Dnevni horoskop za četrtek 19. januarja 2023

horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 19. januarja 2023

Dnevni horoskop za danes, četrtek 19. januarja 2023

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za četrtek 19. januarja 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Previdni boste tako poslovno kot tudi zasebno. Situacije ne boste zaznavali objektivno, zato vas bo zelo težko navdušiti za kakšno novo idejo ali rešitev.

Horoskop nasvet za današnji dan: Za ljubezenske pripetljaje tokrat ne boste najbolj razpoloženi. Nikakor ne morete mimo določenih pravil, s katerimi se nikakor ne strinjate.

horoskop
Luna v znamenju

Danes ob 20:11 uri Luna preide v znamenje Kozoroga

Življenjskih težav se ne boste ustrašili, saj boste strmeli k temu, da objamete svet in se povečate obzorje. Poletite k novim dogodivščinam naproti, proti neznanemu. Mikale vas bodo nove avanture, ki bodo potekale v duhu spontanosti, resnih razmerij v tem času ne boste poglabljali. S svojim sarkazmom lahko celo koga užalite, zato bolj skrbno izbirajte svoje besede. Danes boste nesebični in odprtega srca, vendar samovoljni in kljubovalni.

Področja, ki bodo v teh dneh izpostavljena so meditacija, filozofija, psihologija, iniciacija, samo realizacija ter dolga potovanja.

Zamere se bodo umaknile vstran in z veseljem boste poklepetali tudi o svojih čustvih, vendar bolj na površinski ravni. Poskrbite za čiščenje telesa in se izognite mastni hrani, tudi zaprti prostori vas bodo utesnjevali. Ugodno za stike s tujino, raziskovanje, iskanje možnosti in priložnosti, objavo del, špekulacije in druga tveganja, dolgoročno načrtovanje, obiskovanje predavanj z duhovno in filozofsko vsebino ter za iskanje podpore vplivnih ljudi. Čas ni naklonjen resnemu delu in podpisom pogodb. K perfekcionizmu v teh dneh ne boste težili, bolj boste optimistični in zaupljivi, ter seveda razigrani.

Rojeni v znamenju Kozoroga in dogodki na današnji dan:

  • Princesa Brigita Švedska
  • Dolly Parton, ameriška pevka
  • Katey Sagal, ameriška filmska, televizijska igralka in pevka
  • Stefan Edberg, švedski tenisač
  • Jenson Button, britanski avtomobilski dirkač

Na današnji dan je bil vpis Cerkniškega jezera med mokrišča mednarodnega pomena. Rodil se je Dragotin Kette, slovenski pesnik in Vladimir Levstik, slovenski pisatelj, prevajalec. Umrl je Osho, indijski mistik in Branislav Nušić, srbski dramatik. Rodil se je tudi umetnik, čigar ustvarjanje je imelo vpliv na razvoj modernega evropskega slikarstva, Paul Cezanne.

Daj vsakemu dnevu priložnost, da bo najlepši v tvojem življenju!

Mark Twain
Kaj je tisto kar vas bo danes najbolj razveseljevalo?

Dnevni horoskop napoveduje, da se boste najbolj znašli tam, kjer ne bo postavljenih nobenih meja.

Katera znamenja zodiaka boste najbolj spontana in sproščena?

Najbolj spontani in sproščeni boste rojeni v ognjenih znamenjih.

Preberite več: ALI JE MOŠKI IMENOVAN MEHKUŽEC DOBRA IZBIRA? ali ASTRO PROFIL ZNANIH: KRISTINA MILER

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Naravnajte se na poslovne energije in postorite kar je nujnega. Prepletale se bodo se nihajoče energije, ki bodo usmerjale počutje in od vas bo odvisno, kako se bo vse skupaj razvilo.

OVEN: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Z besedami boste izražali svoje notranje vzgibe, obveznosti se bodo na področju kariere vrstile ena za drugo, tako da se vam bo skoraj sigurno pojavila utrujenost.

BIK: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Uporabite odločnost, s katero vedno izpeljete vse kar je potrebno in se zazrite naprej. Ideje in skrite sanje bodo bolj jasne, tako da si boste danes lažje začrtali učinkovito pot.

DVOJČKA: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Čeprav ste se dolgo časa zaman trudili, vam bo sedaj vse skupaj namenjeno in dosegljivo. Poslovne zadeve bodo ves čas v ospredju, čeprav si boste po tihem želeli več nežnosti.

RAK: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Če boste zaupali, bo sledilo nekaj prijetnega in celo presenečeni boste, kako se bodo določene stvari obrnile. Nerganje bo odveč, saj je napočil čas, da sprejmete spremembe, ki se vam bližajo.

LEV: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Srečanje, ki vas že nekaj časa skrbi, se bo končalo v razigrani, z ljubeznijo obarvani smeri. Z več samodiscipline bi lahko hitreje prišli do boljših rezultatov. Razmislite o vsem, kar se dogaja.

DEVICA: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Vaša iznajdljivost bo razpršena, zato z dogajanjem na področju dela in denarja ne boste najbolj zadovoljni. Dan bo zelo primeren za nove korake na področju čustev, ki jim boste zlahka kos.

TEHTNICA: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Pestro dogajanje bo kljub hladni energiji razburkalo vašo domišljijo, ki je že nekaj časa spala. Zavedajte se tudi svojih napak ter intenzivno premislite o novi spremembi.

ŠKORPIJON: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ljubezenskih razmer ne morete spremeniti, vendar vam neprestane pripombe ne bi čisto nič koristile. Zopet se bo odprlo vprašanje, ki bo povezano s sprejemanjem določene osebe.

STRELEC: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Skozi dan, ko se bo luna nahajala v znamenju strelca boste pripravljeni na novosti. Potrebujete nekaj sprememb, še posebej če ste se v preteklem obdobju preveč zaprli v svoj svet.

KOZOROG: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Prvi boste v vrsti, ko se bo odpirala možnost za dodaten zaslužek. Zavedate se, da imate dovolj časa vendar bo potrebno narediti še nekaj več, nekaj kar bo zahtevalo trud.

VODNAR: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Pozornost za nekaj časa preusmerite drugam, vsak nasvet bo še kako dobrodošel, še posebej na področju osebnih odnosov. Zadovoljni boste, ker se vam bodo tudi pri delu nizali sami pozitivni rezultati.

RIBI: LETNI HOROSKOP 2023

Vas zanima: POPOLNOMA ODKRITA ASTRO ZNAMENJA, S KATERIMI JE ODNOS ENOSTAVEN ali KAKŠNEGA PARTNERJA SI ŽELIJO TISTI, KI CENIJO UMSKI IZRAZ?