Poletje, je končno tukaj…

Nekateri poletje obožujete in nanj komaj čakate, nekaterim pa vroči dnevi ne predstavljajo nič pozitivnega in bi jih najraje preskočili. Ovnu, vodnarju in levu pa je vseeno, ali je vroče ali ne. To so znamenja, ki se vedno znajdejo v vsaki situaciji. Katera znamenje uživajo v poletju, katera pa bi jih najraje preskočila?

KONČNO POLETJE…

STRELEC

Strelec, ki je zelo navdušen nad širino in svobodo, si že v hladnih dnevih planira svoje nenavadne dogodivščine. Shranjuje ter označuje vsa možna potovanja, s katerimi bi lahko popestril svoje poletje. To je oseba, ki sonce, vročino in morje enostavno obožuje. Zanj je največja sprostitev skok v valove, seveda v globoke, saj je pogumen in se ne boji ničesar.

Odloča se za bolj nenavadne oblike dopustovanja. Morda celo za robinzonski način kampiranja. On obožuje življenje brez meja in poletje z veliko sonca, ter neskončne možnosti preživljanja časa na prostem. Z veseljem se strelec znebi vseh odvečnih modnih kosov. V vročih dneh si nadene ohlapno, udobno obleko ali kratke hlače ter svoje najljubše sandale.

RIBI

Ribica je že v duši povezana z vodo, vendar obožuje bolj njeno bližino, ki jo hladi in ji dovoli sproščeno posedanje, ter nabiranje energije za nove podvige. V prijetnem poletnem vzdušju rada prebere kakšen ljubezenski roman. Medtem, ko jo nežno boža lahkoten vetrič. Njene vibracije se odlično ujemajo s poletnimi energijami. Ker obožuje belo barvo, je to odličen čas za zasije v belih oblekicah, kratkih hlačah in se prepusti prijetnemu vetriču.

Ribi je oseba, ki zna uživati v romantičnih sprehodih in sladolednih dobrotah. Poletja pa se veseli tudi zato, ker bo sedaj lahko skoraj vsak dan na njenem jedilniku kakšna zdrava solata. Ko vsi ostali jamrajo, kako jim je vroče, ribica resnično uživa v toplem objemu sončnih žarkov.

TEHTNICA

Tehtnica, ki ji moda veliko pomeni, komaj čaka na vročino in poletne dni. Končno bo lahko eksperimentirala z različnimi novimi trendi in oblekla vse oblekice, ali nove hlače, ki si jih je kupila. Rada se v večernih urah, ob topli sapici sprehaja po mestu. Z veseljem odkriva razne znamenitosti, kar je zanjo v hladnejšem obdobju nesprejemljivo.

Tehtnica, ki je ljubitelj kulture, komaj čaka na številne poletne festivale, ki ji podarjajo širino. Zanjo ni bolj romantične situacije, kot je ogled filma pod sojem zvezd. Tam se njene misli popolnoma sprostijo in se zavijejo v prijetno tančico.

RAKICA

Rak, najbolj nežno znamenje, je velik ljubitelj poletnih dni. Končno lahko takrat plava do onemoglosti in se neobremenjeno nastavlja sončnim žarkom, brez da bi imel pri tem kanček slabe vesti. Rad ima gibanje, še bolj na kožo pa mu je pisano kampiranje v naravi. Seveda ob večjem jezeru, ali morju, saj si brez vode poletja enostavno ne predstavlja.

Rafting, kanjuning in podobni vodni športi so za raka odlična izbira. S tem povečuje svojo samozavest, poleg tega je lahko povezan z vodo, na zanimiv način. Ker je zelo romantičen, mu ustrezajo večerje na prostem. Seveda v dvoje, ki so zanj v toplem večeru neprimerljive z večerjo v restavraciji.

Poletje je končno tukaj
Poletje in brezskrbni dnevi

NE SPET TA VROČINA…

DVOJČKA

Dvojčkom je vedno vroče, zato poletje ni njihov najljubši čas. Raje se toplo oblečejo, kot pa da bi jim bilo vroče. Njihov hiter tempo jim narekuje, da so ves čas v gibanju. Tako da jih vročina hitro tudi zmoti. Venomer iščejo zavetje pred soncem in se hladijo s hladno pijačo. Klima je za dvojčke nekaj nujnega, tudi ko so na dolgem klepetu s prijatelji, se najraje umaknejo v najboljšo senco in se z veseljem izognejo sončnim žarkom.

KOZOROG

Kozorog, ljubitelj zime in hladnega ozračja, se poletnih vročih dni nič kaj ne veseli. Boji se, da zaradi sopare in neznosne vročine njegovi možgani ne bodo delovali kot je potrebno. Dopust sicer kozorog potrebuje. Vendar ne predolg, saj se boji, da brez njega delo ne bi potekalo tako kot si je zamislil. Raje kot na vročem soncu preživlja večere za računalnikom. V družbi močnega ventilatorja in čaka na konec poletja in ljubše, hladnejše ozračje.

DEVICA

Devica, delovna mravljica poletja ne mara najbolj, saj se ne želi ustaviti in s kakšnim spontanim dogodkom podirati svoje začrtane poti, ki jo je preveč težko gradila. Rada ima sprehode v naravi. Vendar ne v družbi sončnih žarkov. Veliko bolj uživa v senčnih predelih gozda, kjer lahko neobremenjeno zadiha svež zrak. Morje je zanjo sicer dobra izbira, vendar je čez dan ne boste srečali na plaži. Njo močni sončni žarki in vročina bolj utrujajo, kot pa vzpodbujajo.

BIK

Bik rad uživa in potrebuje veliko lepega, da je zadovoljen. Vendar vroči dnevi nikakor niso na seznamu njegovih prioritet. Vročina bika utruja, saj takrat ni več tako buden in prodoren. Poletnim aktivnostim na vročem sonce se bik raje izogne in si v miru privošči hladno pijačo v zavetju sence. Tudi za barvo kože mu je popolnoma vseeno, tudi če ni rjav, je pa ohlajen in zadovoljen. Preveč odprta oblačila tudi v največji vročini biku niso pisana na kožo.

12 ZVEZDNIH NA VEČERNI ZABAVI