LEV: OBŠIRNI LETNI HOROSKOP 2024

Levi, kaj vam prinaša leto 2024?
Levi, kaj vam prinaša leto 2024?

Levi, kaj vam prinaša leto 2024? Boste napredovali, uredili življenje in se znašli na področju kariere? Preverite!

Predviden čas branja 7 minut

Leto je, dragi levi odlična priložnost da presekate in razrešite bremena preteklosti, ter se osvobodite v smeri boljših rezultatov in umirjenega delovanja. Ni potrebno razmišljati, kako bi se prebili v ospredje, saj bo prisotnih veliko spontanih priložnosti, tudi tistih, s katerimi si lahko izboljšate ugled. Najbolj se boste v letu pred vami razumeli z ovni, dvojčki, vodnarji in devicami. Skupni jezik boste težko našli z ribami in škorpijoni.

Levi, to je vaše leto, saj vas bo vladar Sonce ves čas ščitil in opozarjal na napačne korake. Saturn bo skozi leto prispeval k pozitivnim spremembam, ki pa bodo zahtevale pogum in odločnost. Področje dela in denarja bo v začetku leta zelo stabilno, lahko ga le še nadgradite. V kolikor ste na samostojni poti, razmislite o širitvi poslovanja, ki vas lahko nekoliko razbremeni. Mikala vas bodo dolga potovanja, ki jih boste prepletali poslovno ter zasebno.

Levi, kaj vam prinaša leto 2024?

Znali boste prisluhniti in se prebiti skozi številna dejstva in vprašanja, preden sprejmete dokončno odločitev. Pričakujte izboljšave v odnosu z raznimi avtoritativnimi figurami ter z očetom. V pomladnem obdobju boste namesto drame iskali harmonijo, kar vam bo omogočilo utrjevanje odnosov. Z brati in sestrami boste našli skupni jezik, zato je leto lahko odlično, če se želite po dolgem obdobju z nekom od bližnjih pogovoriti in nadaljevati odnos v pozitivni smeri. Tudi hujše zamere se lahko sedaj prelevijo v normalen odnos.

Želeli boste biti opaženi in pohvaljeni, vendar se lahko v kakšni situaciji znajdete tudi v ozadju. Morda spoznate, kako je biti v vlogi opazovalca in poslušalca. Na zdravje in počutje bodite še posebej pozorni v času Sončevih mrkov, saj bo takrat energija nekoliko upadla, z namenom, da si nekoliko spočijete. V zadnjem delu leta bo vaša naloga predvsem da vse ki vas obdajajo navdihnete da zasijejo ter da pomagate tistim, ki so v večjih težavah. Nota sočutja bo blagodejno vplivala na vaše počutje.

Levi, kaj vam prinaša leto 2024?

V začetku leta bo na področju ljubezni vse mirno in ustaljeno. Tako zelo stabilno, da se boste nekateri levi in levinje morda začeli celo malce dolgočasiti. Iskali boste načine kako popestriti razmerje, vendar ne boste naleteli na navdušenje. Vse tja do julija se lahko vezni kljub temu da vam bo večina planetarnih vplivov naklonjena znajdete v dvomu in se vprašate ali je življenje, ki ga živite na področju čustev res to kar si želite. V drugi polovici se bo nebo razjasnilo, znali se boste povezati z energijo Venere ter v razmerju zakrpati morebitne raztrganine. Misel o poroki in naraščaju bo pri tistih v daljših razmerjih prihajala na plano proti koncu leta.

Umaknili se boste od zunanje lepote oziroma izpostavljenih kandidatk, ki hrepenijo po slavi. Iskali boste čisto dušo, ki bo razumela in se znala z vami zliti v eno. Najbolj ugoden čas za nove začetke bo avgust. Levinje, moški, ki vas bo prepričal bo iznajdljiv, sproščen in klepetav. Naveličane ste tišine v odnosih in neprestanega spraševanja kaj delate narobe, želel si boste jasnosti in direktnega pristopa. Spoznate ga lahko že v aprilu ali maju.

Levi, kaj vam prinaša leto 2024?

V zadnjem obdobju se je na področju kariere in financ morda zgodila stagnacija, ki vas je polenila in vam vzela tisti pravi zagon. Nič zato, saj že v začetku leta prihaja vaše obdobje, takšno, ki bo nekaterim v pozitivnem smislu vzelo sapo, saj se bodo priložnosti vrstile ena za drugo. Zberite energijo in se postavite zase v smislu da napredujete, dobite povišico ali pa dosežete kar ste si zastavili. Največ pozitivnih vibracij in možnosti za ugodno tveganje na področju financ pričakujte v marcu in septembru. Ko se odločate prisluhnite svojemu notranjemu instinktu, tudi če bo oddaljen od tistega, kar vam predlagajo drugi.

Zastavili si boste še več, prav tako boste sposobni doseči dobre dogovore, ki lahko ugodno vplivajo na dolgoročno poslovanje. V kolikor se že nekaj časa odločate ali nadaljevati ali ne, bo pri odločitvi prevladal razum, kljub temu se ne bojte, saj bo leto naklonjeno tudi drastičnim spremembam ter temu, da se po vsakem padcu ponosno poberete. Morda bo novo nadaljevanje še bolj zanimivo, zato nikar ne obupajte. Leto ne bo najbolj naklonjeno izposojanju denarja, zato se raje znajdite sami.

Poleg tega, da ste osredotočeni na to, da se ima ljubljena oseba ob vas kot kralj in kraljica, se skušajte v letu pred vami osredotočiti tudi na skrb za širši družinski krog. Več kot običajno boste v prvem delu leta razmišljali o starših, bratih in sestrah. Nekateri se boste z njimi bolj povezali, drugi lahko odprete globoka vprašanja, ki bodo odnose za nekaj časa postavila na preizkušnjo.

Levi, kaj vam prinaša leto 2024?

Z veseljem boste priskočili na pomoč ter nesebično ponudili roko tudi starejšim. V jesenskem obdobju se lahko na plano priplazi preteklost, prav tako lahko izveste nekaj, kar bo vaše mnenje in zaznave postavilo pod velik vprašaj. Sprašujte, raziskujte, ter pazite, da boste do bližnjih iskreni.

Središče pozornosti bo še vedno vaše najljubše mesto in pozicija, zato se stresa ne boste znebili zlahka. Poleg tega da boste zaradi vladarja Sonca polni energije se boste znali po morebitnih zdravstvenih težavah zelo hitro pobrati. Močna volja in vztrajnost vas bosta reševali skozi leto, še posebej pa v poletnih dneh.

Takrat je najboljši čas, v kolikor niste zadovoljni s svojo težo, da nekaj nadrite v tej smeri. V kolikor se borite s psihičnimi težavami bo skozi leto najbolj pomembno da se pogovarjate, da odprete svoja čustva tistim, ki jim resnično zaupate. Pomagalo bodo tudi športne dejavnosti, ki bodo vaš najljubši hobi, še posebej v toplejših dneh. Kristal, s katerim bi se morali v letu pred vami večkrat povezati je tigrovo oko.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi MARS SE POSLAVLJA, LETU 2024 BO VLADALO SONCE in NIKAR NE ŽIVITE LE OD UPANJA