V KATEREM ASTRO ZNAMENJU STE ROJENI NAJBOLJ POTRPEŽLJIVI?

Najbolj potrpežljivi posamezniki ste rojeni v znamenju...
Najbolj potrpežljivi posamezniki ste rojeni v znamenju...

Najbolj potrpežljivi posamezniki ste rojeni v znamenju…

Predviden čas branja: 4 minutes

Potrpežljivost je vrlina, ki omogoča umirjeno življenje, brez nepotrebnega stresa in hitenja, ki običajno vodi v nemir. Potrpežljivi ljudje so posamezniki, ki dobro vedo, da se ni smiselno za vsako stvar vznemirjati in ves čas nekam hiteti. Kateri pripadniki zodiaka pa ste najbolj potrpežljivi?

BIK

Biki ste po naravi izjemno potrpežljivi. Z lahkoto se spopadate s težkimi, napornimi situacijami. Spremlja vas sposobnost nadzora, tako da znate vedno potrpežljivo počakati kolikor je potrebno. Ne dovolite, da bi karkoli vplivalo na vas in skalilo vaš notranji mir. Potrpežljivost je tista, ki vas v življenju večkrat reši, da se izognete konfliktom in slabi volji. Gojite jo tako v poklicnem kot tudi v osebnem življenju. Potrpežljivo vedno proučite vsako situacijo, hitre odločitve vas ne privlačijo. Biki točno vedo, kaj hočejo, z majhnim ali slabim niso zadovoljni, zato je potrpežljivost tista, ki jim nudi rešitve za srečno življenje.

Najbolj potrpežljivi posamezniki ste rojeni v znamenju...

RAK

Raki niso nemirni, niti nervozni, ampak so zelo potrpežljivi. Tudi v težkih situacijah, in tistih, ki zahtevajo hitro reakcijo raki delujete zelo premišljeno in izredno potrpežljivo. Tudi na področju čustev ste raki tisti, ki ste sposobni dolgo potrpežljivo čakati na nekoga, da se odzove, ali da se spremeni. Zaradi neverjetne potrpežljivosti vas spremljajo odlične sposobnosti odločanja. Ko se vsi ostali po nepotrebnem vznemirjajo je rak tisti, ki v tišini potrpežljivo čaka, da se strasti nasprotnikov pomirijo.

TEHTNICA

Tehtnice so zelo potrpežljivi posamezniki, ki se ne marajo izpostavljati, kregati in iskati tistih točk, ki sprožajo napetosti veljajo za nekoga, ki se nikoli tako zlahka ne spusti v konflikt. Vedno potrpežljivo proučijo in skušajo razumeti vsako zadevo, zato se izogibajo tistim, ki imajo nastrojen pristop do situacij, ljudi in življenja. Tehtnice so povsem prepričane, da lahko samo s potrpežljivostjo dosežejo vse kar si zastavijo, saj so mnenja, da je na dobre stvari potrebno počakati. Da so srečni, ob sebi potrebujejo potrpežljive in umirjene ljudi.

Najbolj potrpežljivi posamezniki ste rojeni v znamenju...

KOZOROG

Kozorogi imajo močno razvito potrpežljivost, še posebej na področju kariere in denarja. Ker so zelo inteligentni, se nikoli ne razburijo po nepotrebnem ali reagirajo, brez da bi dovolj premislili. Na zreli način upravljajo s svojim umom, kar jim omogoča potrpežljive reakcije v vseh situacijah. Nikoli ne hitijo, ko morajo na nekaj ali nekoga čakati se ne pritožujejo, ampak skušajo razumeti. Potrpežljivo vztrajajo in se trudijo na različnih področjih svojega življenja, cilje dosegajo premišljeno in nikakor zaletavo.

RIBI

Ribice ste obogatene z najmočnejšimi mentalnimi sposobnostmi in rade razumete stvari, zato spadate med potrpežljive posameznike zodiaka. Situacije in težave rešujete premišljeno, počasi in brez tveganih korakov. Ker se znate nadzorovati, ste sposobni ostati mirni tudi če vas nekdo nesramno prehiti v vrsti. Potrpežljivost je prisotna tudi na ljubezenskem področju, zelo dolgo ste sposobni mirno čakati, če si bo nekdo morda premislil.

Pripravljeno za Sensa.si