v škorpijonu pojavi močan nemir, ki se bo dotikal temačnih kotičkov.

OVEN: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nikar se ne zapirajte vase, saj vam bodo pomagali, ko bo vse potekalo povsem drugače od tistega, kar ste si vi zamislili. Ni vse tako slabo, kot se vam bo najprej dozdevalo.

BIK: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Svobodna misel, ki jo že nekaj časa premlevate v mislih, vas bo z energijo lune v škorpijonu za nekaj trenutkov močno presenetila. Ne sklepajte, dokler ne spoznate pravega ozadja.

DVOJČKA: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Na dan bo z energijo lune v škorpijonu privrelo nezadovoljstvo in tudi ljubosumje. Nekdo bo sicer pokazal, da je na vaši strani, toda tudi ta oseba žal ne bere vaših misli.

RAK: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Na čustvenem področju boste zaznavali napetosti, vendar tega nikar ne razkazujte okolici. Skrbno preverite vse dogovore, pogodbe in račune, da česa v naglici ne spregledate.

LEV: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

V kočljivi situaciji si lahko pomagate le sami, zato bodite kar se da pogumni ter samozavestno naravnani. Odločite se, kaj je resnično vredno tega, da bi še naprej trmasto vztrajali.

DEVICA: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Nova priložnost, ki jo prinaša luna v škorpijonu bo pretrgala vzorec nezadovoljstva. Dobili boste tisto, kar potrebujete, tudi v službi, kjer se zaključuje obdobje, ko vas ne sprejemajo.

TEHTNICA: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Prihaja odlična priložnost, da se spontano zavihtite v središče pozornosti in da s pomočjo lune v vašem znamenju prodrete naprej, tja, kjer vse diši po boljšem zaslužku.

ŠKORPIJON: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Sporočila, ki jih boste dobili, se bodo navezovala na prijetne novice, ki bodo povezane s financami v prihodnosti. Poglobite se v vprašanje, ki vam ga bodo ko ne boste pričakovali izpostavili.

STRELEC: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Razmišljanje o preteklosti bo še dodatno poslabšalo pomembne situacije in v vas vzbudilo nekaj dvomov. Ko se boste predajali notranjim vzgibom lahko pridobite ključne odgovore.

KOZOROG: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nečesa ne znate najboljše oceniti in jezni, morda tudi preveč trmasti, vztrajate tudi tam, kjer bi morali zaključiti. Popazite na to, kako se boste odzvali, preveč se prilagajate okolici.

VODNAR: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ne bodite med najbolj počasnimi, ker gre za nekaj, kar bo potrebno izpeljati hitro ter iznajdljivo. Pri rekreaciji in športu zaščitite svoje telo, da ne pride do težav ali poškodb.

RIBI: LETNI HOROSKOP 2023

Vas zanima: Mesečni horoskop JANUAR 2023 ali LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC JANUAR 2023