Mesečni horoskop JULIJ 2024

Mesečni horoskop JULIJ 2024 za vsa astrološka znamenja

Estimated reading time: 13 minut

Energija Sonca v znamenju raka, ki označuje prijeten poletni čas prinaša premišljenost in nežnost. Brezglavo delovanje se umika, prihajajo bolj umirjene ter preverjene odločitve. Želja po stabilnosti in urejenih medsebojnih odnosih bo tako zelo močna, da se boste raznim soočenjem težko izognili. Ta vpliv poudarja družinsko srečo ter sedenje okoli obložene mize, čas raka je topline poln poletni čas, ljudje se povezujemo, ne manjka zabave ali veselja. Počutili se boste, da lahko nekoga rešite, morda celo sebe. Počutili se boste nekaj let mlajši, zlasti rojeni v vodnih znamenjih. Mesec julij se bo razprostrl v najlepših barvah, prihaja veliko veselja, entuziazma, igrivosti in dobre volje.

Ne bodite presenečeni, če v odnosih izbruhne kakšen nepričakovan konflikt, ki se mu boste težko izognili. Upoštevajte, da morajo besede privreti na plano, v smeri, da se zadeve začnejo reševati. Raje boste poslušali kot govorili, toda znali boste sočutno prisluhniti tujim težavam, svetovati in pomagati. Postanete lahko čustveno navezani na predmete, zato obdobje ni najboljše za pospravljanje omare.

To je čas velikih priložnosti, če le imate pravo usmeritev, zato vas opogumljamo, da razvijate naprej svoje ideje, četudi so še tako nenavadne, pomembno je, da so projekti dolgoročno dobro zastavljeni. Otroci bodo v tem obdobju vir vašega navdiha. Vpliv leva vas bo soočil z dejstvom, da boste morali odnose s svojimi bližnjimi postaviti na drugačne temelje.

Mogoče ste pretiravali v določenih stvareh in vam je sedaj žal. Obrnite nov list, nikoli ni prepozno in se opravičite za izrečene besede, čeprav so vas drugi mogoče samo narobe razumeli. Všeč vam bodo poudarjene obline, ter ženstvenost. V zadnjem delu julija, ko nastopi Mars v znamenju dvojčkov se varujte brezglavega sklepanja ter odločanja. Znašli se boste predvsem zaradi iznajdljivosti in odlične komunikacije.

Sonce se je ob njenem rojstvu nahajalo v znamenju raka. Je izredno čustvena in občutljiva oseba, romantičnega značaja. Ljubi dom in družino in se jim tudi z vso predanostjo posveča. Ima zelo dober spomin, močno intuicijo, veliko sanja in njena dejanja so običajno zelo podložna Luninemu vplivu. Ima nenavaden smisel za humor. Ker je oseba, ki je ranljiva in občutljiva na zunanje vplive, potrebuje veliko časa zase ter potrditev s strani bližnjih.

Ima veliko fizične energije, ki jo zna izkoristiti pri športnih aktivnostih. Luna se je ob njenem rojstvu nahajala v znamenju strelca, zato je izjemno entuziastičnega značaja in nenehno na poti. Odlikuje jo večna žeja do učenja življenjskih modrosti, privlačijo jo filozofske, pa tudi novinarske in pisateljske vode. Nenehno se predaja branju, raziskovanju, spoznavanju novih ljudi, širjenju pogledov na svet.

Mesečni horoskop JULIJ 2024 za vsa astrološka znamenja

Sonce ima v znamenju raka zato potrebuje veliko prijaznosti in ne prenese ugovorov, zato je tudi kot partner precej muhast. Obožuje mirno in lagodno življenje, kjer v okrilju toplega doma in družine vedno počne nekaj koristnega in se zabava na svoj način. Je zelo hitra in privlačna oseba ki zna nasmejati vsako družbo. Merkur v znamenju raka je kriv za njegovo premišljeno in dovršeno komunikacijo.

Ima močno voljo, ki ga pogosto neusmiljeno vodi k cilju, ne glede na vse ovire, ki jih srečuje na poti. Težko ga je prevarati, saj je vedno v pripravljenosti. Teži k popolnosti in zaradi tega nenehno odkriva napake pri sebi in pri drugih, kar je lahko nekoliko moteče za okolico. Takšen je tudi njegov odnos do dela, zato je odličen vodja, ki spregleda tudi droben tisk in se zna postaviti zase ter zna soljudi. Ugled je zanj ključnega pomena, zato se ves čas trudi, da ga ne bi pokvaril.

Vas zanima, kje so se ob rojstvu nahajali vaši planeti? Preverite brezplačno NATALNO ANALIZO!

V katerem znamenju se bo v mesecu juliju nahajala Venera?

Venera se bo nahajala v raku, 11. julija preide v znamenje leva.

V katerem znamenju se bo v juliju nahajal Mars?

Mars se bo do 20. julija nahajal v biku, nato prehaja v znamenje dvojčkov.

Katera astrološka znamenja bodo imela v mesecu juliju največ sreče na področju denarja in kariere?

Na področju denarja in kariere boste imeli v juliju največ sreče rojeni v znamenju ovna, device in strelca.

Katera astrološka znamenja bodo imela v mesecu juliju največ sreče na področju zdravja in počutja?

Največ sreče na področju zdravja in počutja boste imeli v juliju rojeni v znamenju bika, raka in vodnarja.

Preberite tudi KATERA ASTRO ZNAMENJA OBOŽUJEJO POLETJE, KATERA NE? in STE SPOSOBNI RAZMIŠLJATI S SVOJO GLAVO?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V začetku julija, ko se bo Sonce nahajalo v raku, vas bo prijetno presenetilo, da bodo znali spoštovati vaše prednosti in vrline. Zbistrili boste misli in ohladili vse napetosti, ki so bile v zadnjem obdobju prisotne. Pomembno bo, da v sredini meseca, ko se bo Merkur nahajal v znamenju leva na področju dela in denarja ne glede na dopuste vztrajate. Všeč vam bo, da se nič pomembnega ne bo dogajalo brez vas, saj boste glavni organizator in na vseh poletnih zabavah zvezda večera. V zadnjih dneh julija, ko se bo Mars nahajal v znamenju dvojčkov boste še bolj odkriti kot ste običajno, povedali boste točno to kar mislite. Posledice vas ne bodo zanimale.

Smernica in namig za lepši julij
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nepričakovani trenutki, ki jih boste zaradi energije Sonca v znamenju raka deležni v prvih dneh julija vas bodo navdali z nemirom in občutkom, da niste na pravi poti. Če boste hoteli kaj pomembnega spremeniti, skušajte to storiti na diplomatski način. Boljše priložnosti se bodo v sredini julija, ko vas bo bodrila energija Merkurja v znamenju leva pokazale na področju denarja, kjer boste zelo zadovoljni. V zadnjem delu julija, ko si boste zaželeli počitka, prisluhnite sebi, svojim potrebam, in tistim željam, ki so tesno povezane s področjem ljubezni. Samski biki in bikice, zelo boste zaupljivi, zato malo bolj popazite pri novih poznanstvih.

Smernica in namig za lepši julij
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V začetku julija, ko vas preko Venere in Sonca spremlja energija nežnega raka, se bo najbolj smotrno poglobiti v tiste kotičke notranjosti, ki jih običajno ignorirate. Razveselili se boste prihodnjih odločitev, ter tega, da se bo, če boste zaupali vase kmalu vse obrnilo v pozitivno smer. Pomembno odkritje povezano s talenti vas bo popeljalo k ustvarjanju. Mars v vašem znamenju vas bo v zadnjih dneh julija ves čas opozarjal pred napačnimi koraki, zato se ne bojte, ko se bo pojavila kakšna priložnost tvegane narave. Besede bodo v medsebojnih odnosih odločne, želeli se boste družiti z  zanimivimi sogovorniki, ki imajo svoje mnenje in pri njem vztrajajo.

Smernica in namig za lepši julij
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Energija Sonca v vašem znamenju vas bo v začetku meseca večkrat rešila iz kakšne zapletene situacije. Sledite intuiciji ter notranjim občutkom, saj boste sposobni narediti ogromno. Več napotkov boste dobili, bolj boste navdušeni nad zmago in pripravljeni slediti. Čeprav vas bodo z vseh strani obremenjevali s svojimi težavami, boste znali v pomembnem trenutku ohraniti rdečo nit in odreagirati, če bo to potrebno. Če ste v razmerju, ki vas nekako ne osrečuje, vam lahko na pomoč proti koncu julija priskoči energija Venere v znamenju leva, ki bo poudarila samozavest. Kar se tiče družinskih razmer se lahko v zadnjih dneh meseca zaradi vpliva Marsa v znamenju dvojčkov marsikaj zakomplicira.

Smernica in namig za lepši julij
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Z energijo Sonca v raku boste v začetku julija premišljeni, tihi in zelo previdni, saj se s svojim mnenjem, ki bo drugačno, ne boste hoteli izpostavljati. Nekaj vas bo v ozadju oviralo, zato se umaknite in si namesto da gojite jezo vzemite kakšen dan prosto. Zasebno boste v sredini julija postavljeni pred odločitve, ki bodo velik zalogaj, kljub temu ostanite močni in pokončni saj se bo vse razvilo v ugodni smeri. Zavedati se morate, da ustrezna rešitev zahteva več časa. Ko v zadnjem delu julija nastopi vaše obdobje se bo vse počasi skristaliziralo. Vse se bo sestavilo in vi boste tisti, ki boste izžarevali zelo pozitivno podobo. Ljubezensko dogajanje bo prepleteno z iskrenim pristopom.

Smernica in namig za lepši julij
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Ljubezensko stanje, ki vas je v zadnjem obdobju morda obremenilo se bo z Venero v znamenju raka v začetku julija stabiliziralo, kar vam prinaša miren spanec in zadovoljen pogled. Podali se boste v navidezne višave, ki lahko omogočijo nadaljevanje zanimive zgodbe ali pa poglobitve, v kolikor po njih hrepenite. Z veseljem boste zagrabili priložnost, da rešite zasebne odnose brez zamer. Na področju kariere se bo v sredini meseca vse odvijalo počasi, vendar boste gradili zelo trdne temelje, prav tako boste sposobni sprejemati resne odločitve. Na osebni ravni pričakujte proti koncu meseca več prijetnih energij, ki vas bodo popeljale v več druženja. Izkoristite kar se vam ponuja, škoda je, da bi vse skupaj zamudili.

Smernica in namig za lepši julij
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ponos vam ne dovoli, da bi v določeni situaciji odnehali, zato boste ignorirali energijo Sonca v znamenju raka, ki bo v začetku julija za vaš okus preveč nežna. V ljubezni še niste povsem prepričani v katero smer nadaljevati, zato ne sklepajte prehitro. Dogajalo se ne bo nič posebnega, vendar vseeno ne boste sposobni sprejeti ključne odločitve. Mars vam bo v sredini meseca julija pomagal pri pridobivanju osebne motivacije, kar vas bo počasi popeljalo do napredka. Nekaj previdnosti in premišljenosti vam ne bo škodilo, saj vas bo nekdo ves čas želel nadzirati. Ker vas bo v zadnjih dneh julija, ko se bo Sonce nahajalo v levu spremljala sreča, pogumno izrazite svoje misli.

Smernica in namig za lepši julij
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

V začetku julija, ko se bosta Sonce in Venera nahajala v znamenju raka se boste težko pomaknili naprej, saj boste prepričani, da morate najprej razčistiti s preteklostjo. Predvsem negativne spomine si boste težko izbili iz glave, zato se lahko prebudi občutek, da so čustva premočna, da bi jih lahko nadzirali. Zberite moči in dajte vse od sebe, prav tako se sredi meseca, ko boste bolj samozavestni znebite občutka frustracij. Zdravje in počutje vam bo v zadnjem delu julija, ko se bo Sonce nahajalo v znamenju leva dobro služilo, zato boste na področju gibanja zelo aktivni. Z veseljem boste svoj pogled usmerili tja, kjer se vam zdi, da bi lahko na področju ljubezni v prihodnje okusili nekaj sladkega.

Smernica in namig za lepši julij
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ko boste analizirali stanje, ter razčistili pomen vseh sprememb, ki so se zgodile v zadnjem obdobju, boste pripravljeni na nove stvari. Mars bo pomagal počistiti vse negativne vzorce in odstraniti dvome, zato bodo odločitve diplomatske in učinkovite. Če si boste nekaj zaželeli, imate vse možnosti, da vam uspe, saj besede ne ne boste želeli slišati. Veliko bolj jasno boste v zadnjem delu julija, ko se bo Venera nahajala v znamenju leva slišali svoj notranji glas. Prav tako se boste lahko pohvalili z močnejšo intuicijo, ki ji bo vredno slediti. Vodila vas bo v boljše razumevanje in uspešno sodelovanje. Prebudil se bo občutek, da ste splezali na zeleno vejo.

Smernica in namig za lepši julij
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Več pozornosti boste v začetku julija, ko se bosta Sonce in Merkur nahajala v znamenju raka namenjali temu, kar se dogaja znotraj vas. Obeta se vam intenzivno razčiščevanje ter osebna rast, ki bo olajšala naporne korake, s katerimi ste se trudili v preteklem obdobju. Zamikalo vas bo, da najdete odgovore na vsa nejasna vprašanja. Prav je, da vztrajajte pri svojem tempu in nimate previsokih pričakovanj. Končno boste v sredini meseca sami sebi zadostni, kar vam bo vrnilo moč, da dosežete vse, kar ste si zastavili. Čeprav boste v zadnji del julija, ki ga bo spremljalo Sonce v znamenju leva  zakorakali v dobri formi, ne počnite nepremišljeno vsega, kar vam pade na pamet. Prevelike sanje vas ne vodijo v pravi smeri, pomembna bo predvsem realnost.

Smernica in namig za lepši julij
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Razveselilo vas bo, da boste veliko pohajali, argumentirali in spoznavali nove obraze, ki vam lahko odprejo zanimive dimenzije. Močne zavore, ki ste jih čutili, bodo počasi minile. Lažje se boste prilagajali tudi na področju kariere, kjer lahko skupaj ustvarite nekaj, kar bo dolgoročno finančno donosno. Svoje prebliske, ki jih boste zaznavali v zadnjem delu julija, ko se bo Sonce nahajalo v levu uporabljate preudarno in počakajte na pravi trenutek. Prav tako bo pomembno, da čim prej pogumno pospešite nekaj, s čim ste odlašali. Največ boste naredili zase, če boste v zadnjih dneh julija skočili v neznano ter zamenjali okolje. Razveselil vas bo občutek, da si končno lahko spočijete.

Smernica in namig za lepši julij
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V začetku julija, ko boste z energijo Sonca v znamenju raka zamišljeni in malce odsotni  boste naleteli na nekaj težav z denarjem ali službenimi zadevami. Sprostite se in premislite, saj za pomembno odločitev očitno potrebujete več časa. Svojih delovnih nalog se lotite bolj organizirano. Zelo zanimivo na področju čustev bo v sredini meseca. Največ vam bodo pomenili zdravi ter uravnoteženi odnosi, zato boste vanje vlagali več truda in pozornosti. Osrečite sebe ter druge, saj veste, da ste oseba, ki morate dati svoja čustva na plano. Bodite v zadnjih dneh julija na področju družinskih odnosov strpni, ne dovolite, da skrbi prevladajo.

Smernica in namig za lepši julij