Dnevni horoskop za torek 3. januarja 2023

horoskop
Dnevni horoskop za torek 3. januarja 2023

Dnevni horoskop za danes, torek 3. januarja 2023

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za torek 3. januarja 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Prisotna bo strastna intenzivnost, ki jo bo treba nekako izraziti. Poudarjeni bosta spontanost in razposajenost, še posebej na področju medsebojnih odnosov.

Horoskop nasvet za današnji dan: Karkoli boste počeli, boste prišli do spoznanja, da je dan bolj barvit, če imate nekakšen ustvarjalni izhod, zato bo iskanje načinov, kako se izraziti pomembno.

horoskop
Lunin vpliv

Danes ob 03:44 uri Luna preide v znamenje Dvojčka

Dvojčka, tretje znamenje zodiaka in zadnje znamenje pomladi, je po temperamentu sangvinično znamenje. Hiter, brsteč in gibljiv znak, ki ga povezujemo z obdobjem razcveta narave, njegova energija izbruhne v divjih vrtincih. Sprememba duha v besedo omogoča pogovor, kar je simbol dvojčka. Življenjsko obdobje, ki ga to zračno znamenje označuje je puberteta. Z njim je povezano nesmiselno in zapleteno obnašanje. Dvojček funkcionira v svoji nestanovitnosti, kjer privre na plano podvajanje.

Z enim delom živi, deluje, čuti, z drugim delom pa nadzira svoje delovanje, čutenje ter življenje. Lahko je dober plesalec in hkrati opazovalec.

Obdobje lune v znamenju dvojčkov pomeni ideje in zamisli, je lahkotno in komunikativno, spremenljivo in prilagodljivo. Vzdušje med ljudmi se v teh dneh sprosti, postanemo živahnejši in bolj družabni. Poudarek je na komunikaciji, transportu in intelektualnem delu. Povečana bo vaša sposobnost prilagajanja in vaša improvizacija bo več kot odlična. Prihajajo nenadna presenečenja in nestanovitnost v odnosih. V enem trenutku boste želeli živeti tukaj in zdaj, v drugem trenutku pa boste skušali biti razumsko analitični.

Rojeni v znamenju Kozoroga in dogodki na današnji dan:

  • Bojan Križaj, slovenski alpski smučar
  • Fjodor Nikolajevič Jurčihin, ruski kozmonavt
  • Michael Schumacher, nemški voznik Formule
  • Nejc Pečnik, slovenski nogometaš
  • Greta Thunberg, švedska aktivistka

Na današnji dan je začetek izhajanja v Sloveniji natisnjenih poštnih znamk. Rodil se je Sergio Leone, italijanski filmski režiser in Milan Pugelj, slovenski pisatelj. Prav tako se je rodil filmski igralec Mel Gibson. Umrla je Avgusta Danilova, slovenska gledališka igralka, režiserka in Silvo Breskvar, slovenski matematik, fizik.

Bodi to, kar si, vse drugo je že zasedeno.

Oscar Wilde
Česa si boste v današnjem dnevu najbolj želeli?

Dnevni horoskop napoveduje, da si boste želeli veselja, ljubezni in občudovanja.

Katera znamenja zodiaka boste najbolj velikodušna in polna velikih idej?

Najbolj velikodušni in polni velikih idej boste rojeni v ognjenih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali LETNI HOROSKOP 2023 ZA VSA ZNAMENJA ZODIAKA

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Namesto da se v določeni situaciji smilite sami sebi, dvignite s pomočjo lune v dvojčkih glavo pokonci. Srečanje prihaja z zamudo, zato boste na trenutke izredno nemirni in nestrpni.

OVEN: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Naglost in impulzivnost, ki ju prebuja luna v dvojčkih vas ne vodita nikamor zato se umirite in se na osebnem področju poglobite vase. Na trenutke boste pesimistični, zato ne boste najboljša družba.

BIK: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Za slabo voljo, ki prihaja kljub temu da se bo luna nahajala v vašem znamenju boste odgovorni sami, zato nikar ne obremenjujte z njo še okolice. Odpravite se v naravo in zbistrite misli.

DVOJČKA: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Vsem, ki vas obkrožajo boste pokazali, kako ste prilagodljivi, če se tako odločite. Pri pogovorih boste odprti in direktni, zato si lahko obetate spremembe, predvsem na področju kariere.

RAK: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Odločnost vas lahko reši, tako pri delu kot tudi v zasebnem življenju, kjer vse skupaj še ni na pravem mestu. Brez slabe volje se boste lotili nečesa, kar vas je že nekaj časa obremenjevalo.

LEV: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Z luno v dvojčkih pričakujte nenadna odkritja na področju ljubezni in intenziven razvoj dogodkov. Na trenutke vas bodo vznemirjale finance, kjer izzivom ni videti konca.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Trudili se boste, da boste strpni, a vas bo razpoloženje pri tistih, ki vas dobro poznajo izdalo, saj ne boste mogli prikriti tega, kar v resnici mislite in čutite. Poiščite boljše možnosti.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Z motivacijo in vztrajnostjo boste daleč prišli, zato nikar ne obupajte in se ne ustavljajte na sredini. Čeprav vas bodo ves čas motili, boste znali ostati zbrani ter osredotočeni na bistvo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Zaradi ugodnega vpliva lune v dvojčkih boste na področju kariere z lahkoto naredili kakšen konkreten korak. Vse imate v svojih rokah, le na pravi način se morate lotiti vsega skupaj.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Od nekoga lahko pričakujete podporo, toda sami se boste morali odločiti, v kakšni meri boste ponujeno pomoč izkoristili. Lovile vas bodo misli, povezane s čustvi in preteklostjo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

V domačem okolju bodo zahtevali od vas, da se odločite glede nečesa, kar je zelo pomembno. Dejstvo je, da so njihovi načrti dobro dodelani, zato se bo potrebno usmeriti v začrtano smer.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nekdo vas bo tako pozitivno presenetil da boste skoraj pozabili, kaj ste nameravali storiti. Še vedno bo dovolj časa za spremembe na ljubezenskem področju, po katerih hrepenite.

Vas zanima: ASTRO ZNAMENJA, KI SO OBDANA S ČUSTVENIMI ZIDOVI ali DJOTIŠ NAPOVED TER ANALIZA LETA 2023