KATERA ASTRO ZNAMENJA SO VEDNO KORAK PRED VAMI?

Rojeni v katerih znamenjih zodiaka ste vedno korak pred drugimi?
Rojeni v katerih znamenjih zodiaka ste vedno korak pred drugimi?

Rojeni v katerih znamenjih zodiaka ste vedno korak pred drugimi?

Predviden čas branja: 4 minute

Nekateri ljudje so vedno korak pred vami, neglede na to, kako se trudite, da bi jih prebrali ali prehiteli. Tako zviti in iznajdljivi so, da jim je težko sledili. Se sprašujete, zakaj imajo nekateri ljudje te lastnosti? Prelisičiti osebo je na nek način dvoboj za to, kdo pride do pametnejšega in boljšega rezultata.  Nekateri posamezniki opravijo svoje in odidejo nasmejani, vedoč, da so nekoga prelisičili, drugi pa vas kasneje celo opomnijo, da so vedno korak pred vami. Je vaše znamenje zodiaka v skupini tistih, ki so vedno korak pred drugimi?

DVOJČKA

Dvojčki imajo dve plati in nikoli ne veste, katero bodo uporabili. Njihove socialne in slušne sposobnosti jim dajejo prednost, da izvlečejo več informacij kot ostali in jih uporabijo sebi v prid. Če dvojčku poveste skrivnost, je možno, da jo bo v prihodnosti uporabil proti vam. Večkrat so sposobni pripraviti scenarij samo zato, da drugemu dokažejo, da se moti. So pametni in bistri, zato vas lahko prelisičijo hitro in brez posebnega truda. Poznajo prava vprašanja in so tako prijazni, da nasprotnika zlahka zazibljejo v lažen občutek varnosti.

LEV

Lev je pameten in spreten, pogosto pripravlja strategije in uporablja svoj pogum za poteze ki ga vodijo naprej, seveda daleč pred ostale. Zavedajo se, da potrebujejo pogum in samozavest, da lažje prelisičijo nasprotnika. Ne mislite, da veste več od leva, tudi če ste zelo izobraženi, saj je prepričan, da samo on ve vse in vztrajal bo tako dolgo, da bo prepričal tudi vas. Na področju kariere, izobraževanja je lev tisti ki pozna vse bližnjice in je običajno vedno korak pred drugimi.

Rojeni v katerih znamenjih zodiaka ste vedno korak pred drugimi?

DEVICA

Device so močno usmerjene v podrobnosti, zato ne bodo dovolile, da bi jih karkoli prepričalo v nasprotno. Pričakujejo najslabše, da so lahko pripravljene na vse. Če devici kar koli podarite, naj bo to čestitka za rojstni dan ali večje darilo, se bo prepričala, kaj tiči v ozadju. Zapomnijo si vse, kar ste jim kdaj rekli ali dali, in jih ni strah, da bi to v prihodnosti uporabili proti vam, če jim bo to pomagalo. Device so inteligentne, vendar kljub temu verjamejo v idejo, da se nenehno učijo. Pozorni so na vsako najmanjšo podrobnost in njihova pozornost do podrobnosti jim v nekaterih primerih zelo pomaga. Če vas želijo prelisičiti, bodo to naredili, zato jih ne podcenjujte.

ŠKORPIJON

Škorpijoni so znani kot močni in strateški posamezniki, zaradi česar so na vseh področjih precej zviti. To so zelo pametni poslovneži, zaradi katerih se počutite posebni in vam dajejo občutek, da ste odvisni od njih. Ko ste enkrat odvisni od škorpijona pazite. Njihova narava zahteva igro. Vi ste zanje naivni posameznik oni pa briljanten genij, ki je vedno korak pred vami. Tudi v razmerjih se škorpijoni večkrat iznajdljivo izmuznejo resnici, ko ne želijo povedati resnice, uporabijo napad.

Rojeni v katerih znamenjih zodiaka ste vedno korak pred drugimi?

RAK

Če ste si blizu z rakom, boste morda presenečeni, da se je znašel na tem seznamu, vendar je razlog, da so veliko bolj zapleteni ter hkrati zviti, kot si lahko predstavljate. Raki so vpeti v čustva in jih lahko uporabijo za odvračanje ali manipulacijo katere koli situacije v svojo korist. Rak rad prelisiči ljudi in sprva se zdi, kot da mu je resnično mar, vendar kmalu spoznate, da je v bistvu korak pred vami. Njihov nežen in občutljiv izraz ima običajno drugačno notranjost, zato naj vas prvi vtis ne zavede, da bi prebudili občutek, da vas rak nikoli ne bi prelisičil.

Pripravljeno za Govori.se