ZAUPATE NOTRANJEMU GLASU, KO VAM NEKAJ PRIŠEPNE

Notranji glas je tisti, ki vas lahko vodi
Notranji glas je tisti, ki vas lahko vodi

Notranji glas je tisti, ki vas lahko vodi

Ko nekaj nahranimo, zraste. Za nekatere so strah, žalost, pomanjkanje orientacije in nesreča postale vsakodnevne razvade. Vsakokrat, ko sprejmete odločitve ali zagrešite dejanje, ki nasprotuje vaši resnici, to spodnese odnos, ki ga imate sami s seboj. Po drugi strani pa, ko nahranite svojo resnico, bo ta zrasla do razsežnosti, ki si je nikoli niste predstavljali. V vaši resnici leži tudi izpolnjenost.

Ko začnemo hraniti to resnico, naša sreča postane polnejša in v njej je mogoče najti notranji mir.

Rast nima meja. To je neskončna zaloga, saj jo zalagate vi. Vi ste roka, ki se hrani, zato se lahko vedno zanašate nase. Toda če vaša roka nenehno sega ven, da vas nahrani zunanja zaloga, se lahko ta rast kadarkoli ustavi. Ti ljudje, denar in okoliščine morda ne bodo trajali večno. Bolj ko rastete, bolj raste vaša zaloga resnice.

Notranji glas je tisti, ki vas lahko vodi

Razločna resnica je v vsakem trenutku, priložnost ali izkušnji. Če ste se pripravljeni razumno pogovoriti s seboj, jo boste sposobni jasno prepoznati in, še pomembneje, delovati v skladu z njo. Zares moramo začeti poslušati ta inteligentni in modri glas v sebi. Če je njegovo spodbijanje postalo način življenja, se morate nemudoma spremeniti.

Ko nekaj ni nemudoma dosegljivo, ne storite ničesar, kar je v nasprotju s tem, za kar resnično veste, da morate storiti, da bi občutili nekaj kratkoročnega zadovoljstva.

Morda se zdi nepomembno, toda to vam bo omogočilo ustvariti lastno srečo, kar vam v zameno pomaga spoštovati več svojih odločitev. Še pomembneje, to je dokaz, da občutek izpolnjenosti vendarle obstaja. Celo ko sprejmete odločitev, ki je takrat zelo težka, je ne boste nikoli obžalovali, če bo usklajena z vašo resnico. Ko v nekaj dovolj verjamete, živite v skladu s tem. Vedno se silimo čutiti potrte, ko počnemo nekaj, kar nasprotuje naši resnici, toda kako pogosto spoznamo ali si priznamo, da smo storili nekaj izjemnega?

Privzgojiti sijajen in zadovoljujoč občutek, ko ubogamo zavestni glas, je največja prednost v življenju.

Notranji glas je tisti, ki vas lahko vodi

Ne pozabite, začne se z majhnimi koraki, saj to stvari požene v tek. Če nimate energije za opravljanje majhnih nalog, kako boste potem kdaj dosegli svoj vrhunec uspešnosti in dobili največ od življenja? Ko se odločite, da boste nahranili svojo resnico, ne omahujte. Poskrbite, da ustvarite energijo. Če morate, in to naredite z močno namero.

V življenju nastopijo trenutki, ko o nekaterih stvareh ne potrebujemo nobenih dokazov od zunaj. Tih glasek v nas nam prišepne. Na pravi poti si, ne premikaj se ne v levo niti v desno, ampak nadaljuj naravnost naprej. V življenju nastopijo trenutki, ko moramo ukrepati, čeprav ne zmorete s seboj nositi svojih najboljših prijateljev. Glas v vas mora biti vedno končni razsodnik, ko se pojavi konflikt dolžnosti. Ko se nenehno trudimo, da bi dosegli osebno očiščenje, smo razvili nekaj malega sposobnosti, da spokojni tihi glasek v sebi slišimo pravilno in jasno.