TEHTNICA: OBŠIRNI LETNI HOROSKOP 2024

Tehtnice, kaj vam prinaša leto 2024?
Tehtnice, kaj vam prinaša leto 2024?

Tehtnice, kaj vam prinaša leto 2024? Boste napredovali, uredili življenje in se znašli na področju kariere? Preverite!

Predviden čas branja 7 minut

Prebuja se disciplina, zato bodo odločitve, ki jih boste sprejeli, tudi če bodo drastične naletele na plodna tla. Skozi leto se boste veliko ukvarjali z odnosi. Prenehali se boste prilagajati tam, kjer vas ne spoštujejo, zato lahko marsikoga s svojimi odločitvami dobesedno šokirate. Najbolj se boste v letu pred vami razumeli z vodnarji, dvojčki, ovni in strelci. Skupni jezik boste težko našli z devicami in raki.

Tehtnice, vstop v leto bo zaradi Saturna, ki se bo odločil, da vam vse skupaj postavi na glavo nekoliko nenavaden. Saturnov vpliv spodbuja marljivo delo, zato nikar ne iščite raznih bližnjic in namigov tam, kjer vse skupaj ni preverjeno. Pomembno bo ostati trden, uporabljati spretnosti in se dotakniti integritete. Bolj predana in resnična kot bodo vaša prizadevanja, manj skrbi vam bodo povzročale finančne zadeve.

Tehtnice, kaj vam prinaša leto 2024?

V svojem telesu se boste v poletnih dneh odlično počutili, popolnoma zadovoljni s svojim videzom si boste upali več. Ne boste se več umikali, ampak boste zagrizli v vsako priložnost, tako karierno, kot tudi ljubezensko. Medtem ko bo pozornost težila k intenzivnemu delu na sebi, lahko pretirano zapravljanje, ki vas bo večkrat zamikalo povzročilo duševne obremenitve. Zdravstvene težave bodo verjetno prehodne narave, kljub temu pa odreagirajte, če se bo pojavil občutek, da nekaj ni vredu.

V poletnih dneh vas bodo prebujali določeni izzivi, ki prinašajo bolj pestro dogajanje na intimnem področju. V novembru boste zaznavali čuden občutek, kot da v ljubezenskih odnosih stagnirajte, vendar bodite potrpežljivi, saj bo to le prehodno obdobje, namenjeno temu, da spoznate kaj si želite. Skozi leto bo pomembno slediti sebi in tudi v kočljivih trenutkih razmišljati pozitivno.

Tehtnice, kaj vam prinaša leto 2024?

V začetku leta boste presenečeni nad tem, da vse teče gladko, da vas nič ne moti in da na področju čustev tisti v razmerju nimate nobenega razloga za slabo voljo. Do pomladi pričakujte obdobje, ko se boste lahko zaradi skladnih odnosov in odlične komunikacije ukvarjali z drugimi področji. Od pomladi do poletja prihaja obdobje preizkušenj, ki pa ne bodo drastične, ampak skoraj nevidne. Ker pa ste naklonjeni globokim vibracijam, ne bodite presenečeni, če boste vse skupaj doživljaji veliko bolj intenzivno kot ljubljena oseba. Razmerja z vodnimi in zemeljskimi znamenji lahko pridejo celo do točke odločitve, vendar se lahko zaradi optimizma, ki ga bo prebujal vladar leta v zadnji sekundi vse zopet uredi in zlije v celoto.

Samski moški, rojeni v znamenju tehtnice sicer ne boste brezglavo iskali druge polovice, saj boste umirjeni in predvsem v prvi polovici leta prepričani da se bo prava ljubezen pokazala, ko bo zanjo nastopil čas. Poglabljali boste prijateljske odnose ter delili mnenja in predstave o tem kaj si želite in česa ne marate. V jesenskem obdobju prihaja ona, samozavestna in po drugi strani skrivnostna ženska, ki vas bo prepričala, da ljubezen še obstaja. Predajte se brez pomislekov, ne bo vam žal. Ženske tehtnice boste spoznale pravega moškega v drugi polovici leta.

Tehtnice, kaj vam prinaša leto 2024?

V leto boste stoplili z mislijo kako težki časi na področju gospodarstva so pred nami. Ravno zato boste začeli bolj gledati na to, kam dajete svoj denar. Nikar pa se ne podajajte v skrajnosti, saj ste vendar znamenje, ki brez užitka, tudi če je majhen ne zna živeti. V marcu in aprilu bo nastopilo obdobje, v katerem boste končno dobili priložnost da se izpostavite in dokažete, da si zaslužite povišico ali višjo pozicijo. Ne bojte se sprememb in morebitnih odgovornosti, saj je ravno to morda tisto, kar potrebujete, da se na področju kariere v letu pred vami pomaknete malce naprej. Nekoliko za ego, nekoliko pa zato, da boste lažje živeli ter da si boste lahko še vedno privoščili kaj zase. V poletnih dneh se boste umaknili od divjega dogajanja ter trkali skrbne načrte za naprej.

Tehtnice na samostojni poti lahko v začetku leta obiščejo dvomi, prav tako se boste večkrat srečali s strahom in kakšno neprespano nočjo. Tuhtali in raziskovali boste vse kar lahko dosežete, samo da bi ohranili svoj status ter finance v stabilnem območju. Prilagodite se v pomladi tempu, ne upirajte se novostim, saj je ravno to tisto, kar vam lahko v drugi polovici leta omogoči umirjeno in hkrati dobičkonosno delovanje. Denar vas bo večkrat spravil v slabo voljo, zato se nepotrebnim večjim nakupom v tem letu raje izognite.

Družina je področje, kjer želite biti povezani in ljubljeni, vendar pa se ne želite za vsako ceno prilagajati, samo zato da ne bi nekoga morda prizadeli. Vse misli povezane z bližnjimi odnosi bodo v letu pred vami usmerjene bolj v vas same, v to, kako vi gledate nanje, ne pa na to, kako drugi gledajo na vas.

Tehtnice, kaj vam prinaša leto 2024?

Želeli boste da vas spoštujejo, v nasprotnem primeru se boste usmerili drugem, tudi če bo to pomenilo, da boste namesto z ožjo družino kakšno nedeljo preživeli pri prijateljih ali širšem družinskem krogu.  Lepše vibracije in občutek, da si lahko medsebojno zaupate prihaja v novembru in decembru.

Ne želite si spoznati znakov izgorelosti in psihične preobremenjenosti, zato se že v prvih mesecih leta odločite izločiti tiste faktorje, ki presegajo normalo in so samo kradljivci časa in energije. Naloga v pomladnih dneh, še posebej v času Luninega mrka bo, da se popolnoma odklopite, naredite osebno analizo in se začnete bolj intenzivno ukvarjati s prehrano in gibanjem.

Če se boste znali v drugi polovici leta priklopiti na moč vladarja Sonca bo hujšanje ali okrevanje veliko bolj enostavno, vi pa polni energije in notranje bolj zadovoljni. Kristal, s katerim bi se morali v letu pred vami večkrat povezati je oniks.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi HOROSKOP: KAKŠNO BO LETO 2024? in MARS SE POSLAVLJA, LETU 2024 BO VLADALO SONCE