Česa zračna znamenja ne marate? Preverite!

Zračna znamenja, nikar se  ne spuščajte na področja, ki vam enostavno niso pisana na kožo, saj bi zanje porabili preveč energije. Podajamo vam nekaj smernic, malo za šalo, malo zares, kaj vašemu znamenju ni najbolj pisano na kožo. Česa zračna znamenja ne marate, ko govorimo o izbiri področja ali dejavnosti?

DVOJČKA

Dolgoročna delovna mesta in dejavnosti, kjer je potrebno biti temeljit in natančen, dvojčku niso ravno pisana na kožo. Vse, kar je povezano z vztrajanjem ali je dolgočasno in na videz nezanimivo, jih prav tako ne bo zanimalo. Prav tako jih lahko uniči vsaka samostojna dejavnost, kjer ne morejo komunicirati. Komunikativnemu dvojčku ne odgovarjajo nobena zahtevan opravila ali naloge, ki zahtevajo odgovornosti in prilagajanja. Tudi delo v zaprtih ustanovah jih v notranjosti vznemirja.

Področje, kjer se zares ne znajdete: tehnični vodja
Področje, ki vas ne zanima: tehnologija

Preberite tudi DVOJČKI IZOGNITE SE STRESU IN ZAŽIVITE BOLJ POLNO

TEHTNICA

Vsaka dejavnost, ki je nesramna, surova, grda ali ki prikazuje agresijo, bo tehtnici povzročila, da izgubi tla pod nogami in se umaknila vstran. Njihova narava je ogrožena s klasičnimi spopadi ali vojnami, zato je bolje, da bi se izognili podobnim situacijam. Kadar je treba razlikovati med določenimi zadevami, odločiti se za nekaj pomembnega, ali dokončati nekaj s svojo noto, vse to je za tehtnico neznosno. Samostojni posli jim ne ležijo, saj želijo sodelovati.

Področje, kjer se zares ne znajdete: izterjevalec
Področje, ki vas ne zanima: tuji jeziki

Preberite tudi TEHTNICE, NAJBOLJ ELEGANTNO ZNAMENJE

Česa zračna znamenja ne marate
Česa zračna znamenja ne marate

VODNAR

Če se odloči, da bo vodnar naredil spremembo, bo skoraj zagotovo pogrešal prejšnjo službo, vendar spremembe potrebuje kot zrak. Njihova prvotna narava vedno išče nekaj novega in vsaka rutina, predvidljiva služba ali tradicionalno dejavnost, mu zagotovo ne prinaša sreče. Nekateri sprejemajo kompromise, ko uvajajo inovacije v stara delovna mest, kar ni slaba poteza. Kljub temu, da ima veliko talentov, bo najbolj zadovoljen če se bo odločil za nekaj povsem novega, saj obstaja možnost, da se hitro vsega naveliča.

Področje, kjer se zares ne znajdete: računovodstvo
Področje, ki vas ne zanima: agronomija

Rešite test Ali ste pravi vodnar?

Povzeto po članku, pripravljenem za Sensa.si