KATERO ASTRO ZNAMENJE BO V 2024 VAŠA SORODNA DUŠA?

Vas zanima, katero znamenje zodiaka bo v 2024 vaša sorodna duša?
Vas zanima, katero znamenje zodiaka bo v 2024 vaša sorodna duša?

Vas zanima, katero znamenje zodiaka bo v 2024 vaša sorodna duša?

Predviden čas branja 6 minut

Vsi si želimo imeto ob sebi nekoga, ki mu ali ji lahko rečemo sorodna duša. Ne samo na področju ljubezni, tudi na sploh v življenju je sorodna duša oseba, ki nas vedno razume in se zna z našo energijo povezati. Katera znamenja bodo v letu 2024 vaša sorodna duša, vaš učitelj, oziroma nekdo, ki vas nikoli ne razočara?

Včasih ste iskali divje posameznike, ki ustrezajo vašemu tempu, v letu pred vami pa se boste želeli umiriti, zato bo sorodna duša, ki vas bo podpirala in razumela tehtnica. Samozavest, neodvisnost in pripravljenost na tveganje so vaše lastnosti, ki jih včasih preveč poudarjate, zato potrebujete osebo, ki vas zna ustaviti in omejiti na prikupen način. Tehtnica, ki je modra in umirjena bo oseba, vam bo pomagala dotakniti se tudi višjih vibracij.

Biki zelo cenite stabilnost, vendar si boste v letu pred vami zaželeli tudi več akcije in spontanih odločitev. Dvojček in dvojčica bosta vaša sorodna duša, čeprav na prvi pogled nimata nič skupnega. Poudarjali boste zaupanje, zvestobo, poštenost in pravičnost in ravno to bo tisto, kar bo za sorodno dušo rojeno v znamenju dvojčkov najbolj privlačno in zanimivo. Skupaj bosta dopolnjevala lastnosti in se razposajeno družila.

Dvojčki, ki ste so nenehno v gibanju in vedno iščete nove izkušnje se boste v letu pred vami odlično povezali z vodnarji. Vodnar bo na vseh področjih razumel kaj želite in kako delujete, zato bo ne glede na to v kakšnem odnosu sta vaša sorodna duša. Ko se bosta družila, bosta dajala prednost smislu za humor in inteligenci. Razpršena energija, ki jo imata oba bo prav prijetna, v temne globine in težke pogovore se niti ne bosta spuščala.

Vas zanima, katero znamenje zodiaka bo v 2024 vaša sorodna duša?

Čeprav se raki povezujete težje kot ostali, si boste v letu pred vami zaželeli biti ob nekomu, ki vas vedno razume. Ribice bodo sorodna duša, ki bo razumela, da vas lahko že dve besedi spravita v slabo voljo. Kljub temu da bosta večkrat samo uživala v tišini, zadržana, boste imeli občutek da vas sorodna duša vedno ščiti pred tistimi, ki bi želeli razbiti vašo lupino. Vse, kar se bo nekdo od vaju odločil, bosta skupaj raziskala.

Levi, v letu pred vami si ne boste dovolili, da bi izgubili mesto v središču pozornosti in prednost, ki vam je tako zelo pomembna. Razumeli vas bodo dvojčki, ki bodo vaša sorodna duša. Ker se ne boste poglabljali, vam bo vseeno, da tokrat uživate v odnosu brez globine. Skupaj bosta v težavnih situacijah prebujala pogum in samozavest, ter se trudila ohranjati optimizem. Povežeta se lahko tudi na intelektualni ravni.

Device boste v letu pred vami zelo zahtevne in izbirčne, zato bo sorodna duša, ki vas razume in podpira kozorog. Kozorog in kozoroginja bosta razumela, da se morate vedno organizirati, vse analizirati in komentirati kar vam ne ustreza.  Skupaj bosta odkrivala ambicije, gojila odločnost in dajala drug drugemu pobudo.  Tudi če vas nihče ne bo razumel in podpiral, bo kozorog oseba, ki vam ne glede na vse stoji ob strani.

Vas zanima, katero znamenje zodiaka bo v 2024 vaša sorodna duša?

Notranje zadovoljstvo bo za vas tehtnice v letu pred vami izjemnega pomena. Oseba, ki bo vaša sorodna duša bo oven, ki bo sposoben sprejemati odločitve, medtem ko vi nenehno razmišljate. Nasprotja se bodo zlila v zanimivo celoto in skupaj lahko odkrijeta stvari, do katerih sami s svojo neodločnostjo morda ne bi nikoli prišli. Oven in ovnica bosta tista, ki bosta razumela, kdaj potrebujete umik ali počitek.

Škorpijoni, ker težko delujete brez intenzivnih in globokih občutkov boste v letu pred vami želeli ob sebi sorodno dušo, ki razume vaša globoka čustva in vas nikoli ne bo pustila na cedilu. Povezali se boste z raki, ki se vam bodo kar naenkrat zdeli čisto drugačni, takšni, da bodo lahko sledili vašim zaznavam. Poštenost in iskrenost bosta lastnosti, na katere se boste s sorodno dušo rojeno v znamenju raka lahko oprli.

Strelci se ne marate preveč intenzivno povezovati, saj ljubite neodvisnost. Sorodna duša, ki vam bo v letu pred vami najbolj pisana na kožo bo lev. Z levom in levinjo se boste lahko nasmejali, skupaj potovali in na hudomušen način reševali resna življenjska vprašanja. Pustolovščine še nikoli niso bile tako nenavadne, kot so lahko sedaj s sorodno dušo rojeno v znamenju leva.

Vas zanima, katero znamenje zodiaka bo v 2024 vaša sorodna duša?

Kozorogi, devica bo v letu pred vami oseba, ki bo razumela da ste prezaposleni, da ste obremenjeni ter da si želite ustvariti še več. Skupne analize bodo zelo učinkovite, dogovori bodo stekli brez odvečnega truda, prav tako bodo čustva naravnana na podobne vibracije. Preko modrih nasvetov boste drug drugemu ves čas stala ob strani ter se vzpodbujala.

Vodnarji in vodnarke, v letu pred vami vas bodo privlačili ljudje, ki spontano pridobivajo nove izkušnje in neustrašno premagujejo neznano. Sorodna duša, ki vas bo vedno razumela bo lev, obdan s smislom za humor, odprtim umom in ljubeznijo do avantur. Tudi takrat, ko boste razočarani ali žalostni bo družba leva in levinje najboljša izbira, saj vama bo skupaj vedno zelo zabavno in sproščeno.

Vaša sorodna duša v letu pred vami bo bik. Združilo vaju bo ustvarjalno razmišljanje in razumevanje povezanosti na globoki ravni. Skupaj bosta skušala razumeti težje stvari in situacije ter si širiti modrost. Bik in bikica bosta navdušena nad vašo skrbnostjo ter načinom, kako pristopate k stvarem in odločitvam. Tudi če sodelujeta poslovno, se bosta odlično ujela.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi LETNI HOROSKOP 2024: ASTROLOŠKA NAPOVED in 4 KITAJSKA ZNAMENJA, KI BOSTE V 2024 NAJBOLJ SREČNA