Poglejte, katera barva vam najbolj pristaja glede na vaše ime

Poigrajte se in ugotovite, katera barva vam je resnično pisana na kožo glede na vaše ime.

Legenda (črke imena):

A, I, J, S, Š – 1 rdeča
B, K, T – 2 oranžna
C, Č, L, U – 3 rumena
D, M, V – 4 zelena
E, N – 5 modra
F, O, X – 6 indigo
G, P, Y – 7 vijolična
H, Q, Z, Ž – 8 roza
R – 9 zlata

Primer: seštevate, dokler ne dobite enomestne številke Ima NIVES (5+1+4+5+1=16, 1+6 =7) Rezultat: Vijolična barva

Poglejte, katera barva vam najbolj pristaja glede na vaše ime

1. Rdeča

Ste zelo nežne in dobronamerne posameznice, pripravljene storiti karkoli za svojo družino. Te ženske nobena težava in žalitev ne more poškodovati, ker ima ogromno srce. Nedvomno je najbolj zvesta prijateljica in vsak, ki jo pozna, lahko to tudi potrdi.

2. Oranžna

To je ženska, ki zna poiskati neverjetno ravnovesje med duhom in telesom. Bogati jo izjemen čar, je zelo pametna in iznajdljiva. Vedno znate pritegniti pozornost nase. Na splošno ste zelo opazne, kjerkoli se pojavite. Samozavest je vaša prednost, s katero se lahko prebijete do vrha.

3. Rumena

Vi ste zelo vesela in optimistično naravnana oseba. Sposobna ste navdihniti tudi druge. Zelo samozavestna in intuitivna se z lahkoto soočate tudi s težjimi situacijami. V svojih podvigih le redko ne uspete, saj vedno vztrajate do konca.

4. Zelena

To je ženska, ki z lahkoto poišče popolno ravnovesje med duhovnim in telesnim svetom. V svojih dejanjih je zelo dosledna in je nedvomno rojena voditeljica. Ko jo nekaj razjezi, najprej zadiha in razmisli, šele nato poda svoje mnenje, ki je običajno diplomatsko naravnano.

5. Modra

To je ženska, ki je unikaten optimist. Ona je ena izmed tistih ljudi, ki vedno najdejo silo in vero vase, da premagajo težave in napredujejo brez travm in slabih spominov. Ona se usmerja le naprej, nikoli ne gleda nazaj in si ničesar ne očita.

6. Indigo

Te ženske imajo neverjetno željo in voljo do življenja. Včasih obupajo, toda če najdejo smisel, so pripravljene storiti karkoli, da bi osvojile nemogoče. Znajo se odlično poglobiti vase in delovati intuitivno. V ljubezni ohranjajo svoj ponos, ne glede na morebitne posledice. Močno je povezana s svojo dušo.

7. Vijolična

Za to žensko sta značilni nenavadna resnost in modrost. Trdno stoji na tleh in zelo dobro ve, kaj je vredno njenega truda. Ne podlega tveganju in neprevidnosti, zato jo nekateri ocenjujejo kot dolgočasno. Ona razmišlja izredno logično in se zna spopasti z vsem.

8. Roza

Naj vas nežna barva ne zavede. Nasprotno, to je zelo prodorna ženska, ki ima zelo močno voljo in duh. Njena težava je, da je včasih sebična, na splošno pa je dobrosrčna in sočutna.

9. Zlata

Ženska, ki izžareva ljubezen, veselje in razumevanje. Navadno poskuša rešiti težave vseh okoli sebe, četudi to pomeni, da umakne svoje skrbi. Je odlična gostiteljica in blesti na vseh predstavitvah.

Pripravljeno za Elle.si

Preberite tudi DAN ROJSTVA: PREVERITE KAJ VAM RAZKRIVA?