Dnevni horoskop za četrtek 12. januarja 2023

horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 12. januarja 2023

Dnevni horoskop za danes, četrtek 12. januarja 2023

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za četrtek 12. januarja 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Tudi če nimate pred sabo nobenih pomembnih korakov, se lahko v notranjosti nakopiči nemir, ki vas bo popeljal v bliskovito iskanje rešitev.

Horoskop nasvet za današnji dan: Skopi boste z izražanjem čustev, neuresničena ljubezen vas malce zavira, četudi si ne priznate.

horoskop
Luna je v znamenju Device

Luna je v znamenju Device

Ugodno za nadurno delo, pospravljanje, čiščenje, rutinska dela, domača popravila, nabiranje in pripravo zelišč, vrtnarjenje, skrb za telo in zdravje, za pomoč in izlete v naravo. Neugodno za družabno življenje. Čas z luno v devici bo namenjen želji po izobraževanju na področju prehranjevanja, zato poiščite kakšen nov, zdrav recept, ki vas bo razveselil, vendar izberite bolj enostavnega, saj vaše kuharske sposobnosti ne bodo na vrhuncu. Ker boste zelo disciplinirani, boste lažje vzdrževali dieto.

Z luno v zemeljski devici boste posvečali pozornost malenkostim.

Med čiščenje, ki bo na prvem mestu, spadata tudi čistoča telesa ter skrb za zdravje in osebno higieno. Obsedla vas bo potreba po redu in samoorganizaciji, sistematično in natančno si boste planirali svoje dni, jezila vas bo le pretirana samokritičnost. Sedaj je pravi čas da na več področjih naredite red in se znebite dvomov, strahov in ostalega balasta. Zaradi povečane kritičnosti v teh dneh ne pričakujte prijetnih komplimentov in opazk.

V življenju je največji užitek početi tisto, kar drugi pravijo da ne zmoreš.

Walter Bagehot

Rojeni v znamenju Kozoroga in dogodki na današnji dan:

  • John Griffith Chaney – Jack London, ameriški pisatelj
  • José Arcadio Limón, ameriški plesalec, koreograf
  • Bara Remec, slikarka in ilustratorka
  • Pixie Lott, britanska pevka in igralka
  • Zayn Malik, član skupine One direction

Na današnji dan je Dejan Košir postal svetovni prvak v paralelnem veleslalomu v deskanju na snegu. Rodil se je Narendranath Dutta – Swami Vivekananda, indijski filozof in ameriška filmska igralka Kirstie Alley. Umrla je Agatha Christie, angleška pisateljica in Fran Ksaver Meško, slovenski duhovnik, pisatelj.

Ali je dan primeren za pomembne spremembe?

Dnevni horoskop napoveduje, da se bodo spremembe zgodile ko boste nanje pripravljeni.

Za katera astro znamenja bo dan sproščen in navihano razigran?

Dan bo sproščen in razigran za rojene v ognjenih znamenjih. 

Preberite tudi: Mesečni horoskop JANUAR 2023 in NAVEZANOST JE DOKAZ, DA JE LJUBEZEN ŽIVA

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ne obupajte če se bo zaradi energije lune v devici vse skupaj zakompliciralo, vseeno se bo splačalo. Odrekli se boste prednosti in kljub temu boste poželi slavo ter začutili ponos.

OVEN: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ker boste nežni in občutljivi bo današnji dan precej nemiren. Verjetno boste le sanjarili kaj vse bi želeli narediti, energije pa ne boste zbrali. Raje se posvetite področju čustev.

BIK: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Z luno v devici lahko naredite določene korake v smeri tistih želja, po katerih včasih tako močno hrepenite. Prijatelji bodo od vas pričakovali podpro glede čustvenih zadev.

DVOJČKA: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V kolikor ste v prejšnjih dneh pogrešali nežnosti, boste sedaj skoraj gotovo našli, kar iščete. Poskušajte prisluhniti in razumeti. Na koncu se boste skupaj vsemu nasmejali.

RAK: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Z luno v devici lahko pričakujete na področju kariere spremembe. Ne bodite trmasti in ne vztrajate v nedogled pri svojem mnenju, raje se čim prej prilagodite vsem ostalim.

LEV: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dan z luno v vašem znamenju vam bo pisan na kožo. Veliko boste delali, razmišljali ampak kljub temu ohranili trezno glavo, na področju čustev boste prekipevali od energije.

DEVICA: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Vse kar boste zaznavali bo povezano z težjimi energijami, vendar se boste žal morali rešiti sami. Zaradi vseh napornih obremenitev, pa vam lahko ponagaja tudi zdravje, ki ni najbolj stabilno.

TEHTNICA: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

V službi bo kljub vplivu lune v devici nekoliko napeto, saj se boste težje skoncentrirali. Ne obremenjujte se preveč, saj bodo rezultati dela kljub temu takšni kot si jih želite.

ŠKORPIJON: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Na področju čustev boste spogledljivi in igrivi. K osebi, ki ste jo nekoliko zanemarili, se boste vrnili samozavestno. Rešitev situacije bo enostavna, izberite tisto, ki vam jo veli notranji občutek.

STRELEC: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Na področju dela in denarja vam bo energija lune v devici olajšala marsikatero težavo in privabila nasmeh na vaša usta. Strahovi, ki vas že dalj časa mučijo se umikajo vstran.

KOZOROG: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Na finančnem področju se boste kljub ugodni luni v devici težje odločali kaj je prav in kaj ne. Veliko boste razmišljali o svoji prihodnosti, povezani s področjem kariere, ki je za vas zelo pomembno.

VODNAR: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Psihično stanje in počutje se postopoma izboljšuje, zato boste obdani s prijetno energijo. Ves čas boste dajali sebe na prvo mesto, manjšo napetost boste z lahkoto premostili.

RIBI: LETNI HOROSKOP 2023

Vas zanima: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC JANUAR 2023 ali ASTRO ZNAMENJA, KI BI SE JIM BILO V 2023 SMISELNO IZOGNITI