Dnevni horoskop za nedeljo 15. januarja 2023

horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 15. januarja 2023

Dnevni horoskop za danes, nedelja 15. januarja 2023

Predviden čas branja: 4 minute

Dnevni horoskop za nedeljo 15. januarja 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Nežne vibracije bodo v pomoč pri odločanju, znali se boste tudi prilagoditi in popihati na dušo tistim, ki si to zaslužijo. Razmislite tudi o tem, da bi nekomu dovolili več.

Horoskop nasvet za današnji dan: Težje kot običajno se boste osredotočali na bistvene zadeve, vendar vas naj to ne zmoti preveč.

horoskop
Luna preide v znamenje Škorpijona

Danes ob 13:08 uri Luna preide v znamenje Škorpijona

Škorpijon, osmo znamenje zodiaka označuje življenjski čas, ki predstavlja zrelost, skratka čas velikih sprememb in novega rojstva, pozne jeseni. Po temperamentu je flegmatično, sicer pa skrivnostno, tiho, osredotočeno, vztrajno, uporniško, strastno in plodno znamenje. Škorpijon prikazuje zmožnost ustvarjanja duše. Strupeno želo znamenja ni samo neizprosno orožje, temveč tudi orodje, ki omogoča sungirati realnost, da se lahko pomakne globlje v srce skrivnosti. Čas velikih sprememb, globine, smrti in zaglobljenih skrivnosti.

Škorpijon ubija, da ne bi umrl, in umre, da bi se lahko ponovno pobral in zaživel, smrt starega in rojstvo novega človeka.

Predstavlja področje destrukcij in raznih napetosti, znamenje je predvsem strastno, odlikujeta ga močna volja in prodornost. Posreduje priložnost, da lahko transformira energijo. Ko Luna prehaja v škorpijona, postanemo v medsebojnih odnosih bolj nezaupljivi. Vzkipljivi in maščevalni, saj svoje strasti težje obvladujemo, kar lahko privede do manjših duševnih kriz. Vaša erotična moč bo v dneh z luno v škorpijonu potreba, da bi prodrli v bistvo stvari, sprejemali boste samo svoje lastne zakonitosti in težko se boste soočali z avtoriteto. Prihaja močna volja ter veliko bolj razčiščen odnos do življenja. Notranje boste nemirni, izrazito individualno usmerjeni in napadi tesnobnosti v teh dneh niso izključeni.

Danes ob 13:10 uri nastopi Zadnji krajec

Zadnji krajec, vas bo usmeril v revizijo, razmišljanje o preteklih napakah, in željo, kako si ustvariti boljše življenje. Popeljal vas bo v čiščenje telesa in duše, predvsem pa je primeren za začetek diete, saj ima vnos hrane manjši učinek in zato zgleda, kot bi bila manj kalorična. Če želite shujšati, si privoščite zelenjavo, polnozrnate izdelke, beljakovine in ribe.

Telo bo v najboljši možni formi in pripravljeno na nove dosežke ter športne dejavnosti. Z oblačili se danes ne boste obremenjevali, pomembno vam bo da bodo udobna. Tudi ličenju se danes izognite in dovolite koži, da malce zadiha.

SONČEVI IN LUNINI MRKI V 2023, ČAS ZA SPREMEMBE

Če spremeniš način, kako gledaš na stvari, se stvari, na katere gledaš, spremenijo.

W. Dyer

Rojeni v znamenju Kozoroga in dogodki na današnji dan:

  • Gamal Abdel Naser, egiptovski predsednik
  • Josip Vandot, oče slovenskega junaka Kekca
  • Martin Luther King mlajši, borec za državljanske pravice
  • Boris Tadić, srbski politik
  • Drago Grubelnik, slovenski alpski smučar

Na današnji dan Slovenija postane članica Mednarodnega denarnega sklada. Rodil se je Aristoteles Sokrates Homer Onassis, grški ladjar in Josip Vandot, slovenski pisatelj. Umrla je Ivanka Anžič Klemenčič, prva slovenska poklicna novinarka in Vida Levstikova, slovenska igralka.

Čemu bi se bilo smotrno danes izogniti?

Dnevni horoskop napoveduje, da se je dobro izogniti vsem konfliktnim situacijam.

Katera znamenja zodiak boste imela čudovit dan?

Najboljši dan boste imeli rojeni v ognjenih znamenjih.

Preberite tudi: V KATERIH ZNAMENJIH SO ROJENE ŽENSKE, KI ZAUPAJO SEBI? ali SANJAČI SO POLNI UPANJA IN OPTIMIZMA

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Dan z energijo Zadnjega krajca vam prinaša same lepe stvari. Sproščeni in nasmejani se boste spomnili na nekoga iz preteklosti, ki vas vedno navdihne in razveseli. Zakaj ga ne bi poklicali.

OVEN: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ustvarjalnost in domišljijo boste vnesli v domače okolje, kjer se boste nekaj odločili narediti drugače, popolnoma izven svojih okvirjev. Upajte pa, da se bodo strinjali tudi ostali.

BIK: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Prav je da imate svoj jaz, vendar lahko pretirano upiranje prebudi ne le trenutne, ampak tudi stare nejasnosti in napetosti. Žalostni boste, saj vam nihče ne bo prisluhnil.

DVOJČKA: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

S prehodom lune v škorpijona prihajajo pritiski in spremembe. Potrebno bo veliko potrpežljivosti saj vas bodo besede nekoga, ki je čisto drugačen ves čas vznemirjale.

RAK: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Čeprav boste sanjali o ljubezenskih dogodivščinah, se bodo zadeve razvijale ravno nasprotno od vaših pričakovanj. Nikar ne bodite tako nestrpni, saj se bo vse skupaj kmalu rešilo.

LEV: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Spoznali boste, da nekaj kar ste slišali ni naključno, zato najdite takšno rešitev, ki vas bo na osebnem področju zadovoljila. Želeli si boste sprehoda v naravo, ali kakšne rekreacije v dvoje.

DEVICA: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Več časa kot običajno boste zaradi vpliva Zadnjega krajca namenili negovanju svojega telesa in duše. Znali se boste poglobiti v kotičke podzavesti ter jih razumeti na pravi način.

TEHTNICA: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Z luno, ki prehaja v vaše znamenje boste izpeljali vse dogovore in uspešno zaključili pomembno z družino povezano situacijo. Paziti boste začeli na prehranjevalne navade.

ŠKORPIJON: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Tisti, ki ste samski, se boste soočali s praznino in žalostnimi občutki. Vezane strelce čaka s prehodom lune v strastnega škorpijona vznemirljiva situacija, ki bo popestrila dan.

STRELEC: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Čaka vas nekaj novosti znotraj družine, pripravite se, saj ne bodo najbolj prijetne. Samozavest vam bo tokrat v pomoč, ne glede na to pred kakšnim izzivom se boste znašli.

KOZOROG: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Vse, kar se je v zadnjem času podiralo boste rešili s pomočjo nasvetov nekoga, ki je izkušen. Situacija, v kateri se boste znašli vas bo spravljala v dobro voljo in vam dajala dobro energijo.

VODNAR: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Premislite, saj je na vidiku nekaj, kar lahko vsebuje slabo ozadje, zato s pomembno odločitvijo še malce počakajte. Poskusili si boste razložiti, nekaj kar vas že dlje časa bega.

RIBI: LETNI HOROSKOP 2023

Vas zanima: IZKAZOVANJE LJUBEZNI DELUJE LE ČE JE PRISTNO IN SPONTANO ali NAVEZANOST JE DOKAZ, DA JE LJUBEZEN ŽIVA