ŽENSKE, KAKO OSVOJITI MOŠKEGA LEVA?

Kako osvojiti žensko, rojeno v znamenj leva?
Unsplash.com

Kako osvojiti moškega, rojenega v znamenju leva?

Predviden čas branja 5 minut

Moški lev slovi po vztrajnosti pri doseganju ciljev, pogumu in veličini. On ni sposoben izdaje in podlosti, je odločen in neustrašen. V ljubezni je lev vroč, strasten, impulziven in ponosen. Da bi se lev počutil udobno, potrebuje ustrezno občinstvo, iskrene odnose in čaščenje. Obdarjen je z življenjsko energijo, potenciali in množico svežih idej. Urejen in samozavesten lev potrebuje ob sebi žensko, na katero je lahko ponosen. Popolna izbira zanj je pametna lepotica s simpatičnim videzom, izjemno inteligenco in mnogimi talenti. Pravzaprav potrebuje žensko, ki je skoraj v vsem brezhibna. Dama, ki se nahaja poleg njega, bi ga morala večkrat presenetiti in vplivati na njegove odločitve, v nobenem primeru pa ne povzročiti usmiljenja ali posmeha.

Izjemno impulziven in čustven lev se mora v odnosih z ženskami počutiti zaželenega.

Kako združiti vse te lastnosti, ki bi zadovoljile okus moškega leva, bi morala razumeti ženska sama. Poleg tega se bo morala navaditi na vzkipljivo naravo in njegovo željo po vladanju. Preprosto mora dati “kralju živali” priložnost, da vlada, takrat postane radodaren in raznežen. Za moškega leva ni tako pomembna dolžina nog in velikost prsi, glavna stvar je, da mora biti dama urejena in elegantna. Družinsko življenje za moškega leva je užitek miru, udobja in okusne hrane. Seksualno življenje pa je zanj enako pomembno kot dihanje ali prehranjevanje.

Kako osvojiti žensko, rojeno v znamenj leva?

Moški lev ne mara preveč nežnosti ter božanja.

V intimnih odnosih je prav tako iznajdljiv, hiter in neustavljiv kot v življenju. Za leva mora biti ženska tudi če ima z njo samo avanturo v koraku z njim v intelektualnem razvoju,  izbrana in dostojna. Ne trudite se preveč za pozornost leva, saj ne mara vsiljevanja ter obsesivnih žensk. Zaljubiti se vanj je povsem preprosto, le prepričati ga morate, da ste dovolj zanimivi, privlačni ter pametni.

Moški lev ni patološko ljubosumen, zato je precej miren glede dejstva, da njegova srčna dama koketira z drugimi. Toda ko zazna iskrico strasti v nasprotnikovih očeh zna direktno nastopiti. Lev je moški, ki rad že na začetku razmerja pokaže in razkrije vse svoje talente in prednosti, zato ga ni težko opaziti.

Če ga ženska res zanima, jo bo večkrat na dan klical po telefonu in jo nenehno spominjal na njegovo prisotnost v njenem življenju.

Svojo ljubezen izkazuje s komplimenti, darili in drobnimi pozornostmi. Zanj je še posebej pomembno, da je ženska v vseh pogledih vredna njegove skrbi in pozornosti. Če resnično ljubi, ga bo zanimalo, kako se počuti ob njem, kako veliko je njeno občudovanje in ali je boljši od njenih bivših. Vedeti mora, da je najboljši in da je ženska s katro je v razmerju nora nanj.

Kako osvojiti žensko, rojeno v znamenj leva?

Moški lev ob sebi ne bo trpel histerične, sitne ali agresivne ženske.

Če ga želite očarati, nikoli ne kritizirajte njegovih pomanjkljivosti. Pokažite spoštovanje in pozornost do njegovih besed in dejanj. Nekateri levi so tudi malo vase zagledani in jih je težko razumeti. Ker je moški lev samozavesten, uglajen in karizmatičen, ga obožujejo kjerkoli se pojavi. Če ste z njim v razmerju, sprejmite, da mu kakšen kompliment kdaj podari tudi kakšna druga ženska. Ta moški rad živi življenje po svojem okusu in ima rad ljudi, ki so vizualno privlačni, brezhibno oblečeni, zabavni, pustolovski, elegantni, dostojanstveni, ambiciozni, pozitivni in napredni.

Ne oklevajte z zbijanjem šal, poslužite se ljubkih komentarjev, vendar šele takrat, ko ga boste malo bolje spoznali.

Ne pozabite, da leva ponavadi odvrnejo ljudje, ki imajo slab smisel za oblačenje, slabo higieno, so glasni, nesramni, malomarni, cinični, pesimistični ali preveč sarkastični. Zato bodite pozorni na podrobnosti, saj se v tem skriva ključ do njegovega srca. V razmerjih išče združljivost, romantiko, strast in odlično komunikacijo, ki lahko okrepi povezavo.

On potrebuje veliko časa, preden se lahko prepriča, da je res našel svojo partnerko.

Zaljubljeni moški lev se ne bo zadovoljil z nič manj kot najboljšim. Pokažite mu, da ste skrbni in da resnično želite biti del njegovega življenja. Zanj je zvestoba in predanost v razmerju nujna. Dovolite mu, da uživa v udobju vaše prisotnosti v njegovem življenju. Ker hrepeni po hvaležnosti in občudovanju svojega truda in dela, ne pozabite izreči preprostih besed, ko naredi nekaj posebnega. Nikoli se ne bo zadovoljil z žensko z nizko samozavestjo, ki na seks gleda kot na rutino ali obveznost. Treba ga je presenetiti, zapeljati in pohvaliti.

Znani levi: Barack Obama, Joe Jonas, Shawn Mendes, Chris Hemsworth, Daniel Radcliffe, Mick Jagger, Terry Crews, Daniel Dae Kim, Antonio Banderas, Ben Affleck, Steve Carrell, Sebastian Stan, Andrew Garfield, Matjaž Očko, Erik Frefolja.

Pripravljeno za Čvek v križankah