ZNAMENJA, KI ZNAJO ODLOČNO NAREDITI KORAK NAPREJ…

Katera znamenja zodiaka znajo
Katera znamenja zodiaka znajo

Katera znamenja zodiaka znajo odločno narediti korak naprej?

Predviden čas branja: 4 minute

Zapustila vas je ljubljena oseba, izgubili ste službo ki ste jo oboževali, prijateljica je naredila nekaj, česar ji ne morete oprostiti, starši delajo velike razlike med brati in sestrami. Situacije, ki so težke, obremenilne ter psihično zelo naporne. Večina ljudi po teh situacijah doživlja razne travme, izgublja čas v iskanju odgovorov, želijo se vrniti v preteklost. Nekateri posamezniki pa znajo odločno narediti korak naprej ter zaživeti življenje s polno paro, ne glede na to, kaj se jim je porušilo ali prekinilo. Je vaše astrološko znamenje med njimi?

OVEN

Oven je sicer tisti posameznik, ki želi vedno zmagati in ne želi biti zapuščen, vendar se zelo dobro znajde, ko se določeno poglavje zaključi. Čeprav je oven zelo sočuten, se ko gre za stabilizacijo ozira predvsem nase. Bivše ljubezni, izgube na področju kariere in ostale negativne situacije zelo hitro prebolijo, saj je zanje popolna izguba časa iskati odgovore za nekaj, kar je končano. Čeprav ob vsaki prekinitvi malce trpi njihov ego, znajo s svojim logičnim umom sami sebe prepričati, da morajo narediti korak naprej in pozabiti na grenke spomine. V pomoč pri tem jim je vsekakor njihova flegmatično naravnana narava, ki jih ščiti pred trpljenjem.

Katera znamenja zodiaka znajo

BIK

Biki obožujejo stabilnost v svojem življenju. Prav ta lastnost jim omogoča, da le redko obtičijo v zlomljenih situacijah ali razočaranjih. Biki si vzamejo čas, da razmislijo zakaj so se določene stvari zgodile, nato se spretno izvijejo iz slabih energij in si počasi začno ustvarjati novo pot. Bika po razočaranjih in težavah rešuje ljubezni do sebe. So ponosni in samozavestni, ter zato tudi prepričani da jih tam nekje časa boljša priložnost, služba ali oseba. Čeprav stavijo na dolgoročne zadeve ter razmerja, se znajo soočiti tudi s prekinitvami, za katere niso odgovorni. Namesto da bi se obtoževali in samo pomilovali, se znajo hitro ter odločno iztrgati iz primeža težav.

LEV

Levi so zelo samozavestni in natančno vedo, koliko so vredni, jasno jim je tudi, da je življenje polno vzponov in padcev. Ker jim je njihova lastna vrednost veliko pomembnejša kot vse ostalo, si po raznih razočaranjih in prekinitvah ne dovolijo, da bi trpeli. Poslovna in finančna razočaranja se jih modra dotaknejo, vendar se znajo tudi po najhujšem padcu pobrati in čim prej narediti odločen korak naprej. Preteklosti nikoli ne nosijo s sabo, saj so prepričani da se prava sreča in zadovoljstvo skrivata tam nekje v prihodnosti. Tudi ko se nahajajo v ranljivem stanju, imajo glavo dvignjeno in oči široko odprte, seveda v iskanju novih možnosti.

Katera znamenja zodiaka znajo

VODNAR

Vodnarji so izjemno neodvisni, zato jim narediti korak naprej ne predstavlja nobene težave. Tudi če jih razočara nekdo od bližnjih, se znajo usmeriti v stabilno delovanje, pregled dejstev in usmeritev tja, kjer so spoštovani. Ker ne marajo živeti v negotovosti po raznih padcih in težavah ne čakajo kaj bo prinesel ter rešil čas, ampak raje ukrepajo sami. Radovedna in navdušena narava jim pomaga, da se svobodno spustijo v nekaj novega, če vidijo, da se je nekaj podrlo. Njihovo obdobje med razpadom in okrevanjem je kratko, nikoli ne obupajo in vedno najdejo svetlo točko tudi najbolj mračne situacije.

Pripravljeno za Sensa.si