TEDENSKI HOROSKOP OD 9. DO 15. JANUARJA 2023

Tedenski horoskop za obdobje od 9. do 15. januarja 2023 napoveduje lepe priložnosti
Tedenski horoskop za obdobje od 9. do 15. januarja 2023 napoveduje lepe priložnosti

Tedenski horoskop za obdobje od 9. do 15. januarja 2023 napoveduje lepe priložnosti

Predviden čas branja 2 minutes

S Soncem v znamenju zemeljskega kozoroga boste v tednu pred vami ujeli več trenutkov resnosti, vztrajnosti in stabilnosti. Komunikacija bo potekala brez raznih dodatkov, neumnosti vas tokrat ne bodo zanimale, saj boste preveč usmerjeni v strog pristop in sistematične rešitve. Dobro počutje bo povezano tudi s finančnim področjem, za katerega se tokrat ne bojte preveč. Potrudite se, da se boste držali vsega kar ste obljubili, le tako bo vse skupaj bolj usklajeno. V iskanju resnice se boste dotikali le konkretnih dejstev. Vse informacije, ki jih boste zaznavali boste trikrat preverili, šele nato si boste ustvarili svojo sliko.

Težko vas bo prepričati v nekaj kar se vam zdi nerealno ali nemogoče.

Ohlapni načrti in prevelika pričakovanja ostajajo v ozadju. Najboljše se boste počutili, ko bodo pomembe naloge zaključene in ko bodo na vidiku tudi nagrade ali pohvale. Zazrli se boste v svoja globoka prepričanja in jih skušali negovati na sistematičen način. Imejte ves čas v mislih, da lahko dobro začrtane smernice dobijo kmalu pridih realnih rešitev. Z retrogradnim Merkurjem boste naleteli na odzive, ki bodo povečali vašo dvomljivost.

Tedenski horoskop za obdobje od 9. do 15. januarja 2023 napoveduje lepe priložnosti

Pojavi se lahko tudi nekaj površnosti ali zamud, vendar se boste znali na prijeten način zagovoriti in se brez težav opravičiti.

Venera se bo sprehajala po znamenju vodnarja, zato si boste želeli več sproščenosti, tako na delovnem mestu, kot v ljubezenskih razmerjih. Mars v tem tednu zaključuje svoj retrogradni cikel. Okrepljena bo vaša sposobnost dogovarjanja, saj boste bolj samozavestni in dobili boste tudi širši vpogled v določene delovne in domače procese, ki so do sedaj nekako delovali mimo vaše pozornosti. Če iščete novo zaposlitev boste tokrat bolj uspešni na razgovorih.

Katera znamenja zodiaka boste doživela presenečenje?

Tedenski horoskop napoveduje, da boste doživeli presenečenje rojeni v zračnih znamenjih.

Preberite tudi ASTRO ZNAMENJA, KI BI SE JIM BILO V 2023 SMISELNO IZOGNITI in RETROGRADNA OBDOBJA PLANETOV V LETU 2023

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V tem tednu boste želeli, da bi vas ljudje jemali resno, na živce pa vam bo šlo prilizovanje. Ker boste o vsem želeli odkrito spregovoriti se boste dozdevali včasih napadalni in nesramni, saj vas bo spremljala notranja napetost, povezana z nerešenimi odnosi na čustvenem področju. To bi vam utegnilo škodovati, toda tisti, ki vas poznajo, vedo, da gre to vašo lastnost pripisovati vaši odkritosti. Povedali boste namreč, kar mislite, toda ta odkritost je oblika egoizma, vseeno vam bo ali ranite čustva drugih. Vaša ekscentričnost bo zgolj zunanja.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Kljub napakam, ki ne bodo velike, boste ostali pošteni, zvesti, pravicoljubni in vedeli boste, kaj je vaša dolžnost. Na vas se bodo lahko zanesli. Nikogar ne boste izdali in znali boste varovati skrivnost. Vaša diskretnost bo zgledna, ne boste pa prenašali krivice. Vikend vam prinaša več stabilnosti in zadovoljstva na vseh področjih. V objemu sreče in prijetnih dogodkov s srčno osebo se boste tokrat počutili varno. Dovolite si biti romantično zaljubljeni. Nežna čustva bodo vaša iskrica.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Blesteli boste v polnem čaru, saj se bodo ljudje okoli vas težko upirali vaši simpatičnosti. Izredno zanimivo vam bo opazovati nekoga, ki bi lahko postal pomembnejši. Vajin odnos se spreminja, sicer premislite, kaj si dejansko želite, saj morda ne bo ravno vse po vaših željah. Od četrtka dalje boste deležni povišane mere samozavesti. Znašli se boste kot vodja, oziroma na vrhu skupine, v kateri delujete. Vaše odločitve bodo premišljene, diplomatske in učinkovite, zato boste poželi tudi nekaj slave.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Na prvem mestu bo direktnost, ki bo iz vašega življenja izločila nepomembne ljudi, kar ste načrtovali že nekaj časa. Če si boste nekaj zaželeli, imate vse možnosti, da to tudi dobite oziroma naredite, le osredotočiti se boste morali. Malenkosti tokrat za vas ne bodo pomembne. Možne so konkretne spremembe na vseh področjih. Osvobodili se boste negativnih vzorcev, ki so vas spremljali in zato boste čutili v sebi olajšanje. Ne pozabite tudi na svoje zdravje.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Ne pozabite, da so pomembni tudi odnosi in druge zadeve, ne samo denar. Že v začetku tedna boste zelo dobre volje, ljubezen bo v zraku in zelo dobro se boste počutili tako s svojim partnerjem kot tudi z ljudmi, ki vas obdajajo. Veliko vam bo pomenil tudi kakšen sprehod ali izlet v dobri družbi. Morda boste ponovno srečali neko osebo iz preteklosti. Optimizem bo ves čas z vami, pripravljeni boste dokončati tudi delo, s katerim ste dlje časa zaostajali.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Prijatelji bodo na prvem mestu in v določenih okoliščinah se boste počutili kot vodja, kar vam bo čisto pisano na kožo. Tako, kot se veselite dogajanja, tako boste po drugi strani komaj čakali, da se umaknete v svoje mirno območje. V zadnjem obdobju ste bili deležni številnih sprememb, zato boste v tem tednu čutili nekaj napetosti. Kljub temu boste zbrali energijo in nadaljevali z obveznostmi, ki ste si jih zastavili. Dnevi bodo konec tedna potekali v krogu družine, kar vam bo še najbolj ustrezalo, saj boste razpoloženi za kuhanje in razvajanje družinskih članov.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Določena zadeva se vam bo močno vtisnila v srce, saj vas bo osvajala simpatična oseba, s katero se lahko razvije lep odnos. V prvih dneh tedna boste nekoliko zadržani, kmalu pa se boste predali boljšemu razpoloženju.  Morda bo razlog v nekem prijetnem presenečenju, ki vas bo razveselilo. V drugi polovici tedna boste malce zmedeni, čeprav se boste čez nekaj časa že bolje počutili, tudi svoje osebne sposobnosti boste znali primerno izraziti. Proti koncu tedna se vam bo zdelo, da bi se kar zgrudili od utrujenosti, kljub temu se poskusite zabavati.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Na vrsto bo prišla skrb zase, zato je možno, da se odločite za čiščenje starih energij in se usmerite k novim začetkom. Razmere in odnosi v služi bodo v sredini tedna na meji vzdržnega, težko se boste sporazumeli z okolico in sklenili kakršenkoli dogovor. Ne belite si glave, če vas ne bodo razumeli, kmalu bo bolje. Posvetite se uresničevanju že pozabljenih, a tudi ustvarjalnih načrtov. Učinkoviti boste še posebej v nedeljo, ko vas bo na čustvenem področju prebudila zanimiva opcija.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

V začetku tedna bosta na prvem mestu sproščenost in spontanost. Dobro razpoloženje vas bo spremljalo na področju kariere. Več možnosti bo po dodatnem zaslužku in za nove začetke, ki vam prinašajo radost. Sobivanje s partnerjem bo znova všečno in sproščeno. Samski lahko tokrat s pomočjo svojega truda najdete sorodno dušo s katero lahko izpostavite toplo prijateljevanje z veliko možnosti skupne poti. Spomin na nekdanjo simpatijo se počasi umika vstran. Nove dimenzije prihajajo v ospredje konec tedna.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

V sredo, ko bo luna v devici bo vaša nestrpnost do drugače mislečih zelo izrazita, če že ne moteča. Sodelavec bo jasno izrazil svoje mnenje, ne ugovarjajte mu, ker bi v nasprotnem primeru izvali konflikt. Nekdo bo poskrbel za dobro komunikacijo in to, da boste določene besede sprejemali drugače, na pravi način. Če ste samski, in po nekom hrepenite že nekaj časa je tokrat pravi čas, da izpoveste svoja čustva. Vezani boste spontani, odprti, strastni in osvajalsko naravnani. Imeli boste tudi dovolj energije, da obveznosti zaključite zadovoljivo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Spremembo razpoloženja čutite že nekaj časa, toda ni prav da se ji vdate. Nekdo, ki vas dobro pozna in spremlja, vam bo v sredini tedna prebral misli in se želel z vami pogovoriti. Neodločni in vznemirjeni boste, saj nikakor ne dosežete tistega, kar ste si zastavili. Najdite način, da se sprostite, tudi zunaj doma in ob športnih dejavnostih, ki vas bodo sproščale. Nemir vas lahko objame, ko se bosta z nekom od družinskih članov želela pogovoriti. Ne trudite se posebej ugajati.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Prišli boste do spoznanja, da ugajati za vsako ceno še ne pomeni, da ste najboljši. V denarnih zadevah boste imeli srečo, spretno boste trgovali in tisti, ki z bo z vami sklenil pogodbo, jo bo moral tudi držati. Špekulirali boste dobro in pravilno ter zavohali dober posel na vsakem koraku. Poleg dobrega okusa in očarljivega nasmeha boste dosegli velik uspeh tudi v finančnih mahinacijah. Vaša čustva bodo nežna in pozorna, znali boste ljubiti in ostati zvesti. Dobro se boste razumeli s tistimi, ki bodo znali ceniti vašo umirjeno naravo.

Preberite tudi MARS, BOJEVNIK KI BO VLADAL LETU 2023