Mesečni horoskop FEBRUAR 2024

Mesečni horoskop FEBRUAR 2024 za vsa astrološka znamenja

Predviden čas branja 12 minut

Sonce v vodnarju, ki vas bo spremljalo v prvem delu februarja, prinaša veliko mero energije in entuziazma, z elementom zraka v kombinaciji z močjo Sonca se lahko uresničijo stvari, ki so v preteklem obdobju obvisele v zraku. Zaradi nenehnih miselnih procesov boste nekoliko nepredvidljivi. Čustvena navezanost na ideje se bo prepletala z logičnim razmišljanjem, zato vam bodo stvari hitro jasne. Na področju kariere in izobraževanja boste raziskovalci in organizatorji projektov. Radovedni um bo posegal po statistikah in dejstvih.

S Soncem, ki 19. februarja prehaja v znamenje rib boste sposobni plavati s tokom in se preoblikovati v tisto, kar najbolj ustreza situaciji. Sonce v ribah prinaša energijo, ki vodi k temu, da bi kateri koli dogodek lahko postal čaroben trenutek. Ker boste s tem vplivom raje bežali od realnosti, kot pa da bi se soočili z njo, je pomembno, da imate dosegljive sanje ali cilj. To vam pomaga, da se lahko osredotočite  in popeljete zadeve do konca. Bolj intenzivno se boste ukvarjali s kariero in osebnim življenjem.

Znali boste razlagati, vas lahko pripelje do rešitev, zaključkov, odgovorov, brez veliko besed, drame in težkih dialogov. Obdobje ni ugodno samo za ribe, ampak tudi za rake, škorpijone, bike in kozoroge, neugodno pa za dvojčke, strelce in device. Znamenje ribi predstavlja neskončni ocean zavesti, celotno stvaritev, zavest enotnosti, stanje, v katerem je vse povezano.

Mesečni horoskop FEBRUAR 2023 za vsa astrološka znamenja

Njeno Sonce se nahaja v znamenju vodnarja. Njen značaj je radikalen in uporniški, uživa v uvajanju in prinašanju novosti, je ustvarjalne in samostojne narave. Privlačijo jo znanost, tehnologija, analiza in multimedija. Ima bujno domišljijo in močno intuicijo, ki se ponavadi javlja kot preblisk ali navdih. Ne bi se smela zapirati pred svetom, za kakovostna prijateljstva mora razvijati sproščenost. Ima izrazito družabno naravo in prijateljuje praktično z vsemi, lahko pa se povsem umakne vase in v svoj svet.

Pri svojih prepričanjih prisega na tradicijo. Vedno izstopa s svojimi rezultati, ki so boljši od drugih. Znajde se v vsaki situaciji, delo ji ne predstavlja problema, ampak veselje in pozitivno energijo. Na kožo ji je pisan zahteven položaj, saj se zna odlično prilagoditi skupini, po drugi strani je pa sposobna kljub dobrim odnosom obdržati avtoriteto in poslovne zadeve na višjem nivoju. Dober odnos s šefom, saj zna z njim ravnati bolje od ostalih.

S Soncem v vodnarju je Igor neodvisen, njegove ideje pa so zelo napredne. Ponazarja prispodobo prijateljstva, napredka, novosti in ekstravagantnosti. Družaben in svoboden, neobičajen in idealističen poudarja enakost in drugačnost. Pogosto šokira, še posebej z novimi pravili, ki so popolnoma drugačna od ustaljenih vzorcev. Njegov največji adut je širina vizije, poleg tega pa odprti duh, ki ne pozna predsodkov. Čustva so globoka in zajemajo veliko stvari, odnos do človeštva je human in prijazen. Ascendent ima Igor v levu, zato je zelo ponosen, a tudi dobrega srca, vitalen ter energičen. Ljubezni je zelo naklonjen, kakor tudi lepoti, zabavi in luksuzu. Visoko vrednoti lepe obleke in dobro hrano.

Na poslovnem področju potrebuje svobodo, delo si mora izbrati sam, prav tako delovni ritem in vse ostalo. Prav zaradi tega se pogosto odloča za samostojno dejavnost, ki je združljiva s svobodnim značajem. Deluje ustvarjalno, izvirno, individualno in domiselno. Igorjev duh je revolucionaren, obnašanje neobičajno, saj je rojen upornik. Upira se vsem družbenim pravilom, v skupinah, ki jih izbere za svoje, pa je prilagodljiv in potrpežljiv. Nenavadnost se odraža tudi v slogu oblačenja, ki je opazen in vedno v stilu. Spremlja ga dar, da je do sebe ravnodušen, to ravnodušnost pa spremljajo vedrina, čudaštvo, smisel za druženje, družbena predanost in smisel za skupinsko ustvarjanje.

Mesečni horoskop FEBRUAR 2023 za vsa astrološka znamenja
V katerem znamenju se bo v mesecu februarju nahajala Venera?

Venera se bo v prvi polovici februarja nahajala v kozorogu, nato 16. februarja prehaja v znamenje vodnarja.

V katerem znamenju se bo v februarju nahajal Mars?

Mars se bo do 13. februarja nahajal v kozorogu, nato prestopi v vodnarja.

Katera astrološka znamenja bodo imela v mesecu februarju največ sreče na področju denarja in kariere?

Na področju denarja in kariere boste imeli v februarju največ sreče rojeni v znamenju ovna, leva in tehtnice.

Katera astrološka znamenja bodo imela v mesecu februarja največ sreče na področju zdravja in počutja?

Največ sreče na področju zdravja in počutja boste imeli v februarju rojeni v znamenju bika, raka in rib.

Preberite tudi LETNI HOROSKOP 2024: ASTROLOŠKA NAPOVED in KATERO ASTRO ZNAMENJE BO V 2024 VAŠA SORODNA DUŠA?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ideje, ki so bile pospravljene v predalu, se bodo v začetku februarja z energijo Sonca v vodnarju začele premikati naprej. Dobili boste potrditve, prav tako vas bo spremljal občutek, da vam je veliko ljudi naklonjenih. Na zdravstvenem področju se vam v sredini februarja zaradi aktivnega tempa nakazuje nekaj utrujenosti, ki jo boste najlažje premagali s počitkom. Na ljubezenskem področju boste imeli v zadnjem delu februarja, ko Sonce prehaja v ribi odlične priložnosti. Veliko se boste ukvarjali z globokimi mislimi. Skrite želje pa se bodo spretno izmikale realizaciji.

Smernica, namig za februar
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Sonce v znamenju vodnarja vam bo v začetku februarja olajšalo zadeve povezane s kariero in financami. Ne dovolite si, da se zaradi obveznosti in hitrega tempa zmedete in pozabite na druženje s prijatelji in početje svojih najljubših opravil, ki vas sproščajo. Mogoče je čas, da prenehate iskati razloge zakaj se nekaj komplicira, ter se potrudite izpeljati vse načrtovano. Čustvene zadeve boste dali sredi meseca nekoliko na stran. Nikar se v zadnjih dneh februarja ne smilite sami sebi, raje poglejte naprej in si dovolite, da se vam zgodijo lepe stvari.

Smernica, namig za februar
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Vse zadeve, ki ste jih nameravali rešiti bodo v začetku februarja z energijo Sonca v vodnarju stekle veliko bolj gladko. Zadeve, ki se vam bodo na področju dela in denarja ponujale bo potrebno zagrabiti in jih negovati. Prijetne priložnosti vas tokrat ne bodo pustile ravnodušne. Zadovoljni boste tudi z razpletom dogodkov na področju čustev, saj boste končno razumeli, zakaj so se določene stvari zgodile. Če vam nekdo ne bo pisan na kožo, boste znali to pokazati na zelo direkten način.

Smernica, namig za februar
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V začetku februarja, ko vas bo spremljala energija Marsa v znamenju kozoroga, se boste odločili in si privoščili daljši počitek, ki bo ponovno napolnil baterije. Uprli se boste vsem stvarem, s katerimi se ne strinjate, obrnili se boste k tistemu, kar vas razveseljuje in dopolnjuje. Odreagirajte, če se pojavi konflikt s sodelavcem spontano in diplomatsko, v nasprotnem primeru se vam obetajo napetosti tudi v prihodnje. Ljubezen bo v začetku februarja mirovala. Zadnji del meseca bo razgiban in usmerjen v veliko druženja s pravimi ljudmi, ki vas bodo vzpodbujali in vam podarjali nov pogled na delo in denar.

Smernica, namig za februar
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Energija Sonca v znamenju vodnarja bo tista, ki vam bo v začetku februarja omogočila, da se boste lahko spontano in neobremenjeno lotevali vsega kar vam bodo naložili. Mars v kozorogu, ki poudarja samodisciplino, vas bo usmeril k temu, da naredite nekaj zase. Z veseljem boste okrepili kondicijo in imunski sistem. V kolikor se že dlje časa obremenjujete s tem, kako bi končali razmerje ali prekinili odnos, ki vas obremenjuje, lahko to storite v zadnjem delu meseca, ko boste pogumni ter zelo odločni. Pogovori bodo potekali v harmoniji in tokrat vas bo težko razjeziti.

Smernica, namig za februar
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Z nekom se v začetku februarja zaradi hladne energije Venere v znamenju kozoroga nikakor ne boste mogli dogovoriti, zato pazite, prav tako bo prisotnega nekaj nezaupanja. Upoštevajte, ko bo potrebno vse razloge za in proti, še vedno se lahko iz pomembne izkušnje nekaj naučite. Tisti, ki ste v resni vezi lahko v sredini meseca, ko boste želeli izpostaviti predvsem sebe naletite na manjše konflikte. Na področju ljubezni bo konec meseca prevladovala sproščena energija, s katero si boste dovolili tudi kakšno avanturo.

Smernica, namig za februar
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Skrbno se boste v začetku meseca, ko boste z energijo Marsa v znamenju kozoroga bolj zbrani prepustili urejanju obveznosti. Pomembno bo, da stojite za svojimi besedami in dejanji, v tem primeru lahko pričakujete da se bo nekaj stvari končno premaknilo iz mrtve točke. Na področju čustev sredi meseca ko boste v dvomih nikar ne oklevajte preveč glede pogovora o nečem, kar vas že dlje časa obremenjuje. Družinsko življenje bo v zadnjih dneh februarja obarvano s prijetnimi pogovori. Čutili boste potrebo po gibanju, spremembi okolice in srečanjih z ljudmi, ki so vam resnično blizu. Prav zaradi tega boste težko zadržali svoja čustva.

Smernica, namig za februar
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

V februar boste zaradi zadev, ki so se v januarju nakopičile stopili nekoliko neodločni ter po drugi strani neučakani. Poslušajte svojo intuicijo, ignorirajte negativne opazke in našli ali rešili boste tisto, kar že nekaj časa iščete ali rešujete. Pomagala vam bo informacija, ki bo zelo ugodna tudi za prihodnost. Naj bodo vaši odgovori, ko se boste sredi meseca želeli izpostaviti bolj kratki in jedrnati, vsa filozofiranja bi bila več kot odveč, zato se jim izognite. V zadnjih dneh februarja vam bo vedno bolj odgovarjalo domače zavetje, kjer boste lahko takšni kot ste, brez da bi se pretirano trudili in se spreminjali.

Smernica, namig za februar
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Neodgovorno delovanje, ki ga bo sprožila slaba izkušnja iz preteklosti vam bo povzročilo v začetku meseca precej težav na ljubezenskem področju. Pazljivi bodite tudi pri finančnih zadevah, saj se vam bo nakopičilo nekaj nepredvidenih izdatkov. Ne razmišljajte o tem, kako bi se izognili, ampak se odločite, kako boste vse skupaj rešili. Razmislite v zadnjem delu meseca, ko prihaja energija rib in se prepustite globinam, čeprav se običajno vanje ne zatekate. Strast bo tista, ki se bo umaknila v skoraj vsaki ljubezenski zgodbi.

Smernica, namig za februar
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Z energijo vodnarja, ki vam bo tokrat zelo naklonjena, se bo že v začetku februarja vse začelo postavljati na svoje mesto. Pripravite se na akcijo na poslovnem področju, ne pozabite pa omeniti tudi finančnega dela. Priložnosti bodo na voljo tudi v sredini meseca, zato nikar ne dovolite, da zardi drugih, ki vas bodo obremenjevali s svojimi težavami spolzijo mimo vas. V zadnjih dneh meseca bodite pozorni predvsem na zdravje, še posebej tisti, ki ste že po naravi bolj občutljivi. Veliko se boste ukvarjali sami s sabo, vendar bolj v smeri reševanja preteklih zapletov.

Smernica, namig za februar
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Tukaj je vaš najljubši mesec, zato boste prekipevali od sreče, modrosti in zadovoljstva. Energija bo direktno usmerjena v odkrivanje novih obzorij, prav nič vas ne bo moglo ustaviti pred napredkom. Prav tako boste vedeli, kaj ste potrebovali, da boste lahko v prihodnje delovali bolj skladno. Ljubezen bo pri tistih, ki ste v resnem razmerju igrala v zadnjem delu februarja, ko sonce prehaja v znamenje nežnih rib pomembno vlogo. Kakšen besedni zaplet v družinskem krogu boste malce preskočili.

Smernica, namig za februar
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Sonce v vodnarju vas vabi v bolj spontano ter napredno obdobje. Uredili boste zadeve, s katerimi ste odlašali, na poslovnem področju bo pravi čas za ugodne rešitve ter urejanje finančnih zadev. Postavljali si boste smernice, ki bodo skrbno začrtane, zato niti pomislili ne boste, da bi vam lahko spodletelo. V sredini februarja prihaja nekaj manjših presenečenj, ki bodo pozitivno vplivala na odnose v prihodnosti. V zadnjih dneh februarja, ko bodo vsi ves čas pritiskali na vas, boste zelo nemirni. Ljubezen bo zanimivo poglavje, vendar na soočenja še ne boste pripravljeni. Vse boste reševali bolj šaljivo in sproščeno.

Smernica, namig za februar