LETNI HOROSKOP 2024: ASTROLOŠKA NAPOVED

Preverite letni horoskop za 2024 za svoje astrološko znamenje
Preverite letni horoskop za 2024 za svoje astrološko znamenje

Preverite letni horoskop za 2024 za svoje astrološko znamenje

Predviden čas branja 14 minut

V leto 2024 se podajamo pod vodstvom Sonca. Vladar, ki bo osvetlil vsa temna območja, bo marsikomu podaril možnost, da se pokaže, dokaže ter stopi iz sivega povprečja. Dovolili si boste presegati meje ter pokukati tudi dlje kot običajno. V obdobjih retrogradnih planetov in mrkov ne bodite presenečeni, če se bodo določene strukture začele podirati. Ohranite smisel in navdušenje tudi takrat, ko nekaj ne bo tako, kot ste si zamislili. Najbolj pomembno v 2024 pa bo, da ste to kar ste!

Sprejmite tudi dejstvo, da življenje pogosto postavlja ovire, ter da pot do ciljev ni vedno enostavna. Strateška časovna razporeditev prizadevanj lahko spremeni igro, zato bodite pozorni, da se odzovete ob pravem času, ter da se čim večkrat znajdete na pravem mestu. Nikar ne pozabite, da je vsak izziv prikrita priložnost, vsak neuspeh pa odskočna deska k rasti, ki bo v tem letu še bolj intenzivna. Kakšno bo leto?

Preverite letni horoskop za 2024 za svoje astrološko znamenje

Predvsem v drugi polovici leta 2024 prihaja s sončevim planetarnim vplivom veliko možnosti za  razpad  na osebni, družbeni, državni in celo svetovni ravni, tam kjer so temelji šibki in razmajani, neuravnoteženi, nepremišljeno in zaletavo postavljeni, ter zgrajeni na lahek, prevarantski, koristoljuben in egoističen način.

Ljudje z močnim, zdravim imunskih sistemom se bodo lahko uprli, ter osvobodili množičnem bakterijskem in virusnem napadom. Množice z zdravimi, čistimi mislimi in pozitivno usmerjenim delovanjem v dobro vseh bodo lahko prodrle iz ozadja na plano, ter poskrbele za skristalizirano vodenje posameznikov in družbe. Sonce je kot planetarno telo zgrajeno kot ogromna votla krogla, ki tvori absolutno visoko kvaliteto in moč. Vsi si želimo imeti nekoga močnega, varnega in stabilnega, ki nas podpira, usmerja, vodi, ter nam omogoča videti prave, za nas optimalne smeri. Kaj vam prinaša vladar Sonce?

Preverite letni horoskop za 2024 za svoje astrološko znamenje

Se vam zdi vznemirljivo pustiti službo, ki vas obremenjuje in začeti novo življenje na način, ki vas dopolnjuje? Za nekatere od nas so novi začetki, ki prinašajo velike spremembe le sanje, za druge pa lahko že v letu 2024 postanejo resničnost. Planetarne energije prihajajočega leta vas bodo usmerile, da se ozrete k preobrazbi in sprejmete misel, da pustite vse kar je negativno in vam ne služi več za sabo ter začnete znova. Katere ženske se boste s pomočjo planetarnih vplivov leta odločile, da želite velike spremembe v svojem življenju? Preverite!

Dober imunski sistem in vitalnost je želja vsakega posameznika, le redki pa so sposobni svoje življenje spremeniti, dokler se ne pojavi bolezen. V letu pred nami bo vladar Sonce poskrbel, da bo področje zdravja in počutja tisto, kateremu boste namenili več pozornosti. Katera astrološka znamenja pa boste imela skozi leto največ sreče na področju zdravja in počutja? Preverite!

Preverite letni horoskop za 2024 za svoje astrološko znamenje

Katera je tista navada ali lastnost vašega astrološkega znamenja, ki vam je skozi leto povzročala težave in zoprne situacije. Morda se je zavedate, morda še ne, vendar bi jo bilo smiselno pustiti v letu 2023 in se brez nje podati v leto 2024. Preverite!

V letu, ki mu bo vladalo Sonce, bo ljubezen iskrena, razposajena ter za nekatere neskončna. Preverite!

Prepletali se bodo vzponi in padci, ki jih bodo planetarne kombinacije še dodatno začinile. Pomembno bo, da ne bežite pred težavami ter da posvečate ljubljeni osebi dovolj pozornosti. Ker pa je življenje sestavljeno iz dobrih in slabih trenutkov, se rojeni v določenih astroloških znamenjih v razmerjih pripravite na večje preizkušnje, ki lahko odnos poglobijo ali pa celo prekinejo. Kateri ljubezenski pari boste v 2024 najbolj na udaru?

Preberite tudi NAJVEČ SREČE V LJUBEZNI BOSTE IMELI…

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ovni in ovnice, že vstop v leto bo nenavaden, obarvan s pozitivno vibracijo, ki vam bo omogočila, da boste ponosni ter zadovoljni. Vse kar se bo dogajalo do marca, bo nosilo s sabo poseben pečat, takšen, ki vam lahko dolgoročno razkrije vse podrobnosti o tem, kar vas zanima. V pomladnih dneh se bo prebujala močna želja po povezovanju, ki se bo zlila s srčnostjo. Znali se boste prilagoditi, razumeti ter dati sogovornikom občutek, da se lahko zanesejo na vas. Pred vami so z vladarjem leta čudovite priložnosti, da vse kar vas moti spremenite. Nazaj se ne boste želeli ozirati, saj boste imeli občutek, da je že moralo biti kot je bilo. V jeseni se varujte stresa, raznih virusov in prehladov, prav tako pazite, da se v želji, da ohranite vzdržljivost preveč ne izčrpate.

Vas zanima področje kariere, družine, ljubezni in odnosov? Preverite OBŠIRNI LETNI HOROSKOP!
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Biki, v januarju se lahko kljub temu, da boste z energijo Sonca v znamenju kozoroga zelo stabilni in zbrani, pojavijo nepredvidljivi stroški. Nato sledi obdobje truda in marljivosti, v katerem boste večkrat utrujeni ali izčrpani. V maju bo Jupiter tisti, ki vas bo povabil na bolj spontano potovanje, polno dobrih priložnosti. Skozi vse leto bo strogi učitelj Saturn spodbujal marljiva prizadevanja, vendar vam ne bo dovolil da brezglavo tvegate. Na področju zdravja in počutja prihaja v začetku leta občutljivost ter nekaj ranljivosti. Skrb za zdravo prehrano ter odločitev, da se več gibate se bosta prebudili v pomladnih mesecih. To je leto, v katerem lahko lažje izgubite kakšen odvečen kilogram ter s tem dvignete samozavest.

Vas zanima področje kariere, družine, ljubezni in odnosov? Preverite OBŠIRNI LETNI HOROSKOP!
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Dvojčki in dvojčice ugoden začetek leta vam bo podaril zagon, da si zastavite višje cilje. Jupiter vam bo omogočil, da si boste do aprila zagotovili bolj stabilen finančni položaj. Povezava Saturna z vašim področjem usode bo zelo intenzivna. Nekateri se boste vračali v preteklost, z namenom da nekaj pomembnega spregledate, drugi si boste znali ustvariti scenarije, s katerimi se boste lažje dokopali do bistva. Najbolj ugodno obdobje, v katerem vam nič ne bo težko lahko pričakujete v juniju in juliju, ko boste delovali, kot da za vas enostavno ni meja. Na zdravje pazite še posebej v oktobru in novembru. Zaščita pred težavami, kot so nelagodje v želodcu in razne okužbe bo pomembna, zato nikar ne bodite neodgovorni, če začutite da nekaj ni vredu.

Vas zanima področje kariere, družine, ljubezni in odnosov? Preverite OBŠIRNI LETNI HOROSKOP!
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Raki in rakice, v letu pred vami bo pomembno stopiti iz občutljivih vibracij, ki vam večkrat onemogočijo, da bi delovali s polno paro. V začetku leta se vam lahko nakopičijo številne zadeve povezane s preteklostjo, ki jih bo tokrat potrebno rešiti drugače. Če boste imeli občutek, da ste se znašli v labirintu brez izhoda sprašujte in se posvetujte. Odnosi bodo pomembni tudi skozi pomlad in poletje, ko lahko povsem naključno spoznate nekaj novih ljudi, takšnih, ki bodo pustili poseben pečat. Samozavest, ki bo v jeseni večja, vam lahko pomaga pri tem, da ujamete ravnovesje med poslovni in družinskim življenjem. Še vedno boste pripravljeni pomagati drugim, vendar le takrat, ko boste imeli svoje zadeve urejene in misli sproščene. Zdravje bo do aprila nekoliko nihalo, nato prehajate v bolj stabilno obdobje.

Vas zanima področje kariere, družine, ljubezni in odnosov? Preverite OBŠIRNI LETNI HOROSKOP!
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Levi, to bo vaše leto, saj se bo vladar leta Sonce potrudil, da dobite le najboljše. Tudi če ste imeli več let težave in vas je spremljal občutek da stagnirate, se bo sedaj vse razpletlo v za vas ugodni smeri. Zdravje se bo začelo že v prvih mesecih leta izboljševati, tudi počutje bo na zavidljivi ravni. Ker boste fizično in psihično bolj stabilni, se boste skozi leto tudi več gibali in naredili več za svoje telo. Zamikali vas bodo novi hobiji in dogodivščine, ki spominjajo na hojo po robu. Saturn bo skozi leto poskrbel, da vaš ego ne bo previsok kot je običajno, ampak ravno pravšnji. Opozoril vas bo tudi pred stvarmi, ki bi jih bilo bolje pustiti na miru ali se jim izogniti. Odnosi, ki so bili v preteklosti skrhani, se bodo v letu pred vami uredili, še posebej tisti, ki so povezani z moškimi v različnih vlogah.

Vas zanima področje kariere, družine, ljubezni in odnosov? Preverite OBŠIRNI LETNI HOROSKOP!
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Device, v leto boste stopili prepričani, da morate marsikaj spremeniti, zaključiti in začeti delovati drugače. Vendar se, preden storite karkoli drastičnega vprašajte, če je resnično potrebno. Saturn vas bo do pomladi držal v coni discipline in popolnosti, kar vam lahko na vseh področjih prebudi nekaj nezadovoljstva. Pomladno obdobje bo veliko bolj sproščeno, saj se boste v njem odločili, da si vzamete več časa tudi zase in za tiste prijetne stvari, ki vas lahko vedno navdihnejo. V poletnih dneh se boste želeli bolj intenzivno približati sebi in svoji podzavesti, zato vas bodo mikale razne duhovne tehnike, s katerimi boste lažje osebnostno zrastli. V jeseni, ko prihajajo na spontan način nove priložnosti, bodite budni, da ne zamudite ponudbe, ki obeta v prihodnje boljši zaslužek.

Vas zanima področje kariere, družine, ljubezni in odnosov? Preverite OBŠIRNI LETNI HOROSKOP!
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Tehtnice, ker so bila pretekla leta naporna, se boste v leto podali z čudnim občutkom, da vam nekaj manjka, da nečesa ne razumete ali preprosto ne verjamete. Čas je, da začnete verjeti vase in v to, da vam je vesolje v letu pred vami pripravilo lepšo zgodbo. V kolikor boste še naprej gojili dvome in neodločnost, boste s tem sami blokirali možnosti za napredek. V pomladnih dneh si lahko obetate žetje sadov ali napredovanje, prav tako lahko v maju najdete nov vir zaslužka, ki bo povezan s kreativnostjo. Medsebojni odnosi se bodo obnovili v jeseni, takrat boste čutili tudi bolj intenzivno željo da se povezujete in da se več družite s svojimi prijatelji. Na področju zdravja in počutja je pred vami leto, v katerem lahko ozdravite ali izgubite kakšen odvečen kilogram.

Vas zanima področje kariere, družine, ljubezni in odnosov? Preverite OBŠIRNI LETNI HOROSKOP!
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Škorpijoni, čeprav ste skrivnostni in polni raznih skritih želja, ki jih ne želite deliti z drugimi, vas bo vladar leta usmeril v to da se odprete in da vse kar je zanimivo delite z drugimi. Mnogi se boste že v začetku leta usmerjali v nove začetke, kar lahko pomeni tudi kakšno drastično spremembo ali prekinitev. Vendar vam ne bo žal, saj boste kmalu spoznali, da je potrebno nekaj odstraniti, da pride nekaj novega in boljšega. Mars vam ne bo dovolil počitka, zato boste želeli v pomladnih dneh biti prisotni povsod, kjer se nekaj dogaja. Nova poznanstva bodo lahkotna vendar zanimiva. Urediti finance in družinske odnose bo v jeseni glavna naloga, ki vas lahko na trenutke pahne v nihanje razpoloženja. Na področju zdravja boste zadovoljni, le v novembru in decembru skušajte biti bolj previdni in dosledni.

Vas zanima področje kariere, družine, ljubezni in odnosov? Preverite OBŠIRNI LETNI HOROSKOP!
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Strelci in strelke, energija vladarja, ki prebuja ogenj vam bo zelo pisana na kožo. Hitre odločitve, priložnosti, o katerih ne veste vsega in nepredvidljiva akcija na področju čustev, vse to bo zaznamovalo prvo polovico leta, v kateri boste zelo aktivni. Znali boste poskrbeti zase in za vse kar vas obkroža, prav tako bo v pomladnih dneh izpostavljena dobrodelna nota, zato se bodo lahko zanesli na vas. Želeli boste potovati v neznano, vendar vas bo vpliv Saturna večkrat opozoril na obveznosti in odgovorno delovanje, zato si lahko večkrat v zadnjem trenutku premislite. Leto prinaša odlično priložnost na področju zdravja in počutja. Lažje kot v preteklosti se boste odločili, da z nečim kar je škodljivo prenehate, saj boste bolj vztrajni.

Vas zanima področje kariere, družine, ljubezni in odnosov? Preverite OBŠIRNI LETNI HOROSKOP!
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Kozorogi in kozoroginje, z vladarjem Soncem, ki bo poskrbel za več optimizma, se boste končno želeli razkriti in se pokazati širnemu svetu. Postavili si boste nove temelje, ki bodo dovolili tudi nekaj spontanosti. Marsikdo vas bo v pomladnih dneh, ko boste tako zelo razigrani vprašal, kaj se vam je zgodilo. Dober občutek vas bo vodil tudi v to, da uredite odnose in razrešite težka vprašanja povezana s situacijami iz preteklosti. Imeti urejene misli in bančen račun bo v poletnih dneh, ko se boste odločili za odklop najbolj pomembno. V jeseni vas bodo mikali večji nakupi, saj boste prepričani, da si po trdem delu zaslužite nagrado. Na področju zdravja in počutja lahko tisti, ki imate težave s srcem ali hrbtenico v letu pred vami izboljšate svoje stanje.

Vas zanima področje kariere, družine, ljubezni in odnosov? Preverite OBŠIRNI LETNI HOROSKOP!
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Začetek leta poudarja obogatitev odnosov, ter poglobitev na področju čustev, ki bo za tiste, ki ste vezani zdravilna. Vse, kar boste v januarju in februarju storili, vas bo pripeljalo do rasti medsebojnega zaupanja. Saturn bo vaš zaščitnik, ki vas bo če mu boste prisluhnili, pravi čas opozoril kje tvegati in kje odnehati. Ves čas se bodo v pomladnih dneh prepletale misli, ki bodo tesno povezane z notranjim doživljanjem in željo po tem, da popestrite svoje življenje. Nekateri se lahko odločite za spremembo službe ali selitev. Dolgčasa in rutine še posebej v poletnih dneh ne boste prenesli, sanjarili boste o dolgih potovanjih in raznih ekstremih. Na področju zdravja in počutja skušajte biti v poletnih dneh bolj previdni, varujte se nerodnosti in manjših nezgod.

Vas zanima področje kariere, družine, ljubezni in odnosov? Preverite OBŠIRNI LETNI HOROSKOP!
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ribice, v leto se boste podali polni upanja in pričakovanj, saj ta prehod dojemate kot pomembno prelomnico, ki zabriše staro z namenom da ustvari nekaj novega. Jupiter bo vaš zaščitnik, še posebej na področju kariere in družine. Komunikacija, ki bo skozi leto bolj prijetna in razigrana bo povečala možnosti za sklepanje novih prijateljstev in partnerstev na področju dela. Če ste v preteklem letu sanjali o boljši poslovni poziciji ali boljšem zaslužku, boste imeli skozi leto vse možnosti, da svoje skrite želje popeljete v realnost. V jesenskem obdobju boste bolj ranljivi in občutljivi, zato se varujte situacij, ki bi vas lahko pahnile v pesimizem in nezadovoljstvo. Iskrico sreče boste večkrat našli v ljubezni ter v varnem družinskem zavetju, ki bo v zadnjem delu leta vaš najljubši kraj.

Vas zanima področje kariere, družine, ljubezni in odnosov? Preverite OBŠIRNI LETNI HOROSKOP!