Mesečni horoskop SEPTEMBER 2022

Mesečni horoskop SEPTEMBER 2022 za vsa astrološka znamenja

Predviden čas branja 7 minutes

S Soncem v znamenju device prihaja resnost, bolj boste analitični, previdni in natančni. To je čas, ko se običajno lotimo pospravljanja in čiščenja, tako stanovanja, kot tudi svojih notranjih vzgibov. Vse, kar si boste zastavili, boste pripeljali do konca, tudi če vam to vzame veliko časa. Na čustvenem področju se boste težje osredotočali na bistvo, saj boste razmišljali o vseh možnih opcijah, ki bi se lahko zgodile. Na področju učenja prihaja veliko motivacije. S svojo stabilnostjo in potrpežljivostjo boste lažje čakali, razumeli in dokončali kar vas bremeni. Če vam gre kdo na živce, boste sedaj to znali povedati na glas.

Zaznali boste večjo pozornost do detajlov, saj energiji tega tranzita nič ne uide.

Opazili boste, da je vaša splošna občutljivost povečana, in počutili se boste dovolj ozaveščeni o svoji okolici. Prav tako boste razmišljali o tem, ali ste na pravi poti, da dosežete svoje sanje. Z veseljem se boste udeležili kakšnega tečaja, da zagotovite svojemu umu novo znanje ter, da ste na tekočem z najnovejšimi novicami. Seveda delo ni vse. Čeprav boste v tem času osredotočeni na uspeh, bo še vedno veliko priložnosti za zabavo s prijatelji ter za gradnjo trdnih čustvenih temeljev. Energija device vas bo spodbudila, da se umirite in se osredotočite na dogajanje v svojem življenju. 22. septembra Sonce preide v tehtnico in prinaša umirjeno ter skladno obdobje brez napetosti.

Venera v devici, ki bo prisotna večinoma časa bo ohladila strasti in v ospredje postavila realne vzorce.

Venera v devici ima velika pričakovanja ne le s svojimi dejanji, ampak tudi z dejanji drugih. To pomeni, da boste postavljali zelo stroga merila glede tega, kako se počutite vi in ljubljena oseba v vsakodnevnem življenju. V odnosih boste raje kot spontano igrali varno, pred vsako večjo potezo se boste želeli najprej prepričati. Če se bo ljubljena oseba znašla v težavah, ne boste niti malo oklevali, ampak boste nesebično ponudili pomoč. Ta vpliv namenja več pozornosti čistoči, higieni in urejenosti, zato boste vse to pričakovali tudi od ljubljene osebe. Površnost vas lahko tako zelo zmoti, da izgubite interes. Pridni in vestni, se boste trudili vsako nalogo opraviti na najvišji možni ravni učinkovitosti.

Mesečni horoskop SEPTEMBER 2022 za vsa astrološka znamenja

Popolnost boste iskali v vseh pogledih svojega življenja.

Mars v dvojčkih bo zagotovo popestril dogajanje. Sposobni boste tvegati in narediti vse, da ujamete dobre argumente. Precej vznemirljiva energija nosi s sabo nekaj napetosti, nemir bo posledica vzponov in padcev, če se boste znašli na robu, lahko postanete nečimrni in nerodni. Svojo energijo boste usmerjali tudi skozi svoje roke, zato boste tisti, ki delate z rokami v tem obdobju bolj spretni.

Privlačile vas bodo razne miselne uganke in igre, tokrat ne bo pomembno da zmagate, ampak da sodelujete. Vaše dejavnosti bodo povezane z dobrimi idejami, želeli boste biti na tekočem, zato boste ves čas spremljali aktualne novice, tudi trači bodo v tem obdobju na višji točki zanimanja. Skrivnosti boste težje obdržali zase, vendar pazite, da ne boste v zagonu povedali nečesa, kar bi moralo ostati skrito. Ker vas bodo navduševali spodbudni in intelektualni pogovori, lahko pričakujete nekaj duhovnih izmenjav, ki vodijo k dolgoročni stabilnosti.

ZNANI, KI PRAZNUJEJO V MESECU AVGUSTU

Lea Sirk praznuje 1. septembra

Ob njenem rojstvu se je nahajalo Sonce v znamenju Device, kar nakazuje, da je praktična, organizirana in učinkovita oseba, skromne narave, vendar pa absolutno preveč razmišlja in analizira, zato je pretirano kritična in nagnjena k kompliciranju, še posebej na poslovnem področju. Po drugi strani pa zna biti v življenju pozitivna, prijateljska in priljubljena ter odprtega duha, ter zelo skrbi za svoje telo. Tudi v starejših letih bo zelo dosledna, kar se tiče njenega telesa. Mars se je ob njenem rojstvu nahajal v znamenju Device. Rada ima ponavljanje, vznemirjajo jo enake situacije in občutki, kraji in podobno. Njen partner mora biti tankočuten, da jo bo znal popeljati do čiste izpolnitve.

Je praktična, logično razmišlja, disciplinirana in usmerjena v cilj, je pa res, da se naenkrat ukvarja s preveč podrobnostmi in se zato zdi večkrat razpršena.

Kljub temu vedno opravi vse, kar se od nje pričakuje, saj jo spremlja močna vztrajnost. Njen Jupiter se je ob rojstvu nahajal v znamenju Raka, zato je solidarna, dobrotljiva in svoje moči usmerja v to, da kaj hrani in kopiči, pa tudi da soljudi bodri in jim je v oporo ali pripomore k temu, da je njihovo življenje bolj polno. Pri postavljanju in uresničevanju načrtov si mora pomagati z intuicijo, domišljijo, domiselnostjo ter sočutjem. Njen duh najbolj zasije, ko pomaga ljudem v stiski in se tudi prepriča, kako je bila sprejeta njena pomoč.

Mesečni horoskop SEPTEMBER 2022 za vsa astrološka znamenja

Tin Vodopivec praznuje 21. septembra

Njegovo Sonce se je ob rojstvu nahajalo v 5. Hiši Device, kar nakazuje, da mu red in disciplina sicer veliko pomenita, sam pa se ju včasih ne zna držati. V prvi fazi zelo prijeten, simpatičen, za življenje pedanten, malce karakterno težak in v skupnih odločitvah naporen. Uspeh na poslovnem področju mu je položen v zibelko. Z malo truda lahko doseže čudovite rezultate, tudi zaradi svoje vztrajnosti. Zelo rad se nahaja v središču pozornosti in uživa, če je prvi, skratka nepremagljiv. Zelo je dinamičen, ljubi potovanja in avanture, ter se težko sprijazni s tradicionalnim življenjem. Njegovo Sonce se je ob rojstvu nahajalo v 5. Hiši Device, kar nakazuje, da mu red in disciplina sicer veliko pomenita, sam pa se ju včasih ne zna držati. V prvi fazi zelo prijeten, simpatičen, za življenje pedanten, malce karakterno težak in v skupnih odločitvah naporen.

Uspeh na poslovnem področju mu je položen v zibelko.

Z malo truda lahko doseže čudovite rezultate, tudi zaradi svoje vztrajnosti. Zelo rad se nahaja v središču pozornosti in uživa, če je prvi, skratka nepremagljiv. Zelo je dinamičen, ljubi potovanja in avanture, ter se težko sprijazni s tradicionalnim življenjem. Mars v znamenju Strelca v 6. hiši ga opisuje kot svobodnega umetnika, ki večkrat pozabi, da je v življenju pomembna tudi odgovornost. Je nemiren in, čeprav zelo komunikativen in energičen, pogosto v mislih odtava v drug svet in je popolnoma odmaknjen od svoje okolice. In ni čudno, da mu hitro popusti koncentracija, zato je lahko pri svojem delovanju površen in nedosleden. To je hiter in prepričljiv govornik, ki se le redko zmede.

Planetarni premiki, astrološka napoved za mesec september

Katera astrološka znamenja bodo imela v mesecu septembru največ sreče na področju denarja in kariere?

Na področju denarja in kariere boste imeli v septembru največ sreče rojeni v znamenju bika, raka in tehtnice.

Katera astrološka znamenja bodo imela v mesecu septembru največ sreče na področju zdravja in počutja?

Največ sreče na področju zdravja in počutja boste imeli v septembru rojeni v znamenju ovna, leva in vodnarja.

V katerem znamenju se bo v mesecu septembru nahajala Venera?

Venera se bo v začetku septembra nahajala levu, 5. septembra preide v znamenje device, kjer se bo nahajala do 29. septembra, ko se seli v znamenje tehtnice.

V katerem znamenju se bo v septembru nahajal Mars?

Mars se bo v septembru nahajal v znamenju dvojčkov.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zgodba, nad katero ste že skoraj obupali, vas bo na začetku septembra, ko se bo Venera še nahajala v levu, presenetila, toda previdnost vas opozarja, da bi morali z obljubami še nekoliko počakati. V sredo se dobro pozanimajte glede zadeve, ki vas vedno bolj zanima. Bodite v sredini meseca kar se da potrpežljivi in se ne ukvarjajte z zamerami, ki bi lahko izzvale konflikt.

Trma vas tokrat ne bo popeljala v pravo smer. Zaradi določene malenkosti boste v zadnjem delu septembra razočarani, zato vas bo skoraj nemogoče razvedriti. Če boste odkriti do sebe, vam bo zelo hitro jasno, zakaj takšen odziv. Pogovor lahko povzroči ravnovesje in povečano čustveno skladnost.

Smernica za zadovoljstvo in boljše počutje
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Notranjega nemira v začetku septembra, ko bo Sonce v devici ne sproščajte zaradi malenkosti, ki so povezane z zadevami, ki so v bistvu že zaključene. Niste dovolj prožni, morda vas je celo strah, kako se bo nekaj pomembnega izteklo. Prisluhnili boste svoji notranjosti in se začeli zavedati, da pravzaprav nimate tistega, kar hočete.

V drugi polovici septembra si boste postavili nekoliko višje cilje. Zbližali se boste z ljudmi, ki razmišljajo v podobni smeri, vendar brez odvečnih obveznosti. Poravnajte pa stare račune, posebno če ste dolžni nekomu od prijateljev. Brezplodno poglabljanje in vrtanje po problemih vas bo le onesrečilo.

Smernica za zadovoljstvo in boljše počutje
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V prvih dneh septembra se boste ukvarjali z nečim, kar vas bo po dolgem času spet zabavalo. Lahko ste brez strahu, zgovornost vam bo pomaga, da boste zadovoljni. Ustvarjali boste vtis, da ste močni, pravzaprav pa vas v ozadju spremlja nerešenih situacij in zadev. Začnite z najtežjimi opravili, tudi v povezavi z nekom, ki se zaveda, kakšen naj bi bil zaključek.

V ljubezni bo v zadnjem delu septembra skrajni čas za spremembo. Nikar več ne čakajte, da se nekaj premakne kar samo od sebe, kar se ne bo zgodilo. Težko vam bo pozabiti na nekaj, kar še vedno odmeva v vaših mislih.

Smernica za zadovoljstvo in boljše počutje
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V september se z energijo Sonca v devici podajte previdni, saj se vam lahko maščujejo vse napačne poteze, ki ste jih storili v zadnjem obdobju. V srce se bo naselil nenavaden mir, v ljubezni pa se ponavljajo že znani dvomi, čeprav ste si obljubili, da bo tokrat drugače. Spet se preveč zapletate in potem vam je žal, a časa nikakor ne morete zavrteti nazaj.

Ne delajte se, da vas določene stvari ne zanimajo, ker od tega ne bi imeli nobenih koristi. V zadnjih dneh septembra vas bo najbolj skrbelo za ugled, vendar ne boste imeli razloga za skrb, saj vas bodo zelo cenili. Uredili boste pravne zadeve, ki so vam delale skrbi v zadnjem času.

Smernica za zadovoljstvo in boljše počutje
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V september se boste podali odločni in pogumni. Delovali boste kot oseba, ki ima učinkovite rešitve za različne probleme. Prišli boste do zaključka, da imate dovolj izkušenj, da lahko zadovoljite različne kriterije uspešnega poslovanja. Le premisliti morate, saj se je že večkrat izkazalo, da ste imeli prav takrat, ko se niste odzvali takoj.

Ne boste dopustili, da vam čustva zameglijo razum in tokrat boste ostali mirni, tudi če se bo kdo razburjal na vas. Na področju financ bo vladalo proti koncu meseca, ko se bo Sonce nahajalo v tehtnici nihajoče stanje, toda vzdržali boste vse pritiske. Pokažite več, pomembno je, da ne sedite križem rok.

Smernica za zadovoljstvo in boljše počutje
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Z energijo Sonca v vašem znamenju se boste želeli izpostaviti. Počakajte na pravo priložnost, nikar pa se preveč ne vsiljujte, saj bi vas lahko nekdo, popolnoma napačno ocenil. Počasi prihaja nekaj novih namigov, nekaj, kar vam vrača upanje. V sredini septembra, ko vam bodo planeti naklonjeni, boste dobili odgovor na nekaj kočljivih vprašanj, kar vas bo presenetilo.

Posebno, če ste si situacijo zamislili popolnoma drugače, kot se je začela odvijati. Na ljubezenskem področju pričakujte nekaj nejasnosti. Niste znani po tem, da bi se glasno prerekali, tokrat pa pred nekom ne boste zmogli držati jezika za zobmi. Zgodba bo imela več različnih odtenkov.

Smernica za zadovoljstvo in boljše počutje
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Končno boste v prvih dneh septembra, ko se bo Merkur nahajal v vašem znamenju  pripravljeni spregovoriti tudi o zadevi, ki ste jo do sedaj zadrževali zase. Nekdo bi vam lahko pri pomembni situaciji priskočil na pomoč, tako bo vse skupaj potekalo zelo razgibano. V ljubezni vam bo težje kot v preteklem obdobju. Jezni boste, ker se nekaj ne bo razrešilo tako kot ste si zamislili.

Preverite nekaj starih podatkov, saj lahko dobite izredno koristne in uporabne  informacije.  Zaustavite se proti koncu septembra na sredini poti in začnite razmišljati o zadevah, ki so za vas zelo pomembne, pa ste jih nekako ignorirali. Pogovarjali se boste o preteklosti in nepričakovano zašli med težje tematike, ki se jim običajno izognete.

Smernica za zadovoljstvo in boljše počutje
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

V začetku septembra boste vso energijo namenili področju čustev, zato se vam lahko nabere nekaj neplačanih zadev. Čim prej jih poskusite poravnati, v nasprotnem primeru vas čakajo obresti. Sprememb se ne boste ustrašili, še celo iskali jih boste in iz njih potegnili najboljše. Čustva, ki vas že nekaj časa preganjajo, bodo v sredini septembra še bolj strastna. To vas bo pripeljalo tudi do tega, da naredite kakšen korak.

Z lahkoto boste uskladili čas v službi in z družino, a le če se boste za to zavzeli. V zadnjih dneh meseca boste prenehali sanjati in začeli uresničevati svoje načrte in želje. Ob vsem tem pa ne pozabite na zveste prijatelje. Samski, simpatije so lahko obojestranske in nikoli ne boste izvedeli, kako vam je lahko lepo, če ne naredite koraka.

Smernica za zadovoljstvo in boljše počutje
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Umirite v začetku septembra, ko vam bo godil vpliv Merkurja v tehtnici svoj korak in bodite nekoliko bolj strpni. Vedno znova se vam ponavljajo podobne stvari, zato je čas, da odreagirate drugače. Lahko se zgodi, da se vaša idealna predstava o samem sebi ne bo ujemala z dejansko. Želeli si boste spontanosti. Konec septembra vam ne bo najbolj naklonjen. Živci vam bodo popuščali, odzivali se boste čustveno.

Nagnjeni boste k idealiziranju stvarnosti, ne boste poslušali dobronamernih nasvetov prijateljev. Zavrnitve vas lahko spravijo iz tira, zato se kočljivim situacijam raje elegantno ter iznajdljivo izognite. Nimate druge izbire kot da poveste, da imate vsega skupaj dovolj.

Smernica za zadovoljstvo in boljše počutje
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

V september se boste podali polni želja po napredku. Zaživeli bodo stari načrti, počasi se boste prebili v ospredje, toda vprašanje je, ali vam bodo ostali privoščili. Delovali boste umirjeno in zadovoljno, ne boste pustili, da vam karkoli kvari veselje. Ni razlogov za zaskrbljenost, ne navezujte se le na eno idejo, bodite bolj odprti. Ne bo vam težko urediti tudi nekaj domačih zadev.

Ljubezenske vibracije vam v drugi polovici meseca ponujajo novo, bolj zanimivo priložnost. Tokrat besede ne bodo dovolj, bolj bodo pomembna dejanja. V družinskem okolju v zadnjih dneh meseca ne boste našli pravega razumevanja, zato bodite bolj tolerantni in previdni. Ne pričakujte, da bi vas kdo pohvalil.

Smernica za zadovoljstvo in boljše počutje
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

V začetku septembra, ko se bo Venera še nahajala v levu, boste razumeli skrite namere drugih, zato bo vam lažje, drugim pa nekoliko težje. Pri delu boste neizprosni in zelo neposredni. Potegujte se zase, saj imate odlične možnosti. Ne pričakujte pa preveč navdušenih odzivov, ko boste razlagali o svojih podvigih. Več kot boste v drugi polovici septembra razmišljali, več težav boste videli pred sabo, zato ne bodite tako zelo kritični.

Skušajte ohraniti pravo mero razumnosti, v tem primeru bo v službi bo vse potekalo brez težav. Čeprav vam bodo obljubljali veliko, v zadnjih dneh septembra ne boste pripravljeni tvegati, iskali čim bolj varne načine delovanja ter naložbe.

Smernica za zadovoljstvo in boljše počutje
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V začetku septembra vas bo vpliv Sonca v devici opomnil na vse kar ni rešeno.  Soočili se boste s finančnimi težavami, ki so se vam nakopičile v zadnjem obdobju. Rešili jih boste s pomočjo tehtnega premisleka ter pomoči bližnjih. Porajali se bodo občutki nadzora nad trenutnimi okoliščinami, z zanimanjem, kaj je tisto, kar bi morali obvladati.

V imenu ljubezni bo marsikaj proti koncu septembra nejasno. Odnosi bodo občutljivi, zato pazite, še posebej če ste v razmerju. Zaplete lahko pričakujete tudi samski. Prekipevali boste od nemirne in zbadljive energije. Dotaknilo se vas bo nekaj, česar ne morete nadzorovati. Pazite pa, da se ne izčrpate preveč.

Smernica za zadovoljstvo in boljše počutje