ASTRO ZNAMENJA, KI BI SE JIM BILO V 2023 SMISELNO IZOGNITI

S katerimi astro znamenji glede na vaše znamenje zodiaka v letu 2023 ne boste našli skupnega jezika in harmonije?
S katerimi astro znamenji glede na vaše znamenje zodiaka v letu 2023 ne boste našli skupnega jezika in harmonije?

S katerimi astro znamenji glede na vaše znamenje zodiaka v letu 2023 ne boste našli skupnega jezika in harmonije?

Predviden čas branja: 6 minut

Katera znamenja zodiaka so tista, ki vas bodo v letu 2023 večkrat vznemirila, razjezila ali spravila ob živce? To so znamenja, ki bi se jim bilo, če imate možnost v letu pred vami smiselno malce izogniti, ali pa se vsaj izogniti večjim zapletom z njimi, ko jih nikakor ne boste razumeli.

OVEN

Ovni, v letu pred vami vas bodo najbolj vznemirjali rojeni v znamenju device in dvojčka. Device zato, ker vas bodo ves čas zasipavale z raznimi analitičnimi podrobnostmi, ki vas resnično ne zanimajo. Prav tako vam bo šla na živce njihova pretirana varčnost, ki ni v vaši domeni. Ker ste radi ves čas v pogonu in delujete v smeri čim boljših rezultatov, vas bodo dvojčki s svojo opravljivo naravo ves čas motili in vznemirjali.

BIK

Biki, najbolj vas bodo v letu 2023 zmotili strelci in raki. Strelci zaradi svoje preveč optimistično in brezskrbno naravnane narave. Težko boste sprejemali njihovo miselnost, saj bo popolnoma drugačna od vaše, prav tako ne boste razumeli njihove neodgovornosti. Kljub temu da delujete čustveno vas bo neprestano igranje vloge žrtve s strani rakov močno vznemirilo.

DVOJČKA

Dvojčki, najbolj vas bodo zmotili kozorogi in vodnarji. Kozorogi zaradi pretirane ambicioznosti ter zaskrbljenosti na področju financ, saj ne boste znali razumeti, da jim je delo tako zelo pomembno, bolj kot zabava. Vodnarji se bodo v letu pred vami želeli izpostavljati in biti najboljši, kar lahko v vas sproži jezo in zaradi tega, ker bodo vaša konkurenca, tudi zavist in ljubosumje.

RAK

Raki, najbolj vas bodo v letu pred vami zmotili levi in škorpijoni. Levi zaradi pretirane samozavesti in dvignjenega ega, ki vas le vleče navzdol, saj z njimi ne boste sposobni tekmovati. Škorpijoni vam ne bodo pisani na kožo zaradi neprestanih strastnih in dramatičnih izpadov, ki se bodo dogajali ravno takrat, ko boste najbolj hrepeneli po miru in tišini.

S katerimi astro znamenji glede na vaše znamenje zodiaka v letu 2023 ne boste našli skupnega jezika in harmonije?

LEV

Levi, v letu 2023 vas bodo najbolj nervirali rojeni v znamenju bika in rib. Biki zaradi pretiranega poglabljanja in poudarjanja varnih vezi, na katere vi sami še ne boste pripravljeni. Ribice bodo za vaš okus tako zelo občutljive, da se jim boste raje izognili, saj se v njihove globine ne boste želeli spuščati. Zmotilo vas bo, če bo nekdo preveč šibek in labilen.

DEVICA

Device, v letu pred vami boste težje delovali z rojenimi v znamenju ovna in tehtnice. Ovni bodo tekmeci, ki bodo bolj spontani in iznajdljivi od vas. Zmotil vas bo njihov visok ego, prepleten z neverjetnim pogumom, ki ga vam običajno primanjkuje. Tehtnice vas bodo neprestano nervirale s svojo neodločnostjo in pretirano uglajenostjo ter prijaznostjo, ki bo za vaš okus dišala po hinavščini.

TEHTNICA

Tehtnice, v letu pred vami vas bodo najbolj vznemirjali kozorogi in vodnarji. Kozorogi vam bodo šli na živce zaradi svoje ambicioznosti, odločnosti in vztrajnosti, ter zato, ker bodo imeli vedno pripravljen odgovor na vsako vprašanje. Vodnarji vas bodo vznemirjali s svojeglavostjo ter občutkom, da si lahko dovolijo prav vse, kar jim pade na pamet. Ob njih boste večkrat nemirni.

ŠKORPIJION

Škorpijoni, ovni in ribice vam bodo šli v letu 2023 večkrat na živce. Ovni vas bodo zmotili, ker bodo vse kar bo vas obremenjevalo jemali tako zelo lahkotno, za vaš okus se bodo odzivali preveč spontano in ravnodušno. Ribice vas bodo vznemirjale s svojo labilnostjo ter občutkom, da jim nič kar jim ni všeč ne bi smeli povedati v obraz. Težko se boste v njihovi bližini zadrževali pred izbruhi.

S katerimi astro znamenji glede na vaše znamenje zodiaka v letu 2023 ne boste našli skupnega jezika in harmonije?

STRELEC

Strelci, v letu pred vami vas bodo najbolj vznemirjali dvojčki in device. Dvojčki zato, ker vas bosta njihova radovednost in opravljivost večkrat spravili v nervozno stanje, saj boste preveč nemirni, da bi jim prisluhnili. Device vas lahko obremenijo s svojim perfekcionističnim načinom delovanja ter mejami, ki jih bodo ves čas na vseh področjih postavljale.

KOZOROG

Kozorogi, v letu 2023 se boste najbolj nelagodno in nemirno počutili ob tehtnicah in ovnih. Tehtnice vas bodo razjezilo s svojim kompliciranjem in neprestanim tehtanjem. Ovni bodo tisti, ki bodo preveč neodvisno naravnani da bi jim lahko sledili. Prav tako vas lahko zmoti pretiran optimizem, ki ga bodo širili v svoji okolici, seveda zelo udarno in prodorno.

VODNAR

Vodnarji, najmanj kompatibilni boste v letu pred vami z biki in raki. Biki bodo preveč pokroviteljski in željni topline, kar vam bo šlo na živce. Prav tako ne boste razumeli, kako so lahko tako zelo prilagodljivi. Raki vas lahko intenzivno obremenijo s svojim kompliciranim in preveč čustveno obarvanim pristopom. Motila vas bo tudi njihova želja po razčiščevanju.

RIBI

Ribice, levi in škorpijoni bodo v letu pred vami tisti, ki bi se jim najraje izognili, saj jih nikakor ne boste razumeli. Levi vas bodo motili, ker se bodo povsod izpostavljali in naredili dramo, ki je vi ne marate. Škorpijoni bodo pritisnili točno na tiste tipke, ki vas lahko spravijo v slabo voljo ali celo v jok. Njihova notranja moč bo za vas uničevalna.

Pripravljeno za Sensa.si