Dnevni horoskop za petek 27. januarja 2023

horoskop
Dnevni horoskop za petek 27. januarja 2023

Dnevni horoskop za danes, petek 27. januarja 2023

Predviden čas branja: 4 minute

Dnevni horoskop za petek 27. januarja 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Veliko stvari boste opravili s pomočjo telefona in interneta. Vse boste želeli rešiti takoj in sedaj.

Horoskop nasvet za današnji dan: Doslednost in premišljenost boste glavni vodili, ki bi ju morali upoštevati. Znašli se boste povsod, kjer se bo veliko dogajalo.

horoskop
Luna je v znamenju Ovna

Luna je v znamenju Ovna

Danes o dolgčasu ne bo niti sledu. Pogovori bodo jasni in razumljivi, nikakor globoki, hitro pa lahko naletite na nervozo, še posebej če boste na nekaj predolgo čakali. Pojavijo se lahko nepremišljena, nekontrolirana dejanja in večja tveganja. Izkoristite vse priložnosti in urno sledite svoji spontanosti. Vsega se boste lotili z več elana in z lahkoto boste dokončali nekaj, kar vas bremeni že nekaj dni.

Prihaja tudi brezobzirnost in težje razumevanje dejstev, ki jih lahko spregledamo.

Pazite se poškodb in nerodnosti, še posebej na območju glave in v prometu, kjer bo v teh dneh več ljudi morda prevozilo rdečo luč. Šport je najboljša izbira v teh dneh, saj boste usmerili svojo odvečno energijo v gibanje. V tekmovalnih športih pa se vam skoraj zagotovo obeta zmaga. Ugodno za pričetek del, ki jih želimo dokončati hitro, pa tudi za dajanje pobud, podpis pogodb, poučevanje, kratke poti, šport in rekreacijo, mehanična dela ter ukvarjanje z živalmi.

Danes praznuje Bridget Fonda: Astro profil

Sonce ima v drugi hiši Vodnarja, kar nakazuje da ji svoboda in spontanost ogromno pomenita. Navdihujejo jo sproščeni ljudje, ki so v njenem življenju nujno potrebni za njeno zadovoljstvo. Njen ascendent v Strelcu kaže na to, da je nemirne narave, uživa v svobodi in prebijanju meja, in je prijateljska, radodarna, avanturistična, intuitivna ter zelo odprta oseba.

Luna v sedmi hiši Raka ji podarja občutljivost, labilnost in nesigurnost. Težave so ji nakazane tudi v odnosih, če niso takšni, kot si jih ona želi ali zamisli. Močan vpliv ima Pluton v znamenju Device, ki jo usmerja k bolj analitičnemu razmišljanju in ji podarja notranjo moč. Sposobna se je znajti v vsaki situaciji, tudi tisti, ki od nje zahteva prilagajanje.

Danes praznuje Jožef Repoša: Astro profil

Sonce ima v znamenju Vodnarja, kar pomeni da je zabaven in prodoren moški, ki se znajde v vsaki situaciji. Predvsem ima povečan smisel za humor, njegove šale pa so večkrat tudi sarkastične narave. Najboljše se znajde v večji družbi, kjer želi imeti glavno vlogo. Je oseba, ki jo, ko stopi v prostor takoj opazimo, saj izžareva poseben šarm, s katerim zlahka osvoji nasproten spol.

Mars ima v znamenju Raka, kar nakazuje da je čustvena oseba, ki jo lahko hitro spravimo it tira, če ni vse tako, kot si zamisli. Čeprav deluje na zunaj zelo samozavestno, je globoko v sebi izredno ranljiv in občutljiv. V poslovnem svetu je poln raznih idej, vendar jih redko pripelje do konca, saj je poln raznih dvomov in svojih prepričanj. Na področju financ je vajen doslednega poslovanja in poštenosti, zato razni posli, ki zahtevajo tveganje niso primerni zanj.

Med prijatelji ne šteje tisto, kar je izgovorjeno, ampak tisto, česar ni treba izreči.

Albert Camus

Kaj pravi dnevni horoskop za petek 27. januarja 2023?

Rojeni v znamenju vodnarja in dogodki na današnji dan:

  • Edvard Kardelj, slovenski politik
  • Arne Næss, norveški filozof in ekolog
  • Nick Mason, britanski glasbenik (Pink Floyd)
  • Mihail Barišnikov, ruski plesalec
  • Marat Safin, ruski tenisač

Na današnji dan je več kot 60 držav podpisalo sporazum, s katerim so se zavzele za prepoved postavitve jedrskega orožja v vesolju. Rodil se je Isaac Roberts, britanski astronom in Édith Cresson, francoska predsednica vlade. Umrl je Jerome David Salinger, ameriški pisatelj in Nikica Kalogjera, hrvaški zdravnik in skladatelj. Prav tako je umrl francoski filmski igralec in komik Louis de Funes de Galarza, najbolj znan po vlogi policaja iz Saint Tropeza.

Kakšen dan lahko pričakujete?

Dnevni horoskop napoveduje dan poln optimizma in spontanih odločitev.

Katera znamenja zodiaka boste danes najbolj nasmejana in sproščena?

V današnjem dnevu boste najbolj nasmejani rojeni v ognjenih znamenjih. 

Preberite tudi: ENERGIJA NAMERE, KI SPODBUJA ŽIVAHNOST IN VITALNOST ali KITAJSKI HOROSKOP 2023: PREVERITE, KAJ ČAKA VAŠE ZNAMENJE

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Če se bo nabralo preveč dela in opravkov, ki med sabo niso povezani boste nemirni ali nepotrpežljivi. Vendar ne skrbite, luna v vašem znamenju vas bo usmerila v prijetne energije.

OVEN: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Energija ovna vas bo prepričala, da ste takšni kot ste, zato se tokrat ne bo potrebno prilagajati. Nekdo vas bo prijetno presenetil z zanimivo gesto in le od vas bo odvisno, kako se bo vse skupaj razpletlo.

BIK: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Počakajte kljub temu, da vas luna v ovnu spodbuja k hitrim korakom na bolj ugoden trenutek za začetek nečesa kar bo za vas in tiste, ki vas obkrožajo v prihodnosti ključnega pomena.

DVOJČKA: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Končno vam bo odleglo, posebno v odnosih s tistimi, ki so z vami izredno zahtevni. Telefon bo kar naprej zvonil, dobro počutje bo krojila zanimiva povezanost s prijatelji in znanci.

RAK: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nikar ne pretiravajte s svojim visokim egom, saj so drugi tudi spretni z besedami. Izid ljubezenskega sporočila bo nekoliko negotov, saj ste preveč neodločni in pričakujete nemogoče.

LEV: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Po eni strani z luno v ovnu slutite, kaj lahko pridobite, po drugi pa ste zelo zadržani. Težje se boste tokrat zbrali, še posebej tisti, ki delujete karierno v večjih skupinah.

DEVICA: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Zaradi sarkazma, ki ga prebuja luna v ovnu ne glejte le nase, paziti morate tudi na reakcije ter odzive drugih. Z veseljem si boste izbrali pot skozi iskren pogovor in priznanje.

TEHTNICA: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Delujte nekoliko bolj premišljeno ter previdno, saj se vam hitri koraki zagotovo ne bodo obrestovali v pravi smeri. Zaradi vsega kar se bo dogajalo, bo počutje precej spremenljivo.

ŠKORPIJON: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Brez pravega razloga boste neverjetno zadržani, previdni, zato boste zaznali nasprotovanja in trenutke jeze tistih, ki jih moti, da ste trenutno drugačni kot ste običajno.

STRELEC: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

V misli prihaja z aktivno energijo ovna namig, kaj bi morali v situaciji ki vas skrbi storiti. Skušajte se brzdati glede odvečnih stroškov, kljub temu pa poskrbite za osebno zadovoljstvo.

KOZOROG: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Luna v ovnu prebuja sproščenost, zato počnite stvari, ki vas navdihujejo in širijo vaša obzorja. Zmotila vas bo navzočnost nekaterih oseb, s katerimi imate nekaj nerazčiščenih računov.

VODNAR: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V ljubezni vas zopet spremlja izredno močan šesti čut, ki pa lahko v negativnem smislu prebudi tudi kakšen dvom ali sumničavost, kateri se boste še posebej vezani težko izognili.

RIBI: LETNI HOROSKOP 2023

Vas zanima:KITAJSKA LETNA NAPOVED 2023: POTOVANJE Z ENERGIJO ČRNEGA VODNEGA ZAJCA ali ENERGIJA NAMERE, KI SPODBUJA ŽIVAHNOST IN VITALNOST