RAK: OBŠIRNI LETNI HOROSKOP 2024

Raki, kaj vam prinaša leto 2024?
Raki, kaj vam prinaša leto 2024?

Raki, kaj vam prinaša leto 2024? Boste napredovali, uredili življenje in se znašli na področju kariere? Preverite!

Predviden čas branja 7 minut

Namig: Vladar leta vam bo naredil veliko uslugo, saj boste po dolgih letih občutljivega delovanja in nesigurnosti končno pridobili samozavest, potrebno za napredek in razčiščevanje odnosov. Bolj neodvisno usmerjeni koraki vas lahko razveselijo, presenečeni boste nad sabo, saj si boste tokrat celo upali tvegati. Najbolj se boste v letu pred vami razumeli z ribami, devicami, kozorogi in biki. Skupni jezik boste težko našli z ovni in tehtnicami.

Leto se bo pričelo z Jupitrom v deseti hiši, zato boste z lahkoto uskladili počutje, povezave in odnose. Iskanje ravnovesja med domom in poslovnim področjem vas bo vodilo k notranjemu zadovoljstvu in občutku, da je vse tako kot mora biti.  V pomladnih dneh prijahajo notranje zaznave, povezane s kariero in denarjem.  Cilji bodo večji, saj si boste želeli zagotoviti konstanten dohodek, ki bi vam omogočil, da si privoščite nekaj večjega zase. Nagnjenost k duhovnim zadevam vam bo skozi vse leto podarjala priložnost da delate na sebi in se odločite za kakšno delavnico na tem področju.

Raki, kaj vam prinaša leto 2024?

Čas poletja bo namenjen ljubezni, poglabljanju vase in v kolikor ste samski iskanju duše dvojčice, s katero bi se lahko povezali na globlji ravni. Blagodejni planetarni aspekti, ki so odgovorni za področje ljubezni, bodo prebujali svežo energijo in močne želje. Poglobitev partnerskih vezi vam bo dolgoročno omogočila močnejše in stabilnejše odnose. Lahko se vam uresniči želja po poroki ali naraščaju.

Znali se boste povezovati, timsko delo bo tokrat najboljša izbira, saj boste v vsemu, česar se boste lotili sami preveč komplicirali. November in december prinašata izjemne priložnosti, ki pa bodo spontane, zato je pomembno, da ostanete v zadnjem letu budni ter zbrani, da jih ne zamudite ali ne spregledate. Ne pozabite, da so obdobja Polne lune tista, ki vam prinašajo največ odkritij, povezanih z vašo osebnostjo.

Raki, kaj vam prinaša leto 2024?

V leto stopate z oklepom, ki ga težko odvržete takrat, ko ne veste ali ste zadovoljni ali ne. Najbolj stresni dnevi na področju čustev bodo tisti v času Polnih lun. Takrat boste podvomili v vse, kar ste še v preteklosti verjeli. Potrebno bo prebuditi dejstva in se o njih pogovoriti s prijatelji, ki vam vedno povedo resnico. Poleg razčiščevanja ljubezenskih zgodb, bo pomembno, da si v šibkih trenutkih vzamete čas zase. Razmišljali boste o tem, da spremenite svojo običajno rutino in raziščete tiste kotičke, ki ste jih morda zanemarili ali pa ste se jih ustrašili v zadnjem trenutku.

Kljub temu da bodo energije intenzivne in nasprotna stran zelo privlačna, ne naredite usodne napake. Že v jeseni bo vse skupaj bolj stabilno, zopet boste v ljubljeni osebi našli navdih in se še bolj povezali. Skupen hobi bo odlično pomagalo k temu, da bo med vama manj konfliktov. Prioriteta bodo skozi vse leto mirni in usklajeni ljubezenski odnosi, zato se izogibajte prepirom. Samski raki lahko tekom leta, še posebej v poletnih dneh spoznate odlično partnerko, ki bo dostojna, privlačna in vredna vaše predanosti.

Rakice, največ priložnosti za strastne avanture prihaja že v marcu, ko se boste razcvetele. Resni kandidati, ki bodo tako zanimivi, da jih boste začele raziskovati prihajajo v jesenskem obdobju. Verjeti v ljubezen in zaupati bo glavni moto v naslednjem letu, ki vam na področju čustev prinaša mnogo novih spoznanj, tudi če se bodo prepletala preko kakšne grenke izkušnje.

Raki, kaj vam prinaša leto 2024?

V ozadju, kjer se kljub temu da ste zelo inteligentni najraje nahajate se od marca dalje ne boste več dobro počutili. Vedno bolj se bo z energijo Saturna prebujal občutek da bi morali storiti kakšen korak, biti bolj opazni, zahtevati povišico in se postaviti zase. Vse to bo izziv, za nekatere dokaj lahek, saj boste sprejemali kar vam bo prišepnila intuicija, za tistem ki se boste upirali pa žal zelo zahteven. Tako zelo, da vas lahko izčrpa in pahne v primež stresa.

V kolikor stopate po samostojni poslovni poti boste vse skupaj lahko začeli premikati ali prestrukturirati v poletnih mesecih, ko boste bolj aktivni ter hkrati spočiti. Domišljija naj se, prej ko se boste v njej izgubili poveže z realnostjo, to je stik, ki ga bo smotrno čim prej udejanjiti. Finance lahko nihajo, še posebej v jeseni, ko se boste odločali med večjim nakupom in vlaganjem v nekaj kar bi naj v prihodnje prineslo dobiček. Delujte premišljeno, prav tako se odločajte sami in ne podlegajte raznim lažnim novicam in neiskrenim ljudem.

Družina je vaše svetišče, kar je prijetno, hkrati pa je lahko tudi obremenjujoče, še posebej za tiste rake in rakice ki si želite več samostojnosti, svobode in neodvisnosti. Spoznanja, ki se bodo vrstila v prvih mesecih leta bodo povezana s tem, da ste morda v družinskem krogu preveč podrejeni. Zaradi retrogradnega Saturna v znamenju rib boste od julija do novembra zaznavali težke energije.

Raki, kaj vam prinaša leto 2024?

Obrnite blokade in bremena v pozitivno naravnano shemo, ki vsebuje rešene tegobe in premagane strahove in ima na vrhu en sam cilj, biti samozavesten in srečen. Odnosi z mlajšimi bodo v jesenskem obdobju pravi balzam za dušo. Razigranost ter povezanost bosta razlog za iskren nasmeh.

Zdravje je zaradi občutljivosti, nežne narave in močne povezave z Luno vaša šibka točka. V letu pred vami, vas bo Sonce popeljalo v bolj stabilen čas, ki bo prekipeval od želje po gibanju ter vitalnosti. Zastavili si boste cilje, vendar počakajte do aprila, ko bodo bolj dodelani in vi bolj odločni ter telesno pripravljeni.

Prehladi, virusi in druge bolezenske tegobe se vas lahko dotaknejo v novembrskih dneh, ko boste podvrženi nihanju imunskega sistema. V tem času bi se bilo prav tako smotrno izogniti stresu in prevelikim fizičnimi naporom. Šport, ki vam bo dal največ energije, prav tako se boste vanj, če boste vztrajali zaljubili bo za ženske rakice plavanje, za moške rake pa nordijska hoja. Kristal, s katerim bi se morali v letu pred vami večkrat povezati je karneol.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi MARS SE POSLAVLJA, LETU 2024 BO VLADALO SONCE in KATERIM LJUBEZENSKIM PAROM BO LETO 2024 NAJBOLJ NAKLONJENO?