DVOJČKA: OBŠIRNI LETNI HOROSKOP 2024

Dvojčki, kaj vam prinaša leto 2024?
Dvojčki, kaj vam prinaša leto 2024?

Dvojčki, kaj vam prinaša leto 2024? Boste napredovali, uredili življenje in se znašli na področju kariere? Preverite!

Predviden čas branja 7 minut

Namig: Leto pred vami je čas, v katerem bi morali pozabiti na preteklost ter na vse odnose, ki so bili zaradi takšnih in drugačnih razlogov prekinjeni. Narišite si novo sliko, bolj zanimivo in jo povežite s tistimi, ob katerih čutite dobro energijo. Stabilnost na področju čustev bo nenavadna, kar vas bo večkrat postavilo pred vprašaj. Najbolj se boste v letu pred vami razumeli z vodnarji, levi, tehtnicami in škorpijoni. Skupni jezik boste težko našli s strelci in biki.

V leto se boste dvojčki podali veseli in razigrani. Prisotnost Jupitra v enajsti hiši bo prebudila ugodne okoliščine, kar lahko vodi do izboljšanja finančnega področja. Čeprav se boste razveselili uspeha ali nagrade, bi morali skozi leto na področju denarja biti bolj previdni. V času mrkov se lahko pojavijo neugodne okoliščine, zato delujte počasi in premišljeno ter zmanjšajte nerealne cilje. Povezave s tujino bodo sicer na prvi pogled zelo mikavne, vendar lahko v sebi nosijo skrito past. Postavitev Saturna vas bo popeljala do rešitve nerešenih zadev in trajnih dosežkov, kar bo povečalo ugled, po čemer v bistvu vedno hrepenite.

Dvojčki, kaj vam prinaša leto 2024?

Na področju ljubezni v letu pred vami pričakujte nepričakovano. Venera vas bo božala s svojo prijetno energijo in vam omogočala tkati ljubeče povezave, Mars pa bo tisti, ki vas bo neusmiljeno postavljal pred dejstvo in vam onemogočal, da bi se poglabljali na pravi način. V avgustu bodo planetarni aspekti prebudili ljubosumje in nezadovoljstvo povezano z ljubezenskimi zgodbami.

Varujte se v zimskem času raznih nezgod, saj si ne boste priznali kaj zmorete in česa ne zmorete. Redna vadba bo ključ do zadovoljstva, vendar z njo ne pretiravajte, saj boste preveč pogumni, ter pod stresom zaradi neizpolnjenih pričakovanj. Retrogradna obdobja Merkurja bodo nadležna, zato se pripravite, da se boste lahko umaknili resnim stvarem in tistemu, kar bi se lahko obrnilo v negativno smer.

Dvojčki, kaj vam prinaša leto 2024?

Dvojčki, v kolikor ste že dlje časa samski, se lahko to v letu pred vami spremeni, saj boste vso energijo do pomladi usmerjali v to, da bi se z nekom povezali na globlji ravni. Sposobnosti spogledovanja in osvajanja bodo neverjetne, zato se vam bodo osebe nasprotnega spola težko upirale. Čas je za nove obraze, tiste, s katerimi lahko ostanete takšni kot ste, svobodni in neodvisni.

Razmerja z dolgoročnim potencialom bodo najbolj topla v jesenskem obdobju, ko se lahko nekateri dvojčki in dvojčice odločite tudi za poroko ali za naraščaj. Prijetne vibracije, ki se bodo na področju čustev prepletale vam bodo prav tako pomagale vzpostaviti stik s samim seboj.

Pomembno bo, da se odprete in spregovorite o svojih željah, tako srčnih, kot tudi tistih na področju intimnosti. Tisti, ki že dlje časa čutite, da oseba s katero ste povezani ni prava boste v letu pred vami z lahkoto vse skupaj zaključili, na za vas zelo neboleč način.

Dvojčki, kaj vam prinaša leto 2024?

Dvojčki, že v začetku leta, ko tega sploh ne boste pričakovali boste dobili nagrado ali pohvalo, vendar kljub temu ostanite na trdnih tleh. Če ste v službi zadovoljni, se bo dober občutek širil tudi skozi leto, z izjemo novembra, ki lahko določene situacije povsem postavi na glavo. Dobrodošli bodo novi začetki obarvani s kančkom tveganja, vendar bo potrebno v prvi polovici leta vse skupaj dosledno preveriti ter raziskati. V kolikor s svojo kariero niste zadovoljni, se vam lahko zgodi, da se boste v pomladnih mesecih na vsak način želeli preusmerjati na druga, neznana področja.

Samostojni podjetniki in podjetnice boste skozi leto želeli podjetje nadgrajevati in širiti, vendar pazite, da vas preveliki apetiti ne pahnejo v večen stres, poleg tega razpolagajte s tem kar imate in se nikar po nepotrebnem ne zadolžujte. Najboljše finančne priložnosti vas bodo razveselile v mesecu oktobru, takrat bi lahko kupili tudi kakšno srečko ali igrali loto.

Vse povezave, ki so bile v zadnji letih prekinjene ali na preizkušnji se lahko v prvi polovici leta začno krpati in sestavljati. Pomembno bo da odpustite, tudi če nečesa ne boste mogli pozabiti. Odnosi bodo tudi v drugi polovici leta pomemben dejavnik vašega življenja, saj boste najbolj zadovoljni, ko se boste spomnili na varno domače zavetje, ki vas ne glede na vse nikoli ne pusti na cedilu.

Dvojčki, kaj vam prinaša leto 2024?

Pravi vir podpore v težkih dneh bodo odnosi z brati ali sestrami, s katerimi se lahko, še posebej v zadnjih dneh leta bolj povežete. Osredotočeni boste na bližnje in lažje kot običajno jim boste nesebično priskočili na pomoč.

Čeprav običajno niste povezani z globokimi zaznavami, bodo v letošnjem letu Sončevi in Lunini mrki igrali pomembno vlogo v smeri zdravja in počutja. V njihovih obdobjih lahko črpate energijo in se stabilizirate, tam kjer ste šibki. Pomembna prelomnica bo v septembru Lunin mrk v znamenju občutljivih rib. V tem obdobju se lahko pojavijo določene težave.

Področja, katerim bi morali nameniti več pozornosti bodo zobje in sečila. Prav tako se lahko v mesecu novembru znajdete v situaciji, ko niti ne boste vedeli, zakaj ste ves čas utrujeni in brez prave energije. Skušajte v tem letu narediti nekaj zase in zmanjšajte vnos sladkorja. Telo vam bo hvaležno, prav tako boste imeli več energije. Kristal, s katerim bi se morali v letu pred vami večkrat povezati je lapis lazuri.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi HOROSKOP: KAKŠNO BO LETO 2024? in HOROSKOP: LASTNOST, KI JE NIKAR NE NOSITE V LETO 2024