Tedenski Lunin horoskop za obdobje 7.3.-13.3.22

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 7. do 13. marca 22
Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 7. do 13. marca 22

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 7. do 13. marca 22

Predviden čas branja: 3 minutes

V ponedeljek vas bo spremljala luna v znamenju bika, ki bo doprinesla sočutje v medsebojne odnose. Pričakujete lahko prijetno toplino v odnosih in z veseljem boste prejemali ter dajali prijazne komplimente. Razum boste nekoliko odklopili, bodite pa pozorni da svoje notranje občutke, ki se bodo nizali podate na plano. Ljubezen bo dobila dodano vrednost in srečanje, ki se ga veselite, bo izpadlo več kot čudovito.

V domačem okolju boste tudi v torek, na dan žena z veseljem uredili vse kar je neurejenega ter skuhali pravo poslastico, s katero boste presenetili ostale.

Besede bodo tiste, ki lahko naredijo čudež in lažje kot običajno se boste prelevili v prijazno osebo, ki bo z veseljem tudi priskočila na pomoč. Ob 19.39 preide luna v znamenje dvojčkov. Razigrana in prijetna energija bo prinesla možnost za obnovitev stikov. Presenečeni boste nad tem, koliko energije boste imeli, ne glede na to, kaj boste počeli. Veliko besed, ki jih boste izrekli se lahko kasneje pokaže kot nezanesljivih.

V sredo in četrtek, ko bo luna v dvojčkih, boste navdušeni za razigrane in nenavadne podvige, ki bodo preprečili dolgčas, togost in ležernost.

Pri resnih nalogah in učenju se boste težko osredotočali in zbrali. Pričakujte tudi manjše zamude, nekaj površnosti in nekaj nepredvidljivih napak. Medsebojni odnosi se bodo v četrtek, ko nastopi Prvi krajec prelevili v prijetno dogajanje, obogateno z energijo zraka.

V petek, ko luna preide v raka, se boste znašli v čustvenih zapletih, ki se lahko zaradi povečane občutljivosti tudi zakomplicirajo.

Hrepeneli boste po ljubezni, varnosti in pozornosti, zato nikar ne zatirajte svojih čustev. Zavedajte se tudi, da bo na vseh področjih prisotna povečana ranljivost, še posebej v notranjosti. Skušajte biti bolj tudi v soboto, ko bo luna še v raku pazljivi v odnosih z drugimi, saj boste le tako notranje umirjeni in zadovoljni. Dom in družina bo v nedeljo najbolj ugodno okolje, ki vam bo neglede na to v kakšni situaciji se nahajate nudilo zatočišče. Proti večeru, ko luna preide v znamenje leva prihaja pogum, ki vas bo usmeril v prihodnje odločitve.

Pripravljeno za Sensa.si