KATERIM ASTRO ZNAMENJEM BI SE MORALI IZOGNITI?

Če želite biti srečni in sproščeni, preverite katerim astro znamenjem bi se morali izogniti.
Če želite biti srečni in sproščeni, preverite katerim astro znamenjem bi se morali izogniti.

Če želite biti srečni in sproščeni, preverite katerim astro znamenjem bi se morali izogniti.

Predviden čas branja 6 minut

Katerim astro znamenjem bi se morali izogniti – Karakterno so znamenja med sabo zelo različna, zato smo si z nekom zelo kompatibilni, nekdo drug pa nam lahko gre na živce, brez da bi imeli pravi razlog za to. Katera znamenja pa vam niso najbolj pisana na kožo, oziroma katerim astro znamenjem bi se bilo bolj priporočljivo izogniti?

Ovni ste vedno pripravljeni na nove avanture in na vse, kar vam nudi življenje, zato težko prenašate device, ki imajo svoje življenje načrtovano do potankosti. Površno ali napol opravljene naloge izzovejo pri vas jezo, ki je začinjena z ostrim jezikom. Motijo vas tudi neodločni in labilni ljudje, to so raki in ribe, alergični pa ste tudi na prazna sanjarjenja.

Vaše življenje bo bolj mirno, če se boste izognili dvojčkom in devicam.

Bik

Resnega bika odbijajo zmedeni ljudje, ki se ne držijo pravil in ne vedo, kaj bi sami s sabo, zato dvojčke zelo težko prenašate v svoji bližini. Bik je trden zagovornik že preizkušenega, zavedajoč se realnih možnosti, in ni pripravljen popustiti živahnemu dvojčku, ovnu ali strelcu, ki jim družabno življenje in uživanje svobode pomenita način življenja.

Vaše življenje bo bolj mirno, če se boste izognili ovnom in strelcem.

Dvojčka

Vi ste tisti, ki zelo hitro menjate razpoloženje, zato vas vznemirjajo dosledni in premišljeni kozorogi, ob katerih začutite napetost. Tudi preveč občutljiv rak ali riba sta osebi, ob katerih nikakor ne morete biti sproščeni, saj ne razumete, da je lahko nekdo tako čustven in predvsem občutljiv, česar za vas ne bi mogli trditi.

Vaše življenje bo bolj mirno, če se boste izognili bikom in ribam.

Če želite biti srečni in sproščeni, preverite katerim astro znamenjem bi se morali izogniti.

Rak

Vi potrebujete nekoga, ki bo pozoren, ki se bo znal ukvarjati z vami, zato se ognjenim znamenjem raje izognite, saj so sami sebi preveč pomembni, da bi svoj čas tratili za vaše malenkosti. Vznemirjajo vas njihove neobremenjene direktne izjave, saj ste sami veliko bolj umirjeni. Tudi v ljubezenskih odnosih boste z njimi težko našli harmonijo.

Vaše življenje bo bolj mirno, če se boste izognili ovnom in dvojčkom.

Lev

Optimističnega leva v slabo volj spravijo drame, pretirano čustvovanje in nesigurnost vase, zato naj se izogne škorpijonu in dvojčkom, ob katerih čuti, kaos in nestrpnost. Tudi vodni rak in riba zanj nista najbolj zaželen karakter, saj njuno sanjarjenje leva demotivira in mu ruši njegov notranji mir. Lev je temperamenten in ukazovalen, zato kozorog ne bo najboljša družba zanj.

Vaše življenje bo bolj mirno, če se boste izognili kozorogom in ribam.

Devica

Devica ima svoje življenje začrtano do podrobnosti, zato je flegmatični in svobodni levi ter strelci močno nervirajo, še posebej s svojo neobremenjenostjo in večnim optimizmom. Ker pričakuje, da bo vse na svojem mestu, se bo tudi z razigranim, površnim dvojčkom težko znašla, zlasti pod skupno streho, saj se bo naveličala razlagati, kaj je prav in kaj narobe.

Vaše življenje bo bolj mirno, če se boste izognili ovnom in vodnarjem.

Če želite biti srečni in sproščeni, preverite katerim astro znamenjem bi se morali izogniti.

Tehtnica

Umirjene tehtnice uživate v svoji lepi domišljiji, zato vas znamenja, ki so bolj dramatične narave naravnost odbijajo. Težko se boste uskladili s škorpijonom in devico, tudi ribe in raka ne razumete najbolje, kljub temu, da ste tudi sami malce občutljivi in čustveni. Čeprav sami iščete napake, je to, kar počne devica, za vas preveč.

Vaše življenje bo bolj mirno, če se boste izognili devicam in škorpijonom.

Škorpijon

Radi ste na vrhu, radi imate pozornost, zato vam gresta na živce oven in lev, ki sta prav tako rada na vrhu, vendar ona dva ne tekmujeta, njima enostavno uspeva, kar vas spravlja ob živce. Tudi kozoroga, ki je bolj hladen in želi imeti vse “popredalčkano” v svojem razgibanem in pestrem življenju, težko prenašate.

Vaše življenje bo bolj mirno, če se boste izognili strelcem in dvojčkom.

Strelec

Optimistični strelci, vedno nasmejani se težko soočate z ljudmi, ki ves čas komplicirajo in si otežujejo življenje, zato se boste ob devici ali ribi težko umirili. Nervirajo vas tudi ljudje, ki imajo vse natančno začrtano, saj vi tega enostavno ne zmorete, pa ste kljub temu srečni, torej devica ni najboljši sopotnik za življenje.

Vaše življenje bo bolj mirno, če se boste izognili bikom in rakom.

Če želite biti srečni in sproščeni, preverite katerim astro znamenjem bi se morali izogniti.

Kozorog

Kozorogi uživate v svojem poslovnem in finančnem uspehu, zato vas jezi vodnar, ki mu je vseeno ali bo uspel ali ne, na koncu pa se brez obremenitev znajde bolje kot vi s trdim delom. Moti vas tudi ovnov in strelčev večni optimizem in govorjenje, povezano z za vas nepomembnimi zadevami. Ne marate, da se kdo vtika v vas.

Vaše življenje bo bolj mirno, če se boste izognili ovnom in strelcem.

Vodnar

Odprt in pripravljen na vse, je vodnar tisti, ki življenje zajema s polno žlico, zato labilne ribe, raki in tehtnice ne sodijo v njegov najljubši krog. Bik, ki je vezan na družino in tradicionalne vrednosti, v vodnarju sproža slabo vest, zato ga enostavno ne razume in ga tudi ne žali razumeti, prav tako kot doslednega kozoroga ne.

Vaše življenje bo bolj mirno, če se boste izognili bikom in rakom.

Ribi

Zamišljena ribica, čutna in romantična težko funkcionira z ovnom in levom. Zanjo sta s svojim prodornim temperamentom zelo rušilna. Ker uživa v svoji tišini in miru, jo motita tudi dvojček in vodnar, ki rada veliko govorita in vse glasno razlagata ter krilita z rokami. Pretirana samozavest ovna jo obremenjuje.

Vaše življenje bo bolj mirno, če se boste izognili levom in dvojčkom.

Članek je bil objavljen: Govori.se/Astro