TEDENSKI HOROSKOP OD 16. DO 22. JANUARJA 2023

Tedenski horoskop za obdobje od 16. do 22. januarja 2023 napoveduje prehod Merkurja in Urana v direktno fazo gibanja
Tedenski horoskop za obdobje od 16. do 22. januarja 2023 napoveduje prehod Merkurja in Urana v direktno fazo gibanja

Tedenski horoskop za obdobje od 16. do 22. januarja 2023 napoveduje prehod Merkurja in Urana v direktno fazo gibanja

Predviden čas branja: 3 minute

S Soncem v znamenju Kozoroga se boste težko zadržali, da ne bi nekomu povedali, kaj v resnici mislite in čutite, vendar pozorno izbirajte besede. Kljub temu, da boste imeli močan občutek, da zmorete vse sami, je priporočljivo, da se pred večjimi odločitvami tudi posvetujete s tistimi, ki so vam blizu. Skupno delo lahko s pomočjo prilagajanja prinese veliko boljše rezultate. S Soncem, ki se bo od petka dalje nahajal v znamenju vodnarja se boste pripravljeni odpreti, opravičiti in priznati, da nečesa ne delate tako kot je treba.

Vodila vas bo tudi samozavest, od ljudi v svoji bližini pa boste na vsakem koraku zahtevali spoštovanje.

Če le tega ne bo, se boste sposobni enostavno obrniti vstran, brez slabe vesti. Če vam določene zadeve ne bodo pisane na kožo, boste pripravljeni tudi na uporniške korake, vendar nikar ne pretiravajte. Retrogradni Merkur bo do srede, ko se začne gibati v direktni smeri poskrbel, da boste morali v izobraževanje in delo vložiti več časa in energije, bolj previdni pa bodite tudi v prometu, kjer boste nemirni in raztreseni. Merkur v znamenju kozoroga bo od srede dalje osvežil vaše poslovne zadeve z novo, bolj prodorno energijo, tudi motivacije vam tokrat ne bo primanjkovalo, našli jo boste celo tisti, ki vas čaka študij kakšnega suhoparnega predmeta.

Tedenski horoskop za obdobje od 16. do 22. januarja 2023 napoveduje prehod Merkurja in Urana v direktno fazo gibanja

Pomembno je, da zberete moči in vztrajajte, saj se vam bo kasneje obrestovalo.

Na ljubezenskem področju vas bo vodila Venera v znamenju vodnarja, ki bo poskrbela, da bodo sestanki spontani, strastni in razigrani. Globine odnosa vas tokrat ne bodo zanimale, bolj boste zadovoljni s svobodnim dogajanjem, ki bo ponovno prebudilo vašo strast. Tudi ljubosumje boste znali tokrat nadzirati, saj boste izredno zaupljivi.

Katera znamenja zodiaka boste doživela presenečenje?

Tedenski horoskop napoveduje, da boste doživeli presenečenje rojeni v biku, levu in vodnarju.

Preberite tudi HOROSKOP: BOSTE IMELI V 2023 PODREJENO ALI NADREJENO VLOGO?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V tednu pred vami, ko se bo Merkur začel gibati direktno bosta na prvem mestu sproščenost in spontanost. Čeprav bo realna podoba določene situacije rahlo zamegljena, boste kljub temu delovali brez kančka slabe vesti. Za dobro kondicijo poskrbite z hitro hojo in tekom, seveda v družbi z nekom, ki vas zna motivirati. Delovne obveznosti boste v petek začinili s prijetnim druženjem, kar vam bo pisano na kožo. V nedeljo boste zopet bolj težavni, hitro se boste razjezili.

OVEN: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ker boste v začetku tedna malce razpršeni, boste s težavo čutili vsakdanje dogodke. Večkrat se boste odločno uprli in se lotili vsega čisto na drug način. Zaupanje boste občutili v zadnjih dneh tedna, ko boste zopet optimistično razpoloženi. Prihaja pa tudi vznemirljiva ljubezenska situacija, ki bo v vas spodbudila ekstremno razmišljanje. V nedeljo boste z ustvarjalno energijo zelo uspešni pri vseh stvareh ki so povezane z domom. Ne pretiravajte, da vam ne ponagaja zdravje.

BIK: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Spremenjen videz lahko še poveča samozavest in vzbudi nove navdihe, h katerim se boste z veseljem pomikali. Poleteli boste iz svojega oklepa, ki je nastal kot rezultat omejitev drugih. Zadeve boste reševali hitro, saj obstaja nevarnost, da bi se utegnili znajti v nesporazumih. Čas je, da se neustrašno podate novim projektom naproti, drzno vztrajajte pri doseganju svojih ciljev, ki vam prinašajo tudi dobre finančne podvige.  V nedeljo se boste povezali z razmišljanjem vaših sogovornikov.

DVOJČKA: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V službenem okolju se bo veliko dogajalo, kar vas bo navdihnilo s pozitivno energijo ter dobro motivacijo. Razmišljali boste tudi o spremembi, vendar ne bodite preveč zaletavi, saj o vsem skupaj še niste dovolj razmislili. V dneh proti koncu tedna se boste posvečali prijateljskim odnosom in skupaj ustvarili zabavno ozračje. Tisti, ki razmišljajo drugače, vam ne bodo ravno naklonjeni. Spoznali boste, kaj lahko od nekoga sploh pričakujete in kako lahko nekaj pomembnega nadaljujete.

RAK: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Začetek tedna vam zaradi zoprnih dogodkov ne bo najbolj všeč. Neiskreni sodelavci vam bodo na področju dela, kjer ste ponovno nekoliko v zaostanku ves čas nagajali. V drugi polovici tedna boste ujeli svoj življenjski val in občutili nedolžne lepote, ki vas obdajajo. Še vedno se boste vračali v spomine, še posebej na ljubezenskem področju, kjer zadnje čase nikakor ne morate ugotoviti, kaj je tisto, kar si v resnici sploh želite. Vikend ne bo nič kaj drugačen od ostalih dni, kar vas tokrat ne bo motilo.

LEV: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Doživeli boste spremembe, ki se vam bodo zazdele kot korak nazaj, vendar se bodo učinki pokazali ko boste v nekaj začeli bolj zaupati. Če boste razmišljali o novih priložnosti glede svojih čustev, boste malce razočarani. Kljub vsemu boste ob koncu tedna zakorakali na pot v neznano, pričakovali boste popolno sprostitev. V družinskem krogu boste v nedeljo, ko se bo vse odvijalo po vaših željah zelo zadovoljni in sproščeni.

DEVICA: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Veliko boste v ponedeljek, ko bo luna v škorpijonu načrtovali, prav tako boste vse skupaj tudi uresničili. Čeprav bi se vam prilegel počitek, si ga tokrat dokler ne bo vse skupaj končano ne boste privoščili. V petek boste zelo nemirni, kar bo slabo vplivalo na vaše bližnje in tudi na odnose, ki v zadnjem času niso ravno najbolj harmonični. Morda je čas, da se usmerite k sebi in temu kar si po tihem želi vaše srce. V nedeljo se boste podali navdušeni in osvobojeni.

TEHTNICA: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Na začetku tedna boste razdražljivi, v kolikor imate kakšne težave, si ne zatiskajte oči pred resnico. Napetost uporabite za to, da naredite korak naprej in prebijete nevidne ovire. Nekoliko manj nadzora nad te kar se dogaja v okolici vam ne bo škodovalo. Draga oseba vam bo naklonjena, nekoliko vas bo zmotilo le to, da vam ne odgovori takoj. Učinkoviti boste še posebej v zadnjih dneh tedna, ko vas bo na čustvenem področju prebudila zanimiva opcija.

ŠKORPIJON: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Veliko vam bo pomenil nekdo, ki vas vedno razume, ne glede na to, kakšno vsebino imajo vaši podvigi. Od radosti boste uživali v obilju, morda boste ponovno srečali neko osebo iz preteklosti. Iznajdljivost bo tista, ki vas bo prebudila in opomnila, da se radi preizkušate v težkih izzivih, še bolj pa vam prija pohvala. V soboto, ko nastopi Mlaj  lahko daste prednost prijateljstvu in ljubezni. Posvetite se uresničevanju že pozabljenih želja.

STRELEC: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Razmere in odnosi na področju kariere bodo v začetku tedna na meji vzdržnega, zato pozabite, da bi sklenili kakršenkoli učinkovit dogovor. Ne belite si glave, če vas ne bodo razumeli, saj že v sredo, ko se Merkur začne gibati v direktni smeri prehajate v veliko boljše obdobje. Elegantno se boste otresli zagrenjenosti, ki se je lotila vašega osebnega življenja. Občutek, da so čustva zgolj enostranska vas počasi zapušča, zato poslušajte sami sebe.

KOZOROG: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Usmerili se boste tja, kjer lahko pričakujete bolj sproščeno vzdušje in nove priložnosti. S pomočjo strastnih prijemov vam lahko uspe realizirati ljubezenski načrt, ki ga pripravljate že nekaj časa. Po uspešni komunikaciji boste več kot zadovoljni in lahko obrnete nov list v smeri zadovoljstva. Ljubezen bo tudi v nedeljo v zraku in zelo dobro se boste počutili tako z ljubljeno osebo kot tudi z ljudmi, ki vas obdajajo. Zdravje vam bo tokrat dobro služilo.

VODNAR: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Spoznali boste, da vam uporna in nedisciplinirana pot nikakor ni pisana na kožo. Nikomur nočete biti podložni, zato boste ves čas pripravljeni na akcijo. Privlačni boste še posebej tistim, ki so vam všeč in težko se boste uprli, da ne bi storili, vsaj v svojih mislih kakšne neumnosti. Srečo boste imeli tudi v ljubezni. Nepotrebni izdatki in pomanjkanje pazljivosti pa bodo v soboto, če se ne boste znali držati nazaj bodo močno omajali dobro finančno stanje.

RIBI: LETNI HOROSKOP 2023