OVEN: OBŠIRNI LETNI HOROSKOP 2024

Ovni, kaj vam prinaša leto 2024?
Ovni, kaj vam prinaša leto 2024?

Ovni, kaj vam prinaša leto 2024? Boste napredovali, uredili življenje in se znašli na področju kariere? Preverite!

Predviden čas branja 7 minut

Namig: Zaustaviti se in pogledati širše, bo glavno vodilo za ovne, ki želite biti vedno korak pred drugimi. Pot bo osvetljena in dinamična, potrebno pa bo sodelovati in se povezovati. Trenutki, povezani s čustvenim delovanjem bodo drugačni, prisotne bodo poglobitve in nežnost, morda v določeni fazi niti ne boste prepoznali sebe in svojih dejanj. Najbolj se boste v letu pred vami razumeli s strelci, levi, vodnarji, tehtnicami in škorpijoni. Skupni jezik boste težko našli z devicami in raki.

Ovni, leto se bo začelo aktivno, saj se bo vaš vladajoči planet Mars takoj ob vstopu v novo obdobje povezal s Soncem v vaši hiši pod okriljem strelca. Ne bodite presenečeni, če vam bo na misel prišla ideja, da se odpravite na potovanje in doživite nekaj avanturističnega. Znali boste sprejeti duhovnost in okrepiti odgovornost zato se boste tekom leta razveselili velikega osebnega napredka. Skozi opazovanje drugih lahko izveste več o temu, kaj je moteče in kaj je zaželeno.

Ovni, kaj vam prinaša leto 2024?

Prvi del leta bo namenjen področju dela in denarja, na področju ljubezni pa prihajajo razna nihanja. Saturn bo poudaril pomen ohranjanja transparentnosti v ljubezenskih odnosih. Pomembno bo da ste iskreni in da delate to kar vas osrečuje. Vsa razmerja, ki so že nekaj časa obsojena na propad, se lahko brez velikega truda zaključijo. V družinskih odnosih bo skozi leto prevladovala harmonična dinamika.

Denar bo pomenil moč, ki bo še dodatno dvigovala ego. Pomembno bo, da dovolite drugim da vas sami opazijo, brez da bi se preveč izpostavljali. Prisotno bo doseganje novih mejnikov v poslovnih prizadevanjih, čeprav lahko finančne okoliščine večkrat močno zanihajo. Ko boste želeli neobremenjeno tvegati imejte v mislih vse finančne obveznosti. Dovolite si le toliko, koliko lahko prenesete.

Ovni, kaj vam prinaša leto 2024?

Ljubezensko področje bo za vezane ovne in ovnice ob vstopu v novo leto cvetoče, polno dobre energije in zaupanja. Odličen čas, da se prepustite toku spontanega dogajanja in se naslonite na nežno stran, ter se odločite za mehkejše poti čutnosti. Presenečali boste z ljubkimi gestami in ustvarjali zanimivo ozračje. Skratka, počutili se boste dovolj samozavestno, da izrazite svoje skrite želje in priznate svoje napake ter jih skušate popraviti.

Če iščete novo osebo, s katero bi se lahko povezali bo vse skupaj lažje, saj boste v trenutku zaznali kdo bi lahko bil primeren in kdo ne. Tisti ovni in ovnice, ki se nahajate v slabih razmerjih in čutite da ste nesrečni, boste v poletnem obdobju zbrali pogum ter se na hitro odločili za odhod ali prekinitev. Ne pozabite zaupati svoji intuiciji in se zanašati na svoj ego, ki ne dovoli biti zlomljen in potrt.

Prijateljski odnosi bodo najbolj bogati v jesenskih mesecih, ko boste obudili prijetne spomine in spoznali, da se v njihovem krogu lahko resnično sprostite. Morda boste obnovili prijateljski odnos iz preteklosti, kar vas vodi v zanimivo razmišljanje. Prav je da svoje težave običajno rešujete sami, vendar si v letu pred vami priznajte, da vsakdo kdaj potrebuje podporo in nasvet.

Ovni, kaj vam prinaša leto 2024?

Ovni, če želite napredovati, se postaviti na boljšo pozicijo in izboljšati svoje finančno stanje, je to leto, v katerem lahko končno uresničite svoje sanje. Stalna uporaba strateških potez in preračunanih tveganj vam utira pot, o kateri ste v preteklem letu le sanjali. Dovolj vam bo ustrezati za vsako ceno, želeli boste dvigniti svojo vrednost, kar vam bo s pomočjo Saturna sredi leta tudi uspelo. Sprejmite še posebej v pomladnem obdobju prirojeni podjetniški duh in usmerite svojo energijo v podvige, ki so v skladu z željami.

V jeseni boste raziskovali, da bi odkrili skrite zaklade in potencialne pasti. Pomikali se boste od raznih naložb, do ponovne ocene vaših potrošniških navad, ki bodo v drugi polovici leta zelo premišljene. Pomembno bo, da uveljavljate svoje potrebe na delovnem mestu, ne glede na to, ali gre za prilagajanje drugim ali za boljše plačilo. Tudi če se v letu pred vami na področju kariere znajdete v kočljivem položaju, si postavite meje, da se izognete izgorelosti, ki škoduje psihičnemu in fizičnemu zdravju. S pozitivnega vidika pričakujte skozi leto pozitivne povratne informacije, povečanje števila tistih, ki vam sledijo ali preprosto odličen občutek, da ste ponosni nase.

Ovni, zdravje in počutje bo skozi leto sicer stabilno, odvisno pa bo tudi od tega, kaj se vam bo dogajalo in kako se boste ob raznih vzponih in padcih počutili. Morali se boste ustaviti, kar v začetku leta, ko bo na voljo toliko novega ne bo enostavno storiti. Privoščite si več spanja, prav tako poskrbite za nego kože, saj je vaš obraz ogledalo tega, kako se v notranjosti počutite.

Ovni, kaj vam prinaša leto 2024?

Ne glede na to, ali boste težke stvari reševali sami ali s pomočjo drugih, nikar vsega skupaj ne ignorirajte, saj vam lahko obremenilna energija v tem primeru sledi skozi vse leto. Urejeno ljubezensko in spolno življenje bo vstopnica do vitalnosti in nasmeška na obrazu. Kristal, s katerim bi se morali v letu pred vami večkrat povezati je citrin.

Urejena družina, na katero se lahko zanesete in vas ima rada takšne, kot ste, bo srčna želja, s katero boste stopili v leto pred vami. V družini lahko v pomladnem obdobju, ko boste do nekaterih posameznikov zelo zahtevni pride do napetih trenutkov, tako napetih, da se boste nekateri primorani celo umakniti.

Sprte strani se lahko končno pomirijo, zato nikar trmasto ne vztrajajte pri načelih, ki vam ne prinašajo nobenih koristi. V zimskem obdobju boste v domačem okolju bolj ponižni in potrpežljivi kot običajno, zato se boste sposobni, če bo potrebno tudi opravičiti. Odnos z očetom se lahko poglobi, prav tako lahko z brati in strici, ki so karakterno čisto drugačni ponovno najdete skupno zanimanje ter skupen jezik.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi HOROSKOP: LASTNOST, KI JE NIKAR NE NOSITE V LETO 2024 in HOROSKOP: KAKŠNO BO LETO 2024?