Mesečni horoskop JUNIJ 2022

Mesečni horoskop JUNIJ 2022 za vsa astrološka znamenja

S pomočjo Sonca v znamenju dvojčkov se boste do 21. junija, ko preide Sonce v raka nekoliko lažje sprostili, ter z odlično komunikacijo dosegli tudi realizacijo dolgo načrtovanih zadev. V odnosih bo začutiti več pozitivne energije in manj nesmiselnih zapletov, kar vas bo usmerilo v bolj spontano delovanje. Prijateljski odnosi obarvani z veliko mero pozitivne energije, ne računajte pa preveč na zanesljivost. Če se boste razjezili, se boste tudi hitro ohladili. Trma ne bo vaša popotnica, saj vam bo škoda vašega dragocenega časa, da bi o vsaki zadevi dolgo premlevali in jo analizirali, raje se boste direktno soočili. Vaš vsakdan bo dobil bolj živahne barve, kar vas bo razveseljevalo. Na vrsti sta igrivost in radovednost, ki je lahko pri določenih pripadnikih zračnih znamenj močno povečana. Ljudje vas bodo lažje razumeli.

Nekaj težav se lahko pojavi tistim, ki vaše delo zahteva močno koncentracijo, malce boste tudi površni, vendar kljub temu iznajdljivi.

Finančne zadeve se bodo v zadnjem delu junija uredile, več sreče boste imeli tudi pri raznih špekulacijah in igrah na srečo. Venera bo poskrbela, da bo v odnosih več prijaznosti, razigranosti in sproščenih pogovorov, ki vas bodo vznemirjali na pozitiven način. Z lahkoto boste govorili o svojih občutkih, saj vas ne bo strah odziva. Povečana bo samozavest, pojavi se lahko tudi želja po kakšni bežni avanturi, o kateri pa najprej razumsko razmislite. Obdobje za vami je očistilo določene strahove in šibkosti, sedaj ste pripravljeni na nove prigode. Hrepeneli boste po tem, da si uredite življenje, misli in finance.

Mesečni horoskop JUNIJ 2022 za vsa astrološka znamenja

ZNANI, KI PRAZNUJEJO V MESECU JUNIJU

3. junija praznuje Klemen Slakonja

Njegovo Sonce se je ob rojstvu nahajalo v 10. Hiši znamenja dvojčkov, zato mora razvijati koncentracijo, otresti pa se mora površnosti, muhavosti, razdražljivosti in nezanesljivosti. Ta vpliv kaže na živahnega, lahkotnega, komunikativnega in neobremenjenega človeka. Njegova vitalna energija je poživljajoča, sproščujoča in mentalno stimulativna. Je mnogostranski in vse ga zanima, toda njegova pozornost je kratkotrajna. Stremeti bi moral h kar največji meri osebne svobode in ohranjanju manevrskega prostora. S Soncem v 10. hiši se v svojem življenju osredotoča na posel, kariero in pazi na podobo, ki jo kaže v javnosti.

Želi biti viden, prepoznan in cenjen.

Mars se je ob njegovem rojstvu prav tako nahajal v 10. Hiši dvojčkov, kar nakazuje, da je entuziastičnega značaja in nenehno na poti. Hitro se za nekaj ogreje in navduši, a tudi hitro odneha. Pogosto se obnaša zaletavo in potrebuje predvsem umiritev, ko je čas za to, in pa delovanje s ciljem. Začrtati bi si moral bolj jasne cilje, četudi se ne zdijo vedno dosegljivi. Je popotniška duša, ki vedno na vsakem koraku išče nove dogodivščine.

30. junija praznuje Lara Jankovič

Njeno Sonce se je ob rojstvu nahajalo v znamenju raka. Je ženska v pravem pomenu besede, lepa, atraktivna, hkrati pogumna in nežna. Dokler je v središču pozornosti cveti, ter je komunikativna in ima vedno kakšno dobro idejo. Ko se znajde v ozadju pa lahko postane ljubosumna in celo malce konfliktna. Njen videz je eleganten in vedno dovršen do potankosti. Tudi ko je oblečena v udobna oblačila, zgleda čudovito. V odnosih je prilagodljiva, vendar ima tudi ona svojo mejo in se kljub temu, da je sočutna ne pusti izkoriščati in manipulirati.

Svoboda, po kateri hrepeni je na drugem mestu, na prvem mestu je družina, ki je zanjo sveta.

Ob rojstvu se je njen Mars nahajal v znamenju vodnarja. Svoboden duh in samozavest sta ključnega pomena zanjo. Življenje zna zajemati s polno žlico, ter najprej poskrbi zase. Nikoli ni v vlogi žrtve in svoje težave večkrat pometa pred preprogo, kar ji lahko v kasnejših letih povzroči nekaj težav na psihičnem področju. Hrepeni po drugačnosti, inovativnosti in avanturah, hitro se začne dolgočasiti, tako pri delu, kot tudi v partnerskem odnosu, zato se mora svet okoli nje ves čas vrteti s pospešeno hitrostjo, ki bi jo najraje regulirala sama.

Planetarni premiki, astrološka napoved za mesec junij

Katera astrološka znamenja bodo imela v mesecu juniju največ sreče na področju denarja in kariere?

Na področju denarja in kariere boste imeli v juniju največ sreče rojeni v znamenju ovna, dvojčkov in leva.

Katera astrološka znamenja bodo imela v mesecu juniju največ sreče na področju zdravja in počutja?

Največ sreče na področju zdravja in počutja boste imeli v juniju rojeni v znamenju bika, device in strelca.

V katerem znamenju se bo v mesecu juniju nahajala Venera?

Venera se bo nahajala v znamenju bika, nato 23. junija preide v znamenje dvojčkov.

V katerem znamenju se bo v juniju nahajal Mars?

Mars se bo v juniju nahajal v znamenju ovna.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Poskrbite v začetku junija s pomočjo Sonca v dvojčkih za osebno počutje, saj trenutno niste v najboljši koži. Odklopite in se poskusite narediti nekaj zase, nikar se neprestano ne obremenjujte z načrtovanjem, ampak se preprosto prepustite svojim notranjim občutkom. V delovnem okolju boste svoje znanje v sredini meseca dobro tržili zato vam zaslužka ne bo manjkalo.

V zadnjem delu meseca boste imeli še eno priložnost, da se izkažete. Povejte na glas, kaj nameravate storiti, da ne boste nekoga preveč presenetili. Vaši dogovori bodo uspešni, tudi s sodelavci se boste ujeli na simpatičen način, kar vodi k večji storilnosti. Zadnji dnevi v juniju bodo namenjeni skrbi za zdravje.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Situacijo, ki vas že dlje časa obremenjuje je bolje končati in znova premisliti, sicer bodo ostale rane in nerešene zadeve, ki bodo vplivale na počutje tudi v obdobju, ki je pred vami. V ljubezni nikar ne komplicirajte, raje se predajte brez odvečnih zadržkov, saj boste sanjarili o romantičnih podvigih. Utrnilo se vam bo nekaj nenavadnih zamisli, zato čim prej ukrepajte.

Dokler boste samo razmišljali in ne boste naredili nobenega koraka, se bo v mislih neprestano kopičil nemir, ki vam bo onemogočal spremeniti pomembne zadeve. Proti koncu meseca bo zelo pestro tudi zaradi Marsa in njegovih aspektov, posebno ob prepletanju poslovnih zadev z ljubezenskimi pripetljaji. Morda celo začnete znova, saj boste izredno iznajdljivi.

Smernica za boljše počutje v juniju
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V začetku junija, ko vas bo spremljal vpliv Sonca v vašem znamenju boste zakorakali nekoliko nezadovoljni na področju odnosov. Za konflikte ne boste imeli ne dovolj časa ne energije, zato ravnajte tako kot pričakujejo od vas in se v določenih situacijah raje prilagodite. Čakanje na pomemben odgovor se vam tokrat ne bo obrestovalo, saj se predobro poznate in veste, da boste slej ko prej potegnili črto in želeli direktne odgovore na svoja vprašanja.

Priporočljivo bi bilo, da najprej razmislite, preden nekoga obtožite. Konec junija vam bo zmanjkalo izgovorov, obstoječim obveznostim boste dodali nove in na delovnem področju poiskali čudovit izziv, s temelji v prihodnosti.

Smernica za boljše počutje v juniju
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V začetku junija boste morali pokazati veliko poguma, saj bodo ljudje okoli vas zelo zahtevni in kritični. Popotnica za naprej bo dejstvo, da morate potegniti črto in začeti gledati bolj nase. Napetosti v odnosih se počasi umirjajo, vendar se vas lahko dotakne  potrebo po odmiku. Stik s samim sabo lahko močno izboljša vaše počutje in vas popelje v nove razsežnosti.

V zadnjem delu junija vas bo spremljal ugoden vpliv Venere, zato nima smisla, da se obremenjujete s tem, kaj si mislijo o vas drugi, pomembno je predvsem, da ste zadovoljni sami s sabo ter da ne pretiravate pri svojih načrtih, čeprav boste trdno prepričani vanje. Ne poskrbite se odzvati na področju zdravja.

Smernica za boljše počutje v juniju
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Čeprav vam planeti v začetku junija morda res ne bodo najbolj naklonjeni, si lahko kljub temu pričarate prijetne trenutke, le sproščeni boste morali biti. Večkrat boste pomislili tudi na to, da nekdo premalo stori za vas, medtem, ko se vi zanj trudite na vse možne načine. Morda je čas, da se distancirate. Sredi junija se boste intenzivno posvetili osebnim zadevam, ki čakajo na realizacijo.

Lažje kot v preteklem obdobju se boste soočili s svojimi strahovi na ljubezenskem področju in jih uspeli premagati z optimizmom in samozavestjo. Samski izkoristite proste večere za živahno druženje, ki vas lahko popelje v resno razmerje po katerem hrepenite. Postavite si bolj trdne cilje in pri njih tudi poskušajte vztrajati.

Smernica za boljše počutje v juniju
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

V junij stopate nemirni, skušali boste razčistiti neke zadeve, vendar se lahko zapletete  v prepir, ki vam bo ne le pobral ogromno energije, ampak tudi v prihodnjem obdobju poskrbel za nekaj slabe volje in nezadovoljstva. Morda je napočil čas, da se s težavami pričnete soočati na drugačen način kot ste to počeli do sedaj.

V sredini junija boste na področju kariere presegli sami sebe, saj boste dovolj močni, da naredite tisti korak, ki ga imate v mislih že dlje časa, pa nekako niste zbrali pravega poguma. Kljub vsemu pa vas bo nadrejeni s svojim nastopom in zahtevami nekoliko razočaral. Zaustavili se boste in poskušali poiskati pravo pot, ki vas bo vodila k bolj spontanemu sprejemanju kritike.

Smernica za boljše počutje v juniju
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Situacija na področju kariere bo v začetku junija, ko boste s Soncem v dvojčkih deležni presenečenj spremenila vaš pogled na svet in v vsakem trenutku boste razpoloženi za napredek. V smeri boljših odnosov boste na pijačo povabili sodelavca ali sodelavko, ki razmišlja podobno. Mars vam na ljubezenskem področju prinaša nekaj manjših zapletov, zato bodite pozorni, da bodo besede iskrene.

Vezanim se proti koncu meseca, ko se bo Sonce nahajalo v raku nakazuje lepo obdobje, ki bo umirilo odnose in vam pričaralo več zadovoljstva. Pogovorili se boste tudi o tistih stvareh, ki so bile še pred kratkim kamen spotike. Vse skupaj vas bo notranje umirilo.

Smernica za boljše počutje v juniju
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

ŠKORPIJON

Skušajte na področju kariere zmanjšati zahteve, ki jih v zadnjem času odločno, na trenutke pa celo ostro postavljate. Sodelavci imajo drugačne želje kot vi, ki se jih morate naučiti spoštovati. Če so v določenem odnosu nastale težave, se bo situacija začela v sredini junija, ko boste bolj umirjeni, premikati v pravo smer. Najboljše počutje pa prihaja konec junija, ko boste zelo stabilni.

Všeč vam bo improvizacija, saj boste spretni in hitro boste našli prave odgovore na določena vprašanja in s tem nekoga celo očarali. Hrepeneli boste po novostih, tako na poslovnem kot na čustvenem področju. Godila vam bo pozornost nasprotnega spola.

Smernica za boljše počutje v juniju
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nikar v začetku junija, ko bodo informacije zaradi Sonca v dvojčkih netočne ne jemljite vsega preveč resno. Počakajte, da boste izvedeli celotno zgodbo v ozadju, šele takrat se boste lahko odločali. Vaša iznajdljivost bo navdihnila nekoga, ki bo pripravljen prisluhniti. Posledično bo tudi napetost v okolici nekoliko popustila, lažje se boste zbrali.

Spodbudne vplive Marsa boste sredi meseca najlažje izkoristili na ljubezenskem področju. Sreča bo tokrat resnično na vaši strani, čeprav se ne boste mogli odločiti, kakšna naj bi bila prava ljubezenska taktika, s katero bi se pomaknili kakšen korak naprej in si oddahnili od zadev, ki vas vlečejo navzdol. Dovolite nekomu ki vas zelo dobro pozna, da vam razloži nekaj pomembnega za vas.

Smernica za boljše počutje v juniju
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

V začetku junija se bo izkazalo, kje je resnica in kaj lahko od nekoga pričakujete. Prihaja tudi nekaj nepričakovanih informacij, vezanih na čustveno življenje. Nimate dovolj časa za vse, zato boste burno odreagirali. Venera vam prinaša realizacijo čustvenih zadev in več optimizma, povezanega z nasprotnim spolom. Pametno je, da izrazite svoja čustva in pričakujete konkreten odgovor iz nasprotne strani.

Samski kozorogi se boste veliko ukvarjali s svojo zunanjostjo in želeli biti še lepši in privlačnejši. Morda obiščete kozmetični salon, ali pa se odločite za stilsko preobrazbo.  Na področju kariere vam bo proti koncu junija uspelo zelo jasno izraziti, kar mislite. Prav tako boste razumeli, kaj drugi želijo od vas, zato bo čas odličen za razčiščevanja odnosov.

Smernica za boljše počutje v juniju
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Pričakovali ste več razumevanja za svoje zamisli, vendar se lahko nekaj pomembnega v začetku junija zaplete. Ob upoštevanju nasveta se boste znebili težave, ki se vam zadnje čase pogosto ponavlja. V sredini junija zaupajte šestemu čutu in mu pogumno sledite. Sicer vas čaka naporen čas, vendar zvezde kažejo, da se bo končno začel uresničevati tisti načrt, ki ste ga v preteklosti skovali.

Z veseljem boste več časa posvetili ljubljeni osebi, ki se bo vsekakor odzvala. Samski boste tokrat v stalni pripravljenosti na ljubezenske pustolovščine. Na področju dela boste v zadnjih dneh junija delovali počasi, a kljub temu učinkovito. Izogibajte se pogovorom o negativnih stvareh.

Smernica za boljše počutje v juniju
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Odprti za sveže ideje in nove obraze se boste podali v mesec junij. Sedaj lahko brez slabe vesti pokažete svojo ambicioznost in strast. Ponosni boste ugotovili, da zmorete zadovoljiti različne interese. V ljubezenskih odnosih bo več prijaznosti in spontane naklonjenosti, kar vas bo pomirilo in popeljalo v prijetno sanjarjenje.

Približali se boste tudi nekomu, ki je povezan s preteklostjo in vas na čuden način še vedno obremenjuje. V zadnjem delu junija, ko se bo Sonce nahajalo v raku, bo na vrsti nekaj, pri čemer ste iznajdljivi. Nekdo vam bo pomagal, da boste v zahtevnem krogu zablesteli s svojimi idejami. Izražali boste hvaležnost, ki bo na drugi strani toplo sprejeta.

Smernica za boljše počutje v juniju