Mesečni horoskop FEBRUAR 2022

Mesečni horoskop februar 2022 za vsa astrološka znamenja

Predviden čas branja: 5 minut

Sonce v znamenju vedrega vodnarja bo dvignilo pogum na višjo stopnjo. Veselili se boste vsega, kar bo dišalo po drugačnosti, saj ste že naveličani enakih situacij, ki vas vlečejo k tlom. Pričakujete lahko tudi za manj zmede na poslovnem področju. Tokrat se ne boste mogli pritoževati, da nimate pravih idej. Notranja volja in moč bosta neustavljivi, saj se vam obetajo odlični rezultati.

Sonce se 18. februarja pomakne v znamenje ribi in vas vodi v bolj čustven in nostalgičen občutek.

Prisotne bo tudi nekaj labilnosti, ki jo boste premostili z roki, ki vas bodo priganjali na vsakem koraku. Počitek naj bo intenzivne narave, priporočljivo si je privoščiti tudi kakšno sprostitev, saj vam bo primanjkovalo energije. Poslovni dogovori in zadeve, ki zahtevajo dogovarjanje bodo zaradi tega vpliva v porastu, zato boste iz službe prihajali precej utrujeni in celo malce nezadovoljni, če ne bo vse potekalo tako, kot ste si zamislili.

Bo pa čas pred vami več kot primeren za razčiščevanje kakšnih poslovnih zapletov, ki se že dalj časa vlečejo.

Venera, ki se bo nahajala v kozorogu prinaša nekaj nedorečenosti in drugačnih pogledov v zasebne odnose. Bodite predvsem iskreni, popustljivi in prilagodljivi, le tako boste dosegli tisto, kar ste si začrtali. V sebi boste delovali razumsko, na vsakem koraku pa vas lahko zmede kakšen stavek, ki si ga boste narobe razlagali.

Zaradi Marsa v znamenju kozoroga boste morali paziti na področju komunikacije in še bolj na poslovne dogovore, ki bodo doživeli kar nekaj zastojev. Trpele bodo vse partnerske zveze in naveze in tako na delovnem mestu, kot tudi doma, boste morali določen aspekt odnosov spremeniti. Morda določeni ljudje ne razumejo kaj pomeni, da imate svojo mejo in jo zato prevečkrat prestopijo. Pogovorite se in videli boste, da se bo situacija izboljšala, čeprav morda na račun manjše zamere. Morda bi kakšne spremembe prinesle veliko večje dobičke in morda manj obremenitev na delovnem mestu.

Znani, ki praznujejo v februarju

19. februarja praznuje Jerca Legan

Njeno Sonce se nahaja v znamenju Rib, zato je nežna in umirjena. Prepoznamo jo po svežem obrazu, visokem čelu, ostri bradi, čisti koži, močnih laseh in izraziti fotogeničnosti. Najbolje se izraža skozi delo, preko nečesa kar ima materialen in fizičen smisel. Odlikujeta jo tudi izjemna metodičnost in učinkovitost. Uživa v poslih, ki zahtevajo rutino in ukvarjanje s podrobnostmi in številkami, kjer je tudi lahko zelo uspešna.

Njen Mars se nahaja v znamenju Vodnarja, kar nakazuje na željo po tveganju in spontanih odločitvah.

Čeprav bi imela v žepu samo še en bankovec, bi ga brez premisleka porabila, če bi jo to spravilo v dobro voljo. Pri tem je karseda ekstravagantna in adrenalinsko usmerjena. Pri financah je ambiciozna, denar pa dobi, če ga le potrebuje. Zanjo je idealno delo, pri katerem lahko pride do izraza njena pripravljenost za pomoč drugim. V veselje so ji vloge v ozadju, kadar pa mora nastopiti v javnosti, uporabi svoj igralski talent.

6. februarja praznuje Peter Poles

Njegovo Sonce se nahaja znamenju Vodnarja. V medsebojnih odnosih je stanoviten, human, zvest in včasih kritičen ter sarkastičen. Če so prijateljski odnosi zanj preveč obvezujoči, ne vztraja za vsako ceno, da bi jih ohranil. Njegovo poklicno področje je zelo široko, saj se ne brani nobenega dela, odlikuje ga zvedavost in poln je novih idej. Najbolj se izkaže na vodilnih položajih, saj je nase zelo ponosen, in se trudi, da bi ohranil svobodo in neodvisnost.

Če odločnost in vztrajnost zmagata, bo zelo verjetno dosegel velike uspehe v življenju.

Z Marsom v znamenju Raka je pripravljen na trdo delo in odrekanje, samo da bi dosegel, kar si je zastavil. Pri svojih nazorih zelo vztraja in je odločen, da stvari izpeljete tako, kot je prepričan, da morajo biti izpeljane. Njegova vztrajnost pri namenu in zmožnosti za opravljanje dela je skorajda že meji na obsedenosti. Je izvrsten organizator in načrtovalec zaradi njegovega zelo običajnega in praktičnega pogleda na svet.

Planetarni premiki, astrološka napoved za mesec februar

Katera astrološka znamenja bodo imela v mesecu februarju največ sreče na področju denarja in kariere?

Na področju denarja in kariere boste imeli v februarju največ sreče rojeni v znamenju bika, leva in vodnarja.

Katera astrološka znamenja bodo imela v mesecu februarju največ sreče na področju zdravja in počutja?

Največ sreče na področju zdravja in počutja boste imeli v februarju rojeni v znamenju strelca, kozoroga in rib.

V katerem znamenju se bo v mesecu februarju nahajala Venera?

Venera se bo v februarju nahajala v znamenju kozoroga.

V katerem znamenju se bo v februarju nahajal Mars?

Mars se bo v februarju nahajal v znamenju kozoroga.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V začetku februarja, ko vas vodita Venera in Mars v kozorogu, prihaja močan občutek, da morate narediti več, kot ste storili doslej, posebno na področju kariere. Končno prihajajo spremembe, ki bodo počasi, a zagotovo vplivale na vašo osebnost ter počutje. V drugi polovici februarja žal ne bo posluha za to, kar počnete in kar si zelo želite.

Težko se boste v odnosih prilagajali, saj boste obrnjeni k svojim vibracijam. V konec februarja se boste podali polni elana, vendar se boste kljub temu da sledijo trenutki, ko bi najraje ostali v zavetju domačega okolja, aktivirali in si zastavili višje cilje. Misli bodo občasno zbegane, vendar se boste znali motivirati.

Smernica za boljše počutje v februarju
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

V začetku februarja, ko boste zaradi Sonca v znamenju vodnarja zelo spontani vas bo obremenjevalo finančno stanje, kar vas bo nekoliko razburilo. Osredotočite se raje na lastne zmožnosti in ne dovolite, da vas pripombe nesramnih ljudi držijo nazaj. Na ljubezenskem področju boste končno pripravljeni tvegati in skoraj zagotovo vam je zagotovljen korak, ki vam bo veliko pomenil.

Več miru in stabilnosti pričakujte v domačem okolju v zadnjih dneh februarja, ko lahko opravite pogovor in se dogovorite o pravilih. Dobrodošel bo tudi pogovor s prijateljem, ki bo popolnoma razumel stališča in vas vzpodbujal pri idejah.

Smernica za boljše počutje v februarju
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Na zasebnem področju se vam s Soncem v znamenju vodnarja odpirajo poglavja, ki vam na prvi pogled ne bodo všeč. Želeli si boste več svobode, strasti, zadovoljstva in hkrati tudi napetega vzdušja, saj marsikdo ne bo razumel, da ste zadovoljni in optimistični, kljub temu da se vse skupaj ne odvija v pravi smeri.

Čutili boste, da morate poskrbeti zase in se na kariernem področju nekoliko bolj izpostaviti. Pričakovali boste drugačen razplet, kljub temu se boste morali s situacijo, ki prihaja v zadnjih dneh februarja zaradi občutljivosti na svoj najboljši način soočiti.

Smernica za boljše počutje v februarju
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V vaših mislih bo v začetku februarja prisoten kaos, saj boste prepričani, da se morate premakniti naprej in se usmeriti v izvedljive cilje, kar ne bo najbolj enostavno. Nikar se ne predajajte malodušnosti, zavihajte raje rokave in storite kar od vas pričakujejo.

Na ljubezenskem področju se ne boste preveč poglabljali v podrobnosti, zmotilo vas bo tudi, če se bo partner preveč vtikal v zasebnost. Morda se končno odločite narediti spremembo na področju odnosov. Več prijetnega počutja se vam nakazuje v zadnjih dneh februarja, ko prihaja vpliv znamenja ribi.

Smernica za boljše počutje v februarju
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Zaustavite se v prvih dneh februarja tam, kjer imate občutek, da mi morali še nekaj rešiti. Naj vas ne bo strah zahtevnih nalog, saj vam Mars in Venera v znamenju kozoroga prinašata dovolj vztrajnosti, da jih brez težave popeljete do konca.

Na osebnem področju boste hrepeneli po tem, da bi vas nekdo bolj spoštoval in vam dovoli, da mu svetujete glede zadeve, kjer imate veliko izkušenj. Ljubezenske zadeve bodo najbolj iskrene in tople v zadnjih dneh februarja, ko boste tudi najbolj prilagodljivi.

Smernica za boljše počutje v februarju
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Mars v znamenju kozoroga bo poskrbel za več odgovornosti, realnih odločitev in dobre motivacije na področju dela in denarja. Minilo bo kar nekaj dni, preden boste dojeli, da pravzaprav pretiravate in se preveč ukvarjate s podrobnostmi, ki so nepomembne za vas. Poglobite se v bistvo in rezultati bodo takšni kot si želite.

Niste dovolj pozorni na stvari, ki bi se že kmalu lahko obrnile v nasprotno smer. Konec meseca prihaja pravi čas, da pozabite na skrbi in preživite čas v družbi ljudi, ki vas zabavajo in nasmejijo s svojimi hudomušnimi pripombami.

Smernica za boljše počutje v februarju
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Mars v znamenju kozoroga vam bo omogočil, da se sestavite in usmerite k boljšemu počutju. Morali se boste spustiti na realna tla. Svet čustev vam bo do sredine meseca, ko prihaja boljše počutje neznanka. Nato boste zopet polni optimizma, sploh bo bližina ljubljenih za vas pravo veselje in zadovoljstvo.

Čas v dvoje boste dobro izkoristili za regeneracijo. V zadnjih dneh februarja vam bo pomagala zanimiva kombinacija planetov, ki bo občutno izboljšala vašo komunikacijo. Samski naredite korak naprej pri novih ljudeh, ki bodo vstopali v življenje, saj se vam obetajo zanimive dogodivščine.

Smernica za boljše počutje v februarju
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Osredotočite se v začetku februarja, ko boste imeli zaradi Marsa v kozorogu veliko energije na bolj zahtevne obveznosti in naloge, saj ste odlično pripravljeni. Začnite z novimi smernicami in pokažite drugim kaj znate.  V zadnjem delu februarja prihaja nekaj slabe volje.

Preveč ste se v zadnjem času sprostili, in to lahko vpliva na odnose na osebnem področju. Branili se boste z vprašanji, kar pa trenutni ni ravno najboljša možnost. Nekdo vam bo proti koncu meseca zelo naklonjen, zato se bosta na področju dela in denarja dogovorila brez večjih zapletov.

Smernica za boljše počutje v februarju
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nikar v začetku februarja, ko vas bo spremljalo Sonce v vodnarju se ostajajte v ozadju. Pokazale se vam bodo nove poti, ki vas bodo navdihnile s pogumno vsebino. Sedaj boste deležni več zaupanja v prihodnost, kar vas bo opogumilo, da boste potrpežljivo sprejeli stvari, ki jih ne morete spremeniti.

V sredini meseca se boste ukvarjali z domačimi težavami ali dolgo razmišljali, kaj storiti glede nekoga, ki potrebuje pomoč. Čeprav vam bo vse jasno, se bodo težave kopičile. Ne čakajte predolgo, sicer bo vse skupaj še težje. Če ne boste dovolj sočutni, se lahko vse skupaj zelo zaplete.

Smernica za boljše počutje v februarju
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Ovirale vas bodo nerešene zadeve, ki jih vztrajno vlečete za seboj, toda zaključek se vam bo v začetku februarja še izmikal. Še vedno niste pripravljeni opustiti določenih stvari, zato skušajte zadeve poskusiti a urediti tako, da bo za vse čim manj naporno, ter da se boste lahko umirjeno podali naprej.

Na dan bodo priplavale manjše napake, ki ste jih do sedaj odlično skrivali. Premostili boste slabo voljo in ne glede na to, da boste malce napeti, sprejmite čas v zadnjih dneh februarja kot dobro priložnost za spremembe po lastnem okusu. Nikar pa se s Soncem v ribah ne osamite preveč.

Smernica za boljše počutje v februarju
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Z veseljem boste v začetku meseca februarja delili svoje skrbi, vendar samo deljenje ne bo dovolj, potrebno bo stopiti v akcijo. V dneh na sredini meseca vam bo ugajalo, da ste v središču pozornosti in že namig prave osebe bo dovolj da se samozavestno odzovete. Dobro se boste počutili tudi proti koncu meseca, saj vas bodo vsi poslušali in upoštevali.

Nikar pa ne dovolite drugim, da bi se vmešavali, ker vse lahko rešite sami. Veliko boste v zadnjih dneh februarja naredili, če boste osredotočeni na to, kar je za vas v tem trenutku zares pomembno. V ljubezni boste romantični in sentimentalni.

Smernica za boljše počutje v februarju
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Koncentracija in motivacija bosta v prvih dneh februarja izjemni in končno boste lahko dosegli premike na kariernem področju. Iznajdljiva misel, podkrepljena z veliko truda, bo tista, ki bo uredila zmedo na finančnem področju. V drugi polovici februarja boste malce utrujeni in nerazpoloženi, zato se bo vse skupaj odvijalo nekako mimo vas.

Pomembno je, da si vzamete čas zase, ter da si dovolite čutiti ljubezen na takšen način kot jo zaznavate. Prihajajo tudi simpatične spremembe, ki vas bodo zaradi energije vašega znamenja usmerile proti osebnemu napredku.

Smernica za boljše počutje v februarju