MARS SE POSLAVLJA, LETU 2024 BO VLADALO SONCE

Kako bo vladar leta 2024 SONCE osvetlil našo pot?
Kako bo vladar leta 2024 SONCE osvetlil našo pot?

Kako bo vladar leta 2024 SONCE osvetlil našo pot?

Predviden čas branja 9 minut

Bojevnik Mars se poslavlja z aktivnega odra in zapušča pogorišča ter razdejanja, saj  daje prostor novemu vladarju, ki bo v letu 2024 osvetlil mračne, nejasne slike, okrepil šibkost našega bistva, ogrel srce in božal ranjene duše. Dobili bomo možnost spregledati. Prav tako bo prihajajoče leto ugodno za tiste, ki slabo prenašajo kaotičen tempo, kateri je pod vodstvom Marsa še močnejši, bolj agresiven, napadalen in ekstremno divji, ter konflikten. Sonce kot vladar leta 2024 nam bo ponudilo več možnosti, da se umirimo, si odpočijemo od vseh težavnih stanj, ki jih je sprožila Marsova vladavina in prepustimo ugodju, ter premišljenim odločitvam, da plujejo skozi nas.

Predvsem v drugi polovici leta 2024 prihaja s sončevim planetarnim vplivom veliko možnosti za  razpad  na osebni, družbeni, državni in celo svetovni ravni, tam kjer so temelji šibki in razmajani, neuravnoteženi, nepremišljeno in zaletavo postavljeni, ter zgrajeni na lahek, prevarantski, koristoljuben in egoističen način.

Ljudje z močnim, zdravim imunskih sistemom se bodo lahko uprli, ter osvobodili množičnem bakterijskem in virusnem napadom. Množice z zdravimi, čistimi mislimi in pozitivno usmerjenim delovanjem v dobro vseh bodo lahko prodrle iz ozadja na plano, ter poskrbele za skristalizirano vodenje posameznikov in družbe. Sonce je kot planetarno telo zgrajeno kot ogromna votla krogla, ki tvori absolutno visoko kvaliteto in moč. Vsi si želimo imeti nekoga močnega, varnega in stabilnega, ki nas podpira, usmerja, vodi, ter nam omogoča videti prave, za nas optimalne smeri.

Kako bo vladar leta 2024 SONCE osvetlil našo pot?

Beseda sonce numerološko zajema vidik usklajenega premikanja, izražanja aktivnosti in gibljivosti. Hkrati vsebuje enake možnosti za slavo in za propad, odvisno od naših delovanj ter namenov v preteklosti, v prikriti nervozi in pritiskih. Predstavlja število 2, kar ponazarja jasnost in hkrati dualnost, moč, osvetlitev prave poti in duhovno prebujenje tako posameznika kot celotnega prebivalstva, ki je na to pripravljeno. Število dva je usmerjeno k ravnovesju in harmoniji.

Naša odločitev je, ali drvimo slepo v temno brezno ali se ozremo vase, ter navzgor, v svetlobo in aktiviramo spečo notranjo resnico vibracije delovanja v dobro vseh, ki vsebi nosijo ljubezen do sebe, okolja in našega opustošenega planeta. S svetlobo in energijo vladarja Sonca, s pravo čisto namero nas vseh, zmoremo osvežiti in prebuditi izčrpano mater Zemljo in obupane množice dvigniti na novo, svetlejšo raven.

To sončno leto nosi v sebi vse potenciale, da uredimo osebne odnose, prekinemo slabe, ter damo možnost novim začetkom. Na planetarni ravni so ugodne možnosti za ureditev miselno zdravega sistema vladanja in bivanja v sožitju s kozmičnimi vplivi in soljudmi, saj je Sonce središče našega celotnega sončnega, vesoljnega sistema.

Ker ponazarja planet Sonce očeta vsega kar obstaja, bomo imeli v letu 2024 priložnost, da nas njegova  topla očetovska energija nežno objame in pospremi v nove začetke ter nov pravičen, pričakovan sistem v državi z vodstvom, ki mu bomo kot najboljšemu očetu lahko popolnoma  zaupali, ter pripadali, saj nam je mar, v kakšna jutra se bomo prebujali mi in naši potomci. Vladar leta bo okrepil in izrazil naše notranje bistvo, vizije svetle bodočnosti, volje in avtoritete, da poskrbimo zase, za naše bližnje, za širšo skupnost, za naš celoten planet in svetlejši jutri.

Kako bo vladar leta 2024 SONCE osvetlil našo pot?

Pomembno je, da vemo kaj lahko pričakujemo na planetarni ravni od vladarja leta, katere so tiste šibke točke, ki jih lahko z njegovim vplivom okrepimo in si priznamo česa ne želimo videti, saj ko nam Sonce razpre resnico, v kateri živimo, za nekatere ne bo lahko, da prično stopati po novi, morda težji, vendar osvobajajoči poti. Čeprav planet in vladar leta Sonce predstavlja bojevnika, je njegov način bojevanja drugačen od letošnjega ognjevitega in impulzivnega vladarja Marsa. Na zdrav, časten način v prispodobi kralja nas lahko popelje preudarno čez viharno morje v zavetje na mirno, z soncem obsijano obalo.

Celotna družba se bo imela možnost odpreti energiji miru, ljubezni do vseh in vsega in do harmoničnega, obilnega delovanja v osebnih in družbenih odnosih. S podporo vladarja Sonca bomo pridobili jasnost, ostrino videnja, dostojanstvo delovanja, lahkotnost in hkrati moč. Tiste, ki bodo pripravljeni graditi svetlobno čisto osebnost in državo, bo vladar leta okrepil z močjo volje in preudarnostjo, ter lahkotnostjo bivanja.

Senčna stran vladarja lahko tistim s pretiranim izpostavljanjem uniči doseženo in sproži provokativnost, bes, okrutnost, trdoglavost, ter rani, zažge ponos. Vladarja leta počastimo z lepimi, umirjenimi mislimi ob nedeljah. Na ta dan lahko od vladarja Sonca začutimo njegove najvišje kvalitete. Na fizični ravni lahko s pretiranim delovanjem vladarjeve  sončne energije sprožimo nastanek opeklin, težave s krvnim obtokom ter nevarnost srčnega infakta.

Kako bo vladar leta 2024 SONCE osvetlil našo pot?

Jasno nam pokaže kje trenutno smo, do kam sega naš pogled in kam želimo stopiti. Omogoči nam možnost izbire in poda energijo za postaviti se zase, za družbo, ter ohranitev planeta. Posebej izrazito izpostavljeno, ter močno bo v prihodnjem letu delovanje astrološkega znamenja Leva, ki je pod okriljem Sonca. Ljudje rojeni v tem znamenju lahko pričakujejo odlične priložnosti za napredovanje, dvig samozavesti, izboljšanje samopodobe, napredek v izobraževanju in delovanju, hkrati pa jih lahko premočno oklepanje in izpostavljanje energiji Sonca pripelje do pretiravanja, egoizma, vzvišenosti in samovšečnosti.

Vodstvo Sonca nas podpre z svojo svetlobo, da uvidimo škodo, narejeno v območju zaslepljenosti, prebudi naš žar, pospeši premik v uravnoteženo delovanje, ugodje, ter pospeši okrevanje po vseh preteklih tako osebnih kot kolektivnih travmah, naravnih in družbenih katastrofah, virusih in boleznih. Res je, da Sonce predstavlja pozitiven princip delovanja, da ugodno vpliva na naše fizično, psihično in miselno telo, znano in priznano je zdravljenje z sončno energijo, barvnim spektrom sončnih žarkov, hranjene z sončnim vitaminom D3, vemo da nas toplota sprošča, prebuja in hrani z energijo, vendar se moramo zavedati, da je pretiravanje z sončno energijo zelo nevarno, saj nas zaradi neprevidnega in predolgega prepuščanja njegovemu ugodju lahko opeče, zažge, skuri.

Kako bo vladar leta 2024 SONCE osvetlil našo pot?

Medena, rumena, zlata, bakrena barva, ter bleščeča svetloba predstavljajo sonce. Energijo besede sonce zazna naš organizem kot luč, dih, nasmeh, življenje, potrebo po vstajanju, delovanju in premikih, zato je dobrodošla za pozitivno usmerjenost. Pripadajo mu rubini, ki okrepijo našo šibko voljo in telo. Pod njegovimi vplivi so pomembni organi in deli telesa. Energijsko mu pripadajo srce, hrbtenica, vrat, krvni obtok, možgani in oči, zato lahko ob njegovem aktivnem delovanju ali pomanjkanju delovanja občutimo deficit teh organov.

Tolerantno in strpno v sozvočju z ritmi narave in energijo planetov, nam vodstvo Sonca v letu 2024 daje priložnost odstraniti, zažgati in izničiti staro, nekoristno, škodljivo in dati priložnost novemu, stabilnejšemu ter svetlejšemu, saj sonce simbolizira svetlobo, svetilko, življenje, toploto, moč, energijo, naše bistvo in samozavest. Sončevo leto nam podaja možnost izbire delovanja v svetlobi ali podtalnem, prikritem svetu teme. Privilegij vsakega posameznika je, da stopi na svetlobo ali ostane v temi zla, izkoriščanja, trpljenja, bolezni in prevarah. 

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi HOROSKOP: KAKŠNO BO LETO 2024? in HOROSKOP: LASTNOST, KI JE NIKAR NE NOSITE V LETO 2024