KAKO POPESTRITI POLETNE DNI GLEDE NA ASTRO ZNAMENJE?

Popestrite si poletne dni! Preverite kako!
Popestrite si poletne dni! Preverite kako!

Popestrite si poletne dni! Preverite kako!

Predviden čas branja: 6 minut

V poletnih dneh imamo običajno več časa zase, za tiste stvari, ki jih čez leto odlašamo ali pa se jih preprosto ne lotimo. Kako se v poletnih dneh odklopiti in si popestriti trenutke glede na astrološko znamenje v katerem ste rojeni?

OVNICA

 • Učenje tujega jezika

Poletje je odličen čas, da nadgradite svoje znanje in učenje nove tujega jezika je lahko čudovita pustolovščina, ki vam bo razširila obzorja. Potopite se v tuje kulture, raziskujte in ujemite novo modrost. Verjemite, v jeseni si boste za ta podvig še kako hvaležne. Tiste, ki ste v fazi razočaranja, boste z učenjem novega jezika odlično zapolnile praznino in premagale žalost.

BIKICA

 • Nov hobi ali nov poslovni podvig

Poletje je obdobje, ko si marsikdo spočije od poslovnih podvigov, bikice pa lahko sedaj napredujete. Čas je, da začnete uresničevati svoje poslovne sanje, da si pripravite vse kar je potrebno, saj bo konkurenca sedaj veliko manjša. Tiste, ki ste s svojo poslovno potjo zelo zadovoljne, pa lahko v poletnih dneh začnete z novim hobijem, ki vas bo popeljal v kreativno delovanje.

Popestrite si poletne dni! Preverite kako!

DVOJČICA

 • Kolesarjenje

Dvojčice, kolesarjenje je odlična oblika vadbe in sprostitve. Ker ste polne energije, se kolesarjenje ujema z vašo naravo. Sposobne ste priti daleč, še posebej zaradi svoje močne radovednosti. Kolesarjenje bo še boljša izbira, če boste s sabo povabile še koga in skupaj osvajale ceste in razne gozdne poti. Poleg vsega si boste zraven še oblikovale postavo.

RAKICA

 • Spust z zip linom

Kaj pa če bi v poletnih dneh poskusili nekaj novega, drugačnega in bolj adrenalinskega. V kolikor vas spremljajo kakšni strahovi, jih boste s spustom z zip linom zagotovo premagale. Noro zabavna dogodivščina, ki vam bo še dolgo ostala v spominu. Izberite za začetek manj zahteven spust, da se že prvič preveč ne prestrašite.

LEVINJA

 • Obisk term

Čeprav levinje obožujete morje in sončne zahode, bi si lahko tokrat omislile drugačne počitnice. Prebrskajte ponudbe in si izberite paket v tistih termah, ki obljubljajo največ vodnih dogodivščin. Razne masaže in topla voda bodo učinkovito vplivali na vaše počutje in to je prostor, kjer se boste lahko resnično sprostile in si nabrale energijo za jesenske podvige.

Popestrite si poletne dni! Preverite kako!

DEVICA

 • Izlet v hribe ali gore

Device si boste poletje popestrile s planiranjem malce drugače. Planirajte vrhove in hribe, povzpnite se na njih in zraven uživajte. Gorski zrak bo tisti, ki vam bo pomagal da se ohladite in si naberete energijo. Pojdite v gore v dobri družbi, le tako se lahko vse skupaj razvije v simpatično dogodivščino.

TEHTNICA

 • S kanujem po reki

Reka je tista, ki vam bo v poletnih dneh polepšala trenutke. Stik z vodo vas bo preobrazil, da pa vse skupaj ne bo dolgočasno, se lahko odločite za spust po reki s kanujem. Uživali boste v vodnih tokovih in kdaj zavili tudi na kakšno manjšo brzico, da bo vožnja še bolj pestra.

Popestrite si poletne dni! Preverite kako!

ŠKORPIJONKA

 • Igranje odbojke na mivki

Skupinski športi bodo za škorpijonke v poletnih dneh odlična izbira. Igranje odbojke na mivki je lahko za vas odlična zabava, prav tako tega lahko spoznate nove prijatelje, s katerimi se boste skupaj nasmejali in zabavali. Prednost igranja odbojke na mivki je tudi zagorelost, poleg tega vam bo energijo dodal skupinski duh tekmovalnosti.

STRELKA

 • Družinski piknik

Čeprav ste strelke prave popotnice, je čas, da se v poletnih dneh organizirate nekoliko drugače. Organizirajte več družinskih piknikov, na katerih se boste lahko povezali, poklepetali in se zabavali brez zadržkov. Povezovanje z bližnjimi vam bo podarilo notranji občutek zadovoljstva, zato se čim prej dogovorite za družinski piknik.

KOZOROGINJA

 • Obisk plaže

Čeprav so gore vaša strast, bi lahko v poletnih dneh malce spremenile svoje načrte. Podajte se na obalo in si na plaži poiščite kotiček zase. Kotiček, kjer boste lahko sproščeno uživale. Ležanje na plaži vam bo povrnilo energijo, saj boste končno nekaj časa sproščene brez računalnika in ostalih službenih obveznosti.

Popestrite si poletne dni! Preverite kako!

VODNARKA

 • Kampiranje v naravi

Če je še nimate, si sposodite opremo za kampiranje in si privoščite nekajdnevni oddih v naravi, pod nebom in zvezdami. Kampiranje je odlična izbira da se resnično sprostite in okusite bližino narave na pravi način. Ni pomembno kako ste oblečeni, pomembno je le da resnično uživate, ter da se povežete z naravo.

RIBICA

 • Obisk adrenalinskega parka

Nežne ribice bi si morale v poletnih dneh privoščiti biti malce bolj drzne in divje. Obisk adrenalinskega parka je odlična izbira, da se sprostite. Odločite se za tistega, ki vas že na prvi pogled pritegne in vsebuje mnogo zanimivih atrakcij, s katerimi se boste znale zabavati s polno paro in za nekaj trenutkov pozabiti na vse.

Pripravljeno za Elle.si

Preberite tudi KAM V SLOVENIJI NA IZLET GLEDE NA ASTRO ZNAMENJE?