Spadate med astrološka znamenja, ki naravnost obožujejo zimo in mraz?

Čeprav večina ljudi ne mara mraza in zimskega obdobja, nekatera znamenja zimo in hladno ozračje naravnost obožujejo. Preverite, če ste med njim tudi vi!

BIK

Biki ljubijo zimo, ker jim omogoča, da počnejo tisto, česar v ostalih delih leta ne morejo početi. Najraje imajo pogled na snežno odejo, seveda skozi okno, v družbi tople peči in šalice vročega čaja. Mraz jih prebudi in jih napolni z energijo in oni imajo radi vse, kar je povezano z zimo in tradicijo.

Obožujete mraz in zimo?

Če živijo v mestu, komaj čakajo da obiščejo zasnežen travnik v naravi, kajti to jih resnično sprošča. Hladno vreme pa pomeni tudi prednost, da imate biki vso pravico, da si kupite tisti simpatični zimski plašč, ki ste ga opazili že pred časom. Bikice obožujete debele nogavice, kape in šale, zato je to čas, ko lahko na področju mode resnično zažarite.

Spadate med astrološka znamenja, ki naravnost obožujejo zimo in mraz?

RAK

Raki imate zelo radi zimo, ker se takrat največkrat obkrožite z najljubšimi družinskimi člani. Z veseljem tudi prepričajte, prijatelje, da se skupaj odpravite na zasneženo pobočje, tudi če je zunaj še tako zelo mrzlo. Zimska meditacija na snegu vas bo osvobodila vseh dvomov in strahov.

Sta vam mraz in zima pisana na kožo?

Vzeti si čas za prijetno druženje in srkanje najljubših toplih napitkov, medtem ko se sprehajate po hladnih, zasneženih ulicah, to je vaš recept za srečo. Hladna sezona je idealen čas za to, da si raki naberete kondicijo. Smučanje, drsanje, tek na smučeh, to so športi, ki vam v kombinaciji s hladno zimsko sapico resnično odgovarjajo.

DEVICA

Zima je sezona miru in blaginje, po čemer stresu podvržena devica po tihem hrepeni. Rada se poda v zasnežen gozd, toplo oblečena, vendar pripravljena tudi na kakšno snežno kepo. Le ta je ne bo razjezila, ampak jo bo nasmejala. Čeprav je običajno zelo pedantna, se bo znala ob sneženju popolnoma prepustiti in tudi če jo bo kdo vrgel v sneg, se bo temu simpatično nasmejala.

Za devico hladno vreme pomeni prebujenje. Takrat se ji utrnejo številne misli, devica resnično uživa v hladnih dneh in tudi takrat ko cel dan dela z veseljem zvečer obuje toplo jakno, šal in kapo ter se poda na sprehod.

Spadate med astrološka znamenja, ki naravnost obožujejo zimo in mraz?

RIBI

Medtem ko mrzla zima lahko marsikomu spremeni način delovanja in ga zamori, ribic hladno ozračje in zima nikoli ne zaustavita na njihovih poteh. Ribe ne dovolijo, da jim vreme, ki je za večino neugodno in zelo mrzlo onemogoči tiste dejavnosti, ki si jih želijo. Njeno navdušenje je na vrhu, ko se s prijatelji poda na pohod na zasneženo goro, seveda zelo toplo oblečena.

Ker pa ste ribice bolj ležerne in zasanjane narave, se po dolgem snežnem sprehodu zelo rade zavijete v udobna oblačila in z veseljem spijete topel kakav, ter sanjarite o tem, kako vam je lepo. Hladni dnevi so pravi čas za rekreacijo in sprostitev, ki bo zagotovo pregnala morebitno čustveno praznino in zamrznila solze.

Pripravljeno za Govori.se

Preberite tudi ZDRAVJE IN POČUTJE V HLADNIH OBREMENILNIH DNEH

Katera astrološka znamenja ne marajo mraza in hladnih dni?

Mraza in hladnih dni ne marajo vodnarji, kozorogi, strelci in levi.