Mesečni horoskop MAREC 2022

Mesečni horoskop MAREC 2022 za vsa astrološka znamenja

Predviden čas branja: 5 minutes

V marec se boste podali s Soncem v znamenju rib, ki bo na plano privabilo bolj nežno in občutljivo delovanje. Velik in zanimiv izziv bodo preprosta dejanja in sprejemanje drugačnosti. V zadnjem delu meseca prihaja bolj aktivna energija, saj se Sonce pomakne v znamenje ovna. Mars v kozorogu bo do 6. marca, ko preide v znamenje vodnarja vaš motivator na področju dela in denarja. Pričakujte v prvih dneh meseca bolj resen pristop, vztrajnost in storilnost. Ostanite umirjeni in bodite predvsem dober opazovalec in svetovalec.

Sprijazniti se boste morali, da določene zadeve zahtevajo svoj čas, ter prilagajanje in da drznost ni vedno tista, ki prinese pravo rešitev ali rezultat.

Nato se z energijo vodnarja podajate naprej, k uresničevanju sanj, manj obremenjeni in željni svobode. Tudi Venera se 6. marca pomakne v znamenje vodnarja, zato bo čas ljubezni zelo naklonjen. Razen tistim, ki ste zelo občutljivi in morda pričakujete preveč globine, ki je druga stran ne more nuditi.

Mesečni horoskop marec 2022

Znani, ki praznujejo v februarju

9. marca praznuje Domen Valič

Vztrajen in odločen Domen zna vedno poskrbeti zase. Z Merkurjem v znamenju Rib je njegova komunikacija nežna in prijetna. Primanjkuje mu elementa ogenj, zato je včasih nesamozavesten in preveč natančen. Sonce ima v znamenju Rib, zato je to moški, ki izžareva milino, prodornost in močno karizmatičnost. Romantičnost je tisto, kar bo znal vedno nuditi. Njegov Mars se nahaja v znamenju Škorpijona, zato je pri njem zaznati močno čustvenost in strastnost, kajti zanj življenje brez spolnosti nima pravega smisla. V življenju hoče vse ali nič. On ne pozna neke sredine, niti ne sive barve ali vmesnih kombinacij.

Težko se spušča kar tako v odnose, ko pa se zanj odloči, potem ga tak odnos v popolnosti prevzame, zato ne vidi in ne sliši ničesar okrog sebe in je sposoben biti popolnoma zvest.

Jupiter ima v znamenju Kozoroga zato ga spremlja močna želja po dosežkih v zunanjem svetu in povezanost z napredkom na splošno. Je izjemno pameten in sposoben do najmanjše podrobnosti načrtovati svojo pot do uspeha, ter pri tem ohraniti močan optimizem. Nikoli ne pretirava in se ne zapleta v nepomembne stvari v življenju, saj mu je škoda njegovega dragocenega časa.

24. marca praznuje Ajda Smrekar

Ajdo v življenju vodi močna vera, ki ji daje smisel življenja. Lahko si vizualizira želje in si močno prizadeva, da bodo sanje uresničene, saj se velikokrat počuti, kot da ima poseben namen v življenju ali duhovno povabilo. S Soncem v znamenju ovna je njena osebnost izrazito stabilna, rada uveljavlja svojo voljo in običajno vztraja tudi takrat, ko skoraj vsi obupajo. Ona je tista, ki vedno pove resnico, tudi če je kruta in boleča. Njena neposrednost in iskrenost ne poznata meja, kar šibki ljudje težko prenesejo. Zadeve vidi v realni luči in svetuje na konkreten neposreden način, če se ljudje ne morejo spremeniti Ajde to ne zanima, to je njihova težava.

Nikoli ne reče ne, ko so na sporedu nove izkušnje.

Ajda je pravi ekscentrični genij in njen um je čudovit. S pomočjo intenzivne intuicije in psihične sposobnosti zna ideje popeljati v realnost. Pogosto lahko hitrost duševne dejavnosti vodi do prehitrih skokov v zaključke. Pomanjkanje metodološke analize lahko privede do napačnih predpostavk, spremenljivih pogledov ali dolgčasa. V prijateljskih odnosih jo spremlja spontan pristop, vedno zna izkoristiti vse priložnosti, katere se pojavljajo pred njo.

Planetarni premiki, astrološka napoved za mesec februar

Katera astrološka znamenja bodo imela v mesecu marcu največ sreče na področju denarja in kariere?

Na področju denarja in kariere boste imeli v marcu največ sreče rojeni v znamenju ovna, raka in rib.

Katera astrološka znamenja bodo imela v mesecu marcu največ sreče na področju zdravja in počutja?

Največ sreče na področju zdravja in počutja boste imeli v marcu rojeni v znamenju biki, levi in vodnarji.

V katerem znamenju se bo v mesecu marcu nahajala Venera?

Venera se bo do 6. marca nahajala v znamenju kozoroga, nato preide v znamenje vodnarja.

V katerem znamenju se bo v marcu nahajal Mars?

Mars se bo do 6. marca nahajal v znamenju kozoroga, nato preide v znamenje vodnarja.

Preberite tudi KAKO RAZLIČNI STA IGRALKI LEA IN MILA (ANJA IN ŠPELCA)?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V začetku meseca marca vas bo presenetila novica z zanimivo vsebino. V prvem trenutku boste navidezno ravnodušni, potem pa boste začeli spraševati o vseh podrobnostih. Službeno se bodo zadeve uredile, zgodba ki vam jo bo posredoval sodelavec se vam bo zdela izredno zanimiva, vseeno pa nimate dovolj moči, da bi se vključili v nekaj tveganega.

Sprostili se boste šele, ko boste sigurni vase. Stvari se bodo v zadnjem delu marca, ko bo Sonce v vašem znamenju širile na drzen in temeljit način. Tudi doma boste deležni podpore. Če si želite, da bi se na osebnem področju nekaj zgodilo, ne čakajte. Vse kar vam do sedaj ni uspevalo, vam bo šlo v zadnjih dneh marca precej bolje od rok. Poskušali boste uvesti tudi nekaj popestritve v odnose.

Smernica za boljše počutje v marcu
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

V igri usode boste imeli v začetku marca na voljo več odločitev. Sprejeli boste tisto, katera vam bo prinesla močno razbremenitev.  Poskusili boste na vsak način dokazati svoj prav, tudi pri nakupih boste neustavljivi in nepremišljeni. Čeprav boste v sredini meseca vedno bolj zaznavali materialno praznino, se boste zadovoljili s prijetnimi odnosi.

Zato boste zelo radodarni, mogoče ne ravno z denarjem, ampak tudi z dobrimi deli ali pozitivno energijo. Na ljubezenskem področju boste v zadnjem delu marca, ko vam bo godil vpliv Venere pometli s slabo voljo in usmerili v bolj sproščen odnos ter več iskrene komunikacije. Mars bo v zadnjih dneh meseca dvignil vaše razpoloženje in dodal nekaj energičnosti ter prebudil pogum.

Smernica za boljše počutje v marcu
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Ne potrebujete veliko, morda le kakšno prijetno besedo. V začetku marca vam ne bo najbolj enostavno, saj se boste intenzivno soočali s preteklimi lekcijami. Močne zavore, ki ste jih čutili, bodo minile. Lažje se boste prilagajali delu v skupini. Ne zanemarjajte pa tokrat drobnega tiska, ki vas bo opozarjal na napake in nevšečnosti. Pohvala, ki je niste pričakovali, bo razbohotila misli in vas usmerila v optimizem.

V ljubezni boste v zadnjem delu marca, ko bo Sonce potovalo po znamenju ovna zaskrbljeni. Opravkov se boste lotili postopoma in temeljito. Zaradi prezaposlenosti boste v zadnjih dneh marca precej odsotni, vendar se potrudite in svojo pozornost namenite tistim, ki jih imate radi. Če boste preveč razpuščeni, bodo dejanja naletela na kritiko.

Smernica za boljše počutje v marcu
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Okolje vam bo v začetku marca, ko boste zaradi Sonca v ribah močno senzibilni zelo pomembno. Povezovali se boste z ljudmi, ki bodo pripravljeni razumeti vsa stališča, tudi tista, povezana z domišljijo. Več sreče in energije boste imeli proti sredini marca, ko se boste sprostili kjerkoli se boste nahajali.

V ljubezni boste v zadnjem delu marca, ko bo Sonce v ovnu nekako neodločni. Vezani, v partnerstvu bo na prvi pogled vse idealno, vendar bodite previdni, da vas to ne bo zapeljalo v preveliko brezskrbnost. Samski, dobili boste pozitiven odgovor na vprašanje, ki ste ga morda že skoraj pozabili. V zadnjih dneh marca lahko pričakujete več klicev in elektronskih sporočil.

Smernica za boljše počutje v marcu
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Pri delu boste v začetku marca kljub zanimivim predlogom ostali na trdnih tleh. Zavedate se, da vas čaka še dolga pot, zato se boste požrtvovalno trudili in upali da vas opazijo. V ljubezni se boste ukvarjali z negativnimi spletkami, ki jih bo povzročil nekdo, ki vam ne privošči sreče. Pogodbe in druge pravne podrobnosti bodo delovale v vaš prid, vendar bo vse skupaj za vas nekoliko naporno.

Izogibajte se pogovorov o denarju, tudi če ga imate dovolj, ni čas, da bi ga posojali, ker ga boste težko dobili nazaj. V zadnjem delu marca, ko se bo Sonce nahajalo v znamenju ovna se bo potrebno postaviti zase in začeti razmišljati o stabilnih ter dosegljivih ciljih. Imejte več posluha za tiste, ki vam želijo pomagati.

Smernica za boljše počutje v marcu
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

V začetku marca se bo na področju kariere izkazalo, kaj si kdo misli in kaj nekdo namerava. Ostanite mirni in zbrani, saj bodo kljub čudnim vibracijam izzivi na delovnem mestu počasi začeli pronicati v ospredje. Sledili boste svoji resnici, ki vam obljublja razrešitev težavne situacije. V drugi polovici marca boste znali poiskati upanje in lažje kot običajno boste sledili ugodnim spremembam.

Pridobili boste samozavest in energija se bo širila in rasla tudi v krogu sodelavcev. Proti koncu marca, ko se bo Sonce nahajalo v ovnu ne boste prepoznali bistvenih lastnosti, če si ne boste osvetlili vsakega dejstva posebej. Na delovnem mestu boste morda obtožili napačno osebo za različne zaplete, ki vam preprečujejo, da bi prišli do vrha.

Smernica za boljše počutje v marcu
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Če ste se še včeraj osredotočali na manjše težave, se bo situacija v prvih dneh marca izboljšala. Namigi, katerih boste deležni vam bodo dali moč, vendar bo predvsem od vas odvisno, kaj boste naredili. Sestavljali boste prelep mozaik odnosov na delovnem mestu. S pozornim poslušanjem lahko veliko pridobite.

Čas je že, da nekdo razširi vaša duhovna obzorja. Tisti, ki ste v razmerju, pričakujte v zadnjem delu meseca z naklonjeno energijo Venere nekaj prijetnih preobratov v vezi. Končno boste začeli razmišljati tudi o sebi in o svojih prioritetah, kar bo ljubljeni osebi zelo všeč. Odločno boste nekomu od domačih povedali, da imate bremena dovolj, pri tem vam bo priskočil na pomoč takten pristop.

Smernica za boljše počutje v marcu
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Pogumno ter samozavestno boste načrtovali mesec marec in se spogledovali s tveganji. Soočite se s tem, da lahko naredite tudi napako, in bodite pripravljeni na kompromise, ki se bodo izkazali kot zelo pozitivni. Nikar ne bodite začudeni, če vas bodo prosili za nasvet, ne samo v poslovnih zadevah, ampak tudi zasebno.

Na čustvenem področju se boste nekoliko oddaljili od simpatije ali ljubljene osebe, vendar se boste kljub temu dobro počutili, zato vam bo godilo neobremenjeno druženje. Samski škorpijoni se boste namesto ljubezni posvečali delu in drugim zadevam povezanim z denarjem. Konec meseca bo napet, vi pa nervozni, zaradi nerešenih zadev.

Smernica za boljše počutje v marcu
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ne glede na to, da bodo vaši občutki zaradi vpliva Sonca v ribah bolj nagnjeni v negativno stran, se morate sprijazniti z nekaterimi dejstvi. Impulzi, ki bodo ves čas  prisotni bodo dodana vrednost. Večje obremenitve in nesoglasja sledijo v sredini meseca, ko boste zaslutili, da se oddaljujete od bistva.

Pomembno je, da povlečete poučno izkušnjo in se zavihtite v spontano delovanje, po drugi strani pa se boste počutili nekoliko izgubljeno. Trdnost in finance vam v zadnjem delu marca, ko bo Sonce potovalo po znamenju ovna nakazujejo pozitivno situacijo. V vas se bo prebudila zavest, upali si boste še bolj tvegati, ne glede na negativne vzorce in preteklosti.

Smernica za boljše počutje v marcu
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Tako na čustvenem, kot tudi na družinskem področju boste v začetku marca zaradi ugodne energije rib zadovoljni. Večjih težav v partnerstvu ne bo, zato se boste osredotočili na kariero in finance. Na kariernem področju lahko pride do veliko nesporazumov, zato bodite pripravljeni na vtikanje drugih ter prilagajanje.

Bodite previdni v komunikaciji, ne dovolite si, da vas nerazumevanje nekoga spravi v kočljiv položaj. V zadnjem delu meseca marca bo na prvem mestu ljubezen, zato počakajte, da se čustvene želje in potrebe skristalizirajo. Spremenite počasi razmerje med kariernimi in zasebnimi cilji. Postavite jih tako, da bodo tudi po meri okolice.

Smernica za boljše počutje v marcu
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Čeprav boste v začetku marca na področju kariere in izobraževanja nekoliko površni, bodo vaši rezultati pozitivni. Čas bo ugoden za odkrivanje priložnosti ter iskanje samega sebe in svojega smisla. Na področju čustev boste delovali z občutkom za ljubezen in sočutje. Večjih težav ni na vidiku, bo pa potrebno slediti svojemu nagonu.

V zadnjem delu marca vas bo Mars opomnil, da je tukaj čas urejanja financ. Zaostale obveznosti ne bodo tako tragične, da bi vrgli puško v koruzo. Veliko stvari se vam bo ponujalo in potrebovali boste trezno glavo, da se odločite pravilno. Dobro izkoristite v zadnjih dneh marca energijo ovna in ponujene priložnosti, saj bodo na razpolago le omejen čas.

Smernica za boljše počutje v marcu
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Soočenja vas v začetku marca, ko se bo Sonce nahajalo v vašem znamenju čakajo še posebej na poslovnem področju, kjer bodo potrebna določena dokazovanja, povezana s financami. Lahko se znajdete v položaju, ko bi z nekaj več pritiska, slabe volje ali agresivnosti lahko dosegli več, še posebej če bo šlo za neke vrste tekmovanje.

Pazite, da boste mislili tisto, kar boste rekli in rekli tisto, kar boste mislili. Potrudite se v zadnjih dneh marca, ko boste bolj prodorni okoli vseh ustvarjalnih in umetniških načrtov. Dajanje pomoči nekomu, ki jo resnično potrebuje vam bo podarilo dober občutek. Vaša občutja bodo poglobljena, tako pozitivna kot negativna.

Smernica za boljše počutje v marcu