Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 16. do 22. januarja

Tedenski lunin horoskop za obdobje od 16. do 22. januarja
Tedenski lunin horoskop za obdobje od 16. do 22. januarja

Tedenski lunin horoskop za obdobje od 16. do 22. januarja

Predviden čas branja: 4 minute

V ponedeljek vas bo vodil vpliv lune v znamenju škorpijona, zato bo nakopičenih veliko misli, povezanih s poslovnimi in finančnimi zadevami, vse skupaj bo imelo tudi globok pomen. Vleklo vas bo ven, v javnost, v množico. Želeli si boste ljubezni, predvsem pa pozornosti. Nadaljevali boste delovni ritem, zaradi katerega ste precej izčrpani, po drugi strani pa boste dobivali skoraj v vsaki situaciji potrditve, da ste na pravi poti.

Vpliv vas bo tudi v torek skozi dan, ko se bo luna še nahajala v škorpijonu zapeljeval v sanjarjenje o tem kako bi lahko bilo vaše življenje drugačno, če bi ravnali kako drugače in bi vam bila vaša usoda bolj naklonjena.

Boljše bo, če se ne boste obremenjevali s takimi občutki, saj vam jih lahko posredujejo osebe, ki vam ne privoščijo uspeha in bi najraje videle, da ostanete na slabi točki. Ob 18.33 uri luna prehaja v strelca, zato bo oteženo prilagajanje, saj boste popolnoma prepričani v svoj prav. Dovolite tudi drugim do besede.

V sredo boste zaradi energije strelca želeli čutiti veselje in optimizem.

Zamegljeni vzorci in napačna prepričanja tokrat ne bodo prišli na plano, saj vas bo zanimalo le to, kako iz določene situacije ali odnosa potegniti tisto, kar je najboljše za vas. V negativnem smislu se lahko pojavijo napetosti, ki bodo nastale brez konkretnih razlogov. Svoje misli in besede boste težko nadzirali, zato lahko le tako celo koga užalite, brez da bi se tega zavedali.

blank

V četrtek zvečer, ko luna prehaja v kozoroga, se bo vse skupaj umirilo, oziroma nekoliko ohladilo.

Zaželeli si boste težjo, vendar bolj uspešno pot. Težko se boste prilagajali, vendar boste kljub temu sposobni doseči kar ste si zastavili. Zanimala vas bo tudi vaša finančna plat, zato boste usmerjeni k dodatnim zaslužkom in raznim povišicam, za katere boste smatrali, da vam pripadajo. Tisti, ki ste na začetku razmerja, boste imeli občutek, da ni pravega zanimanja in strasti, vendar nikar ne sklepajte prehitro.

V petek se bo z energijo kozoroga nadaljevalo pesimistično vzdušje, le da boste nekoliko bolj jasno videli svoje cilje.

Če razmišljate o prekinitvi partnerstva, pa sedaj ni ravno najbolj ugoden čas, saj bi kasneje morda vse skupaj obžalovali. Aktivno ukvarjanje s športom vas v teh dneh ne bo zanimalo preveč, iskali boste izgovore. V soboto se luna pomakne v znamenje vodnarja, nastopi tudi Mlaj in vam prinaša več novosti, po katerih ste hrepeneli.

Čas bo ugoden tudi za razmislek o novih poteh ali spremembah, ki so v vašem življenju nekako nujno potrebne, pa si jih prej niste upali speljati do konca. V odnose prihaja nekaj več radovednosti, zato ne bodite presenečeni, če vas bodo bližnji ves čas spraševali. Na vprašanje, kako si, boste v nedeljo, ko bo luna v vodnarju odgovarjali optimistično. Tudi če imate težave, jih ne boste želeli razlagati drugim. Malce boste pod pritiskom, če vam bo dolgčas, saj vas bo spremljal občutek, da se mora ves čas dogajati.

Pripravljeno za Sensa.si