HOROSKOP: LEPOTNI RITUALI IN NAMIGI

Kaj je značilno za vaše znamenje, ko govorimo o lepoti?
Kaj je značilno za vaše znamenje, ko govorimo o lepoti?

Astro lepotni namig za vaše znamenje: Kaj je značilno za vaše znamenje, ko govorimo o lepoti?

Predviden čas branja: 6 minut

Vsak človek je rad urejen in čist, seveda pa obstajajo tudi izjeme. Določene ženske lahko za nego telesa porabijo cela premoženja, pa še vedno niso zadovoljne s sabo, spet druge pa potrebujejo le osnovne potrebščine, pa so kljub temu vedno videti kot iz škatlice. Preverite svoj astro lepotni namig.

Ognjena ovnica je sicer vedno urejena, vendar z lepotnimi rituali ne pretirava. Potrebuje osnovne pripomočke, še posebej hranilno kremo, ki jo ima vedno s sabo. Tako kot na drugih življenjskih področjih predstavnice tega zodiakalnega znamenja tudi s svojim oblačenjem in ureditvijo orjejo ledino modnim smernicam.

LEPOTNI NAMIG: Šampon 2 v 1, da ne boš izgubljala nepotrebnega časa.

Nikar trmasto ne vztrajajte pri izdelkih, ki jih uporabljate že celo večnost. Čeprav ne nasedate kozmetičnim modnim smernicam, bi bilo priporočljivo uporabiti še kakšen drug izdelek. Skrbi za svoje telo se sicer posvečate, vendar ne pretiravate, saj ste bolj zagovornica naravnega in umirjenega videza.

LEPOTNI NAMIG: Poskusite zamenjati šampon za lase, morda vam bo všeč.

Dvojčice zelo dobro vedo, kako lepo je biti “trendy” in upoštevati modne smernice. Zato je velika skrb zase in za videz njihova vsakodnevna obremenitev. Okoli kopalne kadi morajo biti kreme, šamponi in mila, tako da nikoli ne zamudijo kaj se je pojavilo na trgu. Prisegajo na cvetlične vonje in eterična olja.

LEPOTNI NAMIG: Dovolite svoji koži da kdaj zadiha brez odvečnih dodatkov.

Kaj je značilno za vaše znamenje, ko govorimo o lepoti?

Pri Rakici je vse odvisno od razpoloženja. Če je sproščena in spontana lahko plava v kadi uro ali dve, nato pa bo v naslednjih dveh tednih, ko bo slabe volje zbirala energijo za lepotne rituale. Ker je to vodni znak, njeno telo reagira na čustva, tako da njena koža potrebuje več nege in hranljivih sestavin.

LEPOTNI NAMIG: Slediti bi morala temu, kar vaše telo in kožo govori, še posebej, ko je pod stresom.

Njeno široko občinstvo jo mora vedno videti glamurozno in impresivno, zato bo vedno poskrbela da bo urejena, še posebej njena koža, nohti in lasje. Ljubezen do dragih krem za telo in obraz, jo vodi skozi vse življenje in težko jo bo prepričati, da so doma narejene obrazne maske prav tako zelo učinkovite.

LEPOTNI NAMIG: Ličila te poživijo, vendar pojdi v svet tudi kdaj brez njih.

Device so perfekcionistične na vseh področjih, vedno in povsod so kot iz škatlice, tudi njihovo telo. Vsaka stvar mora biti na svojem mestu, ničesar ne prepuščajo naključju. Ne samo pri obleki, tudi pri vsem, kar se skriva pod njo. Kreme, šamponi in mila morajo imeti odlično sestavo, ker drugače jih niti ne bo pogledata. Rade se zadržujejo pred ogledalom.

LEPOTNI NAMIG: Sprosti se in dovoli lepotnim ritualom potekati v harmoniji.

Kaj je značilno za vaše znamenje, ko govorimo o lepoti?

Tehtnice ste prišle na svet pod vladavino Venere, “zadolžene” za lepoto in eleganco. Zato ste ne le zapeljive, pač pa naravnost omamne osebe, urejene po najnovejših trendih. Skrb za čistočo in lepoto je za vas ključnega pomena. Za razne kreme, mila, gele ste pripravljene odšteti veliko denarja, samo da ste zadovoljne.

LEPOTNI NAMIG: Čeprav vam vaša krema resnično pomaga, razmislite o spremembi.

Kar zadeva zunanjost, Škorpijoni največkrat niso nič posebnega ali, bolje rečeno, ne moremo jih uvrstiti med najlepše ljudi. Nikoli ne bodo postali sužnji mode ali ustaljenih norm in prepričanj. Vedno in povsod bodo sledili zgolj lastnemu slogu ter svoji kremi in tuš gelu, ki ga obožujejo. Če opazite ob 3h zjutraj, da je vaša koža suha, vam ne bo težko vstati in poskrbeti zanjo.

LEPOTNI NAMIG: Krema in mleko za telo naj bosta bolj nežna.

Večna optimistka, ki je pripravljena poskusiti kar ji je všeč, samo da ostane v koraku s časom. Ne more dolgo stati na enem mestu, s svojo rutino, ko gre za higieno je zelo preprosta. Čeprav zaradi svojega vihravega življenja potrebuje kozmetične pripomočke, ki ji omogočajo neobremenjeno gibanje, rada posega po elegantnih oblačilih in kozmetičnih dodatkih, vendar s športnim pridihom.

LEPOTNI NAMIG: Kljub temu, da dezodoranta niti ne potrebujete, naj bo kljub temu v vaši kopalnici.

Kaj je značilno za vaše znamenje, ko govorimo o lepoti?

Navada je vaše drugo ime, in zaradi tega niste pripravljeni za vstop v neko novo pustolovščino, ko gre za nakup nove kremo, mila, šampona ali parfuma. Prijatelji vas bodo zlahka prepričali v nakup kozmetike, vendar je drugo vprašanje, če jo boste potem resnično uporabljali, saj ste nekako prepričani, da je vaš tradicionalen šampon najboljši.

LEPOTNI NAMIG: Kupite kakšen nov vonj tuš gela ali parfuma in presenetite okolico.

Vodnarke radi eksperimentirate in najdete izdelke, ki so drugačni in po vašem mnenju boljši. Internet iskalniki so odlično pomagalo, da poiščete kakšen nov lepotni ritual, ki vam bo morda pisan na kožo. Zanimajo vas čudoviti in opojni močni vonji, ki pa morda ne bodo sprejemljivi za vašo okolico, ampak to vas ne zanima.

LEPOTNI NAMIG: Uporabite več koristnih sestavin za osvežitev svoje kože.

Ribice bi, če bi lahko pol dneva preživele v kopeli, ki je oaza miru in sredstvo, ki bo negovalo telo in kožo. Razna eterična olja so vaš najboljši prijatelj, saj vam je jasno, da za kožo najboljše poskrbite na popolnoma naraven način. Previdne ste tudi pri izbiri šamponov za lase, ki vam morajo biti popolnoma pisani na kožo.

LEPOTNI NAMIG: Najboljše kreme za noge in stopala, in ne zapostavljajte obraza zaradi preostalega telesa.

Pripravljeno za Cosmpolitan.si

Kje se nahaja vaša Venera, ki simbolizira lepoto?

Preberite tudi ŽENSKE, ROJENE V TEH ZNAMENJIH, LJUBIJO HITROST