TEDENSKI HOROSKOP OD 2. DO 8. JANUARJA 2023

Tedenski horoskop za obdobje od 2. do 8. januarja 2023 napoveduje vztrajnost in dobro motivacijo
Tedenski horoskop za obdobje od 2. do 8. januarja 2023 napoveduje vztrajnost in dobro motivacijo

Tedenski horoskop za obdobje od 2. do 8. januarja 2023 napoveduje vztrajnost in dobro motivacijo

Predviden čas branja: 0 minutes

Zaradi energije Sonca v kozorogu, ki vas bo objela v tem tednu boste vedno bolj pomembni sami sebi. Kljub temu, da boste imeli močan občutek, da zmorete vse sami, je priporočljivo, da se pred večjimi odločitvami tudi posvetujete s tistimi, ki so vam blizu. Čeprav boste intenzivno razmišljali o raznih premikih, za intenzivno delo na sebi še ne boste popolnoma pripravljeni, zato se lahko razni obiski delavnic in seminarjev v tem času izkažejo za manj učinkovite. Obeta se vam tudi občutek zmage, uspeha in zadovoljstva. Za tiste, ki ste zaljubljeni, bo obdobje malce bolj zadržano, saj boste strasti in čustva težko izražali spontano.

Naleteli boste tudi na odzive, ki bodo povečali vašo dvomljivost.

Tedenski horoskop za obdobje od 2. do 8. januarja 2023 napoveduje vztrajnost in dobro motivacijo

Komunikacija se bo malce ohladila, vendar pomembnih dejstev kljub temu ne boste izpustili, manj pa bo brez veznega razglabljanja in razlaganja zadev v nedogled. Čutili boste tudi utrujenost, ki jo lahko premagate z gibanjem na prostem. V zraku bodo občasno konfliktne in dvomljive energije. Marsikaj vam bo uganka in nasveti prijateljev vas utegnejo le še bolj zmesti.

Katera znamenja zodiaka boste doživela presenečenje?

Tedenski horoskop napoveduje, da boste doživeli presenečenje rojeni v zemeljskih znamenjih.

Preberite tudi LETNI HOROSKOP 2023 ZA VSA ZNAMENJA ZODIAKA in ASTRO ZNAMENJA, KI BODO V 2023 NAŠLA IN IZBRALA LJUBEZEN

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Samozavest, ki je imate vedno več kot dovolj, bo tokrat izginila neznano kam. Spraševali se boste, kaj bi morali spremeniti, da bi zopet lahko delovali spontano kot nekoč. Ljubezenske zadeve boste v drugi polovici tedna postavili nekoliko na stran in se usmerili v delo in napredek. Nedelja vam prinaša nekaj zasanjanosti, ki jo bo še okrepil pogovor s prijateljem. Vračali se boste v preteklost in želeli določene zadeve spremeniti. Nikar pa ne delajte hitrih zaključkov.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Čeprav je pred vami teden prijetnih energij, bo potrebno najprej rešiti nekaj poslovnih situacij. Kaotično stanje v službi se še ne bo kmalu umirilo. Pričakujte hiter ritem pogajanj, končnih odločitev pa še ne bo. Nič pa ni nemogoče in to vam daje voljo ter zagon, da vztrajate. Glede denarja se ne obremenjujte preveč, saj se vam obetajo manjša presenečenja. Če ste nagnjeni k pridobivanju odvečnih kilogramov, potem se izognite večernim obrokom in slaščicam, ki bi vas lahko spravile v slabo voljo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V tem tednu se bo pojavila večja priložnost, ki bi jo bilo vredno izkoristiti, vendar s premislekom. Ker določenih zadev še niste razčistili, bo vse skupaj nekoliko težje. Še vedno boste pogosto žalostni in težko vas bo razvedriti. Zaradi vpliva dogajanja v vaši okolici, boste pogosto v dvomih, preobremenjeni. Vzemite si čas tudi za počitek. Če morate storiti nov korak, se čim prej podajte v to smer, saj se lahko možnosti za uspeh zmanjšajo že v kratkem času. Zadnje dni v tednu boste z veseljem namenili prijateljem.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V prvih dneh tedna se bodo uredile določene zapletene razmere, ki bodo omogočile, da se bodo vaše finančne obveznosti uskladile. Čutili boste zadovoljstvo, kljub temu boste zelo nervozni in vaš um bo preobremenjen ter na trenutke nekoliko zbegan. Ob prostih trenutkih hodite v naravo, kjer boste spoznali preproste energije, ki vam bodo dolgoročno koristile.  Umirjene energije bodo dvignile vašo glavo pokonci. Veliko se boste v nedeljo družili z ljudmi, kar bo koristilo tudi vašemu zdravju.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nečesa se predolgo oklepate, zato o vsem skupaj temeljito razmislite. Morda morate samo spremeniti svoja stališča. Ker se bo povečalo ljubezensko hrepenenje, boste tudi pri delu manj zbrani. Dogajale se bodo nepredvidljive stvari, ki jih nikakor niste pričakovali. Nikar preveč ne pritiskajte, saj bi lahko nekdo, ki je za vas pomemben zbežal brez konkretne razlage. Samski se boste veliko zabavali in družili s prijatelji. Dobra volja vam bo pomagala, da vse skupaj le ne bo tako temno, kot se zdi v prvem trenutku.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Nekoliko boste trmasti, še posebej v prvih dnevih tedna, ko se vam bo na trenutke zazdelo, da zaostajate za drugimi. Obremenitve so lahko vezane tudi na vašo samozavest, ki zadnje čase ni ravno zadovoljiva. Tisti, ki ste vezani, vam teden, ki je pred vami prinaša še več zaljubljenosti in razumevanja, kar vas bo popeljalo v prijetno dogodivščino in zaupanje. Najboljše se boste počutili v družbi ljudi, ki jih dobro poznate in vas podpirajo pri vaših odločitvah in ciljih, ki si jih zastavljate!
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

V teden, ki je pred vami vstopate zadovoljni in v pričakovanju. Načrti, ki jih imate bodo tokrat potekali brez zapletov. Zamikalo vas bo nekaj, kar pa bo odvisno od vašega finančnega stanja. Tisti, ki že nekaj časa rešujete zadeve na ljubezenskem področju pričakujte več sreče proti koncu tedna, ko bo vaša energija olajšala vašo komunikacijo. Prosti dnevi bodo namenjeni lenarjenju in globokemu razmišljanju o stvareh, ki ste jih ali pa jih niste naredili.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Spoznanja bodo sicer v začetku tedna nekoliko grenka, vendar kljub temu zberite energijo, da se pomaknete naprej. Bolj boste zadovoljni, ko si boste okrepili svojo samozavest in se izkazali s svojo kreativnostjo. Sprememb bo na obzorju vedno več, lahko bi celo govorili o novih vzorih in vizijah, vi pa boste pri tem seveda razmišljali izredno natančno in metodično obdelali potankosti, na katere večina ljudi niti pomisli ne. Pri tem ne pozabite najpomembnejšega odnosa, to pa je odnos do sebe.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

V ljubezni si lahko zastavite več, kot ste si upali do sedaj. Poskrbite tudi za dobro razpoloženje na delovnem mestu, kar bo dvignilo vašo energijo. Težave boste želeli rešiti tako, da se boste za nasvet obrnili k določeni osebi, ki pa vam bo odprla še dodatna vprašanja. Na zdravstvenem področju boste zadovoljni s svojim počutjem ter pripravljeni na bolj aktivne podvige.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

V prvih dneh tedna se bodo dogajale zadeve, ki vam ne bodo najbolj po godu, saj se bo potrebno soočiti z več situacijami in narediti korak naprej na poslovnem področju, predvsem pa bo potrebno poslušati sebe. Nikar se ne zapletajte v posle, ki se vam bodo že na začetku zdeli sumljivi. Na področju čustev se vam bodo pojavili manjši dvomi, ki bodo od vas zahtevali delno streznitev in dokaj hitre odločitve, kar vam ne bo najbolj pisano na kožo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Na začetku tedna boste potrebovali še nekaj počitka, da se sestavite po vseh zabavah v preteklem obdobju. Nato se boste ustrašili obveznosti, ki so pred vrati. Najlažje se boste z njimi spopadli, če si boste naredili dober plan in se ga poskusili držati do konca, brez da sestopite in obupate. Nekdo od ljudi, ki vas obkrožajo, vas bo občasno demotiviral ali upočasnil, vendar si nikar ne dovolite, da vas prevzameta nedelo in pesimizem.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V začetku tedna boste zelo nervozni in vaš um bo deloval neprestano. Toda kmalu se boste umirili in boste bolj celovito razmišljali o svojem življenju, o smislu svojega bivanja, o vaši prihodnosti. Našli boste svoj notranji mir. V drugi polovici tedna boste zopet bolj težavni. Hitro se boste razjezili. Ker boste razpršeni, boste le težko čutili vsakdanje dogodke. Pogosto se boste temu odločno uprli in se lotili vsega čisto na drug način. Prihaja pa tudi vznemirljiva novica.