Dnevni horoskop za petek 13. januarja 2023

horoskop
Dnevni horoskop za petek 13. januarja 2023

Dnevni horoskop za danes, petek 13. januarja 2023

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za petek 13. januarja 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Določene stvari boste opustili in počakali, da se razpletejo same, kar bo vsekakor najboljša taktika. Prijetne in razigrane vibracije ne bodo dovolile počitka.

Horoskop nasvet za današnji dan: Pazite, da boste v kočljivih situaciji iskreno odreagirali, saj se lahko v nasprotnem primeru hitro ujamete v past.

horoskop
Luna preide v znamenje Tehtnice

Danes ob 03:56 uri Luna preide v znamenje Tehtnice

Tehtnica, sedmo znamenje zodiaka je po temperamentu sangvinično znamenje in označuje življenjsko obdobje za prehod iz mladosti v zrelost, njen letni čas je začetek jeseni. Je predvsem simbol ravnotežja, mere, pravice, ki tehta dejanja in duše ob poslednji sodbi. Srce in razum sta pri tehtnici uravnovešena, lahko jo hitro spravimo iz ravnotežja, v katerega se zna diplomatsko tudi hitro vrniti. Znamenje tehtnice se nahaja v obdobju enega izmed dveh enakonočij. Ima predvsem ženski rodovitni princip, ki ga simbolizira Venera. Tehtnice so lepe, ljubeznive, prilagodljive, vljudne, družabne in talentirane, pa tudi željne življenja. Ponazarja ravnotežje med zunanjim in notranjim in predstavlja sinonim za modrost in vrnitev k enotnosti s pomiritvijo nasprotij.

Tehtnica pomeni potrebo po harmoniji ljubezni, miru in ubranosti, pa tudi po lepoti.

Tempo življenja bo v dneh z luno v tehtnici živahnejši, v medsebojnih odnosih smo bolj obzirni, ljubeči, strpni in prijazni. Ugodno za družabne in umetniške prireditve, zabave zaprtega kroga, romantiko, skrb za lepši videz, nakupovanje modnih oblačil, opremljanje doma, branje, pisanje in sprave sprtih strani. V dneh z luno v zračni tehtnici nikar ne bodite preveč popustljivi. Prihajajo soglasja, prijateljstva, iskrena ljubezen in vse lepo, v čemer lahko uživate. Ljubezen bo imela najlepšo podobo, zato se brezskrbno podajte na zmenek. Vaš videz bo v teh dneh na vrhu lestvice vaših prioritet, zato, se boste z veseljem podali v nakupovanje in si privoščili nekaj lepega samo zase, s pridihom elegance.

Nikoli ne pusti spominom, da so veličastnejši od tvojih sanj in prihodnosti.

Doug Ivester

Rojeni v znamenju Kozoroga in dogodki na današnji dan:

  • Marco Pantani, italijanski kolesar
  • Orlando Bloom, angleški igralec
  • Wolfgang Loitzl, avstrijski smučarski skakalec
  • Tim Matavž, slovenski nogometaš
  • Liam Hemsworth, avstralski filmski in televizijski igralec

Na današnji dan je v Ljubljani svetovna premiera Offenbachove opere Renske nimfe. Miki Miška se prvič pojavi v stripu. Rodil se je Brane Završan, slovenski igralec, šansonjer in Anton Tanc, slovenski pisatelj, pesnik. Prav tako se je rodil nekdanji alpski smučar Tomaž Čižman. Umrl je Heinz Leinfellner, avstrijski kipar in James Augustine Aloysius Joyce, irski pisatelj.

Kakšno počutje prinaša današnji dan?

Dnevni horoskop napoveduje občutljivost in nihanje razpoloženja.

Katera znamenja zodiaka se boste z veseljem posvetila domu?

Domačemu okolju se boste z veseljem prepustili rojeni v zemeljskih znamenjih.

Preberite tudi: SANJAČI SO POLNI UPANJA IN OPTIMIZMA ali V KATERIH ZNAMENJIH SO ROJENE ŽENSKE, KI ZAUPAJO SEBI?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V družbi se boste zaradi lune v tehtnici počutili sproščeno, še posebej tam, kjer boste lahko spontano razglabljali o svojih dogodivščinah. Tokrat ne boste z ničemer obremenjeni.

OVEN: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Zaradi številnih obveznosti pazite, da ne boste pozabili na pomemben dogovor. Ker nečesa ne boste storili namenoma, vam bodo tokrat pogledali skozi prste ter ignorirali vašo raztresenost.

BIK: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nekdo vas že dlje časa opazuje, sedaj pa bo tudi vas zamikalo, da bi se spustili v prijeten pogovor. Mučil vas bo le vaš ponosen ego, zato ne bi bilo slabo, če bi ga nekoliko spustili.

DVOJČKA: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Sestavite uganko, ki vas vznemirja, nato pogumno pojdite dalje, ter nadaljujte tam, kjer vas spremlja dober občutek. V domačem okolju se boste popolnoma umirili, začutili boste toplino.

RAK: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Zaznavali boste veliko samozavesti, prebujali boste najboljše razloge, da počasi in predvsem premišljeno napredujete. Na področju družine boste rabili pomoč, ker se boste sami zelo težko znašli.

LEV: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Luna v tehtnici prebuja neverjetno energijo, ki bo blagodejno vplivala na vaše telo. Pri pripadnicah ženskega spola, ki ste bolj občutljive, se lahko pojavijo težave na področju prebavil.

DEVICA: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ohladitve v partnerstvu bodo vnesle nekaj nezadovoljstva in slabe volje, ki se lahko prenaša tudi na ostala področja. Poglejte pravi resnici v oči ter se nikar ne izmikajte.

TEHTNICA: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

To, da vas glede pomembne zadeve končno razumejo, vas bo popeljalo v boljše odnose. Spremljajo vas ugodne okoliščine, zato se tokrat ne bo potrebno pritoževati.

ŠKORPIJON: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Zazdelo se vam bo, da je pravi trenutek za začetek zgodbe. Preveč ste se v preteklosti obremenjevali z mnenjem drugih ter z nečim, kar boste sedaj lahko razrešili brez težav.

STRELEC: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Veliko se bo z energijo lune v tehtnici dogajalo na področju ljubezni, ki trenutno ni najbolj urejeno. Soočite se z zaostalimi finančnimi zadevami, čeprav ste nanje že skoraj pozabili.

KOZOROG: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Poskušajte malce spremeniti način delovanja, ki je za mnoge preveč neodgovoren. Bodite bolj topli, potrpežljivi in prilagodljivi in hitro boste spoznali, da ste takšni ljudem bolj všeč.

VODNAR: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Zamislite se, če glede družinskih odnosov delate prav, saj bi lahko nekomu naredili krivico. Veliko skrbi, ki vas spremljajo boste postavili na stran, tokrat brez slabe vesti.

RIBI: LETNI HOROSKOP 2023

Vas zanima: LETNI HOROSKOP 2023 ZA VSA ZNAMENJA ZODIAKA ali ASTRO ZNAMENJA, KI BODO V 2023 NAŠLA IN IZBRALA LJUBEZEN