Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 9. do 15. januarja

Tedenski lunin horoskop za obdobje od 9. do 15. januarja
Tedenski lunin horoskop za obdobje od 9. do 15. januarja

Tedenski lunin horoskop za obdobje od 9. do 15. januarja

Predviden čas branja: 3 minute

V ponedeljek vas bo spremljal vpliv lune v znamenju leva. Njena energija dviguje samozavest ter prinaša dobre iztočnice in manj komplikacij. Imeli boste občutek, da zaznavate dogajanje bolj doživeto, zato boste razposajeno iskali nove rešitve in se usmerjali k boljšemu jutri. Zelo boste optimistični, vendar pa ne boste prenesli, da vas kdorkoli ali karkoli omejuje. Vaša prizadevanja bodo obarvana z entuziazmom, manjkalo bo le nekaj prilagodljivosti. Zaradi občutka moči nikar v avtomobilu preveč ne pritiskajte na gas.

V torek zjutraj pričakujte ustvarjalne energije in razbremenitve.

Nato ob 16.15 uri luna prehaja v devico. Čas bo odličen za vlaganja in razne prošnje, ki bodo obrodile sadove. Če se že nekaj časa želite z nekom soočiti, je sedaj pravi čas, da to tudi storite. Uspešni boste tudi pri pogovorih z nadrejenimi. Preseneti vas lahko manjši občutek nemoči, če ne boste opravili vsega dela, ki vas čaka. Vpliv vas bo opozarjal, da morate čim prej narediti resen načrt kako spraviti svoje finance v red.

Tudi v sredo in četrtek, ko se bo luna nahajala v devici boste morali obračunati z nekaj lastnostmi, ki vas ovirajo pri razvijanju osebnosti.

blank

Čiščenje, pospravljanje in organiziranje bodo dejavnosti, ki vam bodo nekako samoumevne, zato se jim ne boste izogibali. Uživali boste ob pogledu na pospravljeno stanovanje, razpuščenosti si tokrat ne boste dovolili. Zelo boste premišljeni, analitični in podkrepljeni z vztrajnostjo.

V soboto, ko luna preide v znamenje tehtnice, prihaja usklajenost, ki vas bo ščitila pred napetimi koraki in konflikti.

Počutili se boste umirjeno in v sožitju z okoljem, kjer se nehajte. Po spletu boste sklepali nova poznanstva, prihaja tudi povečana želja po medsebojnem razumevanju. Ljubezenski odnosi bodo v središču pozornosti. V negativnem smislu bo malce trpela vaša sposobnost sprejemati odločitve, ker boste bolj nagnjeni k dvomom in obotavljanju. Umetnost, glasba in prijetno vzdušje vas bodo navdihnili s svojo energijo.

V nedeljo ob 13.08 uri preide luna v znamenje škorpijona, nastopi tudi Zadnji krajec zato ne bodite presenečeni, če vas bodo bližnji ves čas spraševali in želeli imeti vse pod nadzorom. Težko se boste izognili posesivnosti in ljubosumju. Največ lepega boste doživeli vezani, ki boste z ljubljeno osebo znali prebuditi pravo iskrico. Ogromno fizične in psihične energije se bo kopičilo v vas, zato bi jo bilo smotrno sprostiti s športnimi dejavnostmi.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi RETROGRADNA OBDOBJA PLANETOV V LETU 2023 in ELEMENTI: ZDRAVILNA MOČ MIRU IN TIŠINE V LETU 2023