Mesečni horoskop AVGUST 2022

Mesečni horoskop AVGUST 2022 za vsa astrološka znamenja

Predviden čas branja: 6 minutes

Sonce se bo nahajalo v znamenju leva, zato boste želeli izžarevati in poudarjati svoj jaz. Tokrat boste točno to, kar ste, brez da bi se prilagajali in spreminjali. Želeli se boste počutiti nekaj posebnega. Brez pozornosti in pohvale boste težko dosegli zadovoljstvo. S tem vplivom prihajajo dostojanstvo, fizična vitalnost in dobra motivacija tudi za sodelavce ali prijatelje. Uspevali boste predvsem z ustvarjalnimi dejavnostmi. Družina in čast postajata zelo pomembna faktorja. Pripravljeni se boste boriti se za svoje ljubljene, jih zaščititi in rešiti pred kakršno koli škodo.

Ker boste odprti, zelo nadarjeni, samozavestni in odločni, vas bo težko spraviti v slabo voljo.

23. avgusta preide Sonce v znamenje device. Pretirano razmišljanje in analiziranje bi vas lahko drago stalo. Spremljal vas bo strah, da ne boste izpolnili pričakovanj drugih, zato se boste še posebej trudili, da jih ne razočarate. Lahko pa postanete tudi nesramni, če vas kdo kritizira, tudi če gre za konstruktivno kritiko. Na področju čustev boste cenili vse vidike intimnosti, duševne, čustvene in fizične. Težje se boste odprli in izrazili svoja čustva.

Vpliv Venere bo v prvem delu avgusta nežen, saj se bo nahajala v raku.

Čustveno obdobje, ki lahko doprinese nova spoznanja, nekaterim sladka, drugim pa morda bolj grenka. Bolj kot običajno boste pozorni na notranje občutke ter zaznave, kot pa na pravila in izrečene besede. Vse boste počeli bolj previdno, kar vas lahko zaščiti pred nespametnim delovanjem in tveganjem, ki vodi v pogubo. Želeli si boste varnih in trdnih povezav. Zaljubljeni boste na trenutke nekoliko nerazpoloženi, nekateri pa lahko greste tako daleč, da boste želeli pritegnili pozornost ljubljene osebe na vso silo.

Nato se 11. avgusta pomakne v znamenje leva, kjer je skrbna in obzirna in bo storila vse, da zaščiti tiste, ki si to zaslužijo. Energija znamenja leva ima prednost, saj želi biti zmagovalec v vseh stvareh, vključno z igro ljubezni. Všeč vam bo, da imate veliko občudovalcev, razveselili se boste prijetnih komplimentov.

Hrepeneli boste po določeni meri pozornosti, vendar mora biti resnično iskrena.

Uspevali boste v odnosih, ki vsebujejo zanimivo dogajanje in razprave, v katerih boste lahko neodvisno izražali svoje mnenje. Brez sramu se boste neobremenjeno prepustili najboljšemu razkošju, ki ga ponuja življenje. Ponosni na svoj videz, boste uživali v raznih modnih kombinacijah, privlačile vas bodo tiste, ki izstopajo.

Mesečni horoskop AVGUST 2022 za vsa astrološka znamenja

S svojim drznim, dramatičnim okusom ter ustvarjalnostjo lahko naredite nekaj, o čemer ste že dolgo sanjali.

Uranova retrogradnost, ki se v znamenju bika prične 24. avgusta je zelo počasna in deluje bolj nežno. To je ugoden čas za učenje, saj je Uran revolucionaren mislec, ki vam omogoča, da spremenite svojo zavest. Ima sposobnost, da lahko spodbudi spopade v načinu razmišljanja in tistem, česar ste navajeni. Če ste pripravljeni kritično pogledati, zakaj se počutite tako, kot se, je ta vpliv odlično pomagalo za osebni napredek.

ZNANI, KI PRAZNUJEJO V MESECU AVGUSTU

Ines Erbus praznuje 1. avgusta

Sonce ima v znamenju leva, zato jo vodi izjemna intuicija, s katero v trenutku dojame, kako stvari stojijo in kaj je potrebno narediti za še večje zadovoljstvo. Močno je prepričana, da bo preživela, ne glede na to, kaj jo čaka, in pogosto se niti najmanj ne moti. V družbi je zelo priljubljena oseba in večkrat v centru dogajanja. Niti za trenutek ne sme imeti občutka, da je priklenjena. Seksualna energija pri njej ni najbolj izražena, več ji pomeni trden odnos. Mars se nahaja v znamenju device, zato hrepeni po opaženosti, v svojih skritih sanjah pa je zelo sentimentalna.

Pod hladno zunanjostjo, zna presenetiti z navdušujočim humorjem in igrivostjo.

Prijateljstvo je izjemno pomembno zanjo, verjetno celo bolj kot ljubezen. Potrebuje tudi veliko čustvene svobode in mobilnosti. Je zelo direktna in neposredna, ne prenaša krivic in nedorečenega, takoj hoče opraviti z vsem. Ljubi umetnost in ljubezen, privlačita jo skladnost in lepota. V ljubezni ni polovičarka, vendar potrebuje nenehne dokaze naklonjenosti, vdanosti in pripadnosti. Privlačijo jo odločni, ambiciozni, dinamični in dominantni moški, ki bi ji nudili varnost in obenem ne ogrožali njene neodvisnosti.

Tadej Toš praznuje 27. avgusta

Diplomatski pristop in vztrajnost ga zaradi vpliva Sonca v devici vodita do uspeha, saj zna na svoj način s poudarjenimi vrlinami premetenosti stvari izpeljati, tako kot je treba. Resen, vesten in točen, privržen načelom je sposoben veliko zaslužiti. Pri delu in denarju je še posebej previden. Zelo nerad tvegate, zato se kljub visoki kvalifikaciji in profesionalnosti ne premakne iz mesta, kjer se počuti varno in realizirano. Vitalne narave, rad se izpostavi v javnosti, popularen in spoštovan je v družbi. S starši ima zelo dober odnos, saj ga spremljata uravnoteženost in nevsiljivost.

S svojim inteligentnim pristopom točno ve, kaj si želi.

Tadej je dober organizator, ki se rad giblje in potuje, prav tako obožuje literaturo. Z Luno v kozorogu je uspešen pri dejavnostih, kjer je treba razmišljati in slediti. Zaradi tradicionalnih vrlin premore veliko spoštovanja do drugih, sam sebe pa v večini premalo ceni, saj ima vedno občutek, da bi lahko nekaj naredil še boljše. Z Merkurjem v devici ne prenese, da kdo analizira njegovo življenje in odločitve, saj dobi s tem občutek, da ni dovolj dober.

Mesečni horoskop AVGUST 2022 za vsa astrološka znamenja

Planetarni premiki, astrološka napoved za mesec avgust

Katera astrološka znamenja bodo imela v mesecu avgustu največ sreče na področju denarja in kariere?

Na področju denarja in kariere boste imeli v avgustu največ sreče rojeni v znamenju ovna, leva in vodnarja.

Katera astrološka znamenja bodo imela v mesecu avgustu največ sreče na področju zdravja in počutja?

Največ sreče na področju zdravja in počutja boste imeli v avgustu rojeni v znamenju bika, raka in rib.

V katerem znamenju se bo v mesecu avgustu nahajala Venera?

Venera se bo v začetku avgusta nahajala v raku, 11. avgusta preide v znamenje leva.

V katerem znamenju se bo v avgustu nahajal Mars?

Mars se bo do 20. avgusta nahajal v biku, nato preide v znamenje dvojčkov.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V začetku avgusta, ko vas bo razveseljeval vpliv Sonca v znamenju leva se vam obetajo prijetni dnevi. Ukvarjali se boste predvsem z ljudmi, ki so stalno prisotni v vaši življenjski sferi. Nikar se sredi avgusta ne ustrašite, ko se vam bodo dogajale malce nenavadne stvari. Misli bodo odplavale k preteklim lekcijam, ki so vas veliko naučile.

Spomini bodo skonstruirali fantazije, najboljšo rešitev boste našli, če boste ostali mirni in boste razmišljali s trezno glavo. V konflikte se konec avgusta, ko vam nekaj ne bo všeč raje ne spuščajte, saj bi lahko bili na koncu razočarani. Prejeli boste mnogo zanimivih novic, ki lahko sprožijo dvome.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Pomembna situacija v začetku avgusta ne bo ravno takšna, kakršno ste načrtovali. Vsi poslovni koraki se bodo za trenutek ustavili, ne glede na to kako zelo si želite zaključka. Tisti, ki vas čakajo pomembne obveznosti, poskusite sredi avgusta pohiteti, ker boste drugače prepozni. Druga polovica meseca bo čustveno zahtevna. Potrebno se bo osredotočiti na pripravo atmosfere, ki bo primerna za odprt pogovor.

Paziti morate, da ne boste obračali besed v svojo korist, saj se boste s tem zapletli v manipulativne spore. Zadnji dnevi v avgustu so pravi čas, da poveste tisto, kar vam že nekaj časa ne da miru. Odziv je lahko zelo presenetljiv.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Zelo boste sproščeni, saj se boste v začetku avgusta s pomočjo Sonca v levu rešili nekega bremena. Prihajajo tudi velike spremembe. Dobro premislite, preden nekomu nekaj obljubite. Predvsem pa poslušajte kaj imajo za povedati drugi in se od njih učite. Sredi avgusta boste z Venero v levu zelo temperamentni, zato se boste v vsaki situaciji znašli brez večjih težav.

Želeli si boste, da se vaše življenje končno uredi. Čas je primeren, da se odločite za hujšanje, ali da opustite kajenje. Volje in navdušenja vam ne bo manjkalo. Uredite konec avgusta finančne zadeve in planirajte aktivnosti.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Na osebnem področju bo v začetku avgusta vse prepleteno s pozitivno energijo. Zaželeli si boste imeti se lepo in raziskati nove stvari. Mikale vas bodo nenavadne avanture in nič vas ne bo moglo ustaviti pred tem, da naredite nekaj spontanega. Če ste zaljubljeni se vam lahko zgodi, da spoznate, da tako ne gre več dalje.

Napetost bo naraščala in na preizkušnji bo zopet psihična stabilnost. Ljudje okoli vas bodo opazili, da se z vami nekaj dogaja in upravičeno bodo zaskrbljeni. Čas je, da v zadnjih dneh avgusta postavite stara prepričanja na glavo in se oprimete novih, ki so bolj obetavna.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Že res, da morate biti v središču pozornosti, vendar se za trenutek ustavite in razmislite, ali so vse vaše muhe smiselne. Ne prehitevajte dogodkov, saj bodo določene malenkosti zelo pomembne, brez njih se ne bo dalo sestaviti celote. Nenehno pritoževanje in narobe slišane besede lahko vodijo v nejasnosti. V smeri, da bi si vse skupaj razjasnili boste zelo odkriti in direktni.

Na področju kariere in denarja se bodo v zadnjem delu avgusta, ko se bo Sonce nahajalo v devici pojavile spremembe, ki jih niste pričakovali. Spoznali boste tudi nove, simpatične obraze, ki vas bodo spomnili zakaj je vredno živeti in vas nasmejali.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Učenje in delo vam bo v začetku avgusta, ko se lahko zaradi energije leva pojavi nekaj ležernosti predstavljajo težavo. V danem trenutku sploh ne boste vedeli, komu lahko zaupate in čigavo maslo je določena zadeva. Čas bo prinesel odgovore, vi pa po premisleku nadaljujte pogumno dalje.

Ker bodo sredi avgusta glavo večkrat bremenile težke misli, se naučite, kako se izogniti temačnim mestom. Uprite se jim, saj tam res nimate kaj početi. Na čustvenem področju bo v zadnjih dneh avgusta vladalo zatišje. Sedaj ni čas za reševanje kakšnih večjih, napornih konfliktov, saj bi lahko zgubili dvoboj.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Prva polovica meseca avgusta ne bo ravno enostavna, saj boste nihali med dvema možnostma. Zdelo se vam bo, da so stvari mnogo hujše, kot dejansko so. Poskusite v vsem skupaj najti pozitivne lastnosti in se osredotočite na njih. Nikar ne naredite samo zato, da bi nekoga prehiteli kakšne usodne napake. Bo pa toliko bolj enostavno na vseh drugih področjih, kjer lahko uredite mnogo stvari.

Osredotočite se na duševnost. Poslušajte svoj notranji glas, ki vam bo prišepnil kako najbolje izkoristiti prihodnost. Tudi na poslovnem področju poskušajte v zadnjih dneh avgusta vztrajati pri svojih odločitvah.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

V avgust se boste podali nemirni in neučakani. Pazite na svoje besede in dejanja, da ne boste še bolj poslabšali celotne zadeve. Poskusite biti bolj vztrajni in stojte za svojimi odločitvami, v kolikor boste, vas čaka zelo prijetno presenečenje.  V drugi polovici avgusta lahko začnete razvijati samodisciplino, nova podoba vas bo pomirila in navdihnila.

V zadnjih dneh avgusta, ko bo Sonce v devici pričakujte zaradi vaše nepopustljivosti nekaj nesporazumov v ljubezenskem razmerju. Pretehtajte svoje besede, da ne zabredete še v večje težave.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

V prvih dneh avgusta priložnosti ne bo manjkalo, le pravo bo potrebno prepoznati. Zmagovalne energije vas bodo spremljale tudi na delovnem mestu, kjer boste skozi avgust daleč pred konkurenco. S sodelavci boste odlično sodelovali in temu primerni bodo rezultati. Klima na delovnem mestu bo sproščena in ugotovili boste, da ste v preteklosti ravno to pogrešali.

Družabno življenje vam bo konec avgusta omogočilo nova poznanstva in korake naprej. Samski lahko po dolgem času srečate osebo, ki vas bo spomnila, kako je biti zaljubljen. Zadani cilj po finančni stabilnosti bo proti koncu meseca skoraj dosežen.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Poiskati duševni mir in ohraniti prijateljske vezi bo v začetku avgusta, ko se bo Sonce nahajalo v levu najbolj pomembno opravilo. Občutek, da je bilo vsega preveč in, da je šlo preko mere še sprejemljivega se počasi oddaljuje. Skušajte stvari podoživljati na humoristični način in se čim prej postavite na realna tla.

V sredini avgusta se boste izkazali s svojo praktičnostjo. Tudi pri odplačevanju dolga ne bo nobenih zapletov, saj bo poravnan točno ob dogovorjenem času.  V zadnjih dneh avgusta se boste spopadali s pomanjkanjem energije. Poiščite si motivacijo, ki vas bo rešila. Morda nekaj miselnih vaj, ki bodo prebudile vašo zavest.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nepremišljenost in svojeglavost bosta v začetku avgusta povzročili nevšečnost na finančnem področju. Rešitev bo bolj organizirano delo. Več novih priložnosti lahko pričakujete v zasebnem življenju. Manjše spremembe modne garderobe bodo odlična popestritev, poudarek boste tokrat namenili estetiki.

Trudili se boste, da ostanete na samem vrhu priljubljenosti, kar vam z malo sreče in energijo leva, ki prebuja slavo tudi uspe. V zadnjih dneh avgusta bo razumevanje z bližnjimi več kot odlično, kar bo pripomoglo k zadovoljstvu. Svoje občutke boste delili s prijatelji, ki jim zaupate.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V začetku avgusta, ko se bosta Sonce in Merkur nahajala v znamenju leva vam bo zabava ljubša od obveznosti in dela. Preizkušnje bodo velike, vaše dojemanje pa zelo lahkotno. Žal, popravnega izpita tokrat ne bo. Pričakovali boste nenavadno ponudbo, ki se lahko kasneje izkaže za resno in vam bo predstavljala izziv.

Držite se obljube, da vas malenkosti ne bodo več razburjale, saj lahko napačne poteze kmalu obžalujete. Dopust boste preživeli v družbi nekoga, ki vam izredno veliko pomeni, pa čeprav si tega ne želite priznati. Zdaj je čas, da potegnete svoja čustva na plano in naredite nekaj v tej smeri.