Dnevni horoskop za torek 8. marca 2022

horoskop
Dnevni horoskop za torek 8. marca 2022

Dnevni horoskop za danes, torek 8. marca 2022

Predviden čas branja: 4 minutes

Dnevni horoskop za torek 8. marca 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Dan ženamednarodni praznik žensk. Nežne misli ter besede prinašajo odgovore na že dolgo zastavljena vprašanja. Ljubezen bo kot kocka sreče, le pravilno jo bo potrebno zavrteti in si nekaj zaželeti. 

Horoskop nasvet za današnji dan: Polni navdušenja, vitalni in neobremenjeni boste kos vsem situacijam, ki se bodo vrstile. Odločnost in samozavest bosta tako zelo intenzivni, da vas nihče ne bo mogel prepričati v nekaj, s čimer se ne strinjate.

horoskop
Lunin vpliv 8. marec, dan žena

Danes ob 19:39 uri Luna preide v znamenje Dvojčka

Danes skozi dan z luno v Biku prihaja notranja umirjenost. Tokrat bi se lahko soočili s svojo neodgovornostjo in ugotovili, kako trdno resnično stojite na realnih tleh v življenju. Dokažete lahko svojo sposobnost sporazumevanja, moč vodenja, saj prihaja čas usmerjanja energije v nove podvige. Živahnejše bo postalo tudi delovanje spolnih hormonov in vaše spolno poželenje bo naraslo. Pojavi se lahko tudi nekaj ležernosti, zato si nikar ne zadajajte pretežkih opravil. Danes je priporočljivo popiti čim več čiste vode in se morda celo odreči kavi, ki povzroča dehidracijo. Vse, kar boste danes vnašali v telo za krepitev in gradnjo, naj bi imelo dvojni učinek.

Posegali boste po zemeljskih barvah, vzorci in živahne barve vas bodo odbijale. Za več moči in ustvarjalnosti pa uporabite tigrovo oko.

Večer z luno v znamenju Dvojčkov, prinaša neobremenjenost in flegmatičnost. Ker so dnevi pred vami naporen čas, ko vas notranje napetosti silijo k dejavnostim, je presežek energije najbolje porabiti za sprostitvene športe in telovadbo, najraje v dobri družbi. Branje globokih knjig vam ne bo dišalo, težko se boste poglobili v resne odločitve, zato si raje privoščite kakšen sproščen klepet v dobri družbi. Najboljše za svoje telo boste storili, če se odločite za masažo ali limfno drenažo, ki bo danes zelo učinkovita. Močnejši vpliv boste čutili na področju prsi, jeter in želodca, zato se vam v večernih urah priporoča lažja hrana. Prilagodite svojo vadbo. Modni stil in izbira oblačil vas ne bo preveč obremenila, saj vam bo pomembno le to, da se v njih odlično počutite.

Rojeni v znamenju rib in dogodki na današnji dan:

  • Carl Philipp Emanuel Bach, nemški skladatelj
  • William Hamilton, škotski filozof
  • Alvan Clark, ameriški astronom, optik
  • Kenneth Grahame, angleški pisatelj
  • Otto Hahn, nemški fizik, nobelovec

Na današnji dan Klara Zetkin predlaga 8. marec za praznik žena. V Trstu je bilo ustanovljeno Slovensko dramsko društvo. Rodil se je italijanski skladatelj Ruggiero Leoncavallo in slovenski akademski slikar Ferdo Mayer. Rodil se je tudi ameriški glasbenik, član skupine The Eagles, Randy Meisner in ameriški igralec Aidan Quinn. Umrl je Ferdinand von Zeppelin, nemški graditelj zrakoplovov in ameriški režiser in producent George Stevens.

Moč ženske izvira iz dejstva, ki ga ne zna razložiti niti psihologija. Moške se lahko analizira, ženske … Samo obožuje!

Oscar Wild
Kako boste danes delovali na področju čustev?

Dnevni horoskop napoveduje, da bo tekom dne prisotna topla energija, proti večeru pa prihaja več razigranosti.

Katera astro znamenja boste danes doživela lepo presenečenje?

Lepo presenečenje boste doživeli rojeni v znamenju raka, leva in vodnarja.

Preberite tudi: ŽENSKA, VRTNICA IN NJEN POMEN ali TEDENSKI HOROSKOP

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Nehajte se venomer nad nečim pritoževati, ker bo s tem vaše počutje še slabše. Nadenite si nasmešek na usta in si privoščite obilico svežega zraka, ki vas bo prebudil.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Dopoldne, ko bo luna še v biku se osredotočite na obveznosti, posebno tiste, povezane z napornim delom. Nekdo bo morda zavrnil ali pa bo zahteval več kot v resnici pričakujete.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nekoga bi radi oblikovali čisto po svoje in pri tem ste prepričani, da imate prav. Ne bodite tako enostranski, delate prav to, česar pri drugih ne marate, zato čim prej zaključite.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V ljubezni se nikakor ne boste morali odločiti. Morda zato, ker niste sigurni vase, morda zaradi vpliva lune, ki zvečer prehaja v dvojčka. Poznate sebe in dvome, ki se pojavijo vsakič, ko ste nezadovoljni.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Obrnili se boste vase, zato bodo v ljubezenskem življenju pomembno vlogo igrali drobni spomini, ki bodo silili na površje. Morda boste potrebovali kakšen moder nasvet.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Delo vas lahko prevzame. Zadali ste si veliko breme, saj nočete razmišljati o nesreči v ljubezni. Pazite, da se tako ne bi preveč oddaljili od osebe, ki si zasluži vašo pozornost.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

V ljubezni ste lahko mirni in zadovoljni z vsem kar se dogaja. Ob takih okoliščinah ne bi smeli postati preračunljivi in nervozni, saj se bo kmalu vse rešilo v ugodni smeri.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Določene stvari boste opustili in počakali, da se razpletejo same. To je vsekakor najboljša taktika, da vam v določeni zadevi ne spodleti. Nikakor ni pametno, da se spuščate v prepire.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Končno se boste umirili, ker se vam delo ne bo več zdelo tako stresno. Marsikdo ne bo razumel vašega razmišljajočega obdobja, saj vas spremlja veliko stvari, povezanih s preteklostjo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Približuje se zadeva, ki lahko označi nekaj povsem novega, vhod v boljše obdobje. Dober energije, ki se bodo prepletale vam prinašajo več, posebno na področju ljubezni.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Znašli se boste na mestu, kjer žal ni poti nazaj. Bliža se veliko novega, a usoda si bo želela drugače. Vse skupaj se bo razpletlo dobro, saj boste pripravljeni storiti pravi korak.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Z nekom se nikakor ne moreta sporazumeti, ali poiskati stičnih točk, ki bi vodile k uspehu in sreči. Razlog bo minimalen, toda nihče noče popustiti. Pazite pri delu in denarju.

Vas zanima: TEDENSKI LUNIN HOROSKOP ali PREBUDITE SEDAJ BOJEVNICO IN BOGINJO V SEBI