Dnevni horoskop za ponedeljek 9. januarja 2023

horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 9. januarja 2023

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 9. januarja 2023

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za ponedeljek 9. januarja 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Želeli boste biti čim bolj dejavni in produktivni. Največ vam bodo pomenili drobni trenutki, ki jih boste delili.

Horoskop nasvet za današnji dan: Spoznali boste, da je škoda energije za razmišljanje o vsem, kar bi lahko šlo narobe.

horoskop
Luna je v znamenju Leva

Luna je v znamenju Leva

Energija je v teh dneh obarvana pozitivno in kreativno, prihaja veselje, saj hrepenimo po tem, da se pokažemo v najboljši luči. Na vsak način želimo ugajati vsem, prav tako posvečamo več pozornosti urejenosti, ter želimo biti kraljevskega videza. Kritike in razna negativna mnenja se lahko v teh dneh spreobrnejo v užaljenost.

V svojih dejanjih boste velikopotezni, izognili pa se boste ozkosrčnežem.

Z luno v levu prihaja čustvena odprtost ter veliko navdušenja, zato bodo vaše zamisli naletele na plodna tla. V teh dneh boste na diplomatski način lažje rešili razne napetosti v odnosih, tudi vaše izražanje bo bolj sproščeno. Ugodno za ustvarjanje, obiskovanje umetniških prireditev, predstavitve, kupovanje nakita in daril, zabave, igre z otroki, špekulacije, praznovanja, šport in javne govore.

Nobena strast ne oropa um njegovih sposobnosti delovanja in razsojanja tako učinkovito kot strah.

Edmund Burke

Rojeni v znamenju Kozoroga in dogodki na današnji dan:

  • Marko Munih, slovenski dirigent
  • Jimmy Page britanski glasbenik, kitarist (Led Zeppelin)
  • Mirza Delibašić, bosanski košarkar
  • Peter Žonta, slovenski smučarski skakalec
  • Uroš Zorman, slovenski rokometaš

Na današnji dan je direktor podjetja Apple, Steve Jobs, javnosti predstavil prvi iPhone. Rodila se je Simone de Beauvoir, francoska pisateljica, filozofinja in Richard Milhous Nixon, ameriški predsednik. Prav tako se je rodil največji slovenski epik Anton Aškerc in vojvodina Catherine Middleton, žena britanskega princa Williama. Umrl je Nikolaj Pirnat, slovenski slikar in Edvard Rusjan, slovenski letalec.

MARS, BOJEVNIK KI BO VLADAL LETU 2023

Kako boste delovali v današnjem dnevu?

Dnevni horoskop napoveduje, da se boste z navdušenjem podali v nove dogodivščine.

Katera astro znamenja boste danes največ časa preživela na telefonu ali računalniku?

Danes se boste največ časa nahajali na telefonu in računalniku rojeni v vodnih znamenjih. 

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKI LUNIN VPLIV

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Kljub odlični energiji lune v levu se boste soočali z manjšimi finančnimi težavami, ki vas naj ne zmedejo, saj boste čisto naključno naleteli na pomoč s strani nekoga, ki ga poznate.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nekdo od prijateljev vas lahko spodbudi v aktivnosti, ki močno prijajo tudi vašem egu. Zamisli, o katerih premlevate že dlje časa bodo končno dobile pravo barvo ter zasnovo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Na čustvenem področju, kjer je pred vami odlično obdobje se bo odvijala strastna zgodba. Če ste vezani, boste imeli izjemno srečo, dobro razpoloženje pa vas bo spremljalo na vsakem koraku.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V sebi boste z energijo lune v levu začutili energijo ter vnemo. Dan vam bo naklonjen, v ljubezni boste deležni največ sreče tisti, ki točno veste kaj si želite. Samski še malce počakajte!
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Potreba po zadovoljstvu bo zaradi vpliva lune v vašem znamenju izrazita. Soočali se boste z napornimi nalogami, ki pa jih boste rešili brez večjih težav, saj boste točno vedeli, kaj je treba storiti.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Na področju ljubezni prihajajo dvomi, ovire in nerazumevanje. Rešite tisto, kar se da rešiti, ostale zadeve pa pustite, da potečejo spontano. Ne dovolite si, da vas vse skupaj obremeni.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Zaznavali boste obliko poželjivosti in razburkane čutnosti. Želje, ki se nanašajo na poslovno področje se lahko z nekaj osredotočenosti razvijejo v za vas ustrezni smeri.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Z luno v levu boste ne glede na to kaj vas čaka samozavestni. Tudi na osebnem področju se ne boste mogli pritoževati. Znali se boste usmeriti v bistvene situacije in zadeve.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Številne novosti, spremembe in tudi razburljivosti bodo popestrile dogajanje in vas opomnile, da vas potrebujejo. Na čustvenem področju vas bo razveselila dobra novica s strani osebe ki vam je všeč.

STRELEC: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Počasi se boste morali odločiti za večjo spremembo, saj ste malce obtičali v vzorcih, ki nikakor ne dišijo po napredku. Poskusite nekaj znova, morda boste imeli več sreče.

KOZOROG: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Na poslovnem področju se bodo situacije odvijale s svetlobno hitrostjo, k temu pa bo pripomoglo tudi mnenje sodelavcev, zato bo motivacija skozi dan ostala na višjem nivoju.

VODNAR: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Čeprav se bo dan slabo začel, se bo toliko boljše končal. Trenutki v službi bodo naporni, saj se boste na vsak način želeli premakniti dalje, pa nikakor ne boste vedeli na kakšen način.

Vas zanima: ASTROLOŠKA NAPOVED ZA LETO 2023 ali RETROGRADNA OBDOBJA PLANETOV V LETU 2023