ENERGIJA NAMERE, KI SPODBUJA ŽIVAHNOST IN VITALNOST

Energija namere je prosta energija, ki prihaja iz vesolja
Energija namere je prosta energija, ki prihaja iz vesolja

Energija namere je prosta energija, ki prihaja iz vesolja

Predviden čas branja: 4 minutes

Obstajata dve vrsti energije: fiziološka in prosta. Prvo občutite kot toploto in fizično moč, nastaja kot posledica presnove hrane. Za ohranjanje fiziološke energije na potrebni ravni je dovolj, da se kvalitetno prehranjujemo, počivamo in se gibamo na svežem zraku. Prosta energija prihaja iz vesolja, po energetskih kanalih in jo zaznavamo kot živahnost ali vitalnost. To je pravzaprav energija namere, zahvaljujoč kateri se človek počuti sposobnega za aktivna in odločna dejanja. Če živite iz dneva v dan in imate energije dovolj samo za izpolnjevanje rutinskih opravil ali se vam na splošno nič ne ljubi, to dokazuje skrajno nizko raven energije.

Mladost je obdobje, ko je energija namere na svojem vrhuncu.

Življenjska in ustvarjalna energija zastaneta takrat, ko človek preneha težiti k čemurkoli. Obstajajo ljudje, ki na svet gledajo z ravnodušnimi očmi. Vse vedo, vse so preizkusili in zdi se, kot da jim je všeč ta občutek zasičenosti. Za njih je cel svet po dolgem in počez kakor park, ki so ga že prehodili, in v njem ni ničesar več, kar bi jih lahko navdušilo. Z ravnodušnim in lenim glasom drugim silijo pamet in dokazujejo, da je z njim že vse znano. Takšni ljudje se hitro postarajo. Širok odprt pogled na svet vas ne bo utrudil, temveč boste imeli še več energije, to je njena lastnost.

Energija namere je prosta energija, ki prihaja iz vesolja

Če prenehate občudovati in težiti k novim ciljem, se preprosto ustavite v svojem razvoju in nazadujete.

Starate se. Življenje je proces, v katerem ni prostora za ustavljanje. Obstaja samo gibanje bodisi naprej ali nazaj. Stanja, kot sta ustvarjanje ali nepremičnost, v naravi ne obstajajo. Za aktivacijo energije namere je energijo potrebno ujeti s ciljem. Energija raste z usmerjenostjo v aktivno delovanje. Nastaja svojevrstna zanka povratnega odnosa. Aktivno delovanje rodi namero, namera rodi življenjsko energijo.

Če sedite in se vam ne ljubi ničesar delati, naredite karkoli in energija se bo pojavila. Včasih je potreben začetni impulz, da se premaknemo z mesta. Lahko se vam dozdeva, da imate malo energije in da jo morate nekje dobiti, vendar ni tako. Pravzaprav imate na razpolago veliko energije, prihaja iz vesolja in lahko si jo vzamete toliko, kolikor jo lahko nesete. Številni ljudje tako korakajo skozi življenje, z vseh strani obremenjeni z različnimi obveznostmi, nezaključenimi posli, težkimi pogoji, začrtanimi plani in številnimi cilji.

Cilj aktivira energijo namere, vendar samo pod pogojem, da se tudi uresničuje, ne da je samo planiran.

Energija namere je prosta energija, ki prihaja iz vesolja

Nič ni lažjega kot planirati kakšen posel, postaviti pogoje in dati obljube. Potrebno je vedeti, da s potrditvijo katere koli še tako majhne obveze nase nalagate tovor, ki jemlje del energije namere. S tem dodatnim tovorom se morate premikati naprej. Kot dodatek k temu vsemu je eden glavnih vzrokov nizke energije vsakodnevna zastrupljenost organizma. Vse je zelo preprosto. Energijski kanali se zožujejo kot stare cevi, v katerih se nabira vodni kamen, zaradi katerega se močan dotok energije spremeni v tanek curek.

Zato prihaja do pomanjkanja proste energije, kar za seboj potegne tudi ostale probleme. Prisotni so slaba telesna forma, slaba ustvarjalnost, bolezen in vse kar izhaja iz tega. Dogaja se to, da je velik del energije, ki teče skozi ozke energijske kanale, porabljen za ohranjanje velikega števila nepotrebnih majhnih uteži. Tisti majhen preostanek energije predstavlja vso zalogo vitalnosti, iz katere se porajajo živahnost, atraktivnost, življenjska radost, optimizem, želja po imeti vse in to takoj ter občutek, da lahko premikate gore.