DEVICA: OBŠIRNI LETNI HOROSKOP 2024

Device, kaj vam prinaša leto 2024?
Device, kaj vam prinaša leto 2024?

Device, kaj vam prinaša leto 2024? Boste napredovali, uredili življenje in se znašli na področju kariere? Preverite!

Predviden čas branja 7 minut

Razna turbulentna obdobja boste znali uporabiti kot premik, kot bogato lekcijo, ki lahko razjasni številne nerazložljive stvari. Na vseh področjih delovanja boste želeli dokopati se do bistva in poskrbeti, da so vsi, ki so za vas pomembni zadovoljni. Večkrat si boste zaželeli dobre družbe, kar bo odlična sprostitev. Najbolj se boste v letu pred vami razumeli z kozorogi, biki, levi in ribami. Skupni jezik boste težko našli z ovni in vodnarji.

Device, glavna stvar, na katero boste morale biti v začetku leta pozorni je zdravje.  Saturn bo izpostavil vse, kar je bilo zakoreninjeno in skrito, vendar se ne ustrašite, saj vam bo prav tako pomagal težave reševati. Želeli boste biti vitalni, zato bo misel na zdravo hrano in zadostno gibanje ves čas z vami. Če se že več let trudite, da bi shujšali, imate v letu, v katerem bo vladalo Sonce odlično priložnost. Zamikala vas bo tudi sprememba videza, v smislu, da ne bi več delovali tako hladno in nedostopno. Negovanje uravnoteženega in discipliniranega življenjskega sloga ter spoštovanje rutine bo utrlo pot do notranjega zadovoljstva.

Device, kaj vam prinaša leto 2024?

Nekaj, v kar ste bili povsem prepričani se lahko zalomi ali oddalji. Skratka, v mesecu maju je priporočljiva previdnost tako na poklicnem kot osebnem področju. Imeli boste občutek, da vas čas drezajo v vaš osebni prostor, zato se boste malce umaknili vase. Na ljubezenskem področju bo ključnega pomena, da spretno obvladujete svoja čustva, saj bi lahko neupoštevanje ljubljene osebe pri tistih, ki ste v razmerju obremenilo ali celo ogrozilo odnos.

S prijatelji boste stkali še bolj močne in predvsem pristne vezi, vendar se izogibajte opravljivosti. Prav tako ne iščite privlačnih bližnjic in se izognite impulzivnih odločitev. Premišljen pristop vas vodi v umirjene odnose. Z veseljem boste skozi leto pokazali ljubeč odnos do svojih bratov in sester. Želeli boste zaživeti brez zamer in raznih starih napetosti, ki so vas spremljale. V retrogradnih obdobjih se varujte hinavščine in nerodnih dejanj.

Device, kaj vam prinaša leto 2024?

V leto boste stopili obdani s hrepenenjem po varnosti in stabilnosti. Vse boste želeli nadzirati in imeti na svojem mestu. Vsako odstopanje vas lahko vznemiri in vsak predlog ljubljene osebe, ki vam ne bo všeč lahko doživite kot breme. S takšno energijo boste težko vzdrževali ljubeče in tople odnose, zato si priznajte, da ste prestrogi do sebe. Sonce, vladar leta vas bo s svojo pozitivno naravnano vibracijo od pomladi dalje želelo prepričati, da je prav, če ste svobodni, spontani in odprti. Da so neizražena čustva in kritičen pogled vodilo k napetostim ter konfliktom v odnosih. Prej kot si boste priznali slabosti, prej jih boste znali pretvoriti v prednosti.

Samski, ne bojte se tistih ki so drugačni. Dovolite si, da vas vodita srce in tisti notranji občutek, ki ga v bistvu ne zanima, kaj je nekdo po izobrazbi, od kod prihaja, kako se oblači, ampak zgolj vsebina. Tista notranja nota, ki se lahko, če nanjo gledamo z iskrenimi očmi odlično poveže s kakršnokoli zunanjostjo, v smeri da jo naredi privlačno. Najbolj ugodni meseci, v katerih lahko začnete razmerje bodo avgust, september in december. V aprilu pa lahko na plano stopi močna želja povezati se z bivšim ali bivšo.

Device, kaj vam prinaša leto 2024?

Vse ideje in organizirane misli, ki so se kopičile v preteklem letu prihajajo že v začetku leta z energijo Sonca v znamenju kozoroga na plano. Pripravite se, saj ne boste imeli časa, da bi se predolgo odločali. Pomembno bo, da tokrat ne analizirate preveč, ampak da zaupate in se podate v akcijo. V februarju vas lahko razveseli nepričakovan dohodek, vendar ne bodite takoj preveč zapravljivi, saj vam pomlad prinaša številne ovire in zaplete na področju dela, pogodb in denarja. Dogovori se lahko zakomplicirajo, zaradi neugodne energije, ki jo boste ker ne boste imeli vsega pod kontrolo izžarevali lahko pride do nepredvidljivih napak in napačnega razumevanja.

Tisti, ki delujete na samostojni poslovni poti boste v leto stopili dokaj stabilni, v mislih boste premlevali kaj bi lahko spremenili ali popravili, da bi vse skupaj potekalo finančno bolj pretočno. Nikar se v marcu in maju ne spuščajte v tvegane investicije in jemanje kreditov, saj bi lahko nekaj pomembnega spregledali ali napačno ocenili. Naj vas ne zavede nekdo, ki vas bo ves čas obletaval s predlogi, izognite se pravi čas in potujte skozi leto po preverjeni poti, stabilni ter s čisto vestjo.

Družina bo v prvih mescih leta od vas želela razlage in pomoč pri odločitvah. Čeprav boste na prvi pogled sicer pomagali in se odzvali, lahko vse skupaj, kar se bo dogajalo v vas sproži temne misli v smeri, kdaj pa vam kdo pomaga. Malce boste v komunikaciji občutljivi ter večkrat užaljeni, še posebej če bodo izpostavili brata ali sestro, na vas pa pozabili.

Device, kaj vam prinaša leto 2024?

Otroci vam bodo pokazali kako lepo in sproščeno se lahko imate, ne glede na vaš status ali starost. V zimskem času boste usmerjeni k temu da si vsi skupaj bolj zaupate ter da izpustite tiste lastnosti, ki so običajno ob povezovanju udarne ali moteče.

Na področju zdravja in počutja boste kot običajno vlagali veliko energije v to, da ohranjate počutje na zavidljivi ravni, ter da ste v dobri formi. V pomladnih dneh vas bo zamikala bolj intenzivna vadba, pazite pa da ne boste pretiravali in se celo poškodovali. Na misel vam bodo prišle v poletju razne drastične spremembe na področju prehranjevanja, z namenom da bi se očistili ali izgubili kakšen kilogram.

Vendar ne nasedajte modnim muham, raje ostanite v varnem in preverjenem območju. V marcu in septembru, ko nastopita Lunina mrka bodite zelo previdni saj boste takrat na področju zdravja veliko bolj izpostavljeni, prav tako boste na psihičnem področju bolj občutljivi in razdražljivi. Kristal, s katerim bi se morali v letu pred vami večkrat povezati je turmalin.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi MARS SE POSLAVLJA, LETU 2024 BO VLADALO SONCE in HOROSKOP: LASTNOST, KI JE NIKAR NE NOSITE V LETO 2024